Market posetlerini bazen benim de tasiyamadigim oluyor-sikinti etme:))hoş geldin canım benim ama biraz geç oldu iyiyim fıstığım sen nasıl oldun
canım benim cahilliğim pek anlamam ama anlatınca şöyle bi hayal ettim emine nasıl yapıyıyorsun ya tomruk halat nasıl gücün yetiyor hiç bana göre değil ya market poşetlerini bile taşıyamıyorum poşetleri geçtim zayıfcık oğlumu bile taşıyamıyorum hemen dikiş yerlerim ağrıyor yada bana öyle geliyor
neyse pek geçmişi okuyamadım eymene çorba yapmam lazım herkes menü su sporunu paylaşmayı unutmasın yarın öğlen listeyi hazırlayacağım
Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 yk bal
1 dilim beyaz ekmek
Ara:
1 muz
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
azcık kızartma
Ara:
1 kase tarçınlı yoğurt
1 kase erik
Akşam:
1 fırında tavuk but
3-4 dilim elma patates hayır elma dilim ya delete tuşu da var ama kullanmıyorum ben
azcık cips yediydim bi de ha
Spor: + (1 sa 10 dk Leslie 5 mile+10 dk mekik)
Su:2 lt +
seni uyanık seni küçük yazıyorki gözumuzden kaçmasın
elma dilim pates bide oy emine koşşşşşş yakala hiloltoşu
gene kaçamaklar diz boyu
şu başka takıma yazma olayını senden mı başlasak ne
yumurtayı da ayırma beyaz sarısını komple yemen lazım nediye ayırıyorsun ki anlamadım ?
ufacık mınnacık lokumun adını unuttum bile görmedim
aa püskütmüü yemiş yok canım yemez benim püskütüm
aynen öyle bize baktı neolcak hem yiyorlar hem zayıflyorlar ama bizim takım sporsuz gün geçirmeyenlerden
ama kaçamakda da limit tanımayan bi grubumuz maşallahh :86:
hım gözume bi 5 kg çarptı
sporu bırakman yaramamş gerçi spor vucudu 3 ay korumaya alır ama yediklerin miktarı ve cinsi değiştiyse senin kg fazlan ordan gelıyordur
havalar güzel komşularla gene yürüyüşlere gidersin erir gider kg cuklar
istem dışı canım sırt üstü yüzerken bakıyorum parmaklar bitişk olması gerekirken açılmış sinir oluyorum da kendime sonra
onun için ince pentiler varya onu geçircem kadınlar gününde hem kadın kadına dikkat de çekmez elimde bi süre sonra alışabılır gibi
gelıyor
olsun ağırsın sonrası mis gibi
kımi örnek aldımsa ideolumsun
Geçen hafta 5.takımda, koca bir dilim tiramisu yemiştim..
Onunla kıyaslarsak bu lokumun günahı ancak çapı kadar..
Ay spor yapıyor olsam salacam bünyeyi biraz ama nerdeee? Bütün özlemlerim için tarhi 6 haziran..
Ben sarısını sevmem kiiii...ayrıca sarısı gereksz kalori asıl protein de beyazda zorlamıyorum yani gereksiz diye
Gereksiz kalori diye sarıyı yeme sonra neler ye di mi olsun kâr kârdır
Dedim ya bu hafta menüler çok iyi değil bakalım neler olacakk...
cenenız dusuyor benden sonra..
Gunaydınnnnnn
Gununuz de aklınız da aydın olsun...
sofranız bereketlı olsun ama dıger bıreylere hehehe
herkese iyi geceler ve günaydın sadece ben veeeeeeeeeee 2 tane ziyaretçi gizli hayranlarımız her geçen gün artıyor
Azcik kizartma ve azcik cips:))
Spor sebebiyle sanirim...ama sut daha ise yarar soyleyeyim hehehhehe
Bu ne seref:)) penti iyiymis...
O kadar yuzdum..yuzdurdum aklima gelmezdi inan.
Hahah diger gruplara itiraf cezasi zaten kesinlikle Hilal'in hakkidir.
Hakkini yedirmem:)
Tamam ikinci sari fazla olabilir diyetteki bir insan icin.
Ama birincisi ihtiyac.
Beyazi da cok masum degil soyleyeyim.
Yumurtanin aki 1yasindan kucuk cocuklara verilmez.
Niye? Intolerans-tolerans meselesi...insanoglu bazi gidalari
sindirmede sikinti yasar. (Bagirsak)
Yumurta aki da o gidalardan...
eet canım yaa bu yaz döneminde de kızım artık evde olduğu için biraz zor spor işi en fazla sitede voleybol yakantop falan olur ama kışın okullar açilacak bende hemeeeeen spora koşacağım inşallahseni uyanık seni küçük yazıyorki gözumuzden kaçmasın
elma dilim pates bide oy emine koşşşşşş yakala hiloltoşu
gene kaçamaklar diz boyu
şu başka takıma yazma olayını senden mı başlasak ne
yumurtayı da ayırma beyaz sarısını komple yemen lazım nediye ayırıyorsun ki anlamadım ?
