Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kol kaslarının kuvvetsız oldugu dogru mu?
yanı bu kesın mı?
o kadar yuzuyorsun?
Evet paletler kollarını guclendırır netıcede daha cok guc gerekecek.
Bı de tae bo yapabılırsın o da kolları sever:))

Kızların kacamakları senı sasırtmasın Esraaaaa...
Bakma sen onlara.. dık dur...gozler ılerde olsun:))

Eylul bı gelsın:)))
Sen o zamana kadar ıhtıyacını da belırlemıs olursun.
Hem ılgı alanın da degısebılır.
Ama kısın bıryere baglanmak ıyıdır- yazın da o bagı koparmak tabı:)

canım malesef dün giç mesajım yok
mısafirlerimizin bi kısmını yolculadık daha ev kalabalık bu akşam yolculamamız var bitek annemn teyzesi kalıcak bizde oda haftasonu dönmeyi planlıyor keşke hep kalsalar
ay biz böyle edi büdü pek bi yalnız kaldık ayy duygulandım bak şimdi

benim taktik se önume gelen tabağı kalabalıkda çaktırmadan masaya bırakıp sıvışmak aa çok güzel olmuş diyip kalabalıkda ev sahibinin gözunden kaçırmak genelde işe yarar
yoksa ısrarların önu arkası kesılmıyor

tarçınlı türk kahvesimi ay tarif isterim isterim
sen geldin ben kayıplara karıştım gibi oldu ama işte bursadan akrabalarımız gelınce gelemedim yoksa aklım burda
senin spor olayın hayaatının olmazsa olmazı eskiden beri biliyorumki sporsuz gün geçirmeezsin bunda tavizin yok
ama hastalık biraz engel oluştursada eski sisteme döneceksin bitek porsiyon ufak olunca doymada sıkıntı yaşıyorsun haklı olarak
yoğurt sevsen bulgurlu ayran aşı çorbası sıcakda hem çok besleyici hemde hafif bi alternatif olablirdi aslında sana

öyle al mektupları ver mektupları olurmu ben pamuklara sardım onları yamacımda duruyor gel bi öpeyim de gönlünü alayım

tarçın olayı nı ilk 2 ay düzenli bişekilde suyu atarak içtim seninde dediği gibi kg vermemde yardımı çok tabi arada normal suyu da iiçmek lazım

kadiscimmmmmmm geldim geldim tatlım nasılsın keyifler yerindedir inşlah
senin arazi denetimleri nasıl gidiyor ?
geçen cuma65.8 idim ama buhafta 66 yı çıkmamak için çabalıyorum malum misafir olunca onlar yesin diye daha özenerek yemekler yapılıyor dondurmalar mısırlar yenıyor da
nasıl kg verdiğimi soruyorsun şöyleki canım
kaçamak yapmak gibi bi luksum yok helede haftasonları ne yesem acaba asla düşünmuyorum
tatlı düşkünlüğümn olmamasıda işlerimi kolaylaştırıyor
mumkun mertebe planlı ve düzenli beslenıyorum
ama en önemlisi havuz kapalı olmadığı sürece haftada 6 gün yüzme 1 saat ve akşamları yürüyüş
püskütüm hilalcim de gayetgüzel açıklamış gerçekten nezamn ne yiyeceğini bilirsen kg vermek kolay tabi herhangibi rahatszlğın ve insilün direnci yoksa
ve seni tanıyanların iltifatları gördükleri andaki şaşkınlıklarını görmek de ayrı bi keyif
ki bunları senninde yapabileceğinden eminim ama nasıl bi beslenme düzenin var bunu bilmediğim için yanlış bi yorum yapmak istemıyorum aklına takılan varsa yardımcı herzamn olurum tatllım

Esracımız=deguamızzz çokk düzenli bir şekilde öğünlerine ve sporlarına yüzmesine devam ediyor, dilediğinizce inceleyiniz Maşallahı vardır, tavizi çok azdır Çok severim ki ben onuu

hilalcimmmmmmmm bende seni çok seviyorum
istanbula gelince de mutlaka arıyacam bi bakırköyde kahve içeriz birlikte

kollarımı ellediğimde daha hala yumuşaklar
ben elleyince kas gelsin istiyorm öyle sarkma istemıyorum
ilk başladığmda havuzun ortasına gelemıyordum
şimdi başdan sona durmadan yüzebılıyorum ama daha sıkı olsun ve kulaç atarken özellkle sırt üstünde parmakları açıyorum açmam lazım acaba elıme çorap mı taksam

Eylul bı gelsın:)))
Sen o zamana kadar ıhtıyacını da belırlemıs olursun.
Hem ılgı alanın da degısebılır.
Ama kısın bıryere baglanmak ıyıdır- yazın da o bagı koparmak tabı:)

yaz kış yüzmeye ara vermıycem sistemi değiştirmeyi hiç düşünmuyorum
tabi evlenirde eşim arıza çıkarırsa ozamn işler ne boyutta gider bilemıyorum
bide onların pimpiriklikleri var kıskançlık gereksiz yere
kalk sende gel dersin poposunu kaldırmaya üşenir ama seninde gitmeni istemez
allh korusun böyle tiplerden
bide şöyle bi düşüncem var eylülde latin dansınayazılmayı planlıyorum
tae bo hiç duymadım onun kursu varmı dır araştırmak lazım

nıye parmak acıyorsun?

acmamam lazım dedın sanırım.. evet acmaman lazım:)
yoksa bacakların mahvolur.:)
eller de engel olur.
ıstemdısı acıyorsun..
Dua eder gıbı... en guzelı.
hımsss corap:)) ıyıymıs
elı kaplamayan yuzukluler -palet- ıyı olur bulursan.
Ama daha cok yorulursun bır hafta kolların agrır..sonrası kolay.
Zaten ıstedıgın bu sanırım

Az önce 1 adetcik minicik bir lokumcuk yedim.

hehehhehehe Puskuuuut bız yemıyoruz bu numaraları..
Hılal bızı egıttı bu konuda...

