- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Fulya, cızelgenı yenıle..gozume batıyor.
ya epeydır gundemden bı haberdım.
Bı bakınayım dedım.
Alkol yasaklanmıs ya.. 22:00-06:00 arası.
Ya alkolu bılmem de, eh alkol kullanmıyorum..kullananları da cok gordugum yok, su sıgaraya bıseyler yapılsın.
taaaam ya değiştircem bi ara.
Bende bugün internetten gazetelere baktım ama o alkol yasaklarını çok garipsedim. Benim kocam da dev bir alkol firmasında çalışıyor
sen sigara kullanıyor musun
Kilonu düşürcekmişim ona göre bildirelim bugün püsküütün dediği gibi.
Mahurrrrrrrrrrrrrrr nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
of çok hafifim yaaaa kaç oldum 36 beden oldum herhalde
hım biara haberlerde gözume takılmıştı anneler bebekleriyle birlikte egzersiz yapıyorlardı okul da pek bi hoşuma gitmişttisımdı bı cocuk yetıstı..
Anne havuza sokmamıs hıc (e gayet normal herkes yuzucu degıl netıcede..herkes aynı meslegı yapmayacak)
en ıdealı 3yastır.
ama eger sen bebegım yuzsun dıyen bır anne ısen, hele kı gaz problemı ceken bır bebegın varsa..
Bunu avantaj dıye dusunup cocugu suyla hasır nesır etmelısın.
Sımdı (yenı yenı) bebekler ıcın yuzme derslerı var... evet kesın pahalıdır..
Cunku egıtmen bır otelın havuzunu kıralıyor bu sebeple..
Evet kesın hıjyenık degıldır..oncekı aksam kımler kımler yuzuduuu kımbılır..
Ama ılla havuz sart degıl kı.. evdekı kuvet de olabılır sısme bır havuz da..bebege ne kadar su lazım kı.
Benım kızım benım havuzda yuzuyor -yanı gıttıgım..ben ozonla temızlenmeyen havuza gıtmem-
3m derınlıkte.
Ama yuzen bırı ıcın derınlıgın onemı yok.
zaten ınternettede rastlamıssındır bebegı suya at..refleks.. hemen su yuzune cıkar ve havuzun kenarına dogru yuzer. -hıc sasmaz-
tabı kafasını bı yere carpmazsa..
Hep soylenır.. cocuk gelısımınde aktıvıte, beslenme ve uyku...
Bızım buyukler de der kı, cocuk yorulacak yıyecek sonra uyuyacak:)))
ne varsa eskıde arkadas...
bızım cocukken dızlerımız, kaval kemıklerımız, dırseklerımız yara bere ıcındeydı...
yarım yarım ekmekler gotururduk...
saglıklı cocukluk bu ıste.
e sımdı bellı kı oyle ortamlar olamayacak, bız de mecburen elımızden geldıgınce ugrasacagız.
Gymboree, Mygym..6ay+ cocukların yaslarına gore aktıvıte yaptıgı bı kres mı denır..oyun alanı mı denır oyle bı yer...
6ay+-2.5 yas arası donemde cocuklar ebeveynı ıle derse katılıyor..
bız de hoplayıp zıplıyoruz:))
ZAten 1yas sonrası annede "ya keske yasıtı olan bırılerı olsa" demeler baslıyor.
Bu sebeple tanısmamıs ama ınternette oyungrubu seklınde bulusan hanımlar var..
Gun yaparken cocuklar da bırlıkte vakıt gecırıyor..gıbı.
Kızım ılk zamanlar cocuklarla ılgılenmıyordu..cogu yurumuyordu.. ama yası ılerledıkce, e "benden baska bıreylerde var" dedıkce
arkadas oluyor, guzel yanı.
evet ya solistin sesi de muazzamdı nasıl bi dinginlik çöktu üstümeGünaydın kızçelerr.. Deguacım, keman resitali çok güzel geçmiştir, eminim. insanın ruhu dinlenir müzikle. ben enstüramını sadece kendime çalarım mesela (bağlama). ben duyayım, ben rahatlayayım, diye. başkalarına çalınca eleştireceklermiş gibi geliyor.
