püsküütcüm şu activia yoğurtu öğün arası saysak oluyo mu acep?:44::44:
Olmaz olur mu?
Hem de şahane olur..
Afiyet olsun.
Not: 1 taneyi geçme ama günde..
Senin kilon ne kadar düşük.. Bildiğin manken kilosu..
Daha yeni algılıyorum.. Zaten sizleri algılamaya başladığım gün takımınızdan gidiyor olacağım..
Boyun mu kısa yoksa çok zayıf olmayı mı tercih ediyorsun?
Hılal tarcın candırrrrr.
Mesela az once yogurt+tarcın+ nesfıt+ 3kuruıncır yedım.
ıncır glısemık ındeksı yuksek..eh kalorısı de yuksek bı meyve.
Ama yogurt ıle bu duser. artı ınsulın ıcın de tarcın var.
Tarcın gun ıcınde ınsulını %15 (kı bu mınımum) dusuk tutar.. yukselmesını engeller.
Bı de kendı deneyımım 3u asmadıkca ıncır bana ıyı gelır.
Ne zaman ıncır tukettıysem o hafta 200-300gr daha cok vermıssımdır, tuketmedıgım haftalara gore.
Ama dedıgım gıbı bu da tolerans-ıntolerans meselesı.
ayy tarçın akımı mı başlattık.
Ban geçen aylarda söylemiştim ya annemin bir akdaşaı var. Sabah sürahide ılık suya 1 çubuk tarçın atıyor. Bütün gün o sudan içiyor. kadın gözlerimin önünde tarçınla kilo verdi ya. Çılgın metobolizma çalıştırıyor tarçın.
merhabalar dün akşam formu açtıım okdar yorgundum ki bide misafirlerim gitmediler daha yazamadım bitürlü
diyet hak getire :26:
sistem altüst ya sporda haftasonu hiç yapılmadı
ctesi ve pazar spor -
ctesi ve pazar suyum +
buhafta sonuna kadar misafirlerimiz kalıcak foruma giremeyebilirim haberiniz olsun
sizi de özledim ama elmahkum
dünkü menümü de yazayımda görün menüyü
sabah 1 dilim beyaz 1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı acılı ezme
yeşil biber maydonoz nane
4 siyah zeytin
domates salatalık
öğle dışardaydık 1 adet süt mısırıbayılırım ilk çıkan mısıra ondan da yemiş oldum ilerleyen günlerdeki mısırı sevmıyorum aramam da zaten
akşam karnıyarık 1 adet
semizotu salatası
cacık
1 kase mercimek çorbası
püskütcüm sen formdasın ben yokum hay aksi ya
bizim menuleri görunce kesin şoka giriyorsundur
pizza börek dondurma tatlı nevarsa var bizim takımda böyle
kaçamak da 1. yizdir kesin :18:
ilknurcıum sende hoşgeldin
mesajalra bakmaya çalışcam birazdan hepinizi öpuyorum
menunde sikinti goremedim Esra.merhabalar dün akşam formu açtıım okdar yorgundum ki bide misafirlerim gitmediler daha yazamadım bitürlü
ctesi ve pazar spor -
ctesi ve pazar suyum +
buhafta sonuna kadar misafirlerimiz kalıcak foruma giremeyebilirim haberiniz olsun
4 siyah zeytin
domates salatalık
öğle dışardaydık 1 adet süt mısırıbayılırım ilk çıkan mısıra ondan da yemiş oldum ilerleyen günlerdeki mısırı sevmıyorum aramam da zaten
akşam karnıyarık 1 adet
semizotu salatası
cacık
1 kase mercimek çorbası
merhabalar dün akşam formu açtıım okdar yorgundum ki bide misafirlerim gitmediler daha yazamadım bitürlü
ctesi ve pazar spor -
ctesi ve pazar suyum +
4 siyah zeytin
domates salatalık
akşam karnıyarık 1 adet
semizotu salatası
cacık
1 kase mercimek çorbası
öyle bi anlatmışsın ki börülce sevmeyen benim bile canım çekti
Valla bizimkisi sanrım kuru börülce sadece iç kısmı, ben yapmadığım için yemekleri evde annem hallediyor daAma h layıp börülceyi, soğanlı zeytinyağlı domatesli limonlu pulbiberli ohh mis gibi salata oluyor bayılıyorum ben
senin spor olayına bayılıyorum cahilliğime ver bazen de ne yaptığını anlamıyorummenu-
sabah-1dılım otlu peynır, salatalık, domates, 3 kuru ıncır, 1 az haslanmıs yumurta.
...kahve -bıryudum sut ıle-
13:45-kıvı+ruseym+tarcın+yogurt
Aksam(16:00)-bol yaglı salata, 6 dılım et -marınesınde sut olan-....4 yesıl erık--->ıyyyy nasıl yenıyor bu ya, yıyemıyorum..ama zorlamam lazım.
su-3.5lt
spor-1/2saat halat cevırme+tomruk, 40dk suda spınnıng, 62dk kurek...gerısı bende.
mesaj sayısı-10
an ıtıbarı ıle...-1.9kg
yine kimsecikler yok ben ve ziyaretçi
Kızlar merhaba ben 8. Takimdayim ama daha deneme sürem. Sizin takım bol spor yapınca sorayım dedim. 82 kiloyum ve 1.58 boyum. Diyetle birlikte spor yaparsan kas olur diyorlar şimdi biraz verip mi spora başlasam yoksa hemen.başlasam mi?
Ben geldimmmNasılsın Zeynoo
Hemen başlaaa..asla vakit kaybetmee
Hiç spor yapmadıysan daha önceden mesela günde 30 dk hızlı tempo yürüyüşle başlaa..artırırsın gitgide ve biz grupça Leslie ile de yürüyüş yaparız, evde yürüyüş programı, bilmem görür müsün mesajımı ama link vereyim incelersin
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Kaçamakta 1. olsak daaa derece alma konusunda da süperiz, gerçi Emine ve senin hakkın ödenemezz ama bunu sporlara borçluyuz aynı zamandaaaSeni de özlüyoz çabuk gell
Ama ben dün spora gidemedim içimde kaldııı...bugün belki misafirliğe gitcez, gidersek spor yalan, Çarş ve Perç kesin spor amaaa...Dün metroda spordan bi hocayı gördüm, Çarş günkü crunch hocası nerdesin kaçakkk dedi banaa 2 haftadır crunchu gitmemiştim bari gideyim bu hafta gelecem dedim, hem zaten dün de gidemedim iyi olurr
mercimek çorbası ve mısır gün içinde yediğim için sıkıntımenunde sikinti goremedim Esra.
Sporu da yaparsin..iki gun dinlenmis olur vucudun.
hoşbulduk tatlım.menü bence güzel bebişim bitek sporda sıkıntın olmuş onu da halledersin sen bol bol yürüyüş yapmışsındır enazından misafirlerinle gezerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?