Ilk tepkım "aaaaaaa yeter ama...ne bu sozlesme yazısı mantıgı" dedım yalan yok..
Bu ne yaaaaa

bı de 1 adet olup mınıcık olan lahmacun nerede satılıyor:))

Son düzenleme:
Şimdi anladım.
Gerçi bu BMI çıkalı beri eski formül aklımızdan çıktı ama hep derlerdi ya ideal kilo boy-10 diye..
Benim de kendimde tespitim şu.
Boyumla kilom aynı olduğunda balık eti görünümüne kavuşuyorum.

Bilgilere hızlandırılmış şekilde sahip olduğum için ne kadar kalıcı olacak ondan emin değilim..

Patron ne demek aşkolsun.. Buranın amelesi, katibesi benim.. Başından bu yana kayıtları tutan kişiyim, sizden tek farkım bu..
Ha bi'de zayıflayan gidiyor anacım, ben sabitlendim kaldım..
Sizler olmasaydınız bu platform olmazdı.. Bence patron takım yönetim kadroları..
Tarçının yan etkisi zeka geriliği olabilir.. Bak gündüz meyve salatasına tarçın koyduğumu söylemeyi unuttum dedim ya..
Akşam üstü yeşil çayımı içerken ona da tarçın koyduğumu söylemediğim aklıma geldi.
Müftüoğlunun tarifi bu..
Bu tarifle yeşil çayın kokusuna bile dayamayan ben artık zevk alarak içmeye başladım.
Kupaya 1-2 karanfil, 1 dilim limon ve 1 çubuk tarçın ekleniyor. Bu kadar.

Ama yemişsin numarayı anacım..
Lahmacun değil (Allah korusun)

-lokumcuk- yazıyor..

Sağolun varolunnn bende nerde birinnci olcammm diyordum ki aha da bulundu
Valla normal püsküütün şükları heheh ama çabuk alışmış gruba kaçamakları küçük yazar olmuş
Crunchda sürekli mekik çekiyoruz ya, her yanımıza, fena sıkılaştırıcı bi ders, ertesi gün göbüş baya ağrıyo çok iyi oluyır..bir de tae boyu sormuşsun, o da müzik eşliğinde tekme-yumruk-squat tarzı hareketlerin bol olduğu gzel bir derss

hilalcimmmmmmmm bende seni çok seviyorum
istanbula gelince de mutlaka arıyacam bi bakırköyde kahve içeriz birlikte

Muhakkak araaa aramazsan var yaaaa... sağol esratoşumm ne zamn geliyonn

Az önce 1 adetcik minicik bir lokumcuk yedim.

Ayy ne güldüm ama bu yazılaraaa
Püsküüt boşa uğraşma ben her yolu denedim ama kaçamak olunca anında yakalıyo radarlı bunlar radarlııı

Vay vay vay hikayeye bak sen!

Beslenme alışkanlıklarını görünce anladım neden bu kadar hızlı kilo verdiğini.. Bir de kas ağırlığı çok önemli bir etki. Öyle böyle değilmiş seninki de.. E ne yesen kaslar besleniyor.. Mideye bir şey kalmıyor.. :13: Bünye de ihtiyaç duyduğu enerjiyi depodan çekiyor.. İşte senin zayıflama başarının basitleştirilmiş özeti..

Diyete girdiğinde kaçamak yapmayı bile canının istememesi büyük disiplin. Sanırım bu disiplinin kaynağı da bu yoğun spor yaşamın olsa gerek..

Yalnız.. yazdıklarını okudukça iyice zıvanadan çıkıyorum sporsuzluktan!

Abine gelince.... dilerim her şey yoluna girer, bir an önce sağlığına kavuşur. Allah sabır ve güç versin hepinize.

valla daha adapte olmaya çalışıyorum canım yaa bu sıralarda pek spor yapamıyorum kızımı okula götürüp almaya gittim bide bi o kötü yani

kızçeler ben bi fikir vericem size. sizde bana bi karar söyleyin.benim taşınma olayı var ya şimdi ben listeye girsem taşınırken yine izin almak zorunda kalcam.acep beni listeye almasanızda ben yine takımla su spor menü işine devam edip bırakmasam mı?

Eğer başlığa devamsa kabull yani zırt pırt izne ayrılmak olmazzz şaka bi yana ne zman taşınma işi bakalım?? Ev içine sindi mii??

Fırında 1 adet tavuk but ve 3-4 dilim elma patates, bu hafta menülerim çok iyi olmadıı ama önümüzdeki 3 gün bugün itibariyle spor manyaklığına devam, hastalık bitti yaşasın sağlık-spor!!!

Haa bir de azcık cips yedim görmediniz-duymadınız-bilmediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…