Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çooook teşekkürler haklısın o bandajlardan alayım bende. ofiste 8 çif ayakkabım var dolabımın altında günde 3-4 kez değişirim dışarı çıkarken düz giyerim iş görüşmesinde topuklu masada otururken gene düz ayakkabı yada şık bi terlik 4 yıl önce başparmak kemiğim rahatsızlandığından beri böle yapıyorum yoksa ameliyatlık olacaktı benim kemik. spor yaparken daha dikkatli olacam artık

Maşallah sana cnm sen Can'ın sıkıldıkca aYakkabı değiştiriyorsundur

Iphone dan gönderildi

Yolladım cnm

Iphone dan gönderildi

Evet cnm ben carş. Perş. Yapayım dedim ki cuma ya sonuclara bakayım diye sende yaparsan carş. Perşembe. Öneririm ama sabote etmeden yap tabi

Iphone dan gönderildi

Ben ancak chmartesi pazar yapabilcem. Sonucta detoks bu verilince geri alinir mi ki ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben ancak chmartesi pazar yapabilcem. Sonucta detoks bu verilince geri alinir mi ki ?

Valla bende onu düşünüyodum deyoksla 2 kilo versem o iki kilo aynen kalır mı acaba diye

Iphone dan gönderildi

yok kızlar geri gelmiyor kilolar ama detoks yaptım diye vur dibine yersen gelir tabi.:)
ben 3 kez yaptım hiç gelmedi

Ay kızlar galiba bende hastalanıyorum zaten diyodum kac gündür cok terliYorum diye off daha yeni iyileşmiştim ama yaaa

Iphone dan gönderildi

yok kızlar geri gelmiyor kilolar ama detoks yaptım diye vur dibine yersen gelir tabi.:)
ben 3 kez yaptım hiç gelmedi

Sende mi ayni detoksu yaptin. Ayy gozlerim yerinden firladi simdi :) bende istiyorum yapmak. Bi anda gei gelmeyen 2 kilo :) :) ama bn sonrasinda kaatay devam edicem kral gb kahvaltilarima fln :)

callende bitti. kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor

Abowww 2 kilo muuu :) o kadar cok mu veriliyor. Ben de otelde olmayaydim yapaydi iyiydi.

BAKALIM BEN 2 KILO VEREBILCEK MIYIM SUAN ICIN TIK YOKTA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…