- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Takilayim bari sana gezelim. Bekarin halinden bekar anlar :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ben spora kaçtım görüşrüz sonra yapmazsam içim rahat etmeyecek
tatlım nedenini söyliyimmi sen de bende bekarız bolca zamanımız varo yüzden bitanemm
ok cnm bu arada artik 100 mekik bana cocuk oyuncagi geliyo alistigim icin ben ceza alirsam eliini korkak alistirma cnm okafferim sanan cici kızcallenetics egzersizleri cnmmm kuğu gibi gelin edicez seni o yüzden yaramazlık yok cezalar yapıldımı bakimmm
ver kuzum verrr elini korkak alıştırma ilk kim fgörürse o versin cezayı
bitanem senin çalışanlardan farkın yok çalışanlar 3 öğün yapabiliyor 8 de kahvaltın bitse 1 de öğle yemeği yesen 1 saat leptin yağ yakmış olacak
keşke önceden sorsaydın ben biliyorsun ama kendin yemiyorsun sanıyordum:26: akşam da eşin gelmeden sen normal yemeğinin yarısını ye eşinle birlikte de biraz tırtıklarsın hepsini 9 da yemektense bu daha mantıklı geldi bana:44:
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak su
Kahvaltı
1 yumurta
10 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 adet lorlu közlenmiş biber
salata
2 taze kayısı 10 kiraz
ÖĞLE
3 yaprak sarması
2 ad mercimekli köfte
2 kaşık yoğurtlu tavuk salatası
AKŞAM
1 bardak kefir
2 ad ızgara köfte
SPOR
sabah 10 dk twist 9 x5 tibet yogası
öğleden sonra
birazdan yapılacak
Sıvı
2.5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 fincan hibisküs
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi
2 bardak çay
takviye olarak omega 3
ugrarım canım sızın takımada ınternetsızdm malesef yoksa hıc ugramazmıyım ammada kaynatılmıs 30 sayfa gecmısmı olureylülcüm bizim takımada beklerim, bundan sonra menülerin takibimde iradeli olan kazansın diyelim ozaman
kıa uyurmuyum hıc ben hergun saat 7.30la 845 arası 1 saat 15 dakıka yuruyus yapıyorum.aynı yolu bıde aksam 5.30la 645arası yuruyorum yanı gunde 2.5 saat fıx yuruyorum sabah namazdan sonra pek uyumam ben ama namaz bıraz erken oluyo buaralar 7ye kadar az uyuyom.ama yıne sanslısın 10 gundur fıtıgım azdı spor yapamıyorum malesef benım sporunm yuruyus belım bı duzelsın tozunu attırcam ortalıgıngünaydınnn
benim rakibem eylül nerelerdeben sabah 1,5 saat yürüyüşümü yaptım sen uyuyor musun yoksa hala
kız ıyıce costun sen ama masallah devam et az kaldıı kayınpederlerın yanına gıtcen ramazanda geldı nerdeyse ne versek kardırve manyaklık ta son nokta bisikletimi mutfağa çektim yemek gözümün önünde olsun diye. ütüyü erteledim önce spor dedim hadi rast gele
Benim rakibem eylül kayıplaramı karıştı yoksa benmi göremiyorum
burdayım canım kayıplara karısmadım banucum acıklamıs bak o bılıyo benım pc sorunum var arada oluyo malezssef parayı bulup bır laptop alınca kurtulcam ınsallah
benim toplam 7 topic rekor bendetakıl bana gezelim kuzummmm
callenetics plates tarzinda bir egzersiz kas guclendirici
yok sadece oturunca kiziyo yiyeceksin diyo sey var ya biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar felsefemiz bu
ay tahmin ederim hergun 3 cocukla nasil gidiyosun allah yardimcin olsun cnminsallah canim ya. resmen evin erkegi oldum onceden ne alisveris yapardim ne fatura yatirirdim simdi o yogun olunca butun isler de bana bakiyo. daha once hergun markete ugrardi su eksi bu eksik dedigimde dun ozur diledim kusura bakma seni ne kadar yormusum senelerdir diye ne zormus her gun alisveris
cnm doktordan neden kose bucak kactigini anlayamadim halaallah rahmet eylesin cok zor bir durum. ay allah yokluklarini gostermesin cok zor ya. tek problem benim fiyat hafizam hic yok ne nerde daha ucuzdu hatirlayamiyorum genelde bir markete gidip ne alacaksam aliyom karttan cektiriyom pahalimi ucuzmu pek enterese etmiyo bu durumda beni eeee boyle olunca da keseye zarar. ya ben bu son zamanlarda hepten bir tul perde arkasindan bakiyo gibiyim dunyaya sanki beynim bana ait degil konusulanlari idrak edene kadar bir kac sn geciyor. acaba cok mu yoruluyorum. ulen dr a gitmemek icin bir tarafimi yirtiyom ama sonucta gidecem galiba b12 eksikligimde artmis olabilir.
