Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tatlım nedenini söyliyimmi sen de bende bekarız bolca zamanımız var o yüzden bitanemm

işte bu gerçekten doğru .hiç bişiy olmasa ,accuk eşle ilgilen ,evi topla ,yemek bulaşıkları makinaya diz ık gık .....geçiyor zaman

Menüm ;sabah kkk
Akşam 1tabak domatesli kabK yemek
3kaşık bulgur
Cacık ..2bisküvi kakaolu yav kendime dur diemedimmm pişmanım
Spor;3mil yapıcam inş

ok cnm bu arada artik 100 mekik bana cocuk oyuncagi geliyo alistigim icin ben ceza alirsam eliini korkak alistirma cnm ok
ayrica ayyuzlum bencede bu yontem mantikli sen esinle yogurt salatalik tarzi seyler ye

kızlar ıyı aksamlar dıger topıgıme selam verıp kactım burda yarıs halındeyızya sucluluk duydum acıklama yapayım dıye gecmısı okumadan yazıyorum.dunde ugramadım.bız abımlerle ortak ınternet kullanıyoruz abım 2 kat ustumde kabloyla bana ınıyor ınternet kablolar cıkmıs abımın ordan dunden berı ınternet yoktu delı oldum abım bıraz önce ısten geldı ona soyledım dur bı kabloları kontrol edeyım dedı sorun çözuldu cook sukur .
dunkı menumude yazıcam cezaya kalmıyımsonrada gecmıs yapıp gelıcem bekleyın benı

Kizlar spor yapamadim ya hic keyfim yok bos bos oturuyom cok sikildim yatacam erkenden
Menumu yazayam da
Sabah 2 has.yumurta 1 dl ekmek 1 kasik lor 5 zeytin yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle taze fasulye 5 kasik makarna yarim kase tarhana corba
Ara elma
Aksam oglenkinin ayni
Ara karisik avucici cerez
Sadece havuzda 20 dk yuzdum okadar spor malum yok
Hepinize hayirli geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy oy bu nasil menu seceleyi dokmussun ben bole ayrinti yapmiyom yapiyimmi ki. Misal kefiri sabah 2 bardak suyun ustune icerim yaninda 1 cay kasigi corekotuyla aksamda omega 3 aliyorum bazan propolis atarim bazan balli polen . Kefiri aksammi iceyim ki ben erken kalkinca aç kalmayim diye sabah iciyom bagirsagida temizliyormus diye sence aksammi varmi bilgin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eylülcüm bizim takımada beklerim, bundan sonra menülerin takibimde iradeli olan kazansın diyelim ozaman
ugrarım canım sızın takımada ınternetsızdm malesef yoksa hıc ugramazmıyım ammada kaynatılmıs 30 sayfa gecmısmı olur daha 80 89 topıgıme gıtcem orası ılk göz agrım ınsallah kızlar ordada fazla kaynatmamıstır
günaydınnn

benim rakibem eylül nerelerde ben sabah 1,5 saat yürüyüşümü yaptım sen uyuyor musun yoksa hala
kıa uyurmuyum hıc ben hergun saat 7.30la 845 arası 1 saat 15 dakıka yuruyus yapıyorum.aynı yolu bıde aksam 5.30la 645arası yuruyorum yanı gunde 2.5 saat fıx yuruyorum sabah namazdan sonra pek uyumam ben ama namaz bıraz erken oluyo buaralar 7ye kadar az uyuyom.ama yıne sanslısın 10 gundur fıtıgım azdı spor yapamıyorum malesef benım sporunm yuruyus belım bı duzelsın tozunu attırcam ortalıgın
ve manyaklık ta son nokta bisikletimi mutfağa çektim yemek gözümün önünde olsun diye. ütüyü erteledim önce spor dedim hadi rast gele
kız ıyıce costun sen ama masallah devam et az kaldıı kayınpederlerın yanına gıtcen ramazanda geldı nerdeyse ne versek kardır

callenetics plates tarzinda bir egzersiz kas guclendirici

yok sadece oturunca kiziyo yiyeceksin diyo sey var ya biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar felsefemiz bu
valla benimki alisti artik darisi basina cnm
ay tahmin ederim hergun 3 cocukla nasil gidiyosun allah yardimcin olsun cnm

cnm doktordan neden kose bucak kactigini anlayamadim hala
himmm gizli seyler mi var su kitabi bir alayim bende ogrencem insallah
turkiyeye bir geleyim de hepsini alcam insallah
netten alcaktim olmadi sonra esimde istemedi netten ikide bir mail yolluyolar falan istemedi
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ

3. Takım => 6. Takım & 5. Takım & 8. Takım

:118::118::122:

