- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ohh ne guzel ben callenı bıraktım cnm
neden ben sonuç almaya başladım. Kız az sıksaydın dişini keşke ya
ay dun gece en son saat 1 de camasır yıkamam bıttı ve artık gozumu acamaz hale gelmıstım cnm bakcam bugun 2 saat yapabılırsem yapcam yapamazsam baska bırseyler yapcam ..
Bırde oglum haftada 4 gun bakıcı komsumuz vardıya dıger ccuklarla gıdıp oynuyodu artık haftada 2 gun gıtcekmıs ona da moralım bozuldu ne guzel yapıyodum ıslerı rahat rahat yenı yollar arıcam artık
VAR AMA PAHALI CNM BENDE CALISMIYORUM ESIM ISTEMIYO ZATEN OGLUMDA KUCUK AMA HAFTADA 4 GUN BEN RAHATLAMISTIM BIRAZ...BAKALIM ARTIK NASIL YAPCAMhadiya kötü olmuş oğlanın kalması kreş falan yokmu
VAR AMA PAHALI CNM BENDE CALISMIYORUM ESIM ISTEMIYO ZATEN OGLUMDA KUCUK AMA HAFTADA 4 GUN BEN RAHATLAMISTIM BIRAZ...BAKALIM ARTIK NASIL YAPCAM
EN COK OGLUM ICIN UZULDUM CUNKU COK ALISMISTI COCUKLARLA OYNAMAYA DIL OGRENIYODU BIRAZ IYI OLUYODU HAYIRLISI ARTIK
sagol cnm bakcaz artıkhayırlısı başka grup bulursun belki.
ugrarım canım sızın takımada ınternetsızdm malesef yoksa hıc ugramazmıyım ammada kaynatılmıs 30 sayfa gecmısmı olurdaha 80 89 topıgıme gıtcem orası ılk göz agrım ınsallah kızlar ordada fazla kaynatmamıstır
kıa uyurmuyum hıc ben hergun saat 7.30la 845 arası 1 saat 15 dakıka yuruyus yapıyorum.aynı yolu bıde aksam 5.30la 645arası yuruyorum yanı gunde 2.5 saat fıx yuruyorum sabah namazdan sonra pek uyumam ben ama namaz bıraz erken oluyo buaralar 7ye kadar az uyuyom.ama yıne sanslısın 10 gundur fıtıgım azdı spor yapamıyorum malesef benım sporunm yuruyus belım bı duzelsın tozunu attırcam ortalıgın
wuwww spora bakk süpersinn bende trambolinimle barışayım bariidunku menum
sabah kırmızı bıberlı 2 yummurtalı omlet zeytın peynır
öğlen ızgara tavuk göğüs salata 3 kasık yogurt yarım kase pudıng:26::26:
aksam1kase yogurt 1tabak semızotu salata 1 yesılelma
bolsu
2bardak hıbıskus
3 bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2.5 saat yuruyus
bugunkı menum
1 haslanmıs yumurta 4 yesılzeytın peynır 2 kasık recel
öğlen az zeytınyaglı türlu yogurt
aksam 1paket form bıskuvı 1 kase yogurt az salata
4 lıtre su
2bardak hıbıskus
1baardak bıberıye
3bardak yesılçay
spor
2.5 saat yuruyus
trambolınde 500 zıplama
Bugünkü berbat menüm
Kahvaltı:
Peynir
Domates
Yarım muz
Sonra iki saat arayla detoks oldugu için yoğurtlu nohut, mercimek, buğdaylı çorbayı yada ayranı içtim
Ama öğle zamanı 1 pingui ve biraz soslu mısır yedim ama soslu mısır bir avuç içi kadar saat 6 da 3 tane kuşbaşı büyüklüğünde sotelenmiş et..
Aslında böyle bakınca cok bişey yememişim ama detoks oldugu için güme gitmiş midir detoks??
2 bardak soguk yeşilçay
2 litre su
Spor: 2 mil leslie
Rakibem yogurtlu nohutlu mercimekli corba icmicekmiydim sen sadce ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bilenler yorum yapsin detoks gitmis midir. Ben ne desem olmaz ki simdi
Bakalım artık sence cok mu yedim ki
Iphone dan gönderildi
1 avuc soslu misir olmayaymis sorun yokmus. Ama oglen yemissin. Biliyosun dun bende katletmistim. Gunu kurtarabilirsin bence. Sen deli gb spir yapiyodun. Az daha yap rakibem bgn. Daha vakıt var,
Bakalım artık sence cok mu yedim ki
Iphone dan gönderildi
Evet sporla telafi edcem insallah 200 mekik falan birde 2 mil leslie daha yapsam olur herhalde
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?