- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Herkese merhabalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
callende bitti. kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor
Olmaz mi hic. Mukemmel olur. Dun ben o yediklerimi kurtardisam. Seninkiler hayli hayli kurtulur. Haydi o zaman :) kendi cezani kedin vermissin zaten
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Menü
Sabah
Cokelek
Domates
Salatalik
Ceviz
Cokelekli yumurta
Sekersiz limonlu çay
Öğle
Cokelekli domates 1 kase
1 bardak ayran
Ara 3 bardak çay
Bir dilim anne keki az sekerli cevizli
Aksam köy tavuklu kurufasulye
Cacik
Bol suuu
Spor carsiya gittim
Hadi cnm ben spora başlayayım o zaman kurtarmaya çalışayım sen naptın bugun menünü paylaştın mı. Birde aklım Banuda kaldı annesiyle hastaneye gitcekti hala girmedi
Iphone dan gönderildi
Vayyy olmus. Anne keki ev yapimi ve az sekerli oldugu icin ve gun boyu saglikli beslendigin icin sorun yok bence. Ama saat kacta yedin canim
Daha degil 45 dk eliptikten sonra yazicam canim :) al bendende o kadar. Ama yolundadir hersey ins. Opuyorum o zaman cok kolay gelsin sevgili rakibem :)
Hadi cnm ben spora başlayayım o zaman kurtarmaya çalışayım sen naptın bugun menünü paylaştın mı. Birde aklım Banuda kaldı annesiyle hastaneye gitcekti hala girmedi
Iphone dan gönderildi
Menü
Sabah
Cokelek
Domates
Salatalik
Ceviz
Cokelekli yumurta
Sekersiz limonlu çay
Öğle
Cokelekli domates 1 kase
1 bardak ayran
Ara 3 bardak çay
Bir dilim anne keki az sekerli cevizli
Aksam köy tavuklu kurufasulye
Cacik
Bol suuu
Spor carsiya gittim
Ayrıca detoks gitsin varsin. Sonra birlikte yapariz. Birbirimize destek olursak bozmayiz hem. Kolay degil tum gun onlarla beslenmek. Sen bugunu kurtar rakibemde gerisini halederiz. Ben sporday bak simdi. 1 saat bisiklertimi bindim. Simdi 45 eliptik yapicam. Hadi senden 100 mekik cek. Benden sana rakibe cezasi gelsin olur mu :)
Bilenler yorum yapsin detoks gitmis midir. Ben ne desem olmaz ki simdi
Bugünkü berbat menüm
Kahvaltı:
Peynir
Domates
Yarım muz
Sonra iki saat arayla detoks oldugu için yoğurtlu nohut, mercimek, buğdaylı çorbayı yada ayranı içtim
Ama öğle zamanı 1 pingui ve biraz soslu mısır yedim ama soslu mısır bir avuç içi kadar saat 6 da 3 tane kuşbaşı büyüklüğünde sotelenmiş et..
Aslında böyle bakınca cok bişey yememişim ama detoks oldugu için güme gitmiş midir detoks??
2 bardak soguk yeşilçay
2 litre su
Spor: 2 mil leslie
Ahh kızlar bugn banucum bana ne ceza verse haklıdır :2:
1 bucuk ayın en kötü menüsü oldu bugun yaa
yeterki iyleşte canım kapışırız yürüyüşte
wuwww spora bakk süpersinn bende trambolinimle barışayım barii
canım sende çokk içiyorsun bitki çayıı zararlı olmasın:26:
ay dun gece en son saat 1 de camasır yıkamam bıttı ve artık gozumu acamaz hale gelmıstım cnm bakcam bugun 2 saat yapabılırsem yapcam yapamazsam baska bırseyler yapcam ..
