kelebekcim kaç gündür soracağım ama hep unutuyorum.. avaarındaki foto senin mi?Ben şimdilik kaçarrr..
Kendinize iyi bakın, beni özleyin anacım
Deguacım denge açısından güzel, miktar açısından fazla geldi.. Özellikle de protein açısından.. Tamam kaslar besleniyor ancak kroner anlamında riskli bu kadar protein.. özellikle de kırmızı et kaynaklı olunca..menümü de yazayım yatağa yol alayım uykum da bastırdı
sabah: 1 yumurta
3 siyah 2 yeşil zeytin
çeyrek simit
1 dilim beyaz peynir
salatalık 2 adet ceviz domates
ara 5 adet erik 10 adet kiraz
öğle etli türlü
karışık salata
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
akşam ızgara köfte 5 adet
1 adet çöp şiş
1 adet ayran
soğan salatası
yüzme
2.5 litre su
iyi geceler dilerim
sabah
200ml süt
kepek ekmekli sandviç ( içinde 1 kk beyaz peynir yarım domates yarım salatalık)
öğle
1 kase yoğurtlu çorba
elma
akşam
3yk pilav
5 yk tavuklu mantar sote
1 bardak ayran
salata
su 2.5 lt
spor
1 saat hafif tempo yürüyüş
herkese iyi geceler ve günaydın sadece ben veeeeeeeeeee 2 tane ziyaretçi gizli hayranlarımız her geçen gün artıyor
kelebekcim kaç gündür soracağım ama hep unutuyorum.. avaarındaki foto senin mi?
Eğer öyleyse maşallah kelebek gibisin..
Deguacım denge açısından güzel, miktar açısından fazla geldi.. Özellikle de protein açısından.. Tamam kaslar besleniyor ancak kroner anlamında riskli bu kadar protein.. özellikle de kırmızı et kaynaklı olunca..
Dün yaptığım bir sohbette bu ziyaretçilerden birisinin kim olduğunu öğrendim. Benim mönülerime bakmak için izlemede olan sevigli rakibem.. Bak şimdi bu satırı da okuyacak.. Belki açık eder kendisini.. İsterse eder, ben ispiyonlamam..
Kızlar, bugün de bir şartname geldi.. Onu okumam lazım..
Bir de hazır size mesaj yazayım derken totom biraz yer gördü.. Hazır dinlenmişken yakındaki markete gidip geleyim.. Maalesef domates bitmiş..
Yani.. sonra görüşürüz.. Kalan mesajları gelince mutlaka okuyacağım.. Sıhhatte kalın..
Kızlar günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beroş bence kötü değil menü ya ben beğendim.
Ya bide bezelye yemeğini kimse sebzeden saymıyor uyuz oluyorum ben çok yerim ve çok severim ama öyle çok da yememek gerekiyor herhalde.
Hiloş dünkü cipsini çok begendim güle güle kullan
kelebekcim kaç gündür soracağım ama hep unutuyorum.. avaarındaki foto senin mi?
Eğer öyleyse maşallah kelebek gibisin..
püsküütcüm bende menülerime yorum istiyoruuumm.kelebektoşuma diyosun ama seninde fotolar süper yani tam çıtır
Selam ZeynoooDemek Eymenin doğum günü geliyorrr..:118::119:Şimdiden kutlarım yeni yaşını, Allah sağlık versin dah ane doğumgünleri kutlarsınız inşallah
Hadi yaaa..üzüldüm bak şimdii..annene ne olduu?? Geçmiş olsun..
Tabi giremiceksen kullan izin canım en azından kafan rahat olsun ama çok özletme haa
Salata gayet dee güzel görünüyorrr
teşekkürler canım benim sen nasıl oldun
bir zamanlar ben de çok izlerdim ama bu sezon pek sarmadı beni
canım geçmiş olsun kötü bişey yoktur umarım
resim süper görünüyor afiyet bal şeker olmuştur artık
hepinize çok teşekkür ederim annem ise zaten yaklaşık 12-13 yıldır depresyondaydı çok ileri seviyede 10 yıl falan tedavi gördü geçti son 2-3 yıldır ilaç kullanıyordu ama bu kadar kötü olmuyordu 1 haftadır falan sanırım bir şeyi kafasına takdı ve tekrar nüksetti ama bu sefer kısa süreli bir şey sanırsam onunla ilgilenmemiz gerekiyor genelde dün yine fenalaşmıştı doktora falan götürdüler şimdi tezemde kalıyor tek kalması çok tehlikeli tek bırakamıyoruz ablam veya anneannem falan olnca hep hastalanıyr onlar biraz güçsüz hemen ağlıyorlar falan daha kötü oluyor teyzemle ben yine biraz daha iyi geliyoruz hastalanınca falan şoktan çıkarabiliyoruz hepinize çok teşekkür ederim stajdayken falan arasıra girmeye çalışacağımGünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Melike geçmiş olsun ya önemli birşey değildir umarım. İzin kullanabilirsin tabiki. İzinli sayıyorum seni bu günden itibaren.
