Hah tamam bildim bu salatayı.. Doğru dedin, ben de severdim tadını ama aklımdan çıkmış..
Valla bizimkisi sanrım kuru börülce sadece iç kısmı, ben yapmadığım için yemekleri evde annem hallediyor daAma h layıp börülceyi, soğanlı zeytinyağlı domatesli limonlu pulbiberli ohh mis gibi salata oluyor bayılıyorum ben
Aranızdaki en büyük fark spor kadiscim.. Degua her gün yüzüyor..merhaba bayanlar
ben 8.takımdan geliyorum
cafemiz sakini bir deguamız vardı analiz listesinde bi gördüm 65 kilo olmuş
nasıl yaptı ne etti öğrenmek için geldim
deguaaaa
duy sesimi biz seninle aynı kilolardayken nasıl oldu da sen baa bu kadar fark attınnn
Erikte benim bilmediğim bir sır mı var?menu-
sabah-1dılım otlu peynır, salatalık, domates, 3 kuru ıncır, 1 az haslanmıs yumurta.
...kahve -bıryudum sut ıle-
13:45-kıvı+ruseym+tarcın+yogurt
Aksam(16:00)-bol yaglı salata, 6 dılım et -marınesınde sut olan-....4 yesıl erık--->ıyyyy nasıl yenıyor bu ya, yıyemıyorum..ama zorlamam lazım.
su-3.5lt
spor-1/2saat halat cevırme+tomruk, 40dk suda spınnıng, 62dk kurek...gerısı bende.
mesaj sayısı-10
A-aaa misafiri de listeye sokmuş bunlar..az_uz (7) menu+ su+ spor+
concept(10) menu+ su+ spor+
Pusküüt(5) menu+ su+ spor- (doktordan raporlu)
fulias (5) menu+ su+ spor+
destina_88 (11) menu+ su+ spor+
kelebek.hill (11) menu+ su+ spor- (hasta)
berenvildan (6)....bekliyoruz
Mahurbeste (1)....beklıyoruz
melikea123 (1) --->ızın alacagını soyledın, kesınlestı mı?
degua-->hayırdır? su Canakkale gezılerınde mısın? gıtmedı sanırım mısafırler henuz:))
gunayyydınlar gunayydınlarr..
Hılal, gelmıs sana yıne:)
nasılsın bugun?
Günaydın,
Hah tamam bildim bu salatayı.. Doğru dedin, ben de severdim tadını ama aklımdan çıkmış..
Deniz börülcesi nasıl yapılıyor acaba.. Neyse nasıl olsa buzlukta, dursun biraz daha..
hahhaa:))
mısafırsen mısafırsın..yıne de lıstedesın Puskuutcummm..
En az 5 -kı sen tam yerındesın:))
ya erık yıyemıyorum ben..ıyyy bı zor bı zor ama en guclu...ne o ya.. glısemık endeks falan..
ayhh yazamıyorum ıcım gıttı.. nasıl yedım bı bana bı dıslerıme bı de yanaklarıma sor..kasıla kasıla yedım.
sındırım yanlısı.. dıs dostu... e eksılıgınden de anlasıldıgı uzere Cgıllerden.
kılo vermeye destek dememe gerek yok sanırım.
an ıtıbarı ıle...-1.9kg
Desene bilmeden oku hedefe vurmuşum.. 5 mesaj ne ki ayol?hahhaa:))
mısafırsen mısafırsın..yıne de lıstedesın Puskuutcummm..
En az 5 -kı sen tam yerındesın:))
ya erık yıyemıyorum ben..ıyyy bı zor bı zor ama en guclu...ne o ya.. glısemık endeks falan..
ayhh yazamıyorum ıcım gıttı.. nasıl yedım bı bana bı dıslerıme bı de yanaklarıma sor..kasıla kasıla yedım.
sındırım yanlısı.. dıs dostu... e eksılıgınden de anlasıldıgı uzere Cgıllerden.
kılo vermeye destek dememe gerek yok sanırım.
Vay!an ıtıbarı ıle...-1.9kg
Desene bilmeden oku hedefe vurmuşum.. 5 mesaj ne ki ayol?
Ben koparsam 55 mesaj yazarım da kopasım yok..
E iyi madem.. bugün nine yürüyüşümle markete gidip ben de alayım erik.. Denemiş olurum bu hafta.. en azından yeni bir şey olur benim için..
Vay!
6 yaşına basan Cuma yarışmasının gelmiş geçmiş en hızlı kilo vereni sensin bence..
selam kızlar bu aralar giremiyorum daha doğrusu önümüzdeki 2-3 hafta girebileceğimizi zannetmiyorum annem hastalandı onunla ilgilenmem lazım malümünüz sınavıma da az kaldı yetiştiremiyorum artık aklımda sürekli burada kalıyor diyetede dikkat edemiyorum o yüzden birkaç hafta izin kullanmak istiyorum
teşekkürler canım benim sen nasıl oldun
bir zamanlar ben de çok izlerdim ama bu sezon pek sarmadı beni
canım geçmiş olsun kötü bişey yoktur umarım
resim süper görünüyor afiyet bal şeker olmuştur artık
Esracımız=deguamızzz çokk düzenli bir şekilde öğünlerine ve sporlarına yüzmesine devam ediyor, dilediğinizce inceleyinizMaşallahı vardır, tavizi çok azdır Çok severim ki ben onuu
Günaydın,
Aranızdaki en büyük fark spor kadiscim.. Degua her gün yüzüyor..
