- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Evet kaptanim 700 gram dedik bakalim olurmu? Buarada benim dwneme surem neoldu kaptanim..
Ben geldim karnimizi duyurduk bugün menüde 1 tanecik kaçamağım var. Dedim önce kaçamağı yiyeyim sonra spora şimdi leslie 3 mile fast walk yapacağım inşallah bitirince dönerim😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah
1 muz salatalik domates 1 kayisi 2 kiraz
OGlen 2 tane meyveli yogurt
Aksam : 1 kase brokoli corbasi ve salata
Afiyetıolsun leylacımmm
Valahi yiyebildiklerimi icebildiklerimi yaziyorum bende her yaz bi tutuyordu boyle busefer biraz uzun surdu ama yiyorum birde 1 haftadir disim agriyordu reglde oldum bu cuma disdoktorundaydim birazda o etki yapti fazla biseyler yiyemedim ama iyi sukur hic bisey yiyemeden simdi hicyoktan yiyorum birde kaptanim dusun yani annem borek fln yapmis yemek indirirken ben yiyemedim cnm cekmedi ki hamur islerini severim aslinda cok olmasada ayda 1 defa iyi oluyo annem bile sasirdi sen peynirli yerdin neoldu diye ama icim almadi nedense
hmmmm inşallah çabuk geçer cnmm geçmiş olsun dişini aman ihmal etme bend ekaça kaça geçen hafta gittim rahatladım belki sıcaklardan da yiyemiyorsundur bende iftarda tıkanıp kalıyorum:
Gecer ins birde migde kuculmus sanirim ne yesem ne icsem sisiyorum hemen ... ve kaptanim bisey sorcam simdi ben yiyemiyorumya fazla bisey yani kalp yada baska turlu bisekilde hastalik yada allah korusun olme fln olmaz dimi? SEn sagligindan endise ediyorum deyince korktum... ki doktora gitsem dedim sonucta yiyebiliyorsun biseyler dicek agir yemekleri yazin zaten fazla insanlar kaldiramaz meyve salata yogurt turleri yazin normal denicek diyede gitmedim sonucta vitaminleri aliyorum gibi ha hic yiyememis olsaydim o baska dayanamazdim doktorda istah acici biseyler yazardi swndce gitmeme gerek varmidir kaptanim sen daha iyi bilirsin?
Hayır cnmmm korkmana gerek yok herhangi bir şikayetin yoksa büyük ihtimal sıcaklardan dolayı yiyemiyorsundur allah korusun aklına bile getirme
yalnız kan değerlerine bir baktır cnmmm bakalım nasılllyiyememenin geçici bir dönem olduğunu söyledinn o yüzden yakında geçer bence
Orasi oyle ki yazin fazla agir yemekler yenmiyor zaten sonucta yiyorum biseyler ihtiyacimdan az yada cok ve diyete cevirmemdede cok fazla kilo kayiplarim olmuyor yani haftada 2-3kilo degil 1-enfazla 1 bucuk oluyo buda normal sanirim ayda 4-6 kilo normalmis oyle degilmi kaptancim?
İyi akşamlar meleklerimmmm bugün teyzeme gittik iftarı orda yaptık şimdi geldim eve nasılız bakalımmm herşey yolundadır inşş
içli köfteyi kızartmadan yersen haşlama olark bir skaıncası yok cnm üzerine tereyağı gezdirebilirisn süper oluyor
Sabah
1 muz salatalik domates 1 kayisi 2 kiraz
OGlen 2 tane meyveli yogurt
Aksam : 1 kase brokoli corbasi ve salata
Kaptanim hersey icin
selaamben şahsen iyiyim kaptan herşey yolunda
tamam bakalım anneme yaptırcam bi ara :)
afiyet olsun canım :) çok az değil mi ya doydun mu ki?
Ben geldiiiiiiiiimm leslie yaptim 3 mile fast walk 😊😊😊😊
Siz neler yaptınız? Kimler var acaba yoklama yapayım mi 😎😎😎😎😎
Hoşgeldinnn cnmmm sporunu yaptın rahatladınnn kimsecikler yok kuzummm
menüm
Sahur
2 yumurta, 8 zeytin,peynir, az fındık, 4 hurma
İftar
Mercimek çorbası, patlıcan közleme, taze fasulye, azcık fındık,3 hurma
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:3.5 lt su
Olsun canım napalım bizde Körler sagirlar birbirini agirlar hesabı birbirimize hürmet ederiz.çaylar benden kaptanıma gelsin
menüm
Sahur
2 yumurta, 8 zeytin,peynir, az fındık, 4 hurma
İftar
Mercimek çorbası, patlıcan közleme, taze fasulye, azcık fındık,3 hurma
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:3.5 lt su
Ellerine sağlık bitanemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?