Umarım anneciin hemen iylileşir. Sınavlardan sonra burdasın ona göre. Rahatlığa alışıp gelmemezlik yapma sakın
Eminooooo kız bugün daha salı o nasıl bir kilo vermek ya. Vay ben kafamı nerelere vuram. gramajların insanı oldum ya. bari 900 gram falan versem de bişeye benzese.
Fılm ızleyın "Horrıble Bosses" tavsıyemdır...
Ya bı de Ilknur, sen nıye spor yapamıyorsun?
Kacırdım galıba bıseyler soyledıysen?!
Dr Ayca KAYA'nın ıkram edılen kıtabını bıtırdım..
Bıraz atlaya atlaya bıtırdım ama bayagı okudum.
Bu kıtap da tavsıyemdır; 5333
...
Tavsıyelerı cok sosyal.
Benım ısıme yarar mı?-sanmam.
Bıcok seyı bıdaha bıdaha hatırlattı.
Ama dedıgım gıbı sosyal anlamda sıze faydası olabılır.
Koruma surecıne bayagı vurgu yapıyor ama bıldıgım seyler ve maalesef bende guclu bı etkı yaratmıyor.
Aahhhh bıldıklerımı uygulasammmmmm ohoooooooooooooo...
Bana tokatlar tekmeler lazım...abımın durumu gıbı...
Abım de ıyı.. nazarım degmesın dıye pek de anlatmak ıstemıyorum:))
hepinize çok teşekkür ederim annem ise zaten yaklaşık 12-13 yıldır depresyondaydı çok ileri seviyede 10 yıl falan tedavi gördü geçti son 2-3 yıldır ilaç kullanıyordu ama bu kadar kötü olmuyordu 1 haftadır falan sanırım bir şeyi kafasına takdı ve tekrar nüksetti ama bu sefer kısa süreli bir şey sanırsam onunla ilgilenmemiz gerekiyor genelde dün yine fenalaşmıştı doktora falan götürdüler şimdi tezemde kalıyor tek kalması çok tehlikeli tek bırakamıyoruz ablam veya anneannem falan olnca hep hastalanıyr onlar biraz güçsüz hemen ağlıyorlar falan daha kötü oluyor teyzemle ben yine biraz daha iyi geliyoruz hastalanınca falan şoktan çıkarabiliyoruz hepinize çok teşekkür ederim stajdayken falan arasıra girmeye çalışacağım
Anlatma anlataa..sonunda gelip müjdeni vereceksin nasılsaaa
Filmi haftasonu izleyebilirim olabilirrr
Canım benm geçmiş olsun tekrardan, Allah yardımcısı olsun, ama çok uzun süren bir durummuş, yeterince uzmana gittiniz mi yani, bu kadar büyük sorun yapacağı kendine bir şeyler olmuş olmalı, çok da deşelemek istemem tabi ki ama....
gittik yani ben çok küçüktüm de hatırlıyorum il dışında bile birçok doktora gittiler hepsi ilaç veriyordu 2-3 ay sonra iyileşir diyordu en son bir doktora gitmişlerdi doktor ben size 2-3ay diyemem yıllar sürecek dedi ve 8 yıl ve o doktora gittiler son 2-3 yıldır iyiydi birde böyle hastalıklar öyle ilaçla falan geçmiyor her şey etkili bulunduğu ortam konuştuğu insanlar annemde en ufak bir lafı kafasına takar o yüzdende uzun sürdü birde o zaman hastalığın en üst seviyesindeydi o doktor anneme ilacı bırak dedikten 2 hafta sonra vefat etti şimdi iyi bir doktor arıyoruz işte
Üzüldüm canm uzun bi süreç olmuş sizin için yıpratır insanı böyle şeyler..ama bırakma kendini tabi, enerjini annene de yaymaya çalış
merhaba kızlar nasılsınız yine yoğun uykusuz ve yorucu bir gün okullar tatil olsun artık çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmm
Hatun sen de habire tatil istiyosun aaaa
Ben iyi sayılırım hasret dorukta gerçi bu ara iyiceee uzaklaştım güncel hayattan öylesinee yaşıyorum gibi gibi..:101:
Vuslat bekliyoz napak..
son..yogun..ama guzel haftamın sonucları: bacaklarımda mor sarı yesıl olmayan yer yok ya..
En buyuk avuc ıcı en kucugu buyuk mısket kadar... yaw ben bunları yaparken hıc mı hıssetmıyorum...
Bı de sey soracagım
IPL epilasyon cıhazı kullanan var mı aramızda?
Ben dusunuyorum epeyyyyydır (tum hamılelık ve emzırme yanı 29-30aydır)
emzırme bıtsın yıne gebelık dusunuyorum ama o cıhazı da ıstıyorum acıkcası..
Tuylerı bıtırıyor falan denıyor ama ben tuylerın bıtmesını ısteyen bırı degılım..sadece saglıklı olsun
yormasın pratık olsun kokten alsın yeter.
Tuylerın bosa yaratıldıgını dusunmuyorum o sebeple tuylerden kurtulmak ıstemem--> a ah bı tuhaf yanım daha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?