Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam canım Allah kabul etsin orucunu
Götürmüşsün baklavaları:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merabalarr ben hala bu haftaki hedefimi yazmamışım
Yalnız listede 57 yazıyor ben 57,5 um. Bu haftaki hedef ise 57. Yavaş yavaş gidiyor

Dün menümü yazamamıştım özür dilerim

Sahur:
1 yumurtadan tereyağda yumurta
Az fasulye
Domates salatalık peynir zeytin
Kavun

İftar
2 kaşık pilav
Bezelye
Yoğurt
Kanat

İftardan 3 saat sonra aradada soda içtim

selam banu cum. hedefim 82,700 olsun bu sefer şaşmasın. bu arada anlam veremediğim bi şişlik var elimde yüzümde kaç gündür.bunun yanı sıra içim titriyor bi halsizlik bi isteksizlik sanırım ilaçlar bitince bedende ataklar başladı. endokrine gidicem perşembeye alabildim randevu.3-4 gün ilaçsız kaldım sonra arkadaştada vardı benim ilaçtan 1 tablet ödünç aldım kullanıyorum ama dr. gidince yazacak sanırım yine ilaç.kurtulamadım henüz şu ilaçlardan.
herşey bi yana bedenimdeki garip ataklar canımı sıkıyor.ne yapacam bilemedim mutsuzumm

banucum listeyi nasıl taşıyacağım konusunda yardımcı olursun yaparım elimden geleni tatlım. hafta içide yapmam gereken bişi varmı ?

canim gecmis olsun ilacin neydi bilmiyorum ama endokrinlik oolduguna gore hormon diyr dusunuyorum ve hormonsa birden bire kesildigi icin bu etkiyi yapiyorlar malesef. ben tiroid ilacimi bir gun almayayim felegim sasiyor. bir an once git dr a muhakkak bitanrm.

allah allah neden kimse gelmiyo neden ben istedigim topige tel den giremiyorum. sorun bendemi sitedemi anlamadim.

aman boylede kendimi manyak gibi hissettim:)) anladilan ya ramazan kosusturmasi icindesiniz ya da uyku haline girdiniz:)))

Gecmis olsun canim allah korumus iyi ki cay sogukmus
Leke deyince icim ciz etti benimde esimde doktu kac kez yikandi cikmadi

Nasilsin gulay inadi bittimi bebisinin guldurdun kiz beni

huzursuz on dk uyuyor sonra uyaniyo. az once cocuklarin yanina oturttum oyun oynuyolardi. bende biraz mutfagi toplim dedim. sonra baktim duruyor namaza da durim dedim. anam namazin sonuna dogru bi oksurme sesi geliyo bozdum mecburen namazi kostum baktum nefes alamiyo. parti sapkalarinin susleri varya sanirim ondan atmis agzina zor cikardi. sukur bise olmadi cok suclu hissediyorum kendimi yalniz biraktim. abidiylr ablasi da onu yerde kendi haline birakip pc ye dalmislar ((

Slm meleklerimmmm nasılsınız benim resmen şarjım bitti sabhatan beri bir orası bir burası İzmir kazan ben kepçe fink atıyorummm sonunda bitirdim tüm işleri şükür

komsum bulasik makinesi parlaticisi dok dedi ama henuz yapmadim zannetmiyom gecirecegini ama cikmadik candan bir umut iste

dene bakalım bi Gülaycım belki işe yarar:26:

bir anlık dikkatsizlik büyük sorunlara yol açabiliyor allah korumuş Gülaycımm sende namaz kılmaya gitmişsin kuzum suçlu hissetme kendini
diğerleride mink anlamamışlardır ne olduğunu

aman boylede kendimi manyak gibi hissettim:)) anladilan ya ramazan kosusturmasi icindesiniz ya da uyku haline girdiniz:)))

ne uykusu kuzummm ptsi yoğunluğu hastane market hasta ziyareti gün bitti işte

iyiymis. bende dilayi yatirmaya calisiyom inat etti uyumuyor.

napim ya cocuklarla ugrasiyom hic bir iste yapmadim totomu yaydim oturuyom.

nasilsin gulay. neler yaptin bu gun

iyi o zaman bende kendi kendime sohbet ederim

allah allah neden kimse gelmiyo neden ben istedigim topige tel den giremiyorum. sorun bendemi sitedemi anlamadim.

kıyamamm sana güldürdün beni gülayım haklısın kimsecikler gelememişşş:44::44: bende bir sorun yok şimdi baktım telden giriliyor

banucum listeyi nasıl taşıyacağım konusunda yardımcı olursun yaparım elimden geleni tatlım. hafta içide yapmam gereken bişi varmı ?

hafta içi yapman gereken birşey yok cnmm cuma günü ben hazırlarım listeyi sen kilo yüzdeleir doğrumu değilmi kontrol edip paylaşım alanına yapıştıracaksın bu kadar biz yine yardımcı oluruz sıkma canını

bitanemmm şeker ilacını bıraktıysan yapabilir ayrıca sen mutlaka 3 öğün yapmalısın karatayı erken kahvaltı yapınca dayanamazsın şekerin düşer kuzum
ben bu hastalığı yendim darısı başına bitanemm doktora gidip bir göster bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

Afiyetolsun cnmmm bu arada adın senamı sevalmi kuzummm :26: menün çok güzel ilk geldiğinde 57 dediğin için öyle kaydetmişim düzeltelim bitanemm soda yerine maden suyu içmelisin cnmm sodanın hiçbir faydası yok suya karbonmonoksit verip soda yapıyorlarr maden suyu içersen daha sağlıklı olur kuzumpialv bulgur pilavıdır umarım 3 kaşık yiyebilirsin bulgursa cnmcımm

Selam canım
Allah kabul etsin orucunu
Götürmüşsün baklavaları:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Götürmüş Gülşahımmmm çok yaramaz Eylül

allah korumuş bitanemmm ya oğluşunun üstüne dökülseydi parlatıcı inş işe yarar cnm hiç duymamıştım daha önce:44:

bence de yeni süpürge aldırmanın tam zamanı cnmmm

afiyetolsun cnmmmm sne zaten akşama kadar spor yapıyorsun 3 çocukla canım benim

ben bugunluk yeme isini kapattim menumu yaziyim ki daha bir sey yemiyim

Sabah 6.30
1 er avuc musli ve kellogs karisimi yagsiz sutle

oglen 12.30
1 yumurtadan sucuklu menemen 1 firin mucver 1 yk cerkez tavugu yogurt 1 bardak maden suyu

ara 15
1 bardak sut 5 kiraz yarim seftali 2 kayisi

su yatana kadar 3 lt 2 bardak yesilcay 1.5 su bardagi kiraz sapi

spor 50 mekik cektim biraz 21 civari da leslie 4 mile yapmayi planliyorum

bugun yine sanki cok yedim :26::44:

ayyyy oruc tutanlariniz varsa cok ozur dilerim hic gelmedi aklima

hos iftara kadar giren olmaz heralde ama yine de ozur dilerim benim yuzunden acliginizi susuzlugunuzu hissetmesinizdir umarim kusura bakmayin gercekten

iyi o zaman bende kendi kendime sohbet ederim

nasilsin gulay. neler yaptin bu gun

napim ya cocuklarla ugrasiyom hic bir iste yapmadim totomu yaydim oturuyom.

iyiymis. bende dilayi yatirmaya calisiyom inat etti uyumuyor.

hahha bu guzelmis
ben de evde tek basimayim bazen dalip gidiyorum sonradan farkina variyorum kendimle konustugumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…