himmm gizli seyler mi var su kitabi bir alayim bende ogrencem insallahhiç te abartmadın cnmmm elbette olacaksın belki bizden daha iyi olacaksın cnm benimmm paylaş tabikiii yalnız nette paylaşılmayanları paylaşmamaya çalış cnm Canan Hocanın emeklerine saygı duymamız lazım belli bir sınıra kadar paylaşabiliriz minik bir hatırlatma
aklına takılanları sorabilirsin birlikte çözeriz tatlım
yasasin takim kardesligiKARDEŞ TAKIM LİSTESİ
3. Takım => 6. Takım & 5. Takım & 8. Takım
:118::118::122:
6. Takım => 3. Takım
tescillendi kızlarrrrr
meyveleri ben sabah-ogle yemeye calsiiyorum cnmCidden okudukca daha cok bilinclendigimi fark ediyorum. Geceb hafta neden sadece grmlar verdigimi anliyorum. Kg lar verebilirmisim. Erkesin basucu kiabi olmali. Netten ogrenilcek bisi degilmis. Ara sora bkamk lazimmis. Hersey inanilmaz guzel beni uzen meyveler sadce. Onlarida aciklamis ama. En cok bunda zorlanicam sanirim
burdayim cnm bir yandan camasir yika evi topla daha spor yapcam ama evin coooook isi var simdiden yarina yapcagim isleri kafamda planliyorumRakibemm nerelerdesin :) ben bugun cok kacirdim oglen maf ettim. Suan deli gb spor yapiyorum ama sana havami atamiyorum. Ogleden dolayi ceza bunlar bana. Sen ne yedin ne ictin yaz hele bi bakalim. 1 - 0 one gectin
hayirdir cnm bi sorun mu varKizlar spor yapamadim ya hic keyfim yok bos bos oturuyom cok sikildim yatacam erkenden
Menumu yazayam da
Sabah 2 has.yumurta 1 dl ekmek 1 kasik lor 5 zeytin yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle taze fasulye 5 kasik makarna yarim kase tarhana corba
Ara elma
Aksam oglenkinin ayni
Ara karisik avucici cerez
Sadece havuzda 20 dk yuzdum okadar spor malum yok
Hepinize hayirli geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla benimki alisti artik darisi basina cnm
ay tahmin ederim hergun 3 cocukla nasil gidiyosun allah yardimcin olsun cnm
cnm doktordan neden kose bucak kactigini anlayamadim hala
himmm gizli seyler mi var su kitabi bir alayim bende ogrencem insallah
turkiyeye bir geleyim de hepsini alcam insallah
netten alcaktim olmadi sonra esimde istemedi netten ikide bir mail yolluyolar falan istemedi
yasasin takim kardesligi
meyveleri ben sabah-ogle yemeye calsiiyorum cnm
burdayim cnm bir yandan camasir yika evi topla daha spor yapcam ama evin coooook isi var simdiden yarina yapcagim isleri kafamda planliyorum
ay ben 1 cocukla bu haldeysem 2 olursa lkafayi yerim kesin
allah ayyuzlume sabir guc kuvvet versin tum cok cocugu olanlara ilk aklima gulay geldide
hemen menune bakcam cnm cemen falan yemissin sanirim gormustum sanki demistim gozum ustunde diye
netten alcaktim olmadi sonra esimde istemedi netten ikide bir mail yolluyolar falan istemedi
yasasin takim kardesligi
burdayim cnm bir yandan camasir yika evi topla daha spor yapcam ama evin coooook isi var simdiden yarina yapcagim isleri kafamda planliyorum
allah ayyuzlume sabir guc kuvvet versin tum cok cocugu olanlara ilk aklima gulay geldide
hemen menune bakcam cnm cemen falan yemissin sanirim gormustum sanki demistim gozum ustunde diye
yasasin takim kardesligi
ay cok sagol cnm iyi olur valla zaten sagolsun kizlar banu cok yardimci oluyolarEvet evet felaket oldu. Daha bugunku menumu paylasmadim. Sorma ya. Yaktim kedimi. Ama topladim neyse ki. Spor yaptim. Yarin sabah bi rtilip bi bakiyim duruma nolmusum :) canim kitabi mutlaka almalisin. Hic yenmicek meyvelerde var yani hc degilde glisemik indeksi cok yuksek olan. Yas incir mesela en cokta buna uzuldumne zaman geliceksin turkiyeye? Sen alana kadar biz sana yardimci oluruz. Ben baya baya inceliyerek okuyorum canm. Sen kafana takilanlari sor menulerinede yapariz yorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?