ımm, gelellim kiloya. dün 300 gram vermiştim, bugünse 100 gözüküyor; sağlık olsun. dün 4 lt su içip bi de az uyuyunca, o suyu götürmedi heralde vücut. akşam giremem net'e, tayinci gecemiz var.şimdiden yazayım. suyumu içerim, + yazabilirsin. değişiklik olursa söylerim. sporum da eksi, menümü de eksi yazın giremezsem. bugün 1 snickersda gözüm var zatii .
Püsküütcüm çok memnun oldum tanıştığımza, ceza olarak değil de eğlecesine, birlikte kilo vermeye yine gel. alışmıştık sana, tüh; her ayrılık zor işte.
Daha net bir şey yok Zeynoo :) Bayramda gelmek istiyorlar onu yazmıştım sadece
Alınır mıyım ben sana Esratoşumm şaka yazdım sakın üzülmeDilimin ayarı yok ki gel öpeyim barışalım, sen gör bu hafta senin için nasıl kilo vereceğim
59 u göremedim yaa ucunda kaldımmm..bu hafta coşmalıyımmmm..hem de Esracııımmmm içinnn
içim rahatladı şimdi hadi iyi sevindim
60 a inmişsssin hılallim
az kaldı haftaya 59 ları görmeye başlıycannnnnnnnnnn nişana da kuğu gibi olucaksın
***6. TAKIM 310. ETAP***
püsküüt ( 60.8 / 60.3 / 0.5 / % 0.82 )
destina_88 ( 63.9 / 63.8 / 0.1 / %0.16 )
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
degua ( 65.8 / 66 / -.0.2 / % - 0.30)
mahurbeste ( 78.4 / / /% )
fulias ( 53.6 /53 / / % )
melikea123 ( 86.5 / / / % )
concept (72.7 / 70.4 / 2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / / / % )
6. Takım ortalaması: ( % )
fülyacımm gözlerim kamaştı 800 gr harika bi sonuç bu senin evdeki leslie işe yaıyor demekkiGünaydın kızlaaaaaaaaaaaar. Bu hafta zincirlerimi kırıp geldim cuma gününe. Sınava çalışmadım diyip sınavdan 100 alan öğrenci gibiyim yaa800 gram verdim
***6. TAKIM 310. ETAP***
püsküüt ( 60.8 / 60.3 / 0.5 / % 0.82 )
destina_88 ( 63.9 / 63.8 / 0.1 / %0.16 )
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
degua ( 65.8 / 66 / -0.2 / % - 0.3 )
fulias ( 53.6 /52,8 / 0,8 / % 1,49)
melikea123 ( 86.5 ) İzinli
concept (72.7 / 70.4 / 2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / 84.7 / 0.3 / % 0.35 )
harika 700 gr sporsuz hemide kuş olmana ramak kaldı tatlımGünaydın 6.takımcım,
Söz verdim... 300 gr.
İstedim... 500 gr.
Verdim... 700 gr.
:118: :118: :118:
Takımınıza giriş ve çıkış kilolarım:
Eki Görüntüle 719498 Eki Görüntüle 719499
Bildirim:
Püsküüt ( 60,8 / 60,1 / 0,7 / 1,15% )
herhafta kg veren ilk deefa girdiğimden beri + çıktım ama okdar yemeye gene iyi diyorumOh maşallah!
deguacım hariç herkes kilo vermiş görünüyor.. Herkesi tek tek tebrik ediyorum..
deguanın da onca misafir temposuna sadece +200 le yırtması tebrik edilecek bir şey..Ben olsam bu kadar iradeli davranamazdım..
Unutmadan.. concept hedefini 65 e yükseltebileceğini söylemişti.. Eğer karar verdiyse etap listenizde şimdiden belirtin, derim..
concept o zaman kararını kesinleştirince yeni hedefini bildirirsin.. mezun olmaya ramak kala iletilen özellikle de yukarı çekme hedeflerini güncelleyemiyorum.. daha önce de yaşanmıştı benzer durum paylaşımda.. bu yüzdendir konuyu açmam..
deguacım.. dediğim gibi ben seninkini de başarı sayıyorum..
