Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyetler olsun canimmmm ayıp olmazsa sana bisey soracağım ama eğer paylaşmak istemezsen hiç sorun değil. Yaşin kaç aceba yani sana ismiyle hitap etmem de mahsur varmi

neden ayıp olsun cnm benimmm 40 yaşıma girdimmm içinden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsin bitanemm​

Menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
5 zeytin

İFTAR
1 hurma
yayla çorbası
15 dk ara
fırında köfte patatesleri yenmedi
salata
pirinç pilavı vardı dokunmadım
2 dilim karpuz

Spor

sabah 13 x5 tibet yogası
iftardan sonra
yapamadım

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
2 bardak çay
1 maden suyu

Hoşgeldin Ftamacım slmm ohhh herşey yolundaysa mesele yokkk sende yapabilirsin bitanemmm o kadar zor değilki

ben mi mutfakla pek aram yoktur benim

oh iyi yapmışsın canım

hurmalar çok kalorili fatmacımm iftarda orucunu açarken tüket bitane yeterli sahurda da 2 ye düşür cnmm afiyetolsun gerisi süper

evet evet biliyorum kaptan şekerde var içinde zaten sayısını azaltacağım söz

teşekkürler

Canim menunu çok beğendim. Ama iftara biraz ayran falan mı eklesen. Kalsiyum almamız çok önemli süt de icebilirsin sahurda

saol canım evet haklısın dikkat edeceğim saol

afiyet olsun kaptan yine örnek menü olmuş, spor için üzülme yarın da iftardan sonra yaparsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim benim çok teşekkür ederim o zaman sana Banucum derim inan ki mesajların süper enerji veriyor bana

nasıl istersen bitanemmm oh buna sevindim iştee bende buraya gelince gerçekten çok mutlu oluyorum

evet kuzum sen tabikiii bence mutfağa girmen iyi olur birincide olmazsa ikincide yaparsın cnm ilerde pratik olursun ben 10 yaşımdan beri mutfaktayımmm

azaltırsan iyi olur bitanemmm bir hurmanın 30 kalori olduğunu düşünürsekk toplam çok fazla oluyor

tşk ederim cnm karpuz akşam olmadı ama çok cıs tatlılar vardı bende karpuzla idare ettimm inş yarın yaparım alışkanlık olmuş bir eksiklik hissediyorum:26:

Bene Menümu yazayım :
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
3 yemek kaşığı Musli 1 kase süt ile yedim

Iftar:
1 kase yayla çorbası
Dünden kalma yemekten 2 kaşık
1 tabak yeşil fasulye (kavurma yaptim)
1 hurma
7 zeytin
1 yemek kaşığı Kocam da yemeğini yaptı ayıp olmasın diye yedim
Ayrıca eşim karışık Kızartma yapmış 1 lokmacik dahi almadım
Çünkü kendime bir ödül verecektim:18:
Umarim cezayı yemem :18:

Neyse sonra 2 sıkım çiğ köfte den aldım.
Ve de tatlili dondurma dan varya bir paketini de yediiiiiimmm
Şaka şaka olur mu öyle şey 1 kibrit kutusu kadar tatlidan aldım 2 top kadar dondurma. Ama meyve falan yemedim

selam kızlar ıftara abımdeydık dahadogrusu yengem hazırladı ıftarı ama bahcedeydık kamelyamız var orda yaptık ıftarımızı herkes gııdınce esımle bıcay faslı yaptık bahcede o sıyah ben yesılçayımı içtım serın serın oturmusuz ohh ne guzeldı sahura kadar uyumıyayım dıyorum ama bakalım buarada ben oructan dolayı ıstesemde normalde tukettıgım kadar sıvı tuketemıyorum kabız oluyorum ya off napsam acaba ıftarla sahur arası 2lıtreyı gecemıyorum malesef normal gunde 4lıtreyı buluyo bıtkı cayları harıc galıba ondan boyle sıkıntı oluyo ınsallah devamlı olmaz .günkurusu koydum suya sahurda tuketmek ıcın ınsallah ıse yarar.neyse ben menumude yazayım

evet zaten seneye nişan yaparız diye düşünüyoruz e bu gidişle girmem şart

30 mu ayy bundan sonra yesem 1 tane yerim bitmiştir iyi ki varsın kaptanım

canım afiyet olsun 1 paket diyince oldum ama azcık yemişsin sporunuda yapmışsın bence iyi :)

afiyetolsun cnmmm akşam menüne salata da ekleseydin bitanemmm fasulye kavurmasını yaparken su ekledin umarım sırf yağla kavurunca transyağa dönüşüyor bitanemmm kızartma yememişsin bravooo irade budur
çiğköftenin de mahsuru yokkk dondurma da kararında afiyetolsun bitanemm ne cezasıııı

menum sahur

2yumurtadan omlet zeytın peynır domates salatalık yesılçay

iftar
1kepçe mercımek
3kasık pilav 1tavuk baget salata karpuz 2 dılım baklava:26::26:her ıftardan sonra tatlı yemıyorum canım çektı

