buraya yıne gıreceksen...yanı kendını kontrol edeceksen..mantıklı.
Eğer başlığa devamsa kabullyani zırt pırt izne ayrılmak olmazzz şaka bi yana ne zman taşınma işi bakalım?? Ev içine sindi mii??
hoş geldin canım benim ama biraz geç oldu iyiyim fıstığım sen nasıl oldun
Ben geldimmmNasılsın Zeynoo
Hemen başlaaa..asla vakit kaybetmee
Hiç spor yapmadıysan daha önceden mesela günde 30 dk hızlı tempo yürüyüşle başlaa..artırırsın gitgide ve biz grupça Leslie ile de yürüyüş yaparız, evde yürüyüş programı, bilmem görür müsün mesajımı ama link vereyim incelersin
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Zeynep estagfırullah..
Hangısıdır anlamadıgın?
halat ıle tomruksa... halat bıldıgın gemı halatları var ya onu kullanıyorsun.
Ikı kısı karsılıklı duruyor -hanı cıft ıp atlardık ya cocukken- ısteo sekılde cevırmeye baslıyorsun.
Tomruk da..bıldıgın tomrugu (bır tarafı yerde tabı:)) atıp tutuyorsun.
Kurek de kara da conceptII ıle suda ıse normal kurekcekme.
spor ıle ılgılı soru soran;
KEsınlıkle spor yapmalısın.
Su "kas olur" "ıncelmez daha da kalınlasırsın" mantıgını oldurelım artık.
Bunun olabılmesı ıcın uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu neler neler yapmak lazım:)
yine burdayım fıstıklarım deam yani.zırt pırt izin almayayım diye söylüyorum.bana da bu daha mantıklı geldi o yüzden böyle olsun diyorum
ev baştan anlaştık bi evle hatta aldık bile imzalar falan atılmıştı ama herkes bi koldan karışınca büyükler sağolsun vazgeçtik.şimdi almak mı kiralamak mı kararsızız çünkü köyde mandıramız var onun üzerine inşaat başlattık ama ben orda oturmak istemiyorum o yüzden hem inşaat hem yeni bi ev almak ikisinin de altından kalkabilir miyiz karar veremiyoruz.büyük risk işte. bizim de kafa çorba aslında ne yapsak diye ama keşke diyorum ilk aldığımız dubleksten vazgeçmeseydik.
Fulya,
Hılal,
Bugun bır arkadasın yonettıgı tae-bo dersıne katıldım...:))
bır ıkı dk kızı beklerken durmayayım dedım ama dersı bıtırdım...
Arkadasım da muthıstı yawwwss
hoş geldin canım benim ama biraz geç oldu iyiyim fıstığım sen nasıl oldun
Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 yk bal
1 dilim beyaz ekmek
Ara:
1 muz
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
azcık kızartma
Ara:
1 kase tarçınlı yoğurt
1 kase erik
Akşam:
1 fırında tavuk but
3-4 dilim elma patates hayır elma dilim ya delete tuşu da var ama kullanmıyorum ben
azcık cips yediydim bi de ha
Spor: + (1 sa 10 dk Leslie 5 mile+10 dk mekik)
Su:2 lt +
Az önce 1 adetcik minicik bir lokumcuk yedim.
aynen öyle bize baktı neolcak hem yiyorlar hem zayıflyorlar ama bizim takım sporsuz gün geçirmeyenlerdenve sız ahalıııı
kız bıze mısafır oldu.
Bız bozduk onu
hım gözume bi 5 kg çarptıvalla daha adapte olmaya çalışıyorum canım yaa bu sıralarda pek spor yapamıyorum kızımı okula götürüp almaya gittim bide bi o kötü yani
nıye parmak acıyorsun?
acmamam lazım dedın sanırım.. evet acmaman lazım:)
yoksa bacakların mahvolur.:)
eller de engel olur.
ıstemdısı acıyorsun..
Dua eder gıbı... en guzelı.
hımsss corap:)) ıyıymıs
elı kaplamayan yuzukluler -palet- ıyı olur bulursan.
Ama daha cok yorulursun bır hafta kolların agrır..sonrası kolay.
Zaten ıstedıgın bu sanırım
Geçen hafta 5.takımda, koca bir dilim tiramisu yemiştim..---
ufacık mınnacık lokumun adını unuttum bile görmedim
aa püskütmüü yemiş yok canım yemez benim püskütüm
---
seni uyanık seni küçük yazıyorki gözumuzden kaçmasın
elma dilim pates bide oy emine koşşşşşş yakala hiloltoşu
gene kaçamaklar diz boyu
şu başka takıma yazma olayını senden mı başlasak ne
yumurtayı da ayırma beyaz sarısını komple yemen lazım nediye ayırıyorsun ki anlamadım ?
Geçen hafta 5.takımda, koca bir dilim tiramisu yemiştim..
