Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet kaptanim 700 gram dedik bakalim olurmu? Buarada benim dwneme surem neoldu kaptanim..

inşallah olur leylacımmm zaten ç.ok az yiyorsunn deneme süren çoktan bitti cnmm takım listesindesin görmedinmi kuzummm

Hoşgeldinnn cnmmmmm hmmmm ne kaçamağı acaba spor yapınca eritirsin cnmm ramazandayız böyle minik kaçamakları hoşgörmek lazım

Valahi yiyebildiklerimi icebildiklerimi yaziyorum bende her yaz bi tutuyordu boyle busefer biraz uzun surdu ama yiyorum birde 1 haftadir disim agriyordu reglde oldum bu cuma disdoktorundaydim birazda o etki yapti fazla biseyler yiyemedim ama iyi sukur hic bisey yiyemeden simdi hicyoktan yiyorum birde kaptanim dusun yani annem borek fln yapmis yemek indirirken ben yiyemedim cnm cekmedi ki hamur islerini severim aslinda cok olmasada ayda 1 defa iyi oluyo annem bile sasirdi sen peynirli yerdin neoldu diye ama icim almadi nedense

hmmmm inşallah çabuk geçer cnmm geçmiş olsun dişini aman ihmal etme bend ekaça kaça geçen hafta gittim rahatladım belki sıcaklardan da yiyemiyorsundur bende iftarda tıkanıp kalıyorum:

hmmmm inşallah çabuk geçer cnmm geçmiş olsun dişini aman ihmal etme bend ekaça kaça geçen hafta gittim rahatladım belki sıcaklardan da yiyemiyorsundur bende iftarda tıkanıp kalıyorum:

Gecer ins birde migde kuculmus sanirim ne yesem ne icsem sisiyorum hemen ... ve kaptanim bisey sorcam simdi ben yiyemiyorumya fazla bisey yani kalp yada baska turlu bisekilde hastalik yada allah korusun olme fln olmaz dimi? SEn sagligindan endise ediyorum deyince korktum... ki doktora gitsem dedim sonucta yiyebiliyorsun biseyler dicek agir yemekleri yazin zaten fazla insanlar kaldiramaz meyve salata yogurt turleri yazin normal denicek diyede gitmedim sonucta vitaminleri aliyorum gibi ha hic yiyememis olsaydim o baska dayanamazdim doktorda istah acici biseyler yazardi swndce gitmeme gerek varmidir kaptanim sen daha iyi bilirsin?

Hayır cnmmm korkmana gerek yok herhangi bir şikayetin yoksa büyük ihtimal sıcaklardan dolayı yiyemiyorsundur allah korusun aklına bile getirme

yalnız kan değerlerine bir baktır cnmmm bakalım nasılll yiyememenin geçici bir dönem olduğunu söyledinn o yüzden yakında geçer bence​

Orasi oyle ki yazin fazla agir yemekler yenmiyor zaten sonucta yiyorum biseyler ihtiyacimdan az yada cok ve diyete cevirmemdede cok fazla kilo kayiplarim olmuyor yani haftada 2-3kilo degil 1-enfazla 1 bucuk oluyo buda normal sanirim ayda 4-6 kilo normalmis oyle degilmi kaptancim?

evet cnm 1 ayda 5 kilo vermek ideal olanıı kendini iyi hissediyorsan mesele yok bitanemmm

selaam ben şahsen iyiyim kaptan herşey yolunda

tamam bakalım anneme yaptırcam bi ara :)

Sabah
1 muz salatalik domates 1 kayisi 2 kiraz

OGlen 2 tane meyveli yogurt

Aksam : 1 kase brokoli corbasi ve salata

afiyet olsun canım :) çok az değil mi ya doydun mu ki?

Kaptanim hersey icin

rica ederim bitanem naptımki iyi geceler allah rahatlık versin

selaam ben şahsen iyiyim kaptan herşey yolunda

tamam bakalım anneme yaptırcam bi ara :)

afiyet olsun canım :) çok az değil mi ya doydun mu ki?

Hoşgeldin Ftamacım slmm ohhh herşey yolundaysa mesele yokkk sende yapabilirsin bitanemmm o kadar zor değilki

Ben geldiiiiiiiiimm leslie yaptim 3 mile fast walk 😊😊😊😊
Siz neler yaptınız? Kimler var acaba yoklama yapayım mi 😎😎😎😎😎

Ben geldiiiiiiiiimm leslie yaptim 3 mile fast walk 😊😊😊😊
Siz neler yaptınız? Kimler var acaba yoklama yapayım mi 😎😎😎😎😎

Hoşgeldinnn cnmmm sporunu yaptın rahatladınnn kimsecikler yok kuzummm

menüm

Sahur
2 yumurta, 8 zeytin,peynir, az fındık, 4 hurma

İftar
Mercimek çorbası, patlıcan közleme, taze fasulye, azcık fındık,3 hurma

spor:1 saat yürüyüş
sıvı:3.5 lt su

menüm

Sahur

İftar

hurmalar çok kalorili fatmacımm iftarda orucunu açarken tüket bitane yeterli sahurda da 2 ye düşür cnmm afiyetolsun gerisi süper

menüm

Sahur

İftar

Canim menunu çok beğendim. Ama iftara biraz ayran falan mı eklesen. Kalsiyum almamız çok önemli süt de icebilirsin sahurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…