Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

buraya yıne gıreceksen...yanı kendını kontrol edeceksen..mantıklı.

Eğer başlığa devamsa kabull yani zırt pırt izne ayrılmak olmazzz şaka bi yana ne zman taşınma işi bakalım?? Ev içine sindi mii??

yine burdayım fıstıklarım deam yani.zırt pırt izin almayayım diye söylüyorum.bana da bu daha mantıklı geldi o yüzden böyle olsun diyorum
ev baştan anlaştık bi evle hatta aldık bile imzalar falan atılmıştı ama herkes bi koldan karışınca büyükler sağolsun vazgeçtik.şimdi almak mı kiralamak mı kararsızız çünkü köyde mandıramız var onun üzerine inşaat başlattık ama ben orda oturmak istemiyorum o yüzden hem inşaat hem yeni bi ev almak ikisinin de altından kalkabilir miyiz karar veremiyoruz.büyük risk işte. bizim de kafa çorba aslında ne yapsak diye ama keşke diyorum ilk aldığımız dubleksten vazgeçmeseydik.

Kizanciklar ben yine cok giremedim bugun yaaa. Eve geldim simdik spora basliycam. Bugun 45dk lik upper body 15dk da bacak hareketleri

Su+
Spor +

Menu
Sabah
Bir kase nesfit

Ara
Yesil cay

Ogle yemegi yiyemedim saat 3 de bir kase kiraz 4 tane erik yedim

Aksam
Z.yagli fasulye
Accik pilav

Herkese iyi aksamlarrrr

Fulya,
Hılal,
Bugun bır arkadasın yonettıgı tae-bo dersıne katıldım...:))
bır ıkı dk kızı beklerken durmayayım dedım ama dersı bıtırdım...
Arkadasım da muthıstı yawwwss

hoş geldin canım benim ama biraz geç oldu iyiyim fıstığım sen nasıl oldun

canım benim cahilliğim pek anlamam ama anlatınca şöyle bi hayal ettim emine nasıl yapıyıyorsun ya tomruk halat nasıl gücün yetiyor hiç bana göre değil ya market poşetlerini bile taşıyamıyorum poşetleri geçtim zayıfcık oğlumu bile taşıyamıyorum hemen dikiş yerlerim ağrıyor yada bana öyle geliyor

neyse pek geçmişi okuyamadım eymene çorba yapmam lazım herkes menü su sporunu paylaşmayı unutmasın yarın öğlen listeyi hazırlayacağım

Burdaysan sorun yok o zmann
Anladım ev konusu karışmış..ama keşke demek yerine önünüze bakın boşver, istemediğin yerde de yaşamamanı dilerm tabii..hayırlısı :44:

Fulya,
Hılal,
Bugun bır arkadasın yonettıgı tae-bo dersıne katıldım...:))
bır ıkı dk kızı beklerken durmayayım dedım ama dersı bıtırdım...
Arkadasım da muthıstı yawwwss

Tae bo güzel dersss arkadaşın da güzel yönetmiş demek kii
Ben de yarın salona gidince soracağım yeni hoca gelmiş mi, eski hoca iyileşemicek gibi lifleri kopmuş, tae bo 2 haftadır yalan oldu o yüzdenn

hoş geldin canım benim ama biraz geç oldu iyiyim fıstığım sen nasıl oldun

Evet baya geç olmuş canın sağolsun
İyiyim bugün maşallah sporumu da yapıverdim hemaann sağoll..sen nasılsın? alıştın mı tempoya :44: Eymencim de iyi mii

Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 yk bal
1 dilim beyaz ekmek

Ara:
1 muz

Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
azcık kızartma

Ara:
1 kase tarçınlı yoğurt
1 kase erik

Akşam:
1 fırında tavuk but
3-4 dilim elma patates hayır elma dilim ya delete tuşu da var ama kullanmıyorum ben
azcık cips yediydim bi de ha

Spor: + (1 sa 10 dk Leslie 5 mile+10 dk mekik)
Su:2 lt +

Dünkü mönümle kilo verince bugün de birebir aynısını uyguladım.. O yüzden mönü paylaşmıyorum kızlar..