ufacık mınnacık lokumun adını unuttum bile görmedim
aa püskütmüü yemiş yok canım yemez benim püskütüm
aynen öyle bize baktı neolcak hem yiyorlar hem zayıflyorlar ama bizim takım sporsuz gün geçirmeyenlerden
ama kaçamakda da limit tanımayan bi grubumuz maşallahh :86:
hım gözume bi 5 kg çarptı
sporu bırakman yaramamş gerçi spor vucudu 3 ay korumaya alır ama yediklerin miktarı ve cinsi değiştiyse senin kg fazlan ordan gelıyordur
havalar güzel komşularla gene yürüyüşlere gidersin erir gider kg cuklar
istem dışı canım sırt üstü yüzerken bakıyorum parmaklar bitişk olması gerekirken açılmış sinir oluyorum da kendime sonra
onun için ince pentiler varya onu geçircem kadınlar gününde hem kadın kadına dikkat de çekmez elimde bi süre sonra alışabılır gibi
gelıyor
olsun ağırsın sonrası mis gibi
kımi örnek aldımsa ideolumsun
misafirlerin çoğu gitti teyzesi kaldı annemin buyuzden bugun daha sık girebildim
olgun közlenmiş msır sevenlerdensin desene özelllkle akşam yürüyüşü yapıp üstüne bitane mısırı denize karşı hüpletmesi şahane de sonrasında yatağa girmesi eziyet oyy keşke şu kg sorunumz olmadan ömrumuz geçsse
bazen bende çok sıkılıyorum şöyle hem kontrollu yaşamak zorunda kalmak zor bide 5 yıl sabitlemek gerektiğini düşününce afakanlar basıyor beni
ama biz busefer son ççabamız bidaha ki zamanlrda formda hiç kg muhabbettti yapmıycaz dimi püskütüm tek temennim
tarçınlı suyumdan sonra tarçınlı türk kahvesi deniycem ama kahve tadı tarçından baskın nasıl oluyorda tarçın tadı gelebılıyor ki ağıza
soğuk çorba mmı mis gibi özellkle de yazın
buğdayı bir gün öncesinde düdüklüde haşla ertesi gün yoğurt nane baharatlarla tadlandır 1 kase yesen bile gün içinde yetıyor tatlım
kızlarrrr kızartma mecburıymıssss
heyyyy...
kızartma eklıyoruz menulere...mecburı..e hukukcu dedı:))
Kızlar günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beroş bence kötü değil menü ya ben beğendim.
Ya bide bezelye yemeğini kimse sebzeden saymıyor uyuz oluyorum ben çok yerim ve çok severim ama öyle çok da yememek gerekiyor herhalde.
Hiloş dünkü cipsini çok begendim güle güle kullan
Kızlar günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beroş bence kötü değil menü ya ben beğendim.
Ya bide bezelye yemeğini kimse sebzeden saymıyor uyuz oluyorum ben çok yerim ve çok severim ama öyle çok da yememek gerekiyor herhalde.
Hiloş dünkü cipsini çok begendim güle güle kullan
bende çok seviyorum tatlım bezelyeyi bi e evde benden başka yiyen çok yok genelde 3-5 gün sürüklenir yani.
hilalim cipsler falan neler oluyor bakiiiimmmm.hadi bi de su içelim hep birlikte bakiiimmsucu teyze geri döndüüüüü
Yok közlenmiş mısır sevmem.. Dişlere yapışıyor ya sonrasındaki rahatsızlık aldığım zevki bitiriyor..misafirlerin çoğu gitti teyzesi kaldı annemin buyuzden bugun daha sık girebildim
olgun közlenmiş msır sevenlerdensin desene özelllkle akşam yürüyüşü yapıp üstüne bitane mısırı denize karşı hüpletmesi şahane de sonrasında yatağa girmesi eziyet oyy keşke şu kg sorunumz olmadan ömrumuz geçsse
bazen bende çok sıkılıyorum şöyle hem kontrollu yaşamak zorunda kalmak zor bide 5 yıl sabitlemek gerektiğini düşününce afakanlar basıyor beni
ama biz busefer son ççabamız bidaha ki zamanlrda formda hiç kg muhabbettti yapmıycaz dimi püskütüm tek temennim
tarçınlı suyumdan sonra tarçınlı türk kahvesi deniycem ama kahve tadı tarçından baskın nasıl oluyorda tarçın tadı gelebılıyor ki ağıza
soğuk çorba mmı mis gibi özellkle de yazın
buğdayı bir gün öncesinde düdüklüde haşla ertesi gün yoğurt nane baharatlarla tadlandır 1 kase yesen bile gün içinde yetıyor tatlım
Ayyy ben bayılırım tiramisuya..tiramusu mu hiç sevmediğim bi tad kırk yıl geçsse aramam sormam
bana tatlı olarak tavuk gögsü ama tavuk eeti olmayacak içinde bide ıslak kek olsa yeter onlarıda nadirdir canım istesin
ki şeker mevzusunu düşünüp hop cayıyorum bu düşünceden
6 haziran büyük gün o gün gelsin bisiklet tepesnden de inmeyeceksin eminim olabildiğince kırlara bulut paşayla
öptüm güzel yanaklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?