bak canım sımdı cacık ıstedı..ıkı gundur resmen ıcimy yanıyor
karpuzla gecıstırıp duruyorum acaıpte bı sıcak var[/QU
karpuz hararetini artırır bol bol cacık iç bak nasıl iyi gelicek
özlemim hoşgeldin yahuu özledik anacım seni bigayı sormuşssn ayın 3nden sonra belli olcak iş durumu canım şuan beklemedeyim
sen nasılsn bu arada geldim mezun olcam demişssn daha izinden döner dönmez ne mezuniyeti bu
az kalmış belli olmasına. hayırlısı olsun yavrucuğum.şöylecene bi Türkiye turuna çıkıcam da, mezun olayım da öyle çıkayım tatile diye düşündüm. gramlar kaldı artık..
Esprı anlasılmadı mı Esra..
Yoksa taverna muzzıgınden sebep mı?
Baklavalar dedıgım tamamen abdomınal baklavalar..sıra sıra...hanı su meshur baklavalar...
yemelıkler degıl yanı...
dıyet bıtse de ben sekerı bıtırdım.
kılo ıle ılgılı degıl yanı.
07:45-4cılek,3kayısı,1salkım sıyah uzum,1/2kase kecı lor, 1/2 kase kendı lorum heheh
10:30-1yudum sut ıle kahve, 150gr dut kurusu.
...yesılcay
12:00-1kase tarcınlı yogurt.
13:15-2tabak etlı borulce yemegı, 1 ızgara mısır.
17:15-4dılım et (sut ıle marıne ve 700gr), yaglı cevızlı salata, ızgara 4 mınık patlıcan.
su-3.6lt (ıctıklerım rahatsız ettı benı..ama cok susadım..enteresan!)
spor-72dk kurek, 1sa yuzme, 9km yuruyus, lastıkle agırlık calıstım.
mAyoyu pazardan aldım 20 tl ye çok uygun ve tek kalmıştı oda 42 beden dayanamadım aldım daraltırım diye düşünerek
velhasıl bugun götürdüm terziye anlattım yukardan daralcan kes arkadan çapraz bant koy dedim nasıl çıkcağı muamma yarın alcam bakalım
evdeydim canım ben pekde sevmem aslına bakarsan böyle oyun havaları falan
kendi düğünımde nasıl oynayacam artık figuran tutarım
bende kiraza bayılırım ama işte durum ortada yemıycezz bel bölgemizdeki yağlar gidene kadar
sonrasında ise sayılı 10-12 adet kiraz hakkım var mesala benim
karpuz hiç ağzıma sürmem annem almıştı2 hafta durdu attık düşün yanii
erzurumda mı okudu hangi bölum ?
ya aslında şehir güzel ama deniz memleketinde yetişince denizsiz biyer iyi gelmedi bana
kayak yapıyorsan bulunmaz cennet erzurum ama işte soğğugu da hiçsevmeyen ben mutsuzdum o yıllarda
hım antalyada arkadaşlarınla tatile gittğini sanıyorlar demekkii bizde sana güveniyoruz mutsuz olacağın hiçbieyi yapma seni üzmesinde izin verme tatlım
mayom içn teşekurler canım yarın alıcam terziden bakalım durum ne merkezde :)
bugun üstüne elbise falan da baktım ama bulamadım ya ben terzilik kursuna mı yazılsam boşlukdan ona sarayım yazın halkeğitimn kurslarıda eylülde başlıyor oyy yaz nasıl geccek acilen oyalanacak bişeyler bulmam lazım kafayı bir iki yemeye başladığımn resmidir
dışarda tepindim durdum bugun
kızlarla da buluştuk kpss sohbeti günceller falan sardırdık bide terzi işim vardı anca geldim eve
sen neler yaptın bakalım
taverna deme amn ha bugunde olursa artık sahilee atcam kendimi
bukdar yoğun olmasan illa gelirdin haklısın sürekli işin pc de bitip gitsin istiyorsun bide buranın sorumluluğu
kaptanlığı hilal yapsın gene
ozlemcım tanıstıgımıza memnun oldum...kendınden bahsedermısın bırazzz
ben evlıyım ıkı cocugum var
kızım 9 oğlum 2,5 yasında
esımde bende bankacıyız ama su an calısmıyorum cocuk buyuyene kdr en azından
trabzonluyum
ben de çok memnun oldum Nejlacım. 25 yaşındayım, öğretmenim. temmuzda 1 yıllık evli olucam kısmetse.eş durumu tayinleri ile uğraşan bi öğretmenim . geçen yıl şırnak'taydım, bu yıl balıkesir'de ama eşimden 185 km uzaklıkta bi köyde görev yapıorum.
