Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yapılabilecek en iyi şey zaten, şekeri kesmek. ben azaltabildim ama kesemedim yavv..

72 dk kürek,, oyy oyy oyy, söylerken bile zorr 1.1 uçar gider.

mayonu güle güle kullan cicim. dikiş kursu çok eğlenceli oluyor, ben halk eğitiminkine gidiorum, yarın da var mesela; ama sonn; bitiriyoruz. pareo dikicem yarın; bi de ünlü bi markanın elbisesini beğenmiştim;önden kısa, arkası uzun tüllü, denediğimde bana kısa gelmişti; almamıştım, şimdi onu kendim dikiyorum. öyle güzel oluyo ki anlatamam. okula gittiğimde bu pantolonumu ben diktim, bu elbisemi ben diktim, deyince şaşıran gözlerle daha da mutlu oluyorumm. mutlaka denemelisin.bi de mesela kıyafetlerden çok iyi anlar oldum. terziye bi elbise diktirdim, kendim yaptım uyaralamsını; kadın şimdi benim ismimi koymuş elbiseye, gırla satılıyor valla, diyorr

ben de çok memnun oldum Nejlacım. 25 yaşındayım, öğretmenim. temmuzda 1 yıllık evli olucam kısmetse.eş durumu tayinleri ile uğraşan bi öğretmenim. geçen yıl şırnak'taydım, bu yıl balıkesir'de ama eşimden 185 km uzaklıkta bi köyde görev yapıorum.

1.74 boyundayım, 63.7 kilodayım. keşke 2 çocuğum varken, ben de senin kilonda olabilsem; maşallah sana.

nereliyim, sorusuna gelince; babam kamuda çalıştığı için her yerle bi bağlantım oldu neredeyse. ailem şu an karadeniz ereğli'de. ben bu tarafa gelin geldim; bandırma'ya. doğma büyüme trakyalıyım ama aslen ürgüp-nevşehirliyimmm

dün
sabah: 1 yumurtadan omlet, 2 yk bal, 2 dilim köy ekmeği, 5 zeytin
öğle: 2,5 tane akıtma, 1 yk çilek reçeli,3-4 elma dilimi patates
akşam: 2 çatal pasta, 1 tabak börülce salatası.

su:+
spor: 1 saat yürüyüş

bugün
sabah: 1 paket çubuk kraker
öğle:1 simit, 1 elmalı soda
akşam: 6 köfte,1,5 dilim ekmek, salata.
ara: 1 top vanilyalı dondurma, 1 kibrit kutusu kadayıf, 15 tane kiraz.

su:+
spor:-

Aman!!!
Ozlem sen neymıssın ya..
Turkıye harıtası gıbı:)))

08:00-1 kase keci lor, 11kayısı, 1 angeliq erik, 1seftali,1elma.
09:20-bır yudum sut ıle kahve, 8kuruıncır.
11:00-yesılcay
15:20-yoguurt+nesfıt+tarcın.
19:30- 300ml ayran, 1.5porsıyon doner, msırlı yaglı salata, lımonlu soda.

su-2.7lt
spor-31dk kurek, 55dk spınnıng, 400cekım powerplank.

gunaydın hanımlar...
haftaya yıne yogun hafta!:)
hıc sıkayetcı degılım vallla.
bugun programı yazacagım..gıremeyebılırım.
Valla bugun ıcımde yaramaz bı cocuk var ve programı ona bırakacagım...
Tum antrenmanları dısmekanlara yazacagım...eglencesı bol olsun.
surum surum surundurecegımmm:)) hehhe

Esra, dun pazara gıtmedım.
Evdekıler bıtsın meyve sezonuna bı mola:)

dondurma dondurma, biz yemesek olmaz zatenn; ben de bu akşam yedimm

Evet biz yemesek olmaz ama kilo verirken skinti oluyor isteee

Bugun zumbaya gidecektim ama bacagimi incitmisim sanirimmm basarken baya aciyorr..dun de vardi biraz ama umursamayip spora gittim iyi gelmedi sanirsaammm...

:44:

Su kaptanlik isini napacaz kizlar ya ben alayim diyecem ama bu gidisle zaten gruptan atilirim yakinda yeni kurallar gereği.. ayrica yazi da baya kacak gecirecem yani zorrr...