..ve evet sizin takımda var bir sinerji.Benim başıma gelmez pek böyle haftada 700 gr. vermek.. Ama Pazartesinden beri ciddi aç dolaştım.. dün gece ilk defa başım döndü halsiz hissettim. O yüzden bugünden sonra daha fazla yiyeceğim.. Cumaya yaklaşırken duruma göre kuş pozisyonunu alırım yeniden..
Beni ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum..
Takım olarak hep iyi dereceler alacağınıza inanıyorum.. Başarınız daim olsun.
Hoşça kalın..
taaaam ya değiştircem bi ara.
Bende bugün internetten gazetelere baktım ama o alkol yasaklarını çok garipsedim. Benim kocam da dev bir alkol firmasında çalışıyor
merhaba 6. takım
jujunun izini sürdüm..juju yuvaya dön
Satışı yasak ama o saatler arasında..yani ben okumuştum da pek ilgilenmedim, çok saçma geldi. Yasaklarla da baskıyla da kimseye bir şey yaptırılmaz, yaptırılmamalı.
sevilay nerdesin herkes merak etmeye başlamıştı... Hayırdır neden evden taşınıyorsun ev arkasında sorunlar falan mı var veee en önemlii sorum diyetin ne alemde çok merak ediyorum inş yine bol bol kilocuklar vermişsindir
***6. TAKIM 310. ETAP***
destina_88 ( 63.9 / / /% )
kelebek.hill ( 60.4 / / / % )
degua ( 65.8 / 66 / -.0.2 / % - 0.30)
fulias ( 53.6 /53 / / % )
melikea123 ( 86.5 / / / % )
concept (72.7 / / / % )
az_uz_( 85 / / / % )
KİLOM SABİT BAYANLAR. şimdilik çıkmaM LAZIM AKŞAM GELİCEM AYRINTILI ANLATCM HERŞEYİ ÖPTÜÜÜÜMM. HAFTAYA KİLO KAYBIM OLCK SÖZZtaaaam ya değiştircem bi ara.
Esracüüüm teşekkür ederim ya ben leslie 1 2 kere falan yaptım onun haricinde genel olarak hafta 3 gün tae boo yapıyorum diğer günlerde bir gün üst vucut bir gün alt vücut çalışıyorum ve videolar 1. saat 20 dk lık falan. Ama en etkilisi taebo sanırım kollarım falan şekillendi yani. hiç spor salonuna gitmeye gerek yokmuş ya. kocam da benle beraber yaptığı için de hiç sıkılmıyorum veya yapmamazlık yapmıyorum kafama vuruyor sonra.
Ya bir de şunu düşündüm bilmem doğrumu düşündüm. Ben evde akşamları tuvalete hiç gitmem ve dün akşam puro içmiştim çok sıkıştım gece bağırsaklarım çalıştı herhalde bende tuvalete gittim. Sabah resmen daha hafif kalktım ya. bu sabah bu kadar eksik çıkmamın sebebi de bu olabilir mi. H.içi hiç tartılmadım yani perşembe kaçtım bu sabahki kilomla arada ne kadar bir fark oldu anlayamadım.
Bir de içtiğim suyu da 2 litrenin üstünde tutuyorum artık. Birde akşamları maydanoslu çay içiyorum.
Çabalıyorum yani kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr arada bir yaptığım kaçamakları değilde bunları vurun yüzüme
şaka şaka hepsini vurun.
Mahu gelmiycek mi yaaa :44:
Püsküüt bu hafta liseyi yayınlama sırası bizim takımdaydı ama o görevi sen üstleniyorsun dimi yanlış bilmiyorum yani. Bir daha ceza yemiyelim de
Eminoş işalla bu hafta da dereceye girersin.
***7. Takım 309. Etap***
lepistesinyavrucugu (88.3/89.5/1,2/%-1,36)
ipekyol (76.8/77.2/0.4/-%0.52)
maviyesil1999 (65,1/67/ -1,9/%-2,92)
dudujan (101.9/101.1/0.8/0.79)
ganfed(55/55/0/%0)kilosu aynı
7. Takım Ortalaması:%-0.80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?