Internet alışverişimi teslim aldım bugün.. Hani kolinin içine 1 adet lokum koyan firma var ya işte o. E kutuyu açıp da lokumu gören bu Püsküüt insanı n'apsın? Yani.. lokum dışında saatlerine varana kadar dünkü mönüm geçerliydi. Bir tanecik lokumcukdan da bi'şey olursa ayıp olur! Açım yahu!

deguacım.. Çok dağıtmamışsın kendini arkadaşların da dediği gibi.. Desene bu hafta sonu bütün misafirler gidiyor.. hem evindeki hem takımındaki..
Şaka bir yana sen keyfine bak, misafirlerinin tadını çıkart..yüzmeye de alt tarafı 2 gün ara vermişsin.. toparlarsın, inanıyorum tatlım..
Ben de mısırı çok severim.. Tam dişime uygun hale gelsin her gün tüketmeye başlarım yine..
Tarçınlı Türk kahvesinin hiçbir özel tarifi yok.. Bildiğin gibi pişiriyorsun. Sadece bir fincan kahve için ½ çay kaşığı tarçın koyuyorsun..
Makinede iyi olmuyor.. Bakır cezvede ve kısık ateşte süper!
Yoğurt çok seviyorum deguacım.. O çorbayı da biliyorum.. Ama kafa gidik. Soğuk çorba mı olurmuş peh! diyen bir tipim işte..

seni uyanık seni küçük yazıyorki gözumuzden kaçmasın
elma dilim pates bide oy emine koşşşşşş yakala hiloltoşu
gene kaçamaklar diz boyu
şu başka takıma yazma olayını senden mı başlasak ne
yumurtayı da ayırma beyaz sarısını komple yemen lazım nediye ayırıyorsun ki anlamadım ?
Az önce 1 adetcik minicik bir lokumcuk yedim.

ufacık mınnacık lokumun adını unuttum bile görmedim
aa püskütmüü yemiş yok canım yemez benim püskütüm

ve sız ahalıııı
kız bıze mısafır oldu.
Bız bozduk onu
aynen öyle bize baktı neolcak hem yiyorlar hem zayıflyorlar ama bizim takım sporsuz gün geçirmeyenlerden
ama kaçamakda da limit tanımayan bi grubumuz maşallahh :86:
valla daha adapte olmaya çalışıyorum canım yaa bu sıralarda pek spor yapamıyorum kızımı okula götürüp almaya gittim bide bi o kötü yani
hım gözume bi 5 kg çarptı
sporu bırakman yaramamş gerçi spor vucudu 3 ay korumaya alır ama yediklerin miktarı ve cinsi değiştiyse senin kg fazlan ordan gelıyordur
havalar güzel komşularla gene yürüyüşlere gidersin erir gider kg cuklar
nıye parmak acıyorsun?

istem dışı canım sırt üstü yüzerken bakıyorum parmaklar bitişk olması gerekirken açılmış sinir oluyorum da kendime sonra
onun için ince pentiler varya onu geçircem kadınlar gününde hem kadın kadına dikkat de çekmez elimde bi süre sonra alışabılır gibi
gelıyor
olsun ağırsın sonrası mis gibi
kımi örnek aldımsa ideolumsun

---
ufacık mınnacık lokumun adını unuttum bile görmedim
aa püskütmüü yemiş yok canım yemez benim püskütüm
---
Geçen hafta 5.takımda, koca bir dilim tiramisu yemiştim..
Onunla kıyaslarsak bu lokumun günahı ancak çapı kadar..

Ay spor yapıyor olsam salacam bünyeyi biraz ama nerdeee? Bütün özlemlerim için tarhi 6 haziran..

Ben sarısını sevmem kiiii...ayrıca sarısı gereksz kalori asıl protein de beyazda zorlamıyorum yani gereksiz diye
Gereksiz kalori diye sarıyı yeme sonra neler ye di mi olsun kâr kârdır
Dedim ya bu hafta menüler çok iyi değil bakalım neler olacakk...

