menum sahur
2yumurtadan omlet zeytın peynır domates salatalık yesılçay
iftar
1kepçe mercımek
3kasık pilav 1tavuk baget salata karpuz 2 dılım baklava:26::26:her ıftardan sonra tatlı yemıyorum canım çektı
2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
100mekık
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 368. etap
Gülay : 83,9------------------->83,4
Nura : 80,9----------------->80,4
Fatma :75,2 ----------------->74,5
Eylül :67.5---------------------->67
Feride :77----------------------->
Nesli :83------------------------>
Leyla :66,2------------------------>
Özge :78,9---------------------------------->78,4
Bilge :92,6---------------------------------->
Ayten :78------------------------------------>77,5
shadowshows :90,9---------------------------->
Cardialgia :64--------------------------------->
Senasevva :57------------------------>
Eki Görüntüle 1139828
Hedeflerimizi yazalım şekerlergeçen hafta hedefini en az tutturan neslihancım bu cuma takım listesini düzenleyip paylaşım alanına taşıman gerekiyor bitanem
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 368. etap
Gülay : 83,9------------------->83,4
Nura : 80,9----------------->80,4
Fatma :75,2 ----------------->74,5
Eylül :67.5---------------------->67
Feride :77----------------------->
Nesli :83------------------------>
Leyla :66,2------------------------>65,5
Özge :78,9---------------------------------->78,4
Bilge :92,6---------------------------------->
Ayten :78------------------------------------>77,5
shadowshows :90,9---------------------------->
Cardialgia :64--------------------------------->
Senasevva :57------------------------>
Eki Görüntüle 1139828
Hedeflerimizi yazalım şekerlergeçen hafta hedefini en az tutturan neslihancım bu cuma takım listesini düzenleyip paylaşım alanına taşıman gerekiyor bitanem
selam banu cum. hedefim 82,700 olsun bu sefer şaşmasın. bu arada anlam veremediğim bi şişlik var elimde yüzümde kaç gündür.bunun yanı sıra içim titriyor bi halsizlik bi isteksizlik sanırım ilaçlar bitince bedende ataklar başladı. endokrine gidicem perşembeye alabildim randevu.3-4 gün ilaçsız kaldım sonra arkadaştada vardı benim ilaçtan 1 tablet ödünç aldım kullanıyorum ama dr. gidince yazacak sanırım yine ilaç.kurtulamadım henüz şu ilaçlardan.
herşey bi yana bedenimdeki garip ataklar canımı sıkıyor.ne yapacam bilemedim mutsuzumm
bugun sabah oglusum sagolsun cay dolduracam fiye ugradirken butun demligi haliya doktu allahtan cay soguktu ona bise olmadi da hali sizlere omur gibi gorunuyor. adpirinlede yikadim olmadi ace doktum ama leke gecmedi. mecbur artik masanin altina getirecem o kismi. cok yoruldum ya. birde elektirikli supurgemi insaata goturduler bu kadin ne yapar demediler evim berbat. esime diyorum bende nasil etsemde su makineyi yenilesem diyofum firsat ayagima geldi:))) saka bir yana bise olmasin makineme yaaa simdi talas tozu falan cektirecekler motorunu yiyecekler
Nasilsin gulay inadi bittimi bebisinin guldurdun kiz beni
Gecmis olsun canim allah korumus iyi ki cay sogukmus
Leke deyince icim ciz etti benimde esimde doktu kac kez yikandi cikmadi
komsum bulasik makinesi parlaticisi dok dedi ama henuz yapmadim zannetmiyom gecirecegini ama cikmadik candan bir umut iste
komsum bulasik makinesi parlaticisi dok dedi ama henuz yapmadim zannetmiyom gecirecegini ama cikmadik candan bir umut iste
huzursuz on dk uyuyor sonra uyaniyo. az once cocuklarin yanina oturttum oyun oynuyolardi. bende biraz mutfagi toplim dedim. sonra baktim duruyor namaza da durim dedim. anam namazin sonuna dogru bi oksurme sesi geliyo bozdum mecburen namazi kostum baktum nefes alamiyo. parti sapkalarinin susleri varya sanirim ondan atmis agzina zor cikardi. sukur bise olmadi cok suclu hissediyorum kendimi yalniz biraktim. abidiylr ablasi da onu yerde kendi haline birakip pc ye dalmislar((
aman boylede kendimi manyak gibi hissettim:)) anladilan ya ramazan kosusturmasi icindesiniz ya da uyku haline girdiniz:)))
iyiymis. bende dilayi yatirmaya calisiyom inat etti uyumuyor.
