- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
İnş canım ,huzur ve sağlık ...gerisi boş ,Rabbim herkese huzur versin ,ben elazığdayım canım ,sen ?
ya gulaycım ben 1gun denedım ama cok zorlandım yapamaadım bana tavsıye edecegın bıseler yokmu callenle ılgılıcallende bitti. kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor
yeterki iyleşte canım kapışırız yürüyüşte
wuwww spora bakk süpersinn bende trambolinimle barışayım barii
canım sende çokk içiyorsun bitki çayıı zararlı olmasın:26:
İyi akşamlar kızlarrr sbah bir çıktım 4 te eve geldimm hastahanede ne kadar lojii polikliniği varsa dolaştık böbrek kontrolüne gitmiştik dokroumuzla karşılaştık ameliyat yapacak olan izni iptal olmuş tesaadüf oldu amelşyat için tüm branşlardan konsultasyon istedii böbrekler rahatsız şeker kalp var sigara içiyor neyse heryeri turladık ameliyat öncesi iki kez diyalize girecek annem ameliyatta bir sorun çıkmasın diye ayrıca nefes testini geçemedi bu yüzden dr bir hava 2 de fısfıs verdi 15 gün onları kullanıp tekrar gideceğiz sigarayı da bırakacak tabikiiiben zaten günde 5 e düşürmüştüm bugünden itibaren içmiyorumm şahitsiniz geldim pazara gittim yemek yap vs bu saat oldu şu an ayaklarım zonkluyor omzuma alasım var
sizler maşallah ne kaynatmışsınız her iki takımda coşmuşşşş şirinem teldenn haber verdi havalara uçtum resmenn yeğenim geliyor
rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inş ama bluenun haberini okuyunca da çok üzüldümmm sağ salim evlerine kavuşurlar inşşş
cnm sabah gşirdim cepten ama şarjım hemen azaldı o yüzdne çıkmak zorunda kaldım
afiyetolsun cnmmmm 1 dilim anne kekine ceza yok afiyetolsun zaten çok güzel dengelemişsinköy tavuğunu nerden buldun perihancımm
bende denemek istiyorum bu detoksu hep birlikte yaparız aynı gün joker killo versem fena olmaz
kuzum sen detoksa başlamıştınnn bir günlük detoks boşa gitmiş heleki soslu mısır a çok kızdım geçen gün de uyarmıştım bebişimmm
pingui masum görünüşlü ama değill onu da hoşgörüyorum senin kaçamak zamanın gelmişticeza yok cnmm sadece detoksun boşa gittiği için üzüldüm
barışmakta geç bile kaldın cnmmm
senin şu çamaşır işi hakikaten büyük problem Sindicimmprense uygun bir yer bulursun inşşş hem sen rahat edersin hemde minik sıkılmazzzz gelişimi için iyi olurdu
ooo ne güzel haberler bunlarrrr tbrk ederim cnmm çok çalıştın hakettin
birlikte yapalımmmm ayda iki kez:13::13::13:
süper bi r haber gelmemesi özellikle
ofiste 8 taneyse evde kaç tane acabageçmiş olsun cnm inş şimdi bir sorun yoktur mutlaka dikkat etmelisincnm
ah ah sorma cnmmmm maşallah kızlar iyi kaynatmışşş
Ben h.ici istanbuldayim canim. H.sonu izmirde.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Çalışıyormusun ,neden Gidip geliyorsun canım:44:geçeni yıl ist daydımizmirdede ayağım var dünya küçük bellimi olur
annecıne cook gecmıs olsun ınsallah hersey cook ıyı olur.ama sıgara ıctıgın gözumden kacmıs cook sasırdım.ve bırakma kararınada cook sevındım bak ne guzel saglıklı beslenme alıskanlıgı kazandın sıgarada cook buyuk cısss
menum
sabah peynır zeytın recel yumurta 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 2 haslanmıs tavuk baget 1tabak pılav1kase yogurt