Ben de spora abanıp bazen fazla salıyorum vöcudu o da yanlış
Neyse az kalmışşş..spora geri dönebileceksen süper
Son mesajınmış püsküütt görüşmek üzere o zamnn

misafirlerin çoğu gitti teyzesi kaldı annemin buyuzden bugun daha sık girebildim
olgun közlenmiş msır sevenlerdensin desene özelllkle akşam yürüyüşü yapıp üstüne bitane mısırı denize karşı hüpletmesi şahane de sonrasında yatağa girmesi eziyet oyy keşke şu kg sorunumz olmadan ömrumuz geçsse
bazen bende çok sıkılıyorum şöyle hem kontrollu yaşamak zorunda kalmak zor bide 5 yıl sabitlemek gerektiğini düşününce afakanlar basıyor beni
ama biz busefer son ççabamız bidaha ki zamanlrda formda hiç kg muhabbettti yapmıycaz dimi püskütüm tek temennim

tarçınlı suyumdan sonra tarçınlı türk kahvesi deniycem ama kahve tadı tarçından baskın nasıl oluyorda tarçın tadı gelebılıyor ki ağıza
soğuk çorba mmı mis gibi özellkle de yazın
buğdayı bir gün öncesinde düdüklüde haşla ertesi gün yoğurt nane baharatlarla tadlandır 1 kase yesen bile gün içinde yetıyor tatlım

alıştım canım ya bende gün saymaya başladım ne kaldı 14 hazirana... eymende iyi ablası yürümeye çalışıyor ödlek oğlum

o cipsi görmedik zannetme hilaaaaaaaallllllllllllllllllllllllll valla bi çığlık atarım zaten sesimde incedir gerisini sen düşün hani bu hafta 59.u görecektin gerçi olan oldu bu son kaçamak olsun herşey senin iyiliğin için ayrıca kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi

komple vucudun yumurtaya ıhtıyacı var kalori bazlı düşünme
aynen yumurtayı kesip neler neler yiyorsun
negüzel geçen hafta dikkatt ettin bak ne güzel kg verdin
dımdıs dımdıs haziran ve zafer ve kg 58 haydin hopppaa

tiramusu mu hiç sevmediğim bi tad kırk yıl geçsse aramam sormam
bana tatlı olarak tavuk gögsü ama tavuk eeti olmayacak içinde bide ıslak kek olsa yeter onlarıda nadirdir canım istesin
ki şeker mevzusunu düşünüp hop cayıyorum bu düşünceden
6 haziran büyük gün o gün gelsin bisiklet tepesnden de inmeyeceksin eminim olabildiğince kırlara bulut paşayla
öptüm güzel yanaklarından

Gün saymak deme banaaa..27 Haziran'a da az kaldı kii
Oyy ne tatlı evreleri şimdi emekliyodur falan

Gene yakalndık vallaaa...bu sondu bu sonn..59 u görmek için son 2 gün, uğraşacam gene de ucundan da olsa görseydim iyiydi gaza gelirdimm..

Anammm ver gazı ver verrrr...
Olacakkk bu işşş başka çare yokkk ama cidden az kaldı bu sefer haa öyle böyle derkennn 1 aya merdiven dayadıkk

menümü de yazayım yatağa yol alayım uykum da bastırdı
sabah: 1 yumurta
3 siyah 2 yeşil zeytin
çeyrek simit
1 dilim beyaz peynir
salatalık 2 adet ceviz domates

ara 5 adet erik 10 adet kiraz

öğle etli türlü
karışık salata
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt

akşam ızgara köfte 5 adet
1 adet çöp şiş
1 adet ayran
soğan salatası

yüzme
2.5 litre su

iyi geceler dilerim

ara ara foruma girip çıkınca yine herkes gitmiş eymenin çorbasını pişirdim mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştirip çalıştırdım çamaşırları katlayıp yerleştşrdim şimdi de uyuma zamanı çok yoruldum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…