napim ya cocuklarla ugrasiyom hic bir iste yapmadim totomu yaydim oturuyom.
nasilsin gulay. neler yaptin bu gun
iyi o zaman bende kendi kendime sohbet ederim
allah allah neden kimse gelmiyo neden ben istedigim topige tel den giremiyorum. sorun bendemi sitedemi anlamadim.
banucum listeyi nasıl taşıyacağım konusunda yardımcı olursun yaparım elimden geleni tatlım. hafta içide yapmam gereken bişi varmı ?
selam banu cum. hedefim 82,700 olsun bu sefer şaşmasın. bu arada anlam veremediğim bi şişlik var elimde yüzümde kaç gündür.bunun yanı sıra içim titriyor bi halsizlik bi isteksizlik sanırım ilaçlar bitince bedende ataklar başladı. endokrine gidicem perşembeye alabildim randevu.3-4 gün ilaçsız kaldım sonra arkadaştada vardı benim ilaçtan 1 tablet ödünç aldım kullanıyorum ama dr. gidince yazacak sanırım yine ilaç.kurtulamadım henüz şu ilaçlardan.
herşey bi yana bedenimdeki garip ataklar canımı sıkıyor.ne yapacam bilemedim mutsuzumm
Merabalarr ben hala bu haftaki hedefimi yazmamışım
Yalnız listede 57 yazıyor ben 57,5 um. Bu haftaki hedef ise 57. Yavaş yavaş gidiyor
Dün menümü yazamamıştım özür dilerim
Sahur:
1 yumurtadan tereyağda yumurta
Az fasulye
Domates salatalık peynir zeytin
Kavun
İftar
2 kaşık pilav
Bezelye
Yoğurt
Kanat
İftardan 3 saat sonra aradada soda içtim
Selam canım
Allah kabul etsin orucunu
Götürmüşsün baklavaları:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugun sabah oglusum sagolsun cay dolduracam fiye ugradirken butun demligi haliya doktu allahtan cay soguktu ona bise olmadi da hali sizlere omur gibi gorunuyor. adpirinlede yikadim olmadi ace doktum ama leke gecmedi. mecbur artik masanin altina getirecem o kismi. cok yoruldum ya. birde elektirikli supurgemi insaata goturduler bu kadin ne yapar demediler evim berbat. esime diyorum bende nasil etsemde su makineyi yenilesem diyofum firsat ayagima geldi:))) saka bir yana bise olmasin makineme yaaa simdi talas tozu falan cektirecekler motorunu yiyecekler
slm kizlar. deli oldum ya netim gitti var gorunuyo giriyom girilmiyo cildirdim. ben iki gundur menu yazmadim demi
dun:
sabah : bir kase yogurt bir muz uc ceviz
ogleden sonra bir avuc antep fistigi
aksam: haslanmis tavuk domates corbasi pirinc pilavi salata
bol su 15 dk yuruyus
bugun
sabah: az sahanda yumurta bir parca peynir az pide bol tereyag:)))
aksam: iskenderimsi bir yemek salata bir kac kasik mercimek corbasi
tabi bol su spor yok
iyi o zaman bende kendi kendime sohbet ederim
nasilsin gulay. neler yaptin bu gun
napim ya cocuklarla ugrasiyom hic bir iste yapmadim totomu yaydim oturuyom.
iyiymis. bende dilayi yatirmaya calisiyom inat etti uyumuyor.
aman boylede kendimi manyak gibi hissettim:)) anladilan ya ramazan kosusturmasi icindesiniz ya da uyku haline girdiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?