aksam 1bardak kefır 1tabak lahana yemegı 1kase corba
3bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
2bardak bıberıye
4lıtre su
Kizlar bi gecmis yaptim biraz
Bende menu yazayim telefondan yazismak cok zor
Sabah
Ac karna 2 bardak su
1 bardak kefir bir cay kasigi corek otu
Ara kiraz 3 kaşık yogurt
Ogle taze fasulye ye devam ofiste :) 1 dlm ekmekle 1 kase yoğurt
Ara Cok aciktim 4 kasik yogurt 1 cimcik yulaf ezmesi 5 cig badem
Aksam 1/2 mercimek corba 1 biber dolma 1 dlm ekmek 1 kasik barbunya 1 kasik bulgur pilav
Ara .ben bu gun ac gezdim valla bi avuc leblebi bir cimcik cekirdek 1 brdk kefir bi cay kasigi çörek otu ezilmiş
Gun boyu
Yesil cay
T.kahvesi
Valla 5-6 lt su oldu galiba korkuyom saymaya napiim cok susuyom ben suyum ingiliz karbonatli
45dk o ebrunun son vd yaptim canima okudu bu ne bole ya bacaklarim bebek geyik gibi titriyor
Bu kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay biraktinmi hakkaten yarin bende birakacam o zaman beraber diye soz vermistik hazir 15 gun oldu baslayali uzatmadan birakayomçok sağol bitanemmm evet hiç uykışmıyodu banabitti artık çok şükür
ooooo harika bir menüüü
Su konusunda ne yapmaliyim bilmiyom ictikce iciyom wc den cikamiyom herkes azalt diyor gul kaynak da her 15 kilo basina 1 lt icmeli diyo .zaten takintim var sudan kafam karisti vallahi. Bi ara elimden bardagi birakiyordum icmiyordum hemen idrarik koyulasip koktu baslarim dedim ya canim istedikce iciyim ne bu valla takinti oldu yacepten çok zor canım sonuna kadar hak veriyorum sanacanım menün güzel fakat ne kadar az yersen ye o aralar kilo vermeni engeller şöyle sağlam bir kahvaltı yapsan aralara ihtiyacın olmayacak ve leptin yağları yakacak cnm benimm aç gezmene gerek yokki hasta hasta spormu yaptın yine sen neslicim 5-6 lt su çok fazla yapma ne olur böbreklerini çok yoruyorsun:26:
Ay biraktinmi hakkaten yarin bende birakacam o zaman beraber diye soz vermistik hazir 15 gun oldu baslayali uzatmadan birakayom
Su konusunda ne yapmaliyim bilmiyom ictikce iciyom wc den cikamiyom herkes azalt diyor gul kaynak da her 15 kilo basina 1 lt icmeli diyo .zaten takintim var sudan kafam karisti vallahi. Bi ara elimden bardagi birakiyordum icmiyordum hemen idrarik koyulasip koktu baslarim dedim ya canim istedikce iciyim ne bu valla takinti oldu ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
menum
sabah peynır zeytın recel yumurta 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 2 haslanmıs tavuk baget 1tabak pılav1kase yogurt
aksam 1bardak kefır 1tabak lahana yemegı 1kase corba
3bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
2bardak bıberıye
4lıtre su
Ahh kızlar tam 500 mekik ve 1 mil leslie yaptım ceza olarak
Ayrıca spor yaparken yeşilçaylı su içtim
Iphone dan gönderildi
akadaşlar kusura bakmayın fazla takılamıyorum sizinle...sınavlarım geçsin inşallah daha çok beraber olacagız...sizi seviyorum görüşmek üzere..
burada köylü pazarı oluyor çarşamba günleri..oradaki yaylalı bir amcadan aldık...hakikaten köy tavuguymuş beğendik...biliyorsun artık piyasada çok fazla sahtekar var...
