- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
oluyo cnm aradaSorun oldu kizlar milyon tane gonderdimisim ayni seyden
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
dunku menum
sabah kırmızı bıberlı 2 yummurtalı omlet zeytın peynır
öğlen ızgara tavuk göğüs salata 3 kasık yogurt yarım kase pudıng:26::26:
aksam1kase yogurt 1tabak semızotu salata 1 yesılelma
bolsu
2bardak hıbıskus
3 bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2.5 saat yuruyus
bugunkı menum
1 haslanmıs yumurta 4 yesılzeytın peynır 2 kasık recel
öğlen az zeytınyaglı türlu yogurt
aksam 1paket form bıskuvı 1 kase yogurt az salata
4 lıtre su
2bardak hıbıskus
1baardak bıberıye
3bardak yesılçay
spor
2.5 saat yuruyus
trambolınde 500 zıplama
valla benimki alisti artik darisi basina cnm
ay tahmin ederim hergun 3 cocukla nasil gidiyosun allah yardimcin olsun cnm
cnm doktordan neden kose bucak kactigini anlayamadim hala
himmm gizli seyler mi var su kitabi bir alayim bende ogrencem insallah
turkiyeye bir geleyim de hepsini alcam insallah
netten alcaktim olmadi sonra esimde istemedi netten ikide bir mail yolluyolar falan istemedi
yasasin takim kardesligi
meyveleri ben sabah-ogle yemeye calsiiyorum cnm
burdayim cnm bir yandan camasir yika evi topla daha spor yapcam ama evin coooook isi var simdiden yarina yapcagim isleri kafamda planliyorum
ay ben 1 cocukla bu haldeysem 2 olursa lkafayi yerim kesin
allah ayyuzlume sabir guc kuvvet versin tum cok cocugu olanlara ilk aklima gulay geldide
hemen menune bakcam cnm cemen falan yemissin sanirim gormustum sanki demistim gozum ustunde diye
hakıkaten banucum masallah her yere yetısıyosun ama dedıgın gıbı bekar olmanızla alakalı bızde cocuk koca daha zor zaman ayırıyo ınsan
ugrarım canım sızın takımada ınternetsızdm malesef yoksa hıc ugramazmıyım ammada kaynatılmıs 30 sayfa gecmısmı olurdaha 80 89 topıgıme gıtcem orası ılk göz agrım ınsallah kızlar ordada fazla kaynatmamıstır
kıa uyurmuyum hıc ben hergun saat 7.30la 845 arası 1 saat 15 dakıka yuruyus yapıyorum.aynı yolu bıde aksam 5.30la 645arası yuruyorum yanı gunde 2.5 saat fıx yuruyorum sabah namazdan sonra pek uyumam ben ama namaz bıraz erken oluyo buaralar 7ye kadar az uyuyom.ama yıne sanslısın 10 gundur fıtıgım azdı spor yapamıyorum malesef benım sporunm yuruyus belım bı duzelsın tozunu attırcam ortalıgın
kız ıyıce costun sen ama masallah devam et az kaldıı kayınpederlerın yanına gıtcen ramazanda geldı nerdeyse ne versek kardır
Benim rakibem eylül kayıplaramı karıştı yoksa benmi göremiyorum
burdayım canım kayıplara karısmadım banucum acıklamıs bak o bılıyo benım pc sorunum var arada oluyo malezssef parayı bulup bır laptop alınca kurtulcam ınsallah
en güzel spor yürüyüş eylülüm hemde süper yapmışsınnnnmaşallah cnmmm
Oy oy bu nasil menu seceleyi dokmussun ben bole ayrinti yapmiyom yapiyimmi ki. Misal kefiri sabah 2 bardak suyun ustune icerim yaninda 1 cay kasigi corekotuyla aksamda omega 3 aliyorum bazan propolis atarim bazan balli polen . Kefiri aksammi iceyim ki ben erken kalkinca aç kalmayim diye sabah iciyom bagirsagida temizliyormus diye sence aksammi varmi bilgin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hep böyle yapıyorum cnmmm en ufak ayrıntıyı bile yazıyorum bence herşeyi yaz kefiri genelde öğleden sonra içiyordum ben spor öncesi fakat bugün günde tırtıkladığım için akşamı dengeleyeyim dedim cnm
Kizlar spor yapamadim ya hic keyfim yok bos bos oturuyom cok sikildim yatacam erkenden
Menumu yazayam da
Sabah 2 has.yumurta 1 dl ekmek 1 kasik lor 5 zeytin yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle taze fasulye 5 kasik makarna yarim kase tarhana corba
Ara elma
Aksam oglenkinin ayni
Ara karisik avucici cerez
Sadece havuzda 20 dk yuzdum okadar spor malum yok
Hepinize hayirli geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
akşam öğlenkinin aynıysa makarna olmamış kuzummm öğle bir derece ama akşam mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalış
iyileşince yaparsın inş iyi geceler uyu dinlen cnmm
kızlar ıyı aksamlar dıger topıgıme selam verıp kactım burda yarıs halındeyızya sucluluk duydum acıklama yapayım dıye gecmısı okumadan yazıyorum.dunde ugramadım.bız abımlerle ortak ınternet kullanıyoruz abım 2 kat ustumde kabloyla bana ınıyor ınternet kablolar cıkmıs abımın ordan dunden berı ınternet yoktu delı oldum abım bıraz önce ısten geldı ona soyledım dur bı kabloları kontrol edeyım dedı sorun çözuldu cook sukur .
