Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ekmek yediğin zaman devamı gelir cnm en güzeli hiç dokunmamak canın cıs birşey istediğinde önce bir bardak su iç baktın geçmiyor bir daha iç yine geçmediyse hemen git 15-20 mekik çek gel bakalım hala istiyormuu hala istiyorsa tarçınlı meyveli yoğurt veya süte yüklen cnmm yada 1 taneyi geçmemek şartıyla cıs tatlı yiyebilriisnn canın tatlı cıslardan istiyorsa tabiiii

Evet çöktü hüzün Umarim hüzün ve üzüntü iştahımi kapatır. Ben artık 68 kilo olmak istiyorum. Hemde çok istiyorum

Göz açıp kapayana dek geçecek inş sen de şin gelene dek tüm fazlalıklarından kurtulacaksın 68 kilo olacaksın tabiki bitanem olmama şansın yok zaten

Aytencim ben kaçıyorum bitanemmm biraz zıplayıp yatayımm bugün sahuru bekleyemeyeceğim alarmı kurup yatayım allah rahatlık versin cnmm iyi geceler

yarın tartılmayı unutmuyoruz meleklerim iftar öncesi

Menümu yazıyorum
Kahvalti :
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin
3 dilim peynir
1 hurma
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı krem peynir

Ara
1 top dondurma
1 bardak tarçınlı süt

Aksam
3 sis tavuk
3 yk pirinçli salata
1 sigara böreği
1 bardak meşrubat

3 dilim karpuz
Su 2 lt

Bir daha böyle bir menü istemiyorum kendime çok kızdım.
Bu arada ben cuma sabahi tartilacagim

gecmıs olsun hastamı oldu ali acaba ama sanada fena iş cıkmıs canları sagolsun napalım
ah ah bızde dert cook gulaycım dokunan heryerımızde dert var .ben 83 dogumluyum canım ben gelınlıgımı kendım elmıstım ınsanın alanı olmayıncaılla gelınlıgım olsun ıstemedım kıralamaya razıydım ama 9sene önce 500e satın aldım 450ye kıralıycaklardı 50 lıra için degmez nede olsa bana gırdı gıren dıye almıstımıyıkıde almısım bak seneye 10.yıl resımlerı cekılcem kısmet olursa .ben calıstıgım için kendım aldım gelınlıgımı annemlerınde haberı yook kadın bılse yuregıne ınerdıdamatları aldı sanıyo

dımı ama onlarda zayıflasın ama benım koca masraflı anam göbegımı erıtcem dıye tutturdu ben zayıfladıktan sonra eve 1 2 alet alsam agırlık calısmak için yeter dedı gıttık spor magazasına agırlık sehpası 1 2 alet 1000lıradedım ben bedavaya zayıfladım sen maasraf cıkartıyon guluyo.sımdıde tutturdu spor salonuna gıtcekmıs bayramdan sonra ayda 100lıra bedavaya zayıflayamıyo beyefendı ılla masraf yapocakboyu 180 esımın evlenırken 72 kıloydu cook zayıftı sımdı 96 kılo ıyı bakmısım ama damatlıga gırmesı mucıze olur heralde

ne yalan soylıyım ben 94 kılodayken bırı bana 27 kılo vercen dese miçimla gulerdımben veremem benım annemde ablamda kılolu bende onlara cekmısım genetık derdım hatta hep dedım.bıgun esımle ıddaya gırdım ogazla basladım sonuc -27 kılo ve daha gıdecek enaz 7kılo bununla yasanılan zevk paha biçilemez
vayyyy cok iyiymis
ne kadar zamanda verdin canim
94kıloyken 1senede falan 5kılo verebılıp 89kıloya ındım sonra 2007den berı uye oldugum kk geldı aklıma 89 90 kılo arasındakıler beraber zayıflıyo topıgını kesfettım orda basladım kılo vermeye ama az az verıyodum sonra kasım ayında esımle ınatlastım basladım sıkmaya 85kıloydum sımdı 67yım ılk hedefım 60 enson olarakta 58 ınsallah ısteyınce oluyo emın ol ben bıle yaptıysam herkes yapar