1.74 boyundayım, 63.7 kilodayım. keşke 2 çocuğum varken, ben de senin kilonda olabilsem; maşallah sana.
nereliyim, sorusuna gelince; babam kamuda çalıştığı için her yerle bi bağlantım oldu neredeyse. ailem şu an karadeniz ereğli'de. ben bu tarafa gelin geldim; bandırma'ya. doğma büyüme trakyalıyım ama aslen ürgüp-nevşehirliyimmm
dondurma dondurma, biz yemesek olmaz zatenn; ben de bu akşam yedimm
aynı fAkultede okumussuz demekki ay bide ziraatçiler benim zamanda daha bi karışıkdı zaferin zamanında normalleşmiş olabilir tabi:)
Ziraat müh. okuduuu..Şehir fena değil ama yapacak pek bir şey yokk..kayak da yapmadım ama methini duydum haklısın..soğuğa alışkın olmayana da inanılmaz zor.Zafer de bir Antalyalı olarak çok zorlanıyordu ve ben gittiğimde evlerinde kombi bozuktu donduk resmen aylardan Mart olsa da...
Kesinlikle ben de kendime güveniyorum sıkıntı yok bu konudaVe Zafer'e de kendim kadar güveniyorum benle ilgili konularda özellikle..asla da güvenimi sarsmadı.
Bence de çok eğlenceli olur he terzilik , yani mefruşata gidiyor annem bu snee çok iyi geldi onaa..sen de giyim için gidebilirsin, süper bir şey bence var ya her işini kendin hallet hem de kendi zevkine göreee
Hem kafayı falan yemee
Napacaz yahuu :44:
esratoşum menünn çoook güzelmişş
annnnnnnnnnammm mıllet yandıgunaydın hanımlar...
haftaya yıne yogun hafta!:)
hıc sıkayetcı degılım vallla.
bugun programı yazacagım..gıremeyebılırım.
Valla bugun ıcımde yaramaz bı cocuk var ve programı ona bırakacagım...
Tum antrenmanları dısmekanlara yazacagım...eglencesı bol olsun.
surum surum surundurecegımmm:)) hehhe
Esra, dun pazara gıtmedım.
Evdekıler bıtsın meyve sezonuna bı mola:)
Evet biz yemesek olmaz ama kilo verirken skinti oluyor isteee
Bugun zumbaya gidecektim ama bacagimi incitmisim sanirimmm basarken baya aciyorr..dun de vardi biraz ama umursamayip spora gittim iyi gelmedi sanirsaammm...
:44:
Su kaptanlik isini napacaz kizlar ya ben alayim diyecem ama bu gidisle zaten gruptan atilirim yakinda yeni kurallar gereği..ayrica yazi da baya kacak gecirecem yani zorrr...
Esrayi yapabiliriz kaptan ?? Ben yardimciligi alabilirim geri burdayken de kaptanin yaptigi her isi yaparim..ama yokken de Esratosa kalir ne dersiniz ??
aynı fAkultede okumussuz demekki ay bide ziraatçiler benim zamanda daha bi karışıkdı zaferin zamanında normalleşmiş olabilir tabi:)
soğuğuda soğukdur adamı bitirir okulla bazen yürümek zorunda kaldığım zamanlar olmuştu okdar dolu geçiyordu ki dolmuşlar o tipide yürü tabi ne elini ne çeneni hissetmıyorsun okula gidince kaloriver dibinde kendine gelmeye uğraş anam zordu be
şükürküü artık ç.kaledeyim burda hiç kışı yaşamıyoruz
soğuğu yerinde ama buz olup düşmek yok
dikiş işi seneye eylülde bigidesim var iğneye iplik geçiremıyorum bu becekrizlikle nasıl elbise dikiceksem
canım benim teşekurler sizin eş durumu tayinleri de ağustosda hadi inşlhh güzel haberlerini alırız
yabenseni faceden eklemek istiyorum face kullnmıyormusun sen?
hilal emine yellis ekli ama sen fotos yoksununuz foto demiştin ya ordan bakmak daha kolay oluyor burda fotoğraflar yüklerken sorun oluyor
çok mu zorladında ayağın incindi ahh kelebeğim dıkatt et buz falan koysaydın keşke
kuralları bilmıyorum ne kesinleşti neoldu hiç takip etmedim ki bende takım ortalamarı nasıl hesaplanır bunuda bilmıyorum
sorumluluk alırım almasınada 6 temmuz sınav bitsin aanca ozamn yapabilirim kaptanlığı
Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
Kızlar hemen oyunuzu bildirin paylaşım alanında hiç aktif değiliz takip etmeye çalışacam bundan sonra
ben de çok memnun oldum Nejlacım. 25 yaşındayım, öğretmenim. temmuzda 1 yıllık evli olucam kısmetse.eş durumu tayinleri ile uğraşan bi öğretmenim . geçen yıl şırnak'taydım, bu yıl balıkesir'de ama eşimden 185 km uzaklıkta bi köyde görev yapıorum.
1.74 boyundayım, 63.7 kilodayım. keşke 2 çocuğum varken, ben de senin kilonda olabilsem; maşallah sana.
nereliyim, sorusuna gelince; babam kamuda çalıştığı için her yerle bi bağlantım oldu neredeyse. ailem şu an karadeniz ereğli'de. ben bu tarafa gelin geldim; bandırma'ya. doğma büyüme trakyalıyım ama aslen ürgüp-nevşehirliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?