Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neden ben sonuç almaya başladım. Kız az sıksaydın dişini keşke ya

ay dun gece en son saat 1 de camasır yıkamam bıttı ve artık gozumu acamaz hale gelmıstım cnm bakcam bugun 2 saat yapabılırsem yapcam yapamazsam baska bırseyler yapcam ..
Bırde oglum haftada 4 gun bakıcı komsumuz vardıya dıger ccuklarla gıdıp oynuyodu artık haftada 2 gun gıtcekmıs ona da moralım bozuldu ne guzel yapıyodum ıslerı rahat rahat yenı yollar arıcam artık

hadiya kötü olmuş oğlanın kalması kreş falan yokmu

hadiya kötü olmuş oğlanın kalması kreş falan yokmu
VAR AMA PAHALI CNM BENDE CALISMIYORUM ESIM ISTEMIYO ZATEN OGLUMDA KUCUK AMA HAFTADA 4 GUN BEN RAHATLAMISTIM BIRAZ...BAKALIM ARTIK NASIL YAPCAM
EN COK OGLUM ICIN UZULDUM CUNKU COK ALISMISTI COCUKLARLA OYNAMAYA DIL OGRENIYODU BIRAZ IYI OLUYODU HAYIRLISI ARTIK

hayırlısı başka grup bulursun belki.

yeterki iyleşte canım kapışırız yürüyüşte
wuwww spora bakk süpersinn bende trambolinimle barışayım barii
canım sende çokk içiyorsun bitki çayıı zararlı olmasın:26:

mrblar kızlar rakibem bu kez de ben evinde göreyim istedim.gülaycım sen duyma ama 2.5 lt suyu devirdim.sabah sporumu yapamadım akşam yapcm. ama gün içinde 20 dk kadar yürüyüşyaptım sene vdurumlar nasıl

Ahh kızlar bugn banucum bana ne ceza verse haklıdır :2:
1 bucuk ayın en kötü menüsü oldu bugun yaa

Bugünkü berbat menüm

Kahvaltı:
Peynir
Domates
Yarım muz

Sonra iki saat arayla detoks oldugu için yoğurtlu nohut, mercimek, buğdaylı çorbayı yada ayranı içtim

Ama öğle zamanı 1 pingui ve biraz soslu mısır yedim ama soslu mısır bir avuç içi kadar saat 6 da 3 tane kuşbaşı büyüklüğünde sotelenmiş et..
Aslında böyle bakınca cok bişey yememişim ama detoks oldugu için güme gitmiş midir detoks??

2 bardak soguk yeşilçay
2 litre su
Spor: 2 mil leslie

Rakibem yogurtlu nohutlu mercimekli corba icmicekmiydim sen sadce ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bilenler yorum yapsin detoks gitmis midir. Ben ne desem olmaz ki simdi

Bakalım artık sence cok mu yedim ki

Iphone dan gönderildi

1 avuc soslu misir olmayaymis sorun yokmus. Ama oglen yemissin. Biliyosun dun bende katletmistim. Gunu kurtarabilirsin bence. Sen deli gb spir yapiyodun. Az daha yap rakibem bgn. Daha vakıt var,

Evet sporla telafi edcem insallah 200 mekik falan birde 2 mil leslie daha yapsam olur herhalde

Iphone dan gönderildi

Bakalım artık sence cok mu yedim ki

Iphone dan gönderildi

Ayrıca detoks gitsin varsin. Sonra birlikte yapariz. Birbirimize destek olursak bozmayiz hem. Kolay degil tum gun onlarla beslenmek. Sen bugunu kurtar rakibemde gerisini halederiz. Ben sporday bak simdi. 1 saat bisiklertimi bindim. Simdi 45 eliptik yapicam. Hadi senden 100 mekik cek. Benden sana rakibe cezasi gelsin olur mu :)

Menü
Sabah
Cokelek
Domates
Salatalik
Ceviz
Cokelekli yumurta
Sekersiz limonlu çay

Öğle
Cokelekli domates 1 kase
1 bardak ayran

Ara 3 bardak çay
Bir dilim anne keki az sekerli cevizli

Aksam köy tavuklu kurufasulye
Cacik

Bol suuu
Spor carsiya gittim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet sporla telafi edcem insallah 200 mekik falan birde 2 mil leslie daha yapsam olur herhalde

Iphone dan gönderildi

Olmaz mi hic. Mukemmel olur. Dun ben o yediklerimi kurtardisam. Seninkiler hayli hayli kurtulur. Haydi o zaman :) kendi cezani kedin vermissin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…