2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
100mekık

Teşekür ederim kaptanım 😊😊😊 sana ufaktan bir şaka yapayım dedim😜
Kavurma derken yani yemek gibi değil hani soğanı domatesi kavurun da küçük küçük doğranmış fasulye yi ekliyoruz birazcık da su o şekil yani.

Slm Eylülüm hoşgeldin cnmmm allah kabul etsinn ohh enişteyle çay keyfi ramazanda nedense çayın ytadı bir başka oluyor bende normalde çay sevmem ama şimdi hoşuma gidiyor Eylülcümm 20 dk da bir su iç ben öyle yaptım yoksa içemiyorum bende bird eçörek otu bağırsaklarını düzenler bence sahurda tüket en azından 1 çay kaşığı cnmm kayısı inş iyi gelir

ooooo o zaman bu yaz yemekler senden olsun cnmmm ne demek bitanem uyarmak görevimiz

Iftar da salata yapmaya üşendim de 2 bardak ayran ictim 3 y.k sarımsaklı yoğurt😛😊

bizim geleneksel yemek pişirme yöntemlerimiz kullandığımız yağı direk trans yağa çeviriyor bitanemm eski klasik yöntemleri uygulamıyorum artık ben
hepsini çiğden ekliyorum yemeğe

Iftar da salata yapmaya üşendim de 2 bardak ayran ictim 3 y.k sarımsaklı yoğurt😛😊

ohhh en güzelini yapmışsın cnm afiyetolsun

Eylülüm karpuz yemişsin kuzummm hadi 1 dilimde baklava yeseydin 2 dilim yediğin zaman tadımı değişiyor tadı mı değişiyor

kıyamam sana oruçtun cnn çekmiş olabilir ama bir dahaki sefere herhangi bir cıs yerken 1 tane minik lokmalarla yemeye çalış cnm benim

Meleklerimmm bu hafta 2. takım ile yine yarıştayız bilginiz olsun rövanş teklif ettiler tabi kiiii yine biz kazanacağızzzz

367.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1167230 Eki Görüntüle 1167231

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:103:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sena sevval[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1167229

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 368. etap

Gülay : 83,9------------------->83,4
Nura : 80,9----------------->80,4
Fatma :75,2 ----------------->74,5
Eylül :67.5---------------------->67
Feride :77----------------------->
Nesli :83------------------------>
Leyla :66,2------------------------>65,5
Özge :78,9---------------------------------->78,4
Bilge :92,6---------------------------------->
Ayten :78------------------------------------>77,5
shadowshows :90,9---------------------------->
Cardialgia :64--------------------------------->
Senasevva :57------------------------>

Eki Görüntüle 1139828

Hedeflerimizi yazalım şekerler geçen hafta hedefini en az tutturan neslihancım bu cuma takım listesini düzenleyip paylaşım alanına taşıman gerekiyor bitanem

slm kizlar. deli oldum ya netim gitti var gorunuyo giriyom girilmiyo cildirdim. ben iki gundur menu yazmadim demi
dun:
sabah : bir kase yogurt bir muz uc ceviz
ogleden sonra bir avuc antep fistigi
aksam: haslanmis tavuk domates corbasi pirinc pilavi salata
bol su 15 dk yuruyus
bugun
sabah: az sahanda yumurta bir parca peynir az pide bol tereyag:)))
aksam: iskenderimsi bir yemek salata bir kac kasik mercimek corbasi
tabi bol su spor yok

bugun sabah oglusum sagolsun cay dolduracam fiye ugradirken butun demligi haliya doktu allahtan cay soguktu ona bise olmadi da hali sizlere omur gibi gorunuyor. adpirinlede yikadim olmadi ace doktum ama leke gecmedi. mecbur artik masanin altina getirecem o kismi. cok yoruldum ya. birde elektirikli supurgemi insaata goturduler bu kadin ne yapar demediler evim berbat. esime diyorum bende nasil etsemde su makineyi yenilesem diyofum firsat ayagima geldi:))) saka bir yana bise olmasin makineme yaaa simdi talas tozu falan cektirecekler motorunu yiyecekler

Herkese hayırlı Sahurlar canlarım 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…