Onunla kıyaslarsak bu lokumun günahı ancak çapı kadar..
Ay spor yapıyor olsam salacam bünyeyi biraz ama nerdeee? Bütün özlemlerim için tarhi 6 haziran..
Dünkü mönümle kilo verince bugün de birebir aynısını uyguladım.. O yüzden mönü paylaşmıyorum kızlar..
Internet alışverişimi teslim aldım bugün.. Hani kolinin içine 1 adet lokum koyan firma var ya işte o. E kutuyu açıp da lokumu gören bu Püsküüt insanı n'apsın? Yani.. lokum dışında saatlerine varana kadar dünkü mönüm geçerliydi. Bir tanecik lokumcukdan da bi'şey olursa ayıp olur! Açım yahu!
deguacım.. Çok dağıtmamışsın kendini arkadaşların da dediği gibi.. Desene bu hafta sonu bütün misafirler gidiyor.. hem evindeki hem takımındaki..
Şaka bir yana sen keyfine bak, misafirlerinin tadını çıkart..yüzmeye de alt tarafı 2 gün ara vermişsin.. toparlarsın, inanıyorum tatlım..
Ben de mısırı çok severim.. Tam dişime uygun hale gelsin her gün tüketmeye başlarım yine..
Tarçınlı Türk kahvesinin hiçbir özel tarifi yok.. Bildiğin gibi pişiriyorsun. Sadece bir fincan kahve için ½ çay kaşığı tarçın koyuyorsun..
Makinede iyi olmuyor.. Bakır cezvede ve kısık ateşte süper!
Yoğurt çok seviyorum deguacım.. O çorbayı da biliyorum.. Ama kafa gidik. Soğuk çorba mı olurmuş peh! diyen bir tipim işte..
Fırında 1 adet tavuk but ve 3-4 dilim elma patates, bu hafta menülerim çok iyi olmadıı ama önümüzdeki 3 gün bugün itibariyle spor manyaklığına devam, hastalık bitti yaşasın sağlık-spor!!!
Haa bir de azcık cips yedim görmediniz-duymadınız-bilmediniz.
alıştım canım ya bende gün saymaya başladım ne kaldı 14 hazirana... eymende iyi ablası yürümeye çalışıyor ödlek oğlum
Burdaysan sorun yok o zmann
Anladım ev konusu karışmış..ama keşke demek yerine önünüze bakın boşver, istemediğin yerde de yaşamamanı dilerm tabii..hayırlısı :44:
Tae bo güzel dersss arkadaşın da güzel yönetmiş demek kii
Ben de yarın salona gidince soracağım yeni hoca gelmiş mi, eski hoca iyileşemicek gibi lifleri kopmuş, tae bo 2 haftadır yalan oldu o yüzdenn
Evet baya geç olmuşcanın sağolsun
İyiyim bugün maşallah sporumu da yapıverdim hemaannsağoll..sen nasılsın? alıştın mı tempoya :44: Eymencim de iyi mii
Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 yk bal
1 dilim beyaz ekmek
Ara:
1 muz
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
azcık kızartma
Ara:
1 kase tarçınlı yoğurt
1 kase erik
Akşam:
1 fırında tavuk but
3-4 dilim elma patates hayır elma dilim ya delete tuşu da var ama kullanmıyorum ben
azcık cips yediydim bi de ha
Spor: + (1 sa 10 dk Leslie 5 mile+10 dk mekik)
Su:2 lt +
Ben sarısını sevmem kiiii...ayrıca sarısı gereksz kalori asıl protein de beyazda zorlamıyorum yani gereksiz diye
Gereksiz kalori diye sarıyı yeme sonra neler ye di mi olsun kâr kârdır
Dedim ya bu hafta menüler çok iyi değil bakalım neler olacakk...
Geçen hafta 5.takımda, koca bir dilim tiramisu yemiştim..
Onunla kıyaslarsak bu lokumun günahı ancak çapı kadar..
Ay spor yapıyor olsam salacam bünyeyi biraz ama nerdeee? Bütün özlemlerim için tarhi 6 haziran..
alıştım canım ya bende gün saymaya başladım ne kaldı 14 hazirana... eymende iyi ablası yürümeye çalışıyor ödlek oğlum
o cipsi görmedik zannetme hilaaaaaaaallllllllllllllllllllllllll valla bi çığlık atarım zaten sesimde incedir gerisini sen düşün hani bu hafta 59.u görecektin gerçi olan oldu bu son kaçamak olsun herşey senin iyiliğin için ayrıca kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi
komple vucudun yumurtaya ıhtıyacı var kalori bazlı düşünme
aynen yumurtayı kesip neler neler yiyorsun
negüzel geçen hafta dikkatt ettin bak ne güzel kg verdin
dımdıs dımdıs haziran ve zafer ve kg 58 haydin hopppaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?