Bırde oglum haftada 4 gun bakıcı komsumuz vardıya dıger ccuklarla gıdıp oynuyodu artık haftada 2 gun gıtcekmıs ona da moralım bozuldu ne guzel yapıyodum ıslerı rahat rahat yenı yollar arıcam artık
callende bitti. kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor
Ay süpermiş o zaman ayda 1 yaparım artık
Iphone dan gönderildi
Abowww 2 kilo muuu :) o kadar cok mu veriliyor. Ben de otelde olmayaydim yapaydi iyiydi.
yok kızlar geri gelmiyor kilolar ama detoks yaptım diye vur dibine yersen gelir tabi.:)
ben 3 kez yaptım hiç gelmedi
çooook teşekkürler haklısın o bandajlardan alayım bende. ofiste 8 çif ayakkabım vardolabımın altında günde 3-4 kez değişirim dışarı çıkarken düz giyerim iş görüşmesinde topuklu masada otururken gene düz ayakkabı yada şık bi terlik 4 yıl önce başparmak kemiğim rahatsızlandığından beri böle yapıyorum yoksa ameliyatlık olacaktı benim kemik. spor yaparken daha dikkatli olacam artık
kızlar nihayet gelebildim
diyet iyi gidiyor sekte kaçamak yok spor dışında
valla bi mesaj bi geçmiş birikmiş sormayın okuyabilecemmi bilmem toplam 4 topik yazıyom zor gibi neler konuştunuz merak da ediyom
özet geçecek varmı aranızda bu garibe neler kaçırdım :))
Sabah ;taze kayısılı ,karatay kahvaltısı
Akşam ;(17.30)mangal tavuk (3but )salata ,koz biber patlıcan ,2bardak çay ,2erik
Spor;40dk eşimle voleybol
Su;2,5litre
Sveetdemple cnm sigarayı bırakman hayırlı uğurlu olsun ...tekrar başlarsan ozamananladın sen ,ben inanıyorum tekrar başlamayacağına ,sen nefsine sahip olabiliyorsun ..
Annene tekrar geçmiş olsun inş ,sağlığına tekrar tezden kavuşur ..
Birde şu detoks nasılmış diyiverin hele .....?????
enişteyi de zayıflatacaksın anlaşılan feridemmm
Yazmak istemiyorum ben dünü unutmak istiyorum olmaz mı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tşk ederim cnmmmm anladım anladımmm kesin cezamı tekrar başlarsam kilo alma korkusundan joker kilo vermeye çalışacağım:18::18:
çok sağol bitanem geçecek inş
Önereceğimiz diyetlerden biride Ayran detoksu olarak bilinen Ayran diyetidir. Ayda Yalnızca 2 kez ve 2 gün süre ile uygulayacağız. Gün içinde 2 saat ara ile aşağıdaki karışımı içerek, yalnızca Yağlarınızdan ortalama olarak 1,5-2 kg verildiği söylenmektedir. Ayrıca inanmayıp denenmiş ve yaklaşık olarak sonuçlar elde edilmiştir.
Ayran Detoksu
1.ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah kahvaltısı:
1 dilin kepek yada çavdar ekmek,
1 adet haşlanmış yumurtanın beyazı
Bir Parça Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin. Asitli yada şekerli ,kafeinli içeçeklerden uzak durmanız gerekiyor. Tuz şeker kesinlik yenmeyecek hatta tadına bile bakılmayacak.
Ayran detoksu Tarifi;
1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz .
500-600 gr yoğurt
2 adet salatalık çırpılacak
4 yemek kaşığı haşlanmış yemeklik bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek ,
İstenirse nane, reyhan konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, özellikle sarımsak çayı, Su serbest
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır ve mutlaka başka birşey yenmeyecektir.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
buyur cnmmmmm
Sweetdimple ciğim enişten zayıf zaten.ama oda spor yapıyor benler birlikte ,ikimizde baya ter attık ,evde sabahtan kös kös oturuyorduk ,piknik aklıma geldi ...iyiki gitmişiz ,öğlen gittik biraz kitap okuduk ,acık uyuduk ,yuruyuş yaptık ,en son mangal ,sonrada eritmek için voleybol
Bazen düşünüyorumda keşke yakın olsak ,birlikte pikniğe falan gitsek ,
Canim sen nerdeydin. Bende diyorum bi gorussek gelebilcek olanlarla guzel olmaz mi tanisssak :)
Mukemmel bir gun gecirmissiniz canim ya . Mis gb java boleyol. Esinle guzel bi gun yemekler guzel spor guzel :) her gununuz huzurla gecsin canim.
2kilo gidermiki ya :44:çok ,giderse mikemmel olur gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?