Teşekkür ederimEkmek yememek için kaç gündür can çekişiyorum resmen. O 1 dilimle de Allahtan durabildim.
Teşekkür ederimEkmek yememek için kaç gündür can çekişiyorum resmen. O 1 dilimle de Allahtan durabildim.
Sabah kahvaltima yumurta eklemeye calisicam o doyurur beni diye dusunuyorum :26:
Hoşbuldumm :)) Bu hafta hep dışarıda yemek yicez evde bir şey kalmadı o yüzden
iradene hayranım prenses
kuzum şimdi en azından ayran iç sabaha kadar inan acıkırsın sabah yumurtanı ye tabiki
ohhh değişiklik güzeldirrrseçimlerin doğru olduğu sürece bir skaıncası yok bitanemm sende çok güzel yapıyorsun seçimleirini
ben takima ilk geldigim gun kaptanimiz ekmek yememeyi dene dediginde ya ben yapamam buyuk ihtimalle demistim ama hemen ertesi gun de denemeye basladim 16 hazirandan beri 1 kere 1 dilim ekmege tost ki butun gun kacamak da yaptim sirf ekmek yedim diye ve bir kere de sozde detoks yapicam diye yarim dilim ekmek disinda hic yemedim ve inan hic aramiyorum su an ekmegi
2 3 gun yemeyince zaten cok rahat alisacaksin ekmek olmamasina
iyi o zaman ben ayran yapiyim
icine azicik nane dograybilir miyimm:26:
Ben normalde ekmeği hiç sevmem annem zorla yedirir. Ama Ramazan başlamasından beri pide üstüne pide yiyince artık kendimi durduramaz oldum. Bakalım 3-4 gün sabrediyim artık
ohhh değişiklik güzeldirrrseçimlerin doğru olduğu sürece bir skaıncası yok bitanemm sende çok güzel yapıyorsun seçimleirini
Ben normalde ekmeği hiç sevmem annem zorla yedirir. Ama Ramazan başlamasından beri pide üstüne pide yiyince artık kendimi durduramaz oldum. Bakalım 3-4 gün sabrediyim artık
ben düşündüm ama içimden düşünmüşüm demekkıınsan olan cıkolata görunce ıster valla ayy ınsan olmasammı yememek ıcın ama oda yenıyo arkadas ınsana mutluluk verıyo
kendıne haksızlık etmısın bence cookta abartı degıl ıftarın arada olur ramazanda ınsanın gözü hep ac kalıyo enazından benım oyle
hosgeldın canım ben dedım bu kızın mısafırı vardır dıyeannennın testı gecmesıne cook sevındım ınsallah amelıyatıda sag salım atlatır rabbım şifalar versın ınsallah
yok kız ben 27 kılo verdım 33 vermıs olsam hedefe ulastım demektır allahmı söylettı ne
ellerıne saglık bırhaftayı daha atlattık cook şükür
Teşekkür ederim ablacım sizden öğrendim hepDışarıda olunca benim için daha iyi oluyor en azından seçenekler bol istediğinden ye
Öğlen ;3dilim tereyağlı ekmekzeytın peynır ,1top dondurma,1adet gofret
Akşam ;3tane kofte salata
Bu gün tatlı krizine girdin ,ekmek yiyince aklıma çikolata geldiboyle yani
Spor;30dk yuruyuş
Su;3,5litre
kız ben kendıme bakmıyorumya onun farkında bıle degılım sagol hatırlattıgın ıcın son gun sonsuzluk yazayım
amın cumlemızınkını ınsallah
benım esım mackalı canım
hakkında hayırlısı olsun ınsallah mutsuzluk stres kılo vermeye engel ınsallah mutlu oldugun bır ıste baslarsın ozaman hersey daha guzel olur
off ya oruclu oruclu cıkolata resımlerı ayıp yaoruclu olmasakta doya doya yıyemıyozkı yesek yesekte kılo almasak neguzel olur.ılkzamanlardakı gıbı kacamak yapmasam sımdı hedefe ulasmıstım ama kasmayada gerek yook ben 94ten geldım 67ye kalanlar az acelem yook.aslında var amama kasamıyom
evet hakikatennn öyle bu kk da tanıdığım herkesi çok seviyorum bennn niye daha önce üye keşfedip üye olmadımkiresmen aile gibiyizz
ooo snein sürpriz de güzelmişş
Yok cnm doyuruