- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hoşgeldin cnmmm geçmiş olsun ihmal etme hemen doktora göster yürüyüş bandından olacağını sanmıyorum ben her gün banttayım bitanemm:26:
eğer kilo verirse yüzdesi fazla olur tabikiii ooooo maşallah cnmmmm bri adım öndesinn
Canim olabilir. Tam ayaginin sukemik cikintisi varya orasi mi sis ? Kosu bandi yol yuruyusu gibi degil dogru basilmadigi zaman yada zemininden dolayi cok ziplartigi icin zarar verme ihtimali var. sisen bolgeyi tutugunda sicaklik var mi ? Buz uygulamalisim ama buzu ciplak tene degilde. Buzu posete koy ince havlu ile sar uygula.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben sabah cok yedim gibi geldi o yüzden fazla yemedim ama 7 ye yarım saat var istersen bi yumurta başlayabilirim hemen
Iphone dan gönderildi
Tam ustune bastin tatlim ya sicaklikta var ic kismi kemikle taban arasi sisti aciyor bende yanlis bastim ondan oldu diye dusundum ok buz koyarim bu gun banda binmem eliptik plates vs yapacam az sonra.cok sagol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çılbır yap bitanem hem yoğurt hem yumurta acıkırsın gece
menum
sabah: yarim yumurtayla peynili omlet, 2 zeytin, 3 parca salatalik, kucik bir parca tel kasar ve bir ceviz.
aksam mercimkli kofte, bol yesil sogan ve susbiberi tursusu ayran olacak kismetse
sivi: 1lt normal su, 1lt alkali su, 1 lt yesilcayli su, 1buyuk fincan turk kahvesi, 1 lt ayran
spor: 40 dk eliptik bisiklet, 1saat callenetics.
Tam ustune bastin tatlim ya sicaklikta var ic kismi kemikle taban arasi sisti aciyor bende yanlis bastim ondan oldu diye dusundum ok buz koyarim bu gun banda binmem eliptik plates vs yapacam az sonra.cok sagol
yediklerini baya azalttın Sindicim sen yediklerini azaltırsan beyin kıtlık var diye algılar ve yediklerin depolanmaya başlar akşam en azından çorba salata yoğurt yemelisinn cnmmm
menum
sabah: yarim yumurtayla peynili omlet, 2 zeytin, 3 parca salatalik, kucik bir parca tel kasar ve bir ceviz.
aksam mercimkli kofte, bol yesil sogan ve susbiberi tursusu ayran olacak kismetse
sivi: 1lt normal su, 1lt alkali su, 1 lt yesilcayli su, 1buyuk fincan turk kahvesi, 1 lt ayran
Su yaziyi okuyunca ilk geldigim hafta agsen miydi hatirlamiyorum. Cok az yedi siz cok soylediniz yapma etme vucut kitlik var diye depolar diyede o kadar az yemesine kilo almisti. Aklima o geldi.
Cnm bugun evde değildim ve ben ramazana kadar yeminim var saat 7 den sonra birşey yemek yok diye çünkü abur cuburdan kilo aldım son aylarda bisküvi falan cayın yanında bugun dısarda oldugum için yanıma bunları almıştım eve gelince de 1 yumurta yedim kaptanın uyarısıyla birde bana sabah cok yedim gibi geldi dengeleyebilmek adına o nedenle bugun menüm böyle oldu ama yarın aksama taze fasulye yapcam inşallah kıymalı :)
Iphone dan gönderildi
Canim bana ayran cok fazla gb geldi. Bide turk kahvesini bu kadar buyuk fincada tuketirsen midende gastritle baslayip ulsrre giden bir rahatsizlik meydana gelmesinmenun gayet guzel olmus. Karataya uygun olmus. Bende okudugum 40 sayfa ile karatay uzmani kesilem basiniza :)
Su yaziyi okuyunca ilk geldigim hafta agsen miydi hatirlamiyorum. Cok az yedi siz cok soylediniz yapma etme vucut kitlik var diye depolar diyede o kadar az yemesine kilo almisti. Aklima o geldi.
menum
Çılbır hiç denemedim ama en yakın zamanda denicem merak ediyorum çünkü ama ikisi beraber tadı nasıl olur ki acaba ama yumurtayı yaptım haşladım :)
Iphone dan gönderildi
Menumude yazam
1 has yumurta axik lor 2 dlm t.b ekmegi yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle 1 tabak yaprak sarma piricsiz kurubaklagil ve yarma ile yapildi
Yogurt
Aksam 1 Kase mer corba 1/2 tabak yaprak sarma oglekinden
Sabah 45 dk acikhava yuruyusu
Aksam 30 dk plates 10 dk eliptik
yumurta yemeseydin ilerleyen saatlerde acıkabilridin kuzum en doğrusunu yaptın:13:
yorum yapa yapa alışacaksın bitanemmmm
evet az yemek kilo verme yöntemi değil malesef Gülşahtı sanırım:44:
maşallahh harika bir menü ve spor gülaycım tbrkler 3 lt suuu
canım iki yöntemi var birincici sirkeli kaynar suya yumurtaları tek tek kırıp pilşince alıyorsun ve üzerine sarımsaklı yoğurt yapıyorsun ve biberli tereyeağı
ben acil durumlarda yumurtayı tavada pişirip üzerine yoğurt döküyorumm
afiyetolsun cnmmmm bir gün gelecek menünde o ekmeklerde olmayacak inş inanıyorum bensu 4 lt sanırımmm
Mantı yapsak nasıl olur mu karatayda aklıma geldi kac gündür soracaktım ayda 1 kere yesem mesela
Ben haslanmıs olanını yaparım sanırım üstüne SARIMSAKLI yoğurt mu yağ koymak yasak değil dimi vnm
Iphone dan gönderildi
bitanemmmm ben hiç yemedim diyetim boyunca ama çok canın çektiyse yiyebilirsin karatayda mantık şu yediğini yaktığın sürece sorun yok
hem sporla hem diğer öğünde telafi edersin tatlımmm bende dün yedim 6 aydan sonra:18::18::18:mantı sarımsaklı yoğurtsuz olmaz telafi edeceğine göre hakkıyla ye canım benim
O zaman ben mantıyı kahvaltıda yerim yapacagım zaman :)
Iphone dan gönderildi
tamam cnm abartmadan nefsini köreltecek kadar yersin kahvaltıda yiyeceğin için telafi edersin kuzum:13:
Birde o vardı dimi az
Yok zaten şimdi değil canım gercekten cok isteyince yaparım daha cok kilo vereyimde bakalım
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?