- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
sporumu yaptım duşumu aldım oh rahatladım görev tamamm
hoşgeldin Eylülümmm neyseki internetin gelmiş kavuştuk sana yaniibu güzel menülere puding ve form bizküvi hiçççç yakışmamışşş
maşallah sporun süper olduğu için affetttimmm
bitanem netten pdf kitabının linkini vereyim sana indirirsin tr ye gelene kadar faydalan cnmm
evet bizim eşimiz ve çocuğumuz yokama onlar haricinde yine bütün işler aynı kuzummm yine de avantajlıyız kendimize daha çok zaman ayırabiliyoruz
ne kitabı tatlım bende istiyorummmm
karatay kitabı cnm
Iphone dan gönderildi
Canim demistim benimle ayni derdi paylasiyosun diye. Spor ayakkabisi giyebiliyosan iste spor ayakkabi giymeye calis. Ben resmen spor ayyakkabi sayesinde iylestim. Bide benimki cok kotu boyuttaydi artik. Babet giydikce daha kotu yapmistim cunku. Banada sprey verdi ama volteron daha iyi geldi. Sorsaydin doktora keske su kremide kullanayim mo diye. Sisligin varsa buz koymaya devam et. Kosu bandi toprak gb olmadigi icin agrini cok artirir durumunu kotu yapar. Zaten ara vermistin kosu bandina. Bide benim en buyuk tavsiyem bilek bandajin varsa onu kullan. Benim iylesme surecimi hizlandirdi. Ben spor yaparken bile kullaniyorum. Zaten altis diye spor markasininkini almistim. Doktor spor yaparken bunlari kullanmaman hata dedi. Boyle seylerin zarari olmaz aksine faydasi olur kendini sakatlamazsin dedi. Bende artik hep kullanir oldum. Iylessem bole cikarmicam. Sen onlemlerini benden once al sonun bana benzemesin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
çooook teşekkürler haklısın o bandajlardan alayım bende. ofiste 8 çif ayakkabım vardolabımın altında günde 3-4 kez değişirim dışarı çıkarken düz giyerim iş görüşmesinde topuklu masada otururken gene düz ayakkabı yada şık bi terlik 4 yıl önce başparmak kemiğim rahatsızlandığından beri böle yapıyorum yoksa ameliyatlık olacaktı benim kemik. spor yaparken daha dikkatli olacam artık
karatay kitabı cnm
Iphone dan gönderildi
online okunabiliyorsa link banada yollarmısın şekerim
Maşallah sana cnm sen Can'ın sıkıldıkca aYakkabı değiştiriyorsundur
Iphone dan gönderildi
online okunabiliyorsa link banada yollarmısın şekerim
Ok vnm
Iphone dan gönderildi
yok kız can sıkıntısından değil allah iyiliğini versin. baş parmak kemigimi rahat ettirmek için dr önermişti ayakkabı değiştir diye
çooook teşekkürler haklısın o bandajlardan alayım bende. ofiste 8 çif ayakkabım vardolabımın altında günde 3-4 kez değişirim dışarı çıkarken düz giyerim iş görüşmesinde topuklu masada otururken gene düz ayakkabı yada şık bi terlik 4 yıl önce başparmak kemiğim rahatsızlandığından beri böle yapıyorum yoksa ameliyatlık olacaktı benim kemik. spor yaparken daha dikkatli olacam artık
Evet cnm ben carş. Perş. Yapayım dedim ki cuma ya sonuclara bakayım diye sende yaparsan carş. Perşembe. Öneririm ama sabote etmeden yap tabi
Iphone dan gönderildi
Ben ancak chmartesi pazar yapabilcem. Sonucta detoks bu verilince geri alinir mi ki ?
Ben ancak chmartesi pazar yapabilcem. Sonucta detoks bu verilince geri alinir mi ki ?
Valla bende onu düşünüyodum deyoksla 2 kilo versem o iki kilo aynen kalır mı acaba diye
Iphone dan gönderildi
yok kızlar geri gelmiyor kilolar ama detoks yaptım diye vur dibine yersen gelir tabi.:)
ben 3 kez yaptım hiç gelmedi
aa canim nereye kadar kacacaksin ki ..
bence simididen yap kurtul ama insallah ameliyatlik durumun yoktur cnm..
evet oyle yapmaya calisiyorum cnm
cnm yaptiniz mi kontrolu??
vallahi bilmiyom içiyom evde olduğum sürece sorun yok dışarı çıkarsam unutuyomhosbulduk canım ınternetım yoktu ama halloldu cook sukur farkedılmek ne guzel ıyıkı varsınız
aa sonunda net halloldu artik eskisi gibi bekliyoruz cnm katilimlarini..
keske gitmis olsaydi o kadar kiilo...
neyseki sen birseyler goruyosun ben hala yerimde sayiyorum ama umudum var gecen hafta da son gun tarti yuzume guldu
evet cnm ayrica dun canim kaptanim sayesinde kitabi indirdim isler bitsin okumaya baslicam insallah...
gulaycim o kadar siviyi nasil icebiliyosun acaba??bende cok icmek istiyorum da
zaten ihtiyacım 3 lt civarı birazcık üstüne çıkıyorum o da spor yaparken dilim damağım kuruyor ortalama bir buçuk lt o zaman gidiyor geri kalanı da gün içindeaa canim nereye kadar kacacaksin ki ..
Insallah canim gider. Bgn bide detoksa basliyosun umutluyum ben gidicek :) buarada aslinda cok sivida cok iyi degil kizlar bobrekleri yormak demek bu. ilerde onlemicek hastaliklara yol acar. Kas yapalim derken goz cikarmayalim. Insanin ortalama habi kilosu carpi 0.033 lt su icmeli diye bisey var. fazlasida zarar kizlar. Simdi kilo vericez diye ilerde hastane koselerinde surunmeye gerek yok.
Ay kızlar galiba bende hastalanıyorum zaten diyodum kac gündür cok terliYorum diye off daha yeni iyileşmiştim ama yaaa
Iphone dan gönderildi
geçmiş olsun canım
Valla bende onu düşünüyodum deyoksla 2 kilo versem o iki kilo aynen kalır mı acaba diye
Iphone dan gönderildi
yok kızlar geri gelmiyor kilolar ama detoks yaptım diye vur dibine yersen gelir tabi.:)
ben 3 kez yaptım hiç gelmedi
BAKALIM BEN 2 KILO VEREBILCEK MIYIM SUAN ICIN TIK YOKTAAbowww 2 kilo muuu :) o kadar cok mu veriliyor. Ben de otelde olmayaydim yapaydi iyiydi.
aa canim nereye kadar kacacaksin ki ..
vallahi bilmiyom içiyom evde olduğum sürece sorun yok dışarı çıkarsam unutuyom
AY DARISI BASIMA CANIMzaten ihtiyacım 3 lt civarı birazcık üstüne çıkıyorum o da spor yaparken dilim damağım kuruyor ortalama bir buçuk lt o zaman gidiyor geri kalanı da gün içinde
geçmiş olsun canım
TABI CNM BENDE KARATAYA DEVAM EDICEM AMA ARADA BOYLE YAPMAKTA IYIDIR BAKALIM ARTIKSende mi ayni detoksu yaptin. Ayy gozlerim yerinden firladi simdi :) bende istiyorum yapmak. Bi anda gei gelmeyen 2 kilo :) :) ama bn sonrasinda kaatay devam edicem kral gb kahvaltilarima fln :)
ohh ne guzel ben callenı bıraktım cnmcallende bitti. Kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. Tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?