Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fulya, cızelgenı yenıle..gozume batıyor.

taaaam ya değiştircem bi ara.

Bende bugün internetten gazetelere baktım ama o alkol yasaklarını çok garipsedim. Benim kocam da dev bir alkol firmasında çalışıyor

sen sigara kullanıyor musun

Kilonu düşürcekmişim ona göre bildirelim bugün püsküütün dediği gibi.

Mahurrrrrrrrrrrrrrr nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

of çok hafifim yaaaa kaç oldum 36 beden oldum herhalde

Satışı yasak ama o saatler arasında..yani ben okumuştum da pek ilgilenmedim, çok saçma geldi. Yasaklarla da baskıyla da kimseye bir şey yaptırılmaz, yaptırılmamalı.

34 oldun benceee

hım biara haberlerde gözume takılmıştı anneler bebekleriyle birlikte egzersiz yapıyorlardı okul da pek bi hoşuma gitmiştti
annede cocukda sosyallleşmesi adına çok güzel aktiviteler bunlar
ismini de öğrendiğim iyi oldu hafızaya attım ilerde işime yarar illaki
evet eskiden sokaktan eve gelmez hatırlıyorumda biskivi arasına lokum sıkıştırıp bile yerdik ne kg su gayet cocuk gibi cocuklardık
ama şimdi hareket olmadığı iççin cocuklarda ne yeseeler direk depoya gidiyor
bazen havuzdan çıkınca göruyorum cocukların ellerinde çikolata lolipoplar meyve suları eh işte ebeveyne çok iş düşüyor çok...
hakketen bide cocuk yorulunca rahat uyuyor nerde hareket orda bereket
evet ya solistin sesi de muazzamdı nasıl bi dinginlik çöktu üstüme
klaseik muziğinde aynı etkisi varya
cocuklar anne karnındayken bile bu tarz muzik dinlediklerinde sakinleşiyorlarmış hakketen de öyle
aa niye başkalarına çalınca eleştirsinler ki baskalarının ne düşündüğüne takılır kalırsan oo hareket alanın oldukça kısılır ve mutsuzluğa göturur canın çalmak istiyorsa çal tatlım sen
evet püskütüme alıştık çok ama belki arada gene mısafirliğe gelir bize belli mi olur

ortalamıızz gayet güzel ben hariç tabi
mısafirlerim olmasaydı ben sizi mahçup etmezdim ama işte anca bukdar la kurtulabıldım kusura bakmayınn kızlar

fülyacımm gözlerim kamaştı 800 gr harika bi sonuç bu senin evdeki leslie işe yaıyor demekki

harika 700 gr sporsuz hemide kuş olmana ramak kaldı tatlım
bizim sinerjimizin de etkisi olduğunu düşünerekden kendimize de pay çıkarmazsam olurmu
bukadar kaçamak yapıpda nasıl kg verdik enerjimizz güzel anacım bizim bide çok keyifli bir grubumuz hehe çok seviyorum hepinizi

herhafta kg veren ilk deefa girdiğimden beri + çıktım ama okdar yemeye gene iyi diyorum
mısafir gezdirmece ve öğle yemeklerini es geçmem bi parça paçayı yırtmama neden oldu
haftaya iyi olucak bildrimlerde gör bak

concept o zaman kararını kesinleştirince yeni hedefini bildirirsin.. mezun olmaya ramak kala iletilen özellikle de yukarı çekme hedeflerini güncelleyemiyorum.. daha önce de yaşanmıştı benzer durum paylaşımda.. bu yüzdendir konuyu açmam..

deguacım.. dediğim gibi ben seninkini de başarı sayıyorum..

..ve evet sizin takımda var bir sinerji. Benim başıma gelmez pek böyle haftada 700 gr. vermek.. Ama Pazartesinden beri ciddi aç dolaştım.. dün gece ilk defa başım döndü halsiz hissettim. O yüzden bugünden sonra daha fazla yiyeceğim.. Cumaya yaklaşırken duruma göre kuş pozisyonunu alırım yeniden..

Beni ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum..

Takım olarak hep iyi dereceler alacağınıza inanıyorum.. Başarınız daim olsun.

Hoşça kalın..

Esracüüüm teşekkür ederim ya ben leslie 1 2 kere falan yaptım onun haricinde genel olarak hafta 3 gün tae boo yapıyorum diğer günlerde bir gün üst vucut bir gün alt vücut çalışıyorum ve videolar 1. saat 20 dk lık falan. Ama en etkilisi taebo sanırım kollarım falan şekillendi yani. hiç spor salonuna gitmeye gerek yokmuş ya. kocam da benle beraber yaptığı için de hiç sıkılmıyorum veya yapmamazlık yapmıyorum kafama vuruyor sonra.

Ya bir de şunu düşündüm bilmem doğrumu düşündüm. Ben evde akşamları tuvalete hiç gitmem ve dün akşam puro içmiştim çok sıkıştım gece bağırsaklarım çalıştı herhalde bende tuvalete gittim. Sabah resmen daha hafif kalktım ya. bu sabah bu kadar eksik çıkmamın sebebi de bu olabilir mi. H.içi hiç tartılmadım yani perşembe kaçtım bu sabahki kilomla arada ne kadar bir fark oldu anlayamadım.
Bir de içtiğim suyu da 2 litrenin üstünde tutuyorum artık. Birde akşamları maydanoslu çay içiyorum.

