Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

callende bitti. kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor
ya gulaycım ben 1gun denedım ama cok zorlandım yapamaadım bana tavsıye edecegın bıseler yokmu callenle ılgılı
yeterki iyleşte canım kapışırız yürüyüşte

wuwww spora bakk süpersinn bende trambolinimle barışayım barii
canım sende çokk içiyorsun bitki çayıı zararlı olmasın:26:

ınsallah degıldır ben severek ıcıyorum sıyah cayı pek sevmıyorum otlarla aram cook ıyı hanı dıyet yapmamıs olsamda severek ıcıyorum ama bılmemkı:26::26:

annecıne cook gecmıs olsun ınsallah hersey cook ıyı olur.ama sıgara ıctıgın gözumden kacmıs cook sasırdım.ve bırakma kararınada cook sevındım bak ne guzel saglıklı beslenme alıskanlıgı kazandın sıgarada cook buyuk cısss

menum

sabah peynır zeytın recel yumurta 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 2 haslanmıs tavuk baget 1tabak pılav 1kase yogurt
aksam 1bardak kefır 1tabak lahana yemegı 1kase corba

3bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
2bardak bıberıye
4lıtre su

Çalışıyormusun ,neden Gidip geliyorsun canım:44:geçeni yıl ist daydım izmirdede ayağım var dünya küçük bellimi olur

Insallah olur. Burda bu kadar kaynasip gorussekte guzel olur. Evet canim. Asil is yerim izmirde ama proje icin hafta ici istanbula gidiyorum. Boyle 2 kapiliyim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çok sağol bitanemmm evet hiç uykışmıyodu bana bitti artık çok şükür

ooooo harika bir menüüü

Kizlar bi gecmis yaptim biraz
Bende menu yazayim telefondan yazismak cok zor
Sabah
Ac karna 2 bardak su
1 bardak kefir bir cay kasigi corek otu
Ara kiraz 3 kaşık yogurt
Ogle taze fasulye ye devam ofiste :) 1 dlm ekmekle 1 kase yoğurt
Ara Cok aciktim 4 kasik yogurt 1 cimcik yulaf ezmesi 5 cig badem
Aksam 1/2 mercimek corba 1 biber dolma 1 dlm ekmek 1 kasik barbunya 1 kasik bulgur pilav
Ara .ben bu gun ac gezdim valla bi avuc leblebi bir cimcik cekirdek 1 brdk kefir bi cay kasigi çörek otu ezilmiş
Gun boyu
Yesil cay
T.kahvesi
Valla 5-6 lt su oldu galiba korkuyom saymaya napiim cok susuyom ben suyum ingiliz karbonatli
45dk o ebrunun son vd yaptim canima okudu bu ne bole ya bacaklarim bebek geyik gibi titriyor
Bu kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cepten çok zor canım sonuna kadar hak veriyorum sana canım menün güzel fakat ne kadar az yersen ye o aralar kilo vermeni engeller şöyle sağlam bir kahvaltı yapsan aralara ihtiyacın olmayacak ve leptin yağları yakacak cnm benimm aç gezmene gerek yokki hasta hasta spormu yaptın yine sen neslicim 5-6 lt su çok fazla yapma ne olur böbreklerini çok yoruyorsun:26:

çok sağol bitanemmm evet hiç uykışmıyodu bana bitti artık çok şükür

ooooo harika bir menüüü
Ay biraktinmi hakkaten yarin bende birakacam o zaman beraber diye soz vermistik hazir 15 gun oldu baslayali uzatmadan birakayom

Su konusunda ne yapmaliyim bilmiyom ictikce iciyom wc den cikamiyom herkes azalt diyor gul kaynak da her 15 kilo basina 1 lt icmeli diyo .zaten takintim var sudan kafam karisti vallahi. Bi ara elimden bardagi birakiyordum icmiyordum hemen idrarik koyulasip koktu baslarim dedim ya canim istedikce iciyim ne bu valla takinti oldu ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım bıraktımmm allen car ın videosu var izle mutlaka çok etkili hakikatenn biraz uzun ama mutlaka izle daha yeni başlamışsın üstelikk hemen hemen hadi hem bana destek ol

cnm herşeyin normali faydalı fazlası zarar değilmii böbreklerin gerçekten çok yoruluyordur istersen bir dr a danış :26:

kilonu 0,033 le çarp içmen gerekn su miktarını verir bilimsel olanı bu herkes çıkıp birşey söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık

afiyetolsun cnmmmm 1 dilim anne kekine ceza yok afiyetolsun zaten çok güzel dengelemişsin köy tavuğunu nerden buldun perihancımm

burada köylü pazarı oluyor çarşamba günleri..oradaki yaylalı bir amcadan aldık...hakikaten köy tavuguymuş beğendik...biliyorsun artık piyasada çok fazla sahtekar var...

k

Pilav pirinç mi yoksa 😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh kızlar tam 500 mekik ve 1 mil leslie yaptım ceza olarak
Ayrıca spor yaparken yeşilçaylı su içtim

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kusurabakmayın kuzenler bastı evi habersiz aniden çıkmak zorunda kaldım ben gidince hepinizmi kaçtınız

Ahh kızlar tam 500 mekik ve 1 mil leslie yaptım ceza olarak
Ayrıca spor yaparken yeşilçaylı su içtim

Iphone dan gönderildi

500 mekikmi maşallah cnmmmm

akadaşlar kusura bakmayın fazla takılamıyorum sizinle...sınavlarım geçsin inşallah daha çok beraber olacagız...sizi seviyorum görüşmek üzere..

Yaptım cnm fazlasıyla hemde
Ay şükür kavuşturana cnm yaa.. Geçmiş olsun anneciğine bak sanada sigarayı bırakman için vesile olmus..
gerçi sen iradelisin bırakırsın.. Benim gibi bir detoksu yapamayacak biri değilsin
Gerçi kendimi geçen hafta çok sıktım bu yüzden mi böyle bir patlama yaşadım bilemedim dünde irademe sahip çıktım ama bugn dayanamadım malesef..evet topikcek hep beraber yaparsak daha iyi olabilir aslında
soslu Mısır'ı eşime vercem işe giderken birazdan ki elimin altında gözümün önümde durmasın diye ..
Ohhhh maşLlah ne güzel geçmiş cnm gününüz..
keşke hepimiz toplanabilsek hepberaber birşeyler yapabilsek..
Cuma hiç gelmesin bu hafta direk cumartesiye geçsek olmaz mı
3, takımdan hiloş 1,2 gr vermişti kilosu az olmasına rağmen
Darısı benim gibilerin başına
akadaşlar kusura bakmayın fazla takılamıyorum sizinle...sınavlarım geçsin inşallah daha çok beraber olacagız...sizi seviyorum görüşmek üzere..
Aa ne demek cnm sen o kadar işinin arasında ihmal etmemeye calısıyosun..
yoğunluğun hafiflesin seve seve bekleriz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Pilav pirinç mi yoksa 😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

malesef pirinçtı
ayda yılda bır yıyorum hasret kaldım zaten oda bugune denk geldı
ama sporumu yazmamısım menume onu farkettım doktora gııttım bugun oyuzden yuruyuse gıdemedım sabah sadece aksam yurudum

1.5 saat yuruyus
500 trambolınde zıplama
100 sopa cevırme
200 yarım mekık tam cekemıyorum belım agrıdıgından
plates lastıgıyle bacak calıstım 100er tane

Evet. Iyi olur. Cnm beraber yaparsak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…