menümü yazmamışımm

Sahur
2 yumurtadan omlet,zeytin peynir,salata

İftar
Mercimek çorbası, salata,yoğurt,2 kuru erik

spor:1 saat yürüyüş
afıyet olsun ama ben okadarcık yesem doymuyorum ıftarda aslında doymayan gözum ama
masallah menun hıc kılosu sabıt ınsana göre degıl ıyı duruyosun yoksa benmı cook yıyorum
banucum ben dunkı menumu yazmıstım ama lıstede eksık duruyo

menum

sahur peynır zeytın 2yumurtadan omlet 1sıgara böreği

iftar
1tane hurma 5yaprak sarma 1tabak tazefasulye salata ayran
1seftalı

2lıtreye yakın su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
100mekık

Tamam canım ya ne biliyim gözüm döndü ..akşam ip atlıdan kesin

Rüyamda doğum yapmışım bir erkek bir kız evladım olmuş ...ikisini yanyana yatırmıştım ,gidip gelip bunlar bnmi şimdi diye bakıp duruyorum .rüyada bile inanamıyorum

kızlar günaydın dün akşam uğrayamadım
dünki menumu yazayım
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle 1tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
1/2 kase çorba+yarım kase mantı
sabah çay kenarında 30dk yürüyüş

benimde hiç eksiğim yok bazen benimde menu eksik oluyor banu cum. ama sıkıntı yok nasılsa yeterince uğraşıyorsun birsürü şeyle. bu arada geçmiş olsun banu cum

dün akşam gelemedim kusura bakmayın kızlar. iftar için tatvana gittik sonra van gölü kıyısında romantik takıldık demek isterdim ama üç çocukla pek mümkün olmuyor çok iyi bir iskenderci vardı oraya diye gittik o da ramazan dolayısıyla kapalıymış kaldık öylece. so anda başka bir restoranda iftarımızı yaptık şükür. ama bizim için gittiğimiz yer çocukların eğlence mekanı oldu. onları eğlendirdik geldik. ne zıkkımlandığımı hiiiiç sormayın ne kadar zararlı şeyler varsa götürdüm dün. banucum yemek listeme koskocaman bir kuru kafa koyabilirsin canım

sen mi aldın amaaaan naptın sen gülüm. biliyormusun kendi kendimizin kıymetini ellerimizle yok ediyoz. benimki 250 tl ye alınıyordu kirası 200 tl idi. almadılar. ortanca eltiminki 650 liraydı gözüme soka soka alıyoz dediler. ama harbi nispet yapar gibi kp alıyoz alıyoz dedi. ve arabada kavga çıktı en küçüğünki de 2000 tl imiş. ve ikiside gelinliklerini başkalarına verdi. dün eşime açık açık söyledim elli lira için almadınız içimde koydunuz diye. ha tabi bunu hüzünlü bir şekilde söyledim mehtaba karşı o da alalım bitanem istediğin gelinlik olsun dedi
Rüyamda doğum yapmışım bir erkek bir kız evladım olmuş ...ikisini yanyana yatırmıştım ,gidip gelip bunlar bnmi şimdi diye bakıp duruyorum .rüyada bile inanamıyorum

dertlerinden kurtulmuşsun ve de çok müjdeli haberler alacaksın. hamilelik sıkıntı doğum bu sıkıntılardan kurtulmak çocuklar da müjdeli haber olarak tabir edilir canım hadi geçmiş olsun

