Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlar nasılsınız sözde bugün tatildi ama dinlenmek ne mümkün eymenin doğum günü yaklaşıyor hazırlıklar başladı
bi geçmişi okuyup geleyim

ooooooo Eymen'ımız...
Guzel bı gun olur..onun ıcın sanmam da..sızın ıcın.
Ilkdogum gunu -aslında- anne ıcın yaw..
Rahatladıgını falan sanıyor...hey hat!!! asıl yaman gunler ondan sonra baslıyor:)))
yıne 1.5 yasına kadar musade verıyorlar..ama 1.5 derlerdı...ah derlerdı... bırden geldı o donem.
Mesela sımdı gerceklesen dıaloga bakın
"Fatmaaa!! sokma agzına onu" -nontoxıc de olsa kalem murekkep murekkeptır ya!-
"ann neeee dnfkhdkfjnwdj" -->kendı dılı anlamıyorum ama saydırdıgı kesın:))

Son düzenleme:
11-SON

08.00: 1 elma
11.00: 1 yumurtadan omlet, 1 adet yulaf kepekli krep, 2 yk bal, 50 gr labne.
15.00: 1 adet karışık tost
17.00: 6 adet yeni dünya, yarım bardak süt
19.00: 1 kase yoğurt, 2 yk enginar, 4yk taze fasulye

su:+
spor: 1 saat yürüyüş.

Son düzenleme:
püsküütüm ne yapalım arada bir ben de dayanamayıp yiyorum bahanem de hazır sütüm çeker diye

ay öyle deme emine yaaa bu günlere gelmek o kadar güzel ki gaz sancıları mı dersin kolikler mi dersin ne çektim yani çektik anlatamam tabi bunlar şikayet değil rabbime sükürler olsun

selam kızlar bu aralar giremiyorum daha doğrusu önümüzdeki 2-3 hafta girebileceğimizi zannetmiyorum annem hastalandı onunla ilgilenmem lazım malümünüz sınavıma da az kaldı yetiştiremiyorum artık aklımda sürekli burada kalıyor diyetede dikkat edemiyorum o yüzden birkaç hafta izin kullanmak istiyorum

6. Takımda 4. Gün Mönüm:

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

08:45 1 kayısı, 1 ceviz

11:00 1 haşlanmış yumurta. Limon, pul biber ve limon ekledim. Bi'lokma çavdar ekmeği.

13:30 Meyve salatası. (4 çilek, 1 dilim ananas, limonla seyreltilmiş yoğurt, 1 yemek kaşığı müsli)

15:30 Salata. Tavuk ve 1 yemek kaşığı meksika fasulyesi ekledim. Görüntüsü hoşuma gidince çektim gitti.

18:15 1 kupa çorba, nar ekşili çoban salata.

3 lt. su (bitecek)
1 kupa yeşil çay, 1 kupa taze zencefil çayı

Kaldı 3 gün..

merhaba kızlar nasılsınız sözde bugün tatildi ama dinlenmek ne mümkün eymenin doğum günü yaklaşıyor hazırlıklar başladı
bi geçmişi okuyup geleyim

Selam Zeynooo Demek Eymenin doğum günü geliyorrr..:118::119:Şimdiden kutlarım yeni yaşını, Allah sağlık versin dah ane doğumgünleri kutlarsınız inşallah

Hadi yaaa..üzüldüm bak şimdii..annene ne olduu?? Geçmiş olsun..
Tabi giremiceksen kullan izin canım en azından kafan rahat olsun ama çok özletme haa

Salata gayet dee güzel görünüyorrr

kızzııım sende irade var, halledersin. bak ben burdaydım, yine de 63.9'dayım. sen uzaktayken bile benden daha iyi konumdaydın. voleybol da çok güzel bak, yap sen onu.
inşallah veririm tatlım yemek düzenip hep aynıydı zaten beni bozan çikolata bolluğu ve su eksikliği oldu yavaş yavaş düzene sokuyorum onu da

bebişlerim su spor ve menüyü yarın yazarım sıkı bi survivor cu olarak izlerken kafamı veremiyorum.hepinizi öpüyorum byeeee

Sabah:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek
1 yk bal

Öğlen:
1 kase mercimek çorbası (denk geldi yine :) )
çok az patates-patlıcan kızartması
1 kase yoğurt

2 tane kuru pasta
1 bardak çay

Akşam:
1 kase tavuk çorbası
Börülce salatası

1,5 muz

Su:+
Spor:-

teşekkürler canım benim sen nasıl oldun
bebişlerim su spor ve menüyü yarın yazarım sıkı bi survivor cu olarak izlerken kafamı veremiyorum.hepinizi öpüyorum byeeee
bir zamanlar ben de çok izlerdim ama bu sezon pek sarmadı beni

canım geçmiş olsun kötü bişey yoktur umarım

resim süper görünüyor afiyet bal şeker olmuştur artık

ay öyle deme emine yaaa bu günlere gelmek o kadar güzel ki gaz sancıları mı dersin kolikler mi dersin ne çektim yani çektik anlatamam tabi bunlar şikayet değil rabbime sükürler olsun

cok dogru soyluyorsun.
ilk yil anneler icin bitince guzel..
ilk yil hep cocuk aci cekiyor...sonraki yillar anneler.
ehhh anne dedigin "o iyi olsun da" kafasinda..son kacinilmaz)
simdiden tebriklerrrr

sabah
2 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
1 domates

öğle
1 kase yoğurtlu çorba

akşam
3 yk pilav
5 yk tavuklu mantar sote
su 2.5
spor 2saat hafif tempo yürüyüş

Börülce salatası nasıl yapılıyor? Deniz börülcesi var buzlukta.. Öyle bekliyor yapan biri olsa da yensek diye..

kızlar hepinize iyi geceler yarın salı ama bana pazartesi gibi geliyor ve okul var ooofffff yazılı haftası neyse tekrardan iyi geceler

Börülce salatası nasıl yapılıyor? Deniz börülcesi var buzlukta.. Öyle bekliyor yapan biri olsa da yensek diye..

Valla bizimkisi sanrım kuru börülce sadece iç kısmı, ben yapmadığım için yemekleri evde annem hallediyor da Ama hlayıp börülceyi, soğanlı zeytinyağlı domatesli limonlu pulbiberli ohh mis gibi salata oluyor bayılıyorum ben

merhaba bayanlar
ben 8.takımdan geliyorum
cafemiz sakini bir deguamız vardı analiz listesinde bi gördüm 65 kilo olmuş
nasıl yaptı ne etti öğrenmek için geldim

deguaaaa
duy sesimi biz seninle aynı kilolardayken nasıl oldu da sen baa bu kadar fark attınnn

Esracımız=deguamızzz çokk düzenli bir şekilde öğünlerine ve sporlarına yüzmesine devam ediyor, dilediğinizce inceleyiniz Maşallahı vardır, tavizi çok azdır Çok severim ki ben onuu

Yalnız bırakmayın beniiii...gene gelenler geldiii...uyuycam neyse tamamm uyuycam benn
Bekledim de gelmedinnnnn....
Dağıtırım buraları ulennn

O değil de bu hafta kilo vercem mi acabaaa vermezsemmm
Vercem bence vercem..

Zaferle pek konuşamıyoz 2 gündür yaaa..çok yoğun, bir de olaylar oldu bölükte falan....ah ahhh bitsin artık ya şu askerlik yeter yaaaa...

Tamam uyudum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…