Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm

Sahur;1pogaça,peynır zeytın ,çay,yoğurt domates biber

Iftar;1kase çorba,2kaşık pilav(pirinç)1but salata,ayran ,2hurma

Bugun diyet falan kalmadı(yani karatay. ) ama uzun süredir unlubişiy yemiyodum çok özlemiiim

sahurda yumurta yemeye çalış feridemmm evet özlediğin belli poaçayı götürmüşüz

pirinci ölçülü yemişsin cnmmm ama direk şeker olduğunu biliyorsunn

hayırlı ramazanlar cnm benimmm

hedefım 67 canım busefer olcak ınsallah

cook gecmıs olsın gercekten korkusu bıle yetıyo ınsana.ben bekarken kasıyerlık yapıyodum .arefe gunuydu cook kalabalıktı sabah 7de işbası yapmıstım gece 11e kadar oyle yorgundumkı kapanısa azkala bı musterı gelmıstı pos makınesıne 120 yazacagıma 1200lıra yazmısım.kapanıstada slıplerdend farketmemıstık.musterının kredı kartı exstresı gelınce senın gıbı markete gelmıstı
bızde ıtıraz etmedık zaten ozur dılemıstım.patron bankayla halletmıstı.ay o geldı aklıma

Hoşgeldin cnmmm sağol bitanemm evet çok dikkat gerektiriyor allahtan çok iyi insanlar sürekli alışveriş yaptığım yer çok mahcup oldular hepimiz insanız hata bizlere mahsus cnm cımm önemli olan karşılıklı anlayışla çözmek inş olsun bu sefer kuzummm

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 368. etap

Gülay : 83,9------------------->
Nura : 80,9----------------->
Fatma :75,2 ----------------->
Eylül :67.5---------------------->67
Feride :77----------------------->
Nesli :83------------------------>
Leyla :66,2------------------------>
Özge :78,9---------------------------------->
Bilge :92,6---------------------------------->
Ayten :78------------------------------------>77,5
shadowshows :90,9---------------------------->
Cardialgia :64--------------------------------->
Senasevva :57------------------------>

Eki Görüntüle 1139828

Hedeflerimizi yazalım şekerler geçen hafta hedefini en az tutturan neslihancım bu cuma takım listesini düzenleyip paylaşım alanına taşıman gerekiyor bitanem

ayy sen yazınca farkettım ben koca ay 700 grcık vermısımbuay dahada dıkkatlı olmam lazım 2 kılo versem yeter ramaznada bıraz zor ama offf

Menüm

sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
8 zeytin
2 dilim karpuz

İFTAR
Ezo gelin çorbası
15 dk ara
3 ad içliköfte
salata
ayran

Spor
sabah 10 dk twist 13 x5 tibet yogası
iftardan sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 40 squat 50 mekik

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 bardak ayran
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
2 bardak çay
1 maden suyu

menum

sahur 2yumurtadan omlet zeytın peynır 1bardak yesılçay
bol bol su

iftar
2kepçe mercımek yarımtabak türlü 3kasık bulgur pılavı salata 1bardak ayran
2yemek kasıgı sütlaç

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye

spor yook malesef

ramazanda ıftardan sonra leslı yapmaya kararverdım ama bugun gunduz iş yapmadıgım için ıftardan sonra iş yapdım leslı güme gıttı yarın baslarım ınsallah

allah kabul etsin cnm afiyetolsun iftardan sonra iyi oluyor spor

canımmmm aylık mevcut kilonun %2 si verilmek zorunda kurallarımızda yazıyordu cnm

0,2 icin mi harcadin beni askolsun :))) saka bir yana durdu iyice sanki kilo vermem. spor da sadece yuruyebiliyorum. arti benim koca costu ac karnina giriyo markete ne bulursa aliyo yetmez gibi bana yediriyo bi tadina bak nasilmis diye. bu gun cok kotu hissediyorum bu yuzden. bu haftaki hedefi de 500 gr yapiyorum. telden girdigim icin alintilayamadim canim. sabah gelip menumu de yazarim insallah berbat oldu ama yapacak bise yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…