İnşallah canım ya :)rüya bile olsa çok güzeldi ,bebeklerın yanına girip girip nefeslerını dinliyorum ,bunlar gerçekten canlımı benimi diye ...karınlarını doyurmaya çabalıyorum ,rüyada bile nasıl şoktaysam ;nasıl yapıcam iki bebekle diyırum ama nasılda sevinç var içimde sabah kalktım ,o rüyanın etkisindeyım halen

bak nolacak biliyon mu inşallah bu kpss de ataman yapılacak ve atandığın gibi bir bebeğin olacak. rüya nasıl yorulursa öyle çıkarmış. inşallah böyle olacak

bende yazmadımmmm

afiyetolsun cnmmmm

afiyet olsun kaptanım

Seni tebrik ederim canım ya böyle menulere bayılıyorum
ben arada illaki bişeyler tirtikliyorum :26: bu huyum beni sinir ediyor ama engel olamıyorum sen nasıl iradene sahip çıkıyosun

sağol tatlım valla benimde midem kazındıkça su içiyorum yada canım çok tatlı çekerse kilo verince yerim nasılsa diyorum motive ediyorum zayıf manken resimlerine bakıyorum ya da aç insanları düşünüyorum filan ama çok su içiyorum midem şişince yiyemiyorum zaten

bugün bende öyleyim reglin ilk günü olduğu için sanırım midem çok kötü hem acıkıyorum hemde midem bulanıyo

canım bence sen cıslara hiç elini sürme çünkü devamı geliyor ben mesela 1 dilim bile karpuz ısırsam sanki hep yiyebilirmişim gibi oluyor abartıyorum yani bence hiç yeme tavuğu daha fazla yiyip karnını iyice doyur ki cıslara elin gitcek halin kalmasın bide suyun az geldi bana :26:

afiyet olsun canım :)

afıyet olsun ama ben okadarcık yesem doymuyorum ıftarda aslında doymayan gözum ama

dün iftarda az yedim canım çünkü midem bulandı regl olacağım içindi muhtemelen bugün regl oldum çünkü
menum

sahur peynır zeytın 2yumurtadan omlet 1sıgara böreği

iftar
1tane hurma 5yaprak sarma 1tabak tazefasulye salata ayran
1seftalı

2lıtreye yakın su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
100mekık

afiyet olsun canım sende çok yememişsin bence :)

selam canımm afiyet olsunn :)

Herkese iyi günler bugün rüyamda dolaptaki bütün çikolataları yiyordum bir de diyorum ki kaptan çok kızacak sabah uyandığimda rüya olduğu için çok mutlu oldum

hayra yoralım hayra cıksın insallah.bu mübarek gunlerde rabbım gönlundekını hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah

evet yapmamak lazım ama bızım kayınvalıdeler mısafır gıbı düğüne gelıp 2tane ıncecık bılezık taktılar hıcbıseyımıze karısmadılar bızde herseyımızı kendımız yaptık.benden sonra evlenen eltım görücü usulü oldu kayınpederler actı kesenın agzını ben severek evlenmıstım nede olsa sevıyo gelcek dıyemı dusunduler bılmem .annemlerde hıcbıse talep etmedı ama ınsanın zoruna gıdıyo haksızlık hala içimdedır unutamambende.benım nısanımda köyden kayınpeder geldı sadece oturdugu yerden kalkmadı esımın teyzesı gıttı yanına kulagına bıse söyledı oda cebınden 20tl cıkarıpverdı yakama taktılar.9sene once degerlı bı para zannetme esımın akrabalarıda 20ser lıra takmıstı :26:benımkınden 6ay sonra eltıme nısan yaptılar kayınpeder bekarkaynımla geldı nısana 3lü burma bılezık ceyrek altın bıde para taktı onları görunce nefesım kesıldı sankı dunya ustume yıkıldı hala unutamam bana 20lıra eltımeama hakkımı helal etmıyorumkı sonrada gelıp evıme yerlesmeye calısıyolar sadecesaygı gösterıyorum oda kocamın hatrına.senınkılerde buyuk haksızlık yapmıs ama allahtan kocalarla anlasıyoruz ınsallah ıstedıgın gıbı gelınlık bulup resımcekılırsın seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…