Esrayi yapabiliriz kaptan ?? Ben yardimciligi alabilirim geri burdayken de kaptanin yaptigi her isi yaparim..ama yokken de Esratosa kalir ne dersiniz ??

aynı fAkultede okumussuz demekki ay bide ziraatçiler benim zamanda daha bi karışıkdı zaferin zamanında normalleşmiş olabilir tabi:)
soğuğuda soğukdur adamı bitirir okulla bazen yürümek zorunda kaldığım zamanlar olmuştu okdar dolu geçiyordu ki dolmuşlar o tipide yürü tabi ne elini ne çeneni hissetmıyorsun okula gidince kaloriver dibinde kendine gelmeye uğraş anam zordu be
şükürküü artık ç.kaledeyim burda hiç kışı yaşamıyoruz
soğuğu yerinde ama buz olup düşmek yok
dikiş işi seneye eylülde bigidesim var iğneye iplik geçiremıyorum bu becekrizlikle nasıl elbise dikiceksem
esratoşum menünn çoook güzelmişş

canım benim teşekurler sizin eş durumu tayinleri de ağustosda hadi inşlhh güzel haberlerini alırız
yabenseni faceden eklemek istiyorum face kullnmıyormusun sen?
hilal emine yellis ekli ama sen fotos yoksununuz foto demiştin ya ordan bakmak daha kolay oluyor burda fotoğraflar yüklerken sorun oluyor

annnnnnnnnnammm mıllet yandı
yatcaz kalkcaz yatcaz kalcaz emıne hoppp orda
tam yerinde bi karar olmuş sınırlı tutmakda fayda var
annemde oturur evde koca bi meyve tabağı yer sonrada sabah tartılınca oof neden dikkat edıyorum zayıflayamıyorum der
masum sandığımz o güzel meyveler işte helede akşam saatinde yemişsen kg vermeyi unut
dün 1 poşset bahçeden komuşu şeftali getirmiş ev dolu kayısı erik nasıl yencek bunlar
marmelat yapmalı aslında hoş biz kahvaltıda reçel marmelat da yemeyz ki ay ne olcak bunlar bilmem

çok mu zorladında ayağın incindi ahh kelebeğim dıkatt et buz falan koysaydın keşke
kuralları bilmıyorum ne kesinleşti neoldu hiç takip etmedim ki bende takım ortalamarı nasıl hesaplanır bunuda bilmıyorum
sorumluluk alırım almasınada 6 temmuz sınav bitsin aanca ozamn yapabilirim kaptanlığı

Concept 11 +++
Degua 6 +++
Destina_88 8 ++-
Fulias 1 menü bildirimi göremedim
Kelebek.hill 6 +++
Fotos bildirimde bulunmadı
maviyesil1999 4 menü bildirimi göremedim

Normaldi ama olayları bilmiyorum Mühendislik fakültesinde ben hiç duymadımm doğru aynı yerlerde bulunmuşluz senle o zman Esratoşumm gördüm senin okulunu benn zordur cidden dee..

Dikiş olayını ise zamanla kotarırsın bencee nolcekk..

Bisiklette kendimi kaybetmiş olmalıyımm çok kötü değil ama bacağımda küçük bir sıkıntı var gibi gibii..geçer inşallahh.. buzluk değil ya sanki sanki baldırın üst kısmabağlandığı yerde bir zedelenme..

Kuralları paylaşım alanından, karar defterinden sürekli takip etmeliyiz Esratoşum bu bizim takımca eksiğimiz aslında, o zaman sınav geçene dek böyle kalsın hep beraber idare edelim, bu hafta genel listeyi de biz yapacakmışız, ben yapmaya çalışırım Fulya gelemezsse..

Ben de sorumluluk alırım ama dediğim gibi Temmuz-Ağustos'ta 2-3 hafta olmuycam yani..sonrasında ise Zaferle ne olcak ne bitcek bakalım hayatım nere gitcek

Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.

Kızlar hemen oyunuzu bildirin paylaşım alanında hiç aktif değiliz takip etmeye çalışacam bundan sonra

Zıt fikirler oylanınca bir çuvallama olmuş diğer öneriler kaldırılıp sadece 1 kural karar defterine eklenmiş:

PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır.

Ve biz bir kere ortalama altında kaldık listeye geçtik, 313. etap oluyor bu da.. 4 etap boyunca bir daha yapmamalıyızz

Kızlar merhabaaaaaaaa. Arada derede giriyim dedim. Tam telefondan giricem hop biri geliyor yanıma. vay arkadaş yaaa.

Oyum evet evet evet

selam yavru kuslarım nasılsınızz
ustalar geldıler
dolapları monte edıyorlar
her yer heryerde
strese gırdım
sınırden pılav yedım ya bı tabak

allahım sızı en kısa zamanda kavustursun ınsallah canım benım
bende babamın sark gorevı esnasında dogmusum babam polıs
o yuzden dogum yerım maras
ama trabzonluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…