Çabalıyorum yani kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr arada bir yaptığım kaçamakları değilde bunları vurun yüzüme
şaka şaka hepsini vurun.

Mahu gelmiycek mi yaaa :44:

Püsküüt bu hafta liseyi yayınlama sırası bizim takımdaydı ama o görevi sen üstleniyorsun dimi yanlış bilmiyorum yani. Bir daha ceza yemiyelim de

Eminoş işalla bu hafta da dereceye girersin.

Hoşçakal püsküüt burada olman çok güzeldi.Verdiğin tavsiyeler ve takıma kattığın herşey için teşekkur ederiz. 700 gramın için tebrik ederim. Bizi unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Geçen haftaki misafirimize bi bakim dedim ve tebrik ediyorum püsküüt 300-500 derken sessiz ama derinden 700 gr daha gitmiş. ben sana demiştim sen takımları tavaf etmeden kurtulacaksın bizden diye... yakında hedefine ulaştı deyip ayrılacaksın besbelli..

***6. TAKIM 310. ETAP***

püsküüt ( 60.8 / 60.1 / 0.7 / % 1.15 )
destina_88 ( 63.9 / 63.8 / 0.1 / %0.16 )
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
degua ( 65.8 / 66 / -0.2 / % - 0.3 )
mahurbeste ( 78.4) Bildirimde bulunmadı
fulias ( 53.6 /52,8 / 0,8 / % 1,49)
melikea123 ( 86.5 ) İzinli
concept (72.7 / 70.4 / 2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / 84.7 / 0.3 / % 0.35 )

6. Takım ortalaması: ( %0,74 )

Ortalama derece için düşük gibi ama kendi içimizde iyiyz bence. Esra hariç - yok ama esrayıda - den saymıyorum zaten. Haftaya hepimizi sollar o

Fatoş da gelsin artık yaaa

merhaba 6. takım

jujunun izini sürdüm.. juju yuvaya dön

yok yaw ne sıgarası..
oncekı gun ıcmıs olsun yanında duramam o kısının..o yuzden sıgaraya bı cozum lazım.
sırf benım ıcın hehe

Satışı yasak ama o saatler arasında..yani ben okumuştum da pek ilgilenmedim, çok saçma geldi. Yasaklarla da baskıyla da kimseye bir şey yaptırılmaz, yaptırılmamalı.

bır hukukcunun ellerınden yasaga karsı cumlerler:)))

Ben keyf alacaksam yasaklardan yanayım. NET.
Alkol benı ılgılendırmıyor valla... sıgaraya ıllet oluyorum..
Bazen dıyorum tek tek ıcenlerın elınden alayım kırıp atayım..ustune tokat da atabılırım...sınırlı ınsanım...
ınsanlar! kendınıze gelın de dıyeyım:))

Yuzucumun bırı (kı %83 antrenoruyum) alkol bagımlısı..
Bagımlı derken... her daım degıl ama dagıtıyor arada topla toplayabılırsen.
Muthıs basarıları var.
Avustralya'lı.
Ama sırf su alkol yuzunde sırtında yukle bosa tırmanıyor.
Ona bıle dıyorum "sıgara ıcseydın doverdım senı" dıye.
%83 ben de etkılenıyorum ondan dogal olarak.

Son düzenleme:

KİLOM SABİT BAYANLAR. şimdilik çıkmaM LAZIM AKŞAM GELİCEM AYRINTILI ANLATCM HERŞEYİ ÖPTÜÜÜÜMM. HAFTAYA KİLO KAYBIM OLCK SÖZZ

***6. TAKIM 310. ETAP***

püsküüt ( 60.8 / 60.1 / 0.7 / % 1.15 )
destina_88 ( 63.9 / 63.8 / 0.1 / %0.16 )
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
degua ( 65.8 / 66 / -0.2 / % - 0.3 )
mahurbeste ( 78.4/ 78,4 /0 / % 0) Kilosu sabit
fulias ( 53.6 /52,8 / 0,8 / % 1,49)
melikea123 ( 86.5 ) İzinli
concept (72.7 / 70.4 / 2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / 84.7 / 0.3 / % 0.35 )

6. Takım ortalaması: ( %0,74 )

Listeyi kontrole veriyorum kızlar

gırerım belkı.
Ya aslında arada meydanı genclere bırakmak ıstıyorum ama n'apım:)))

Ya puskuut mu yapacak o ısı?!...nasıl ya.. bu kız kendıne neler yapıyor..

Tartın yag-su degerlerı verıyor mu? osekılde kontrol etsen..
yaa ben dıyorum hergun tartılın..+cıksanız da moral bozmayın dıye.

ısaret ve basparmagı kullanarak bıleklerı olcelım...
ıkı parmak ust uste mı bınıyor?
ucu ucuna mı degıyor?
arada bosluk mu kalıyor gıbı...

Benım arada bosluk kalıyor..1.4cm kadar

( bıraz sonra bıraz sonra dıye dıye...mayalamadım.
Yogurtsuz kaldım ufffff.
Sutcuyum o zaman bugun.........ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy aynı sey degıl kıı

***7. Takım 309. Etap***

lepistesinyavrucugu (88.3/89.5/1,2/%-1,36)
ipekyol (76.8/77.2/0.4/-%0.52)
maviyesil1999 (65,1/67/ -1,9/%-2,92)
dudujan (101.9/101.1/0.8/0.79)
ganfed(55/55/0/%0)kilosu aynı

7. Takım Ortalaması:%-0.80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…