Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

callende bitti. kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor

Cok sevindim canım senin adına. ..görünüş daha onemli tabi ki..zaten vucudundaki kas orani arttigi icin cok kilo vermis olarak görünmüyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmaz mi hic. Mukemmel olur. Dun ben o yediklerimi kurtardisam. Seninkiler hayli hayli kurtulur. Haydi o zaman :) kendi cezani kedin vermissin zaten

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hadi cnm ben spora başlayayım o zaman kurtarmaya çalışayım sen naptın bugun menünü paylaştın mı. Birde aklım Banuda kaldı annesiyle hastaneye gitcekti hala girmedi

Iphone dan gönderildi

Vayyy olmus. Anne keki ev yapimi ve az sekerli oldugu icin ve gun boyu saglikli beslendigin icin sorun yok bence. Ama saat kacta yedin canim

Hadi cnm ben spora başlayayım o zaman kurtarmaya çalışayım sen naptın bugun menünü paylaştın mı. Birde aklım Banuda kaldı annesiyle hastaneye gitcekti hala girmedi

Iphone dan gönderildi

Daha degil 45 dk eliptikten sonra yazicam canim :) al bendende o kadar. Ama yolundadir hersey ins. Opuyorum o zaman cok kolay gelsin sevgili rakibem :)

Daha degil 45 dk eliptikten sonra yazicam canim :) al bendende o kadar. Ama yolundadir hersey ins. Opuyorum o zaman cok kolay gelsin sevgili rakibem :)

Ok cnm benimde eşim geldi yemeği falan ısıtıyorum bende cezamı yapıp geleyim tekrar öptüm cnm

Iphone dan gönderildi

Sabah ;taze kayısılı ,karatay kahvaltısı
Akşam ;(17.30)mangal tavuk (3but )salata ,koz biber patlıcan ,2bardak çay ,2erik
Spor;40dk eşimle voleybol
Su;2,5litre

İyi akşamlar kızlarrr sbah bir çıktım 4 te eve geldimm hastahanede ne kadar lojii polikliniği varsa dolaştık böbrek kontrolüne gitmiştik dokroumuzla karşılaştık ameliyat yapacak olan izni iptal olmuş tesaadüf oldu amelşyat için tüm branşlardan konsultasyon istedii böbrekler rahatsız şeker kalp var sigara içiyor neyse heryeri turladık ameliyat öncesi iki kez diyalize girecek annem ameliyatta bir sorun çıkmasın diye ayrıca nefes testini geçemedi bu yüzden dr bir hava 2 de fısfıs verdi 15 gün onları kullanıp tekrar gideceğiz sigarayı da bırakacak tabikiii ben zaten günde 5 e düşürmüştüm bugünden itibaren içmiyorumm şahitsiniz geldim pazara gittim yemek yap vs bu saat oldu şu an ayaklarım zonkluyor omzuma alasım var
sizler maşallah ne kaynatmışsınız her iki takımda coşmuşşşş şirinem teldenn haber verdi havalara uçtum resmenn yeğenim geliyor
rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inş ama bluenun haberini okuyunca da çok üzüldümmm sağ salim evlerine kavuşurlar inşşş

Iphone dan gönderildi

cnm sabah gşirdim cepten ama şarjım hemen azaldı o yüzdne çıkmak zorunda kaldım

afiyetolsun cnmmmm 1 dilim anne kekine ceza yok afiyetolsun zaten çok güzel dengelemişsin köy tavuğunu nerden buldun perihancımm

Bilenler yorum yapsin detoks gitmis midir. Ben ne desem olmaz ki simdi

bende denemek istiyorum bu detoksu hep birlikte yaparız aynı gün joker killo versem fena olmaz

Ahh kızlar bugn banucum bana ne ceza verse haklıdır :2:
1 bucuk ayın en kötü menüsü oldu bugun yaa

kuzum sen detoksa başlamıştınnn bir günlük detoks boşa gitmiş heleki soslu mısır a çok kızdım geçen gün de uyarmıştım bebişimmm

pingui masum görünüşlü ama değill onu da hoşgörüyorum senin kaçamak zamanın gelmişti ceza yok cnmm sadece detoksun boşa gittiği için üzüldüm

yeterki iyleşte canım kapışırız yürüyüşte

wuwww spora bakk süpersinn bende trambolinimle barışayım barii
canım sende çokk içiyorsun bitki çayıı zararlı olmasın:26:

barışmakta geç bile kaldın cnmmm

senin şu çamaşır işi hakikaten büyük problem Sindicimm prense uygun bir yer bulursun inşşş hem sen rahat edersin hemde minik sıkılmazzzz gelişimi için iyi olurdu

callende bitti. kızlar vücudum çok güzel şekillenmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. tartı pek söylemesede ayna başka konuşuyor

ooo ne güzel haberler bunlarrrr tbrk ederim cnmm çok çalıştın hakettin

Ay süpermiş o zaman ayda 1 yaparım artık

Iphone dan gönderildi

Abowww 2 kilo muuu :) o kadar cok mu veriliyor. Ben de otelde olmayaydim yapaydi iyiydi.

