Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol Esracımmm
Ramazanda bennn..dicem ama yoğunlaşamadım bu knuya zaten bu sağlıksız beslenmeyle benm halim nolcak bilmemm

geçmiş olsun abin için tekrar Emine, umarm daha güzel haberlerini de alırız

bu ne ya ne bulduysan saglıksız yemıssın
ayyy ben bu aralar lıste eklemedım hıc yaa
cok yorucfu bı hafta gecırdımmm kızlar

gitmişmi kızzzzzz manitan evine

Evine gitmiycek ki, yarın direk bana gelcek ertesi gece gidecek evine teğmenim

He bazen bazen çok sağlıksız besleniyorum yaa

Hmm alerjik durum dikkat etmek lazım ilerlemesinn..

eskisi gibi yapamıoruz sanki; yaz geldii. yüzme kursu devam mıydı cicim?

ayyy, ayyy yesinler seni. ne mutlusundur şimdi

fazla temizlikten oluyor bazen işte böyle alerjik reaksiyonlar. çok geçmiş olsun cicim. ekledim seni face'den.

inşallah daha sonra, abin iyileşir de onunla gelirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
ramazan menünü çok beğendim ama bence sen o şekilde zayıflarsın. normalde ramazanda kilo mı alırsın, veriri misin? herkesin değişik oluyor ramazan ayı ya

yok ya..bayagı hesapladım..bazal meta benım yuksek..ama ben onun da ustunde kalorı alacagım.
spor da dahıl ya o sebeple.
Yanı kg vermem...dye dusunuyorum...serıt kontrol yapacagız yanı..baktık kg dusmeye basladı..
bıseyler daha ekleyecegız..baktık kg yukselıyor azaltacagız
maksat 65-64 cıvarı dolasalım.
benım ıcın +\-1kg bıle buyuk basarı olur.
Ya Ozlem..normal de aldıgım da olur 10kg kadar verdıgım de olur yıne 10-15kg kadar.
Ama korumadım hıc:)))
bu ılk:))

sagolun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın ..ınsaellah abımle donerım ISt'a...ay ınnnnnsaellah..

evet ya, face'den takipleşioruz Allah'tan

sorma yaaa, yaz geldi; koptuk biz de, hele ki haftasonları. olsun bikiniye olursun senn

ayyy, ayyy yesinler seni. ne mutlusundur şimdi

Evet neyse ki face varr da ne yaptığımızı bizzat görüyoz

Benm menüler iyice cıvıdı sormaaa..

Ah Özlişim çok mutluyum, heyecanlıyım..huzurluyumm....umutluyum daha nicesiii...

1 kase mercimek çorbası

Ramiz soslu tavuk

1 paket eti form
light krem peynir

Spor: 45 dk Leslie+ 10 dk mekik
Su:2 lt +

08:20-1kas keci lor, 1az haslanmis yumurta, 3zeytin, salatalik, biber.
12:30-1tabak zyagli barbunya, 3kasik yogurtlu semizotu (zyagli).
16:00-100ml sut ile kahve.
19:00-2kasik zyagli barbunya, 3firinda mucver (yagsiz, kabak+yumurta+pirinc+dereotu+nane+pulbiber+tuz)

Su-3lt
Spor-50dk kurek, 2saat yuzme, 11km kosu, barlari fiksssledik bugun)...gerisi bende.

vücudun kaldırabiliyor bu kadar kilo değişikliğini, sence yıpratmaz mı onu bu durum??
bazal metabolizmanı sporla yükseltmişsindir tabi, ne güzel. bizim okuldaki beden eğt. hocamız her sabah uyandığında 20 dk egzersiz yap, dedi. akşam yapıorum ya, dedim. olmaz, dedi. güne zinde başlamam için şartmış. 5-6 gündür onu dinliorum, iyiki bunu bana tavsiye etmiş, diyorum. sen bacakların incelmesi için hangi sporları önerirsin mesela??

Evet neyse ki face varr da ne yaptığımızı bizzat görüyoz

Benm menüler iyice cıvıdı sormaaa..

Ah Özlişim çok mutluyum, heyecanlıyım..huzurluyumm....umutluyum daha nicesiii...

Allah hiç bozmasın ağız tadını, saatler kaldı kavuşmana. Zaferciğinle gezer, yüzer, eritirsin yediklerini

sabah: 1 yumurta, 75 gr light labne, yarım simit, 5 zeytin, domates, biber.
ara: 3 hurma
öğle: 1 kase yulaf ezmesi
ara: 1 şeftali
akşam: 1 tabak taze fasulyenin kurutulmuşu (çok güzel olur, bilmem bilir misiniz?), 2 köfte, 1 dilim ekmek
ara: yarım bardak süt, çeyrek bardak kapuçino.

su:+
spor:-

stıletto workout..onerırım..
squat da onerırım ama popoyu da kaybettırır..
en pratıgı stılettoworkout
bıraz modern-ıse yaramaz gorunur ama eger sadece bacaksa problem lokal hedef ıcın en ıyısı.
dıger calısmalar...popoyu da kucultur.

valla bence bundan sonra kı kılo degısıklıgını benım vucudum (bıle) kaldırmaz.

gunaydınnnn ahalı...
gıremem muhtemelen benım ısler baslıyor..
gun bası bı goz kırpayım dedım
) kırptım gıdıyorum...gununuz guzel gecsın..
Hılalllllll gozunaydınnnnnnnnnnn
Hılal...menu alma elıne...oturmadan bıl ne yıyecegını..sımdı Zafer sarhosu olma:)))

gunaydın kızlar
sabah kalktık bugun oğlumun pipi ile ilgili işleri var.bı yumurtası kese ıçınde deıl onun ıçın doktora goturcemm
kaçta gelırım bılemıorum

Günaydın kızlar. Ya ben hiç giremiyorum artık. İki tarafımda da birileri bulunuyor foruma giremiyorum ya zaten yoğunuzda.
Kaptan seçimi yapmamız lazım ben daha listeci başını bile bildiremedim ya.

Listecibaşı

Salı Destina_88
Çarşamba Concept
Perşembe Maviyeşil1999
Cuma Kelebek.Hill

Kaptan olmak isteyen var ise bildirirse iyi olur. Ya da oylama yapıcaz. Çünkü muhtemelen bu hafta mezun olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…