merhaba kızlar nasılsınız sözde bugün tatildi ama dinlenmek ne mümkün eymenin doğum günü yaklaşıyor hazırlıklar başladı
bi geçmişi okuyup geleyim
püsküütüm ne yapalım arada bir ben de dayanamayıp yiyorum bahanem de hazır sütüm çeker diyeYoğurt/süt gurubu eksik kalmış.
Yoğurt içerdiği enzimler sayesinde kilo vermeyi destekliyor.
Ya ara öğün olarak ya da öğünlerden herhangi birinde tüketmek faydalı.
Akşam çorbanın yanında 1-2 kaşık da yoğurt lüpleseydin güzel olacakmış.
Yalnız... sizin mönüleri okumak bana iyi gelmiyor.
Börekten başladık, pizzadan çıktık ve lahmacuna geldik dayandık..
Ama takım olarak ilk üç dereceniz son iki ayda çok sayıda olduğuna göre vardır bir bildiğiniz diyorum..
...da can çekiyor can! :118: :118:
sağol tatlım geldim inşallah verene kadar burdayım kiloları
hooooooşşşşşşşggggeeeelllllldddddiiiiiiiinnnnnn
emine o sıcakları buraya gönder ya çok soğuk burası hep yağmur hep yağmurtum camlar tum kapılar acık...bu ne sıcak...
ooooooo Eymen'ımız...
Guzel bı gun olur..onun ıcın sanmam da..sızın ıcın.
Ilkdogum gunu -aslında- anne ıcın yaw..
Rahatladıgını falan sanıyor...hey hat!!! asıl yaman gunler ondan sonra baslıyor:)))
yıne 1.5 yasına kadar musade verıyorlar..ama 1.5 derlerdı...ah derlerdı... bırden geldı o donem.
Mesela sımdı gerceklesen dıaloga bakın
"Fatmaaa!! sokma agzına onu" -nontoxıc de olsa kalem murekkep murekkeptır ya!-
"ann neeee dnfkhdkfjnwdj" -->kendı dılı anlamıyorum ama saydırdıgı kesın:))
merhaba kızlar nasılsınız sözde bugün tatildi ama dinlenmek ne mümkün eymenin doğum günü yaklaşıyor hazırlıklar başladı
bi geçmişi okuyup geleyim
selam kızlar bu aralar giremiyorum daha doğrusu önümüzdeki 2-3 hafta girebileceğimizi zannetmiyorum annem hastalandı onunla ilgilenmem lazım malümünüz sınavıma da az kaldı yetiştiremiyorum artık aklımda sürekli burada kalıyor diyetede dikkat edemiyorum o yüzden birkaç hafta izin kullanmak istiyorum
6. Takımda 4. Gün Mönüm:
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
08:45 1 kayısı, 1 ceviz
11:00 1 haşlanmış yumurta. Limon, pul biber ve limon ekledim. Bi'lokma çavdar ekmeği.
13:30 Meyve salatası. (4 çilek, 1 dilim ananas, limonla seyreltilmiş yoğurt, 1 yemek kaşığı müsli)
15:30 Salata. Tavuk ve 1 yemek kaşığı meksika fasulyesi ekledim. Görüntüsü hoşuma gidince çektim gitti.
Eki Görüntüle 716510
18:15 1 kupa çorba, nar ekşili çoban salata.
3 lt. su (bitecek)
1 kupa yeşil çay, 1 kupa taze zencefil çayı
Kaldı 3 gün..
inşallah veririm tatlım yemek düzenip hep aynıydı zaten beni bozan çikolata bolluğu ve su eksikliği oldu yavaş yavaş düzene sokuyorum onu dakızzııım sende irade var, halledersin. bak ben burdaydım, yine de 63.9'dayım. sen uzaktayken bile benden daha iyi konumdaydın. voleybol da çok güzel bak, yap sen onu.
püsküütüm ne yapalım arada bir ben de dayanamayıp yiyorum bahanem de hazır sütüm çeker diye
sağol tatlım geldim inşallah verene kadar burdayım kiloları
hooooooşşşşşşşggggeeeelllllldddddiiiiiiiinnnnnn
emine o sıcakları buraya gönder ya çok soğuk burası hep yağmur hep yağmur
hoşbulduk bebişkoooommmmm
teşekkürler canım benim sen nasıl oldun
Selam ZeynoooDemek Eymenin doğum günü geliyorrr..:118::119:Şimdiden kutlarım yeni yaşını, Allah sağlık versin dah ane doğumgünleri kutlarsınız inşallah
Hadi yaaa..üzüldüm bak şimdii..annene ne olduu?? Geçmiş olsun..
Tabi giremiceksen kullan izin canım en azından kafan rahat olsun ama çok özletme haa
Salata gayet dee güzel görünüyorrr
bir zamanlar ben de çok izlerdim ama bu sezon pek sarmadı benibebişlerim su spor ve menüyü yarın yazarım sıkı bi survivor cu olarak izlerken kafamı veremiyorum.hepinizi öpüyorum byeeee
canım geçmiş olsun kötü bişey yoktur umarımselam kızlar bu aralar giremiyorum daha doğrusu önümüzdeki 2-3 hafta girebileceğimizi zannetmiyorum annem hastalandı onunla ilgilenmem lazım malümünüz sınavıma da az kaldı yetiştiremiyorum artık aklımda sürekli burada kalıyor diyetede dikkat edemiyorum o yüzden birkaç hafta izin kullanmak istiyorum
6. Takımda 4. Gün Mönüm:
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
08:45 1 kayısı, 1 ceviz
11:00 1 haşlanmış yumurta. Limon, pul biber ve limon ekledim. Bi'lokma çavdar ekmeği.
13:30 Meyve salatası. (4 çilek, 1 dilim ananas, limonla seyreltilmiş yoğurt, 1 yemek kaşığı müsli)
15:30 Salata. Tavuk ve 1 yemek kaşığı meksika fasulyesi ekledim. Görüntüsü hoşuma gidince çektim gitti.
Eki Görüntüle 716510
18:15 1 kupa çorba, nar ekşili çoban salata.
3 lt. su (bitecek)
1 kupa yeşil çay, 1 kupa taze zencefil çayı
Kaldı 3 gün..
ay öyle deme emine yaaa bu günlere gelmek o kadar güzel ki gaz sancıları mı dersin kolikler mi dersin ne çektim yani çektik anlatamam tabi bunlar şikayet değil rabbime sükürler olsun
teşekkürler canım benim sen nasıl oldun
Sabah:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek
1 yk bal
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası (denk geldi yine :) )
çok az patates-patlıcan kızartması
1 kase yoğurt
2 tane kuru pasta
1 bardak çay
Akşam:
1 kase tavuk çorbası
Börülce salatası
1,5 muz
Su:+
Spor:-
Börülce salatası nasıl yapılıyor? Deniz börülcesi var buzlukta.. Öyle bekliyor yapan biri olsa da yensek diye..
merhaba bayanlar
ben 8.takımdan geliyorum
cafemiz sakini bir deguamız vardı analiz listesinde bi gördüm 65 kilo olmuş
nasıl yaptı ne etti öğrenmek için geldim
deguaaaa
duy sesimi biz seninle aynı kilolardayken nasıl oldu da sen baa bu kadar fark attınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?