ne kusuru canım benimm önceliğin sınavlar olmalıı sınavlardan sonra hep birlikteyiz inşşş şanslızın afiyetolsun cnmmm
k
Yaptım cnm fazlasıyla hemdeAyrıca detoks gitsin varsin. Sonra birlikte yapariz. Birbirimize destek olursak bozmayiz hem. Kolay degil tum gun onlarla beslenmek. Sen bugunu kurtar rakibemde gerisini halederiz. Ben sporday bak simdi. 1 saat bisiklertimi bindim. Simdi 45 eliptik yapicam. Hadi senden 100 mekik cek. Benden sana rakibe cezasi gelsin olur mu :)
Ay şükür kavuşturana cnm yaa.. Geçmiş olsun anneciğine bak sanada sigarayı bırakman için vesile olmus..İyi akşamlar kızlarrr sbah bir çıktım 4 te eve geldimm hastahanede ne kadar lojii polikliniği varsa dolaştık böbrek kontrolüne gitmiştik dokroumuzla karşılaştık ameliyat yapacak olan izni iptal olmuş tesaadüf oldu amelşyat için tüm branşlardan konsultasyon istedii böbrekler rahatsız şeker kalp var sigara içiyor neyse heryeri turladık ameliyat öncesi iki kez diyalize girecek annem ameliyatta bir sorun çıkmasın diye ayrıca nefes testini geçemedi bu yüzden dr bir hava 2 de fısfıs verdi 15 gün onları kullanıp tekrar gideceğiz sigarayı da bırakacak tabikiiiben zaten günde 5 e düşürmüştüm bugünden itibaren içmiyorumm şahitsiniz geldim pazara gittim yemek yap vs bu saat oldu şu an ayaklarım zonkluyor omzuma alasım var
sizler maşallah ne kaynatmışsınız her iki takımda coşmuşşşş şirinem teldenn haber verdi havalara uçtum resmenn yeğenim geliyor
rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inş ama bluenun haberini okuyunca da çok üzüldümmm sağ salim evlerine kavuşurlar inşşş
cnm sabah gşirdim cepten ama şarjım hemen azaldı o yüzdne çıkmak zorunda kaldım
afiyetolsun cnmmmm 1 dilim anne kekine ceza yok afiyetolsun zaten çok güzel dengelemişsinköy tavuğunu nerden buldun perihancımm
bende denemek istiyorum bu detoksu hep birlikte yaparız aynı gün joker killo versem fena olmaz
kuzum sen detoksa başlamıştınnn bir günlük detoks boşa gitmiş heleki soslu mısır a çok kızdım geçen gün de uyarmıştım bebişimmm
pingui masum görünüşlü ama değill onu da hoşgörüyorum senin kaçamak zamanın gelmişticeza yok cnmm sadece detoksun boşa gittiği için üzüldüm
barışmakta geç bile kaldın cnmmm
senin şu çamaşır işi hakikaten büyük problem Sindicimmprense uygun bir yer bulursun inşşş hem sen rahat edersin hemde minik sıkılmazzzz gelişimi için iyi olurdu
ooo ne güzel haberler bunlarrrr tbrk ederim cnmm çok çalıştın hakettin
birlikte yapalımmmm ayda iki kez:13::13::13:
süper bi r haber gelmemesi özellikle
ofiste 8 taneyse evde kaç tane acabageçmiş olsun cnm inş şimdi bir sorun yoktur mutlaka dikkat etmelisincnm
ah ah sorma cnmmmm maşallah kızlar iyi kaynatmışşş
Ohhhh maşLlah ne güzel geçmiş cnm gününüz..Sweetdimple ciğim enişten zayıf zaten.ama oda spor yapıyor benler birlikte ,ikimizde baya ter attık ,evde sabahtan kös kös oturuyorduk ,piknik aklıma geldi ...iyiki gitmişiz ,öğlen gittik biraz kitap okuduk ,acık uyuduk ,yuruyuş yaptık ,en son mangal ,sonrada eritmek için voleybol
Bazen düşünüyorumda keşke yakın olsak ,birlikte pikniğe falan gitsek ,
Cuma hiç gelmesin bu hafta direk cumartesiye geçsek olmaz mıHos geldin banucum. Gozlerimiz yollarda kaldi. Ozledik seni. Olmayinca sen fark ediliyo yahu. Yapalim hep birlikte detoksu 2 gun yapiyosun 2 kilo gidiyor ve eri gelmiyomus. Duydum sok oldum tabi mutluda oldum. Rakibeminki bgn gitti ama azimli rakibem sporla telAfi etti. Cuma tartiyi heycanla bekliyorum. Ne de guzel oldu. Baya baya azim dolu bir hafta gecti :) annen icin insallah nefes testini gecer canim.Rabbim guzelce gecmesini nasip etsin ameliyatin ins.
Darısı benim gibilerin başına3, takımdan hiloş 1,2 gr vermişti kilosu az olmasına rağmen
Aa ne demek cnm sen o kadar işinin arasında ihmal etmemeye calısıyosun..akadaşlar kusura bakmayın fazla takılamıyorum sizinle...sınavlarım geçsin inşallah daha çok beraber olacagız...sizi seviyorum görüşmek üzere..
Pilav pirinç mi yoksa 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sağol bitanemmm evet hiç uykışmıyodu banabitti artık çok şükür
ooooo harika bir menüüü
Evet. Iyi olur. Cnm beraber yaparsak yaaaAyrıca detoks gitsin varsin. Sonra birlikte yapariz. Birbirimize destek olursak bozmayiz hem. Kolay degil tum gun onlarla beslenmek. Sen bugunu kurtar rakibemde gerisini halederiz. Ben sporday bak simdi. 1 saat bisiklertimi bindim. Simdi 45 eliptik yapicam. Hadi senden 100 mekik cek. Benden sana rakibe cezasi gelsin olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?