İkincisi de senin haftasonu dağıtma krizlerin degua da yok.. Kızın en büyük krizi iki top dondurma.. Hem de vanilyalısından..
Bilmem anlatabildim mi? Zaten kelebeğin de dediği gibi geçmiş mönülerine de bakarsan çok sağlıklı beslendiğini görürsün anacım..Bu hafta Cafede ben birinci olacam işte bu kadar, yorma kendini.. Lahmacun ye, ama lütfen spor yapma.. Lütfen bak..
Her ne kadar conceptin kilo bildiriminden sonra bu mesajım çok yersiz olsa da...
Sanırım geçen haftaki kilo bildirimimi söylememiştim:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-9151.html#post30406761
Yani sizin listenize 60,8 ile giriş yapıyorum..
İki gündür kilo alıyordum ve Cuma kilomun üzerine çıkmıştım..
Dünkü mönü aldıklarımı gönderdi ve Cumanın da altına indim.. (60,7)
Toplam en az 300 gr vermek istiyorum. (hayalim 500)
Gitti 100 kaldı 3 tartı.. :18:
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Melike geçmiş olsun ya önemli birşey değildir umarım. İzin kullanabilirsin tabiki. İzinli sayıyorum seni bu günden itibaren.
Umarım anneciin hemen iylileşir. Sınavlardan sonra burdasın ona göre. Rahatlığa alışıp gelmemezlik yapma sakın
Eminooooo kız bugün daha salı o nasıl bir kilo vermek ya. Vay ben kafamı nerelere vuram. gramajların insanı oldum ya. bari 900 gram falan versem de bişeye benzese.
az_uz (7) menu+ su+ spor+
concept(10) menu+ su+ spor+
Pusküüt(5) menu+ su+ spor- (doktordan raporlu)
fulias (5) menu+ su+ spor+
destina_88 (11) menu+ su+ spor+
kelebek.hill (11) menu+ su+ spor- (hasta)
berenvildan (6)....bekliyoruz
Mahurbeste (1)....beklıyoruz
melikea123 (1) --->ızın alacagını soyledın, kesınlestı mı?
degua-->hayırdır? su Canakkale gezılerınde mısın? gıtmedı sanırım mısafırler henuz:))
Sen nasıl kilo almıştın, bilmiyorum hikayeni......ve alanı:))
NEysekı bu sefer oyle olmayacak.
Aaaaa bugun ne okudum Gwyneth Paltrow da benım gıbı dusunmus zamanında..
babasına kanser teshısı konulunca "canınız... besınler" demıs benım gıbı.
sasırdım.
Hegun mınımum 5 mesajın olmalı.
Tarçın dedin unutmuşum dünkü mönümde yediğim meyve salatasında bol tarçın vardı..Hılal tarcın candırrrrr.
Mesela az once yogurt+tarcın+ nesfıt+ 3kuruıncır yedım.
ıncır glısemık ındeksı yuksek..eh kalorısı de yuksek bı meyve.
Ama yogurt ıle bu duser. artı ınsulın ıcın de tarcın var.
Tarcın gun ıcınde ınsulını %15 (kı bu mınımum) dusuk tutar.. yukselmesını engeller.
Bı de kendı deneyımım 3u asmadıkca ıncır bana ıyı gelır.
Ne zaman ıncır tukettıysem o hafta 200-300gr daha cok vermıssımdır, tuketmedıgım haftalara gore.
Ama dedıgım gıbı bu da tolerans-ıntolerans meselesı.
Senin kilon ne kadar düşük.. Bildiğin manken kilosu..Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Melike geçmiş olsun ya önemli birşey değildir umarım. İzin kullanabilirsin tabiki. İzinli sayıyorum seni bu günden itibaren.
Umarım anneciin hemen iylileşir. Sınavlardan sonra burdasın ona göre. Rahatlığa alışıp gelmemezlik yapma sakın
Eminooooo kız bugün daha salı o nasıl bir kilo vermek ya. Vay ben kafamı nerelere vuram. gramajların insanı oldum ya. bari 900 gram falan versem de bişeye benzese.
degua keşke gelse.. Bir de bana "iyi ki geldin" falan dedi.. Kendi kayboldu ortadan..yüzmek ne güzel
tavizi az hımmmm
neyse kendisi gelsin bakalım bide onu dinleyeyim de azıcık utanayım ben
burda ahvuz var da ben mi yüzmedim anacımmmmmmmmm
evet haklsın spor yapmam lazım bünyem spor yapmadan bu kadar verdirdi bana ya teşkür ediyorum kendilerine
birinci sensin canım an itibariyle ben epey fazla çıktım cumadan
şimdiden kutlarım seni
yarıştan çekiliyorummmmmmmmm
lahmacun iyi fikirrrr
nasıl oluır nasıl nasıl nasıl veririsin sen yaaaaaaaaaaaa:2::2::2::2::2::2:
Şöyle olabilir..mısefırlıkteyız..ıkramlar gelıyor..
"oncesınde cay ıcmek ıstıyorum..kendım alırım zahmet etme" dıyoruz..ve secımı kendımız yapıyoruz.
asla "dıyetteyız..yedıklerıme dıkkat edıyorum" demıyoruz.
Nıye demıyoruz ben de bılmıyorum. ben bu tarz ortamlarda bulunamıyorum bılıyorsunuz.
sıze lazım olur belkı dıye yazdım.
(5333kıtabından..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?