dunkı menumude yazıcam cezaya kalmıyımsonrada gecmıs yapıp gelıcem bekleyın benı
hadi gözün aydın cnmmm birde laptop aldınmı tamamdır
ok cnm bu arada artik 100 mekik bana cocuk oyuncagi geliyo alistigim icin ben ceza alirsam eliini korkak alistirma cnm ok
ayrica ayyuzlum bencede bu yontem mantikli sen esinle yogurt salatalik tarzi seyler ye
tamam cnmmm bol kepçeden veririm cezayıı
işte bu gerçekten doğru .hiç bişiy olmasa ,accuk eşle ilgilen ,evi topla ,yemek bulaşıkları makinaya diz ık gık .....geçiyor zaman
Menüm ;sabah kkk
Akşam 1tabak domatesli kabK yemek
3kaşık bulgur
Cacık ..2bisküvikakaolu yav kendime dur diemedimmm pişmanım
Spor;3mil yapıcam inş
eş ve çocuk harici bütün işler aynı feridemmmm ama yine de haklısınız bize daha çok zaman kalıyor o bisküvi yakışıyormu senin gibi deneyimli bir karataycıyaispiyonlayayımmı gül ablaya 20 mekikkk bendennn hayırlı olsun
Kac canim kac. Ben yapiyorum yazdigima bakma. Bisiklette olunca. Oturmaktan bi yerlerim acidi
yaptım geldim cnmmmm ohhh rahatladım inann
sporumu yaptım duşumu aldım oh rahatladım görev tamamm
hoşgeldin Eylülümmm neyseki internetin gelmiş kavuştuk sana yaniibu güzel menülere puding ve form bizküvi hiçççç yakışmamışşş
maşallah sporun süper olduğu için affetttimmm
bitanem netten pdf kitabının linkini vereyim sana indirirsin tr ye gelene kadar faydalan cnmm
evet bizim eşimiz ve çocuğumuz yokama onlar haricinde yine bütün işler aynı kuzummm yine de avantajlıyız kendimize daha çok zaman ayırabiliyoruz
ohh ne guzel cnm sporda yapilmis supersinugrarım canım sızın takımada ınternetsızdm malesef yoksa hıc ugramazmıyım ammada kaynatılmıs 30 sayfa gecmısmı olurdaha 80 89 topıgıme gıtcem orası ılk göz agrım ınsallah kızlar ordada fazla kaynatmamıstır
kıa uyurmuyum hıc ben hergun saat 7.30la 845 arası 1 saat 15 dakıka yuruyus yapıyorum.aynı yolu bıde aksam 5.30la 645arası yuruyorum yanı gunde 2.5 saat fıx yuruyorum sabah namazdan sonra pek uyumam ben ama namaz bıraz erken oluyo buaralar 7ye kadar az uyuyom.ama yıne sanslısın 10 gundur fıtıgım azdı spor yapamıyorum malesef benım sporunm yuruyus belım bı duzelsın tozunu attırcam ortalıgın
kız ıyıce costun sen ama masallah devam et az kaldıı kayınpederlerın yanına gıtcen ramazanda geldı nerdeyse ne versek kardır
ben hep böyle yapıyorum cnmmm en ufak ayrıntıyı bile yazıyorum bence herşeyi yaz kefiri genelde öğleden sonra içiyordum ben spor öncesi fakat bugün günde tırtıkladığım için akşamı dengeleyeyim dedim cnm
akşam öğlenkinin aynıysa makarna olmamış kuzummm öğle bir derece ama akşam mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalış
eş ve çocuk harici bütün işler aynı feridemmmm ama yine de haklısınız bize daha çok zaman kalıyor o bisküvi yakışıyormu senin gibi deneyimli bir karataycıyaispiyonlayayımmı gül ablaya 20 mekikkk bendennn hayırlı olsun
bilmem bi denerim kitabi
cnm bn menumu yazdim seninkini goremedimSorun oldu kizlar milyon tane gonderdimisim ayni seyden
ohh ne guzel cnm sporda yapilmis supersin
bilmem bi denerim kitabi
Sorun oldu kizlar milyon tane gonderdimisim ayni seyden
bugunku menum
kahvalti:
2 yumurtali cilbir
1 petibor biskuvi
aksam:
1 tabak kiymali taze fasulye
1 kucuk kase yogurt
1 meyveli yogurt (doymadim sanki ne yesem diye dusundum bunu yedim)
sivi:
2 litre su
1 actimel
1 elmali zencefil cayi
3 portakalli-zencefilli yesilcay
1 limonlu soda
spor:
callenatics (henuz yapmadim)
leslie yapamayacagim sanirim ama yaparsam yazarim
ay kizlar ben ne zamandir haslanmis yumurta yemiyodum haslanmis yiyince midem yanmaya basliyodu
dun aksam 1 tane sabahta cilbirda 2 tane yiyince cok kotu oldum bir sure daha haslanmis yumurta yemicem yine.omlet ve tavada yiyince sorun yok sadce haslanmis olunca sorun oluyo..
bu arada yarin ayran detoksu yapcam simdiden bugay mercimek ve nohutu haslayayim dedim
yarin sabah kahvalti yerine cok az taze fasulye yesem olur mu acaba cok seviyorumda
ayrica bugun bir tartilayim dedim cuma gununden beri tartilmadim (rakibem oku bak)
birde ne goreyim 80 oluvermisim
gozlerime inanamadim
baktim hala 80 aaa dedim
sonra tekrar tartildim ve ne goreyim
tartim banananik yapiyo
tekrar cuma gunku kilomdaymisim sagolsun bu elektronik tartilar oyle oluyo 100 defa cikiyorumki en cok hangi rakami gosterirse onu kaydediyorum
ay menumu begenmene cok sevindim cnmyolladım mesajla cnm linkini
olsun bitanem sorun yokkk
menün çok güzel cnmmmmsporunu da yaparsan harika her gün tartılma ne olur gün içinde bile farklı gösteriyor bir de sabah kalkar kalkmaz tartıya çıkmayın en az yarım saat geçsin sonra tartılın haşlanmış yumurta evet uzun süre yenirse sıkıntı oluyor yarın detoks günü demek hadi bakalım kolay gelsin ama bence fasulyeyi yeme cnmm aynen uygula detoksu
ay menumu begenmene cok sevindim cnm
ayrica link icin coooooooooook tesekkurler cnm supersin valla cennetliksin hizir gibi yetisiyosun herseyime indirdim hatta telefondan iniyorsa ordan da indircem
en azindan disardayken elimin altinda olur
midem cok kotuydu cnm o nedenle icmek zorunda kaldim baska alternatif bulamadimne demek cnm benim önceden nasıl düşünemedim ben özür bitanemmmenünde limonlu soda içmektense hiç içme bitanemmm meyve suyundan farksız onlarda ona dikkat et onu yazacaktım unutmuşum
midem cok kotuydu cnm o nedenle icmek zorunda kaldim baska alternatif bulamadim
dun gece de neredeyse midemde ne varsa cikarcaktim midemde yanma ve sonrasinda bulanma oldu o nedenle haslanmis yumurtaya ara vercem yazmistim zaten az once
hosbulduk canım ınternetım yoktu ama halloldu cook sukur farkedılmek ne guzel ıyıkı varsınızeylulcum hosgeldin yoksun kac gundur nerelerdesin cnm
bugunku menum
kahvalti:
2 yumurtali cilbir
1 petibor biskuvi
aksam:
1 kucuk kase yogurt
sivi:
2 litre su
1 actimel
1 elmali zencefil cayi
1 limonlu soda
spor:
ay kizlar ben ne zamandir haslanmis yumurta yemiyodum haslanmis yiyince midem yanmaya basliyodu
dun aksam 1 tane sabahta cilbirda 2 tane yiyince cok kotu oldum bir sure daha haslanmis yumurta yemicem yine.omlet ve tavada yiyince sorun yok sadce haslanmis olunca sorun oluyo..
bu arada yarin ayran detoksu yapcam simdiden bugay mercimek ve nohutu haslayayim dedim
yarin sabah kahvalti yerine cok az taze fasulye yesem olur mu acaba cok seviyorumda
ayrica bugun bir tartilayim dedim cuma gununden beri tartilmadim (rakibem oku bak)
gozlerime inanamadim
baktim hala 80 aaa dedim
tartim banananik yapiyo
tekrar cuma gunku kilomdaymisim sagolsun bu elektronik tartilar oyle oluyo 100 defa cikiyorumki en cok hangi rakami gosterirse onu kaydediyorum
hoşgeldin Eylülümmm neyseki internetin gelmiş kavuştuk sana yaniibu güzel menülere puding ve form bizküvi hiçççç yakışmamışşş
bitanem netten pdf kitabının linkini vereyim sana indirirsin tr ye gelene kadar faydalan cnmm
evet bizim eşimiz ve çocuğumuz yokama onlar haricinde yine bütün işler aynı kuzummm yine de avantajlıyız kendimize daha çok zaman ayırabiliyoruz
ugrarım canım sızın takımada ınternetsızdm malesef yoksa hıc ugramazmıyım ammada kaynatılmıs 30 sayfa gecmısmı olurdaha 80 89 topıgıme gıtcem orası ılk göz agrım ınsallah kızlar ordada fazla kaynatmamıstır
sagol banucum.dogru söyluyosun evlı olmasanda bıcok seyımız aynı ama ınsan cocuga ve kocaya ayıracagı vaktı burda gecırınce vıcdan yapıyo
mesela ben 2gundur yokum dıye gömnuldum pcye gecmıs okuyorum esım gelıp dıyo napıyosun ınternet basında gel içerde oturalım dıye dedımkı kızları özledım sen dızını ızle ben gelcemıste coluk cocuk olmayınca bukonuda rahat olunuyo.pudıng ve form bıskuvı konusunda cook haklısın ama ben malesef ufak tefek kacamaklar yapmadan duramıyom:26::26:zaten tatlıyı hayatımdan cıkarsam hızla gıtcek yıne kılolar emınım.ben hızlı kılo verdıgım dönemlerde hıc tatlıseylerle kacamak yapmazdım cook ıyı kılo verıyodum ama sımdı ucundan kıyısından göturuyorum ytutamıyorum kendımı.cekırdeklı kuru üzüm vekayısı hatta yaban mersıını kurusu arada atıyom agzıma hatta gun içinde ıctıgım suyun 2lıtresıne kabuktarcında atıyorum ama ıllakı canım tatlı bıseler ıstıyo yada cok pis bogazım bılmıyorum
Ene mm.gül abladan tırsıyorum tamam çekerim mekik
bugunku menum
kahvalti:
2 yumurtali cilbir
1 petibor biskuvi
aksam:
1 kucuk kase yogurt
sivi:
2 litre su
1 actimel
1 elmali zencefil cayi
1 limonlu soda
spor:
gozlerime inanamadim
baktim hala 80 aaa dedim
tartim banananik yapiyo
Günaydın kızlarrr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neden dr dan kaçıyorum güzel soru. ne zaman gitsem ameliyat oluyom olur olmadık zamanda da o yüzden. sezeryanlarım da da hazırlıksız yakalandım. yine böyle bir ağrım oldu apandist dediler pat diye ameliyata girdim. ha ağrı geçtimi yok hala devam ediyo korkuyom tüm organları çıkarmadan durmayacaklar:18::18::18::18::18:valla benimki alisti artik darisi basina cnm
ay tahmin ederim hergun 3 cocukla nasil gidiyosun allah yardimcin olsun cnm
cnm doktordan neden kose bucak kactigini anlayamadim hala
himmm gizli seyler mi var su kitabi bir alayim bende ogrencem insallah
turkiyeye bir geleyim de hepsini alcam insallah
netten alcaktim olmadi sonra esimde istemedi netten ikide bir mail yolluyolar falan istemedi
yasasin takim kardesligi
meyveleri ben sabah-ogle yemeye calsiiyorum cnm
burdayim cnm bir yandan camasir yika evi topla daha spor yapcam ama evin coooook isi var simdiden yarina yapcagim isleri kafamda planliyorum
ay ben 1 cocukla bu haldeysem 2 olursa lkafayi yerim kesin
allah ayyuzlume sabir guc kuvvet versin tum cok cocugu olanlara ilk aklima gulay geldide
hemen menune bakcam cnm cemen falan yemissin sanirim gormustum sanki demistim gozum ustunde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?