Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menüm
sabah: sucuklu ymurta, bir parça salatalık, peynir 4 ceviz
öğlen: 1 kase cacık biraz aradan sonra küüçük bir tabak sade makarna
akşam: 2 şiş kebap, bol kuru soğan, salata, el kadar bir parça lavaş

sıvı: 1lt yeşilçaylı su, 3 lt su, 3 bardak ayran
spor: 40dk eliptik, 1 saat callen, 50 mekik

Menude sporda superr gulayimm makarna cezani da cekmissin el kadar lavasta goz hakkimi desek spirla yakmissindir kuzum
fakat dr dan kacmak cozum degil sorunlar buyumeden cozmek lazim cnmm

Günaydın kızlarrr :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kirazcimmm

İsabet olur AYcacimm gunaydinnn kaptin sen bu isi tartida gulumsemiss superr ben dindime de guveniyorum ama

Vayyy gulaycim harikasin. Banucumunda dedigi gb olmamsi gerekenleride sporla yakmissin :) supersin supersin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Menude sporda superr gulayimm makarna cezani da cekmissin el kadar lavasta goz hakkimi desek spirla yakmissindir kuzum
fakat dr dan kacmak cozum degil sorunlar buyumeden cozmek lazim cnmm

Vayyy gulaycim harikasin. Banucumunda dedigi gb olmamsi gerekenleride sporla yakmissin :) supersin supersin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yine de suçlluluk duyuyorum o kadar dikkat edip sonra hata yapmak kötü. zaten tartı istediğimi söylemiyo. şektan diyo git yağ kas ölçenden alda kas mı bu fazlalık bak diye

Kolay gelsin feridecimm gul ablanin adi bile yetiyo tskler cnm

eylulum cok haklisin en azindan esle ilgilenme olayimiz yok cnm uzun zamandir diyettesin cok da guzel kilolar verdin
hedefine cabucak ulasmani istiyorum sadece

Yazmak istemiyorum ben dünü unutmak istiyorum olmaz mı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa canim nereye kadar kacacaksin ki ..
bence simididen yap kurtul ama insallah ameliyatlik durumun yoktur cnm..
anladım cnmmm omlet tarzı yaparsın yada arada muz yiyebilirsin yerli olursa cnmm
evet oyle yapmaya calisiyorum cnm
iyi geceler herkeseee leptin zamanıııı ben yarın geç gelebilirim kızlar annemin nefroloji kontrolü var görüşürüz cici bakın kendinize
cnm yaptiniz mi kontrolu??

Gunaydinnnnn meleklerimmm guzel bir gun olsun hepimiz icinnnnn
sanada gunaydın canım ınsallah hepımız ıcın guzel ve kacamaksız bırgun olur
Kolay gelsin feridecimm gul ablanin adi bile yetiyo tskler cnm

eylulum cok haklisin en azindan esle ilgilenme olayimiz yok cnm uzun zamandir diyettesin cok da guzel kilolar verdin
hedefine cabucak ulasmani istiyorum sadece

ınsallah canım ya bende ıstıyorum bıran önce ullasabılmeyı

kızlar nihayet gelebildim
diyet iyi gidiyor sekte kaçamak yok spor dışında
valla bi mesaj bi geçmiş birikmiş sormayın okuyabilecemmi bilmem toplam 4 topik yazıyom zor gibi neler konuştunuz merak da ediyom
özet geçecek varmı aranızda bu garibe neler kaçırdım :))

evet bende 1,70 boydayım 69 kiloda kalacam gerekirse aşağı çekerim ama 69 ken çoook iyiydim bakalım bi gelsin o günler

İyi yapmışsın cnm kahvaltıyı erken yapmakla bende bugun ayran detoksuna başladım bakalım sonucları cumaya nasıl olcAk

Iphone dan gönderildi

geçmiş olsun canım

çok sağol canım geçsin bi an önce.
menun güzel bana göre sadece etle süt ürünü aynı öğünde tüketilmemeli diye biliyorum ama.sebebide şuymuş özetle.
et sindirimi zormuş bu nedenle miğde en yüksek asidi salgılarmış etin yanında tüketilen süt ürünü bu asit süt ürünlerinin direk çürümesine sebep olurmuş
sonrada bu çürümeden ette etkilenip çürüyormuş. bildiğim ve bana mantıklı gelen bu paylaşmak istedim. afiyet olsun

yoruldum bugün de yaa daha erken ama..tarih çalışıyorum..şimdi biraz ara verdim
kolay gelsin canım tarih çok önemli. ben çok eksikliğini duyuyorum matematikçi olarak. açığı kapamak için şimdi arada okurum tarih kitabı
sende önemse yaşın genç

İyi yapmışsın cnm kahvaltıyı erken yapmakla bende bugun ayran detoksuna başladım bakalım sonucları cumaya nasıl olcAk

Iphone dan gönderildi

waw ayrancısın demek bende yarın yapsammı ki cumaya gelsin eksilerrrr du bakam kendimi hazırlıyayım. bu sefer sabote etmeden yapayımm

waw ayrancısın demek bende yarın yapsammı ki cumaya gelsin eksilerrrr du bakam kendimi hazırlıyayım. bu sefer sabote etmeden yapayımm

Evet cnm ben carş. Perş. Yapayım dedim ki cuma ya sonuclara bakayım diye sende yaparsan carş. Perşembe. Öneririm ama sabote etmeden yap tabi

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…