6. Takım => 3. Takım

tescillendi kızlarrrrr
yasasin takim kardesligi
meyveleri ben sabah-ogle yemeye calsiiyorum cnm
burdayim cnm bir yandan camasir yika evi topla daha spor yapcam ama evin coooook isi var simdiden yarina yapcagim isleri kafamda planliyorum
ay ben 1 cocukla bu haldeysem 2 olursa lkafayi yerim kesin
allah ayyuzlume sabir guc kuvvet versin tum cok cocugu olanlara ilk aklima gulay geldide
hemen menune bakcam cnm cemen falan yemissin sanirim gormustum sanki demistim gozum ustunde diye

dunku menum

sabah kırmızı bıberlı 2 yummurtalı omlet zeytın peynır
öğlen ızgara tavuk göğüs salata 3 kasık yogurt yarım kase pudıng:26::26:
aksam1kase yogurt 1tabak semızotu salata 1 yesılelma

bolsu
2bardak hıbıskus
3 bardak yesılçay
2bardak bıberıye

2.5 saat yuruyus

bugunkı menum

1 haslanmıs yumurta 4 yesılzeytın peynır 2 kasık recel
öğlen az zeytınyaglı türlu yogurt
aksam 1paket form bıskuvı 1 kase yogurt az salata

4 lıtre su
2bardak hıbıskus
1baardak bıberıye
3bardak yesılçay

spor
2.5 saat yuruyus
trambolınde 500 zıplama

hayirdir cnm bi sorun mu var

Evet evet felaket oldu. Daha bugunku menumu paylasmadim. Sorma ya. Yaktim kedimi. Ama topladim neyse ki. Spor yaptim. Yarin sabah bi rtilip bi bakiyim duruma nolmusum :) canim kitabi mutlaka almalisin. Hic yenmicek meyvelerde var yani hc degilde glisemik indeksi cok yuksek olan. Yas incir mesela en cokta buna uzuldum ne zaman geliceksin turkiyeye? Sen alana kadar biz sana yardimci oluruz. Ben baya baya inceliyerek okuyorum canm. Sen kafana takilanlari sor menulerimede yapariz yorum .

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet evet felaket oldu. Daha bugunku menumu paylasmadim. Sorma ya. Yaktim kedimi. Ama topladim neyse ki. Spor yaptim. Yarin sabah bi rtilip bi bakiyim duruma nolmusum :) canim kitabi mutlaka almalisin. Hic yenmicek meyvelerde var yani hc degilde glisemik indeksi cok yuksek olan. Yas incir mesela en cokta buna uzuldum ne zaman geliceksin turkiyeye? Sen alana kadar biz sana yardimci oluruz. Ben baya baya inceliyerek okuyorum canm. Sen kafana takilanlari sor menulerimede yapariz yorum .

Evet evet felaket oldu. Daha bugunku menumu paylasmadim. Sorma ya. Yaktim kedimi. Ama topladim neyse ki. Spor yaptim. Yarin sabah bi rtilip bi bakiyim duruma nolmusum :) canim kitabi mutlaka almalisin. Hic yenmicek meyvelerde var yani hc degilde glisemik indeksi cok yuksek olan. Yas incir mesela en cokta buna uzuldum ne zaman geliceksin turkiyeye? Sen alana kadar biz sana yardimci oluruz. Ben baya baya inceliyerek okuyorum canm. Sen kafana takilanlari sor menulerinede yapariz yorum .

bugunku menum

kahvalti:
2 yumurtali cilbir
1 petibor biskuvi

aksam:
1 tabak kiymali taze fasulye
1 kucuk kase yogurt
1 meyveli yogurt (doymadim sanki ne yesem diye dusundum bunu yedim)

sivi:
2 litre su
1 actimel
1 elmali zencefil cayi
3 portakalli-zencefilli yesilcay
1 limonlu soda

spor:
callenatics (henuz yapmadim)
leslie yapamayacagim sanirim ama yaparsam yazarim

ay kizlar ben ne zamandir haslanmis yumurta yemiyodum haslanmis yiyince midem yanmaya basliyodu
dun aksam 1 tane sabahta cilbirda 2 tane yiyince cok kotu oldum bir sure daha haslanmis yumurta yemicem yine.omlet ve tavada yiyince sorun yok sadce haslanmis olunca sorun oluyo..
bu arada yarin ayran detoksu yapcam simdiden bugay mercimek ve nohutu haslayayim dedim
yarin sabah kahvalti yerine cok az taze fasulye yesem olur mu acaba cok seviyorumda
ayrica bugun bir tartilayim dedim cuma gununden beri tartilmadim (rakibem oku bak)
birde ne goreyim 80 oluvermisim
gozlerime inanamadim
baktim hala 80 aaa dedim
sonra tekrar tartildim ve ne goreyim
tartim bana nanik yapiyo
tekrar cuma gunku kilomdaymisim sagolsun bu elektronik tartilar oyle oluyo 100 defa cikiyorumki en cok hangi rakami gosterirse onu kaydediyorum

Sorun oldu kizlar milyon tane gonderdimisim ayni seyden

ay cok sagol cnm iyi olur valla zaten sagolsun kizlar banu cok yardimci oluyolar
sende simdi yeni yeni okuyosun ya yeni seyleri paylas sen ben bakarim valla iyi olur
sanirim agustos yada eylul gibi gelcem bir yandan daha once gelmek istiyorum ama bir yandan da yok o zaman geleyim simdilik hedefim olan 75 olayim istiyorum bakalim insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…