birlikte yapalımmmm ayda iki kez:13::13::13:

yok kızlar geri gelmiyor kilolar ama detoks yaptım diye vur dibine yersen gelir tabi.:)
ben 3 kez yaptım hiç gelmedi

süper bi r haber gelmemesi özellikle

ofiste 8 taneyse evde kaç tane acaba geçmiş olsun cnm inş şimdi bir sorun yoktur mutlaka dikkat etmelisincnm

ah ah sorma cnmmmm maşallah kızlar iyi kaynatmışşş

Ayyüzlüm cnm hangi video yü yapıyorsun ...nette varmı link eklesen ,B'nde yapmak istiyorumda nette Türkçe dublajı yok sanırsam :44:

Sveetdemple cnm sigarayı bırakman hayırlı uğurlu olsun ...tekrar başlarsan ozaman anladın sen ,ben inanıyorum tekrar başlamayacağına ,sen nefsine sahip olabiliyorsun ..

Annene tekrar geçmiş olsun inş ,sağlığına tekrar tezden kavuşur ..
Birde şu detoks nasılmış diyiverin hele .....?????

tşk ederim cnmmmm anladım anladımmm kesin cezamı tekrar başlarsam kilo alma korkusundan joker kilo vermeye çalışacağım:18::18:

çok sağol bitanem geçecek inş
Önereceğimiz diyetlerden biride Ayran detoksu olarak bilinen Ayran diyetidir. Ayda Yalnızca 2 kez ve 2 gün süre ile uygulayacağız. Gün içinde 2 saat ara ile aşağıdaki karışımı içerek, yalnızca Yağlarınızdan ortalama olarak 1,5-2 kg verildiği söylenmektedir. Ayrıca inanmayıp denenmiş ve yaklaşık olarak sonuçlar elde edilmiştir.

Ayran Detoksu

1.ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.

Sabah kahvaltısı:

1 dilin kepek yada çavdar ekmek,
1 adet haşlanmış yumurtanın beyazı
Bir Parça Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin. Asitli yada şekerli ,kafeinli içeçeklerden uzak durmanız gerekiyor. Tuz şeker kesinlik yenmeyecek hatta tadına bile bakılmayacak.

Ayran detoksu Tarifi;

1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz….

500-600 gr yoğurt
2 adet salatalık çırpılacak
4 yemek kaşığı haşlanmış yemeklik bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek ,
İstenirse nane, reyhan konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, özellikle sarımsak çayı, Su serbest
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır ve mutlaka başka birşey yenmeyecektir.

2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.

buyur cnmmmmm

enişteyi de zayıflatacaksın anlaşılan feridemmm

Sweetdimple ciğim enişten zayıf zaten. ama oda spor yapıyor benler birlikte ,ikimizde baya ter attık ,evde sabahtan kös kös oturuyorduk ,piknik aklıma geldi ...iyiki gitmişiz ,öğlen gittik biraz kitap okuduk ,acık uyuduk ,yuruyuş yaptık ,en son mangal ,sonrada eritmek için voleybol
Bazen düşünüyorumda keşke yakın olsak ,birlikte pikniğe falan gitsek ,

Hos geldin banucum. Gozlerimiz yollarda kaldi. Ozledik seni. Olmayinca sen fark ediliyo yahu. Yapalim hep birlikte detoksu 2 gun yapiyosun 2 kilo gidiyor ve eri gelmiyomus. Duydum sok oldum tabi mutluda oldum. Rakibeminki bgn gitti ama azimli rakibem sporla telAfi etti. Cuma tartiyi heycanla bekliyorum. Ne de guzel oldu. Baya baya azim dolu bir hafta gecti :) annen icin insallah nefes testini gecer canim.Rabbim guzelce gecmesini nasip etsin ameliyatin ins.

2kilo gidermiki ya :44:çok ,giderse mikemmel olur gerçekten

Canim sen nerdeydin. Bende diyorum bi gorussek gelebilcek olanlarla guzel olmaz mi tanisssak :)

Mukemmel bir gun gecirmissiniz canim ya . Mis gb java boleyol. Esinle guzel bi gun yemekler guzel spor guzel :) her gununuz huzurla gecsin canim.

İnş canım ,huzur ve sağlık ...gerisi boş ,Rabbim herkese huzur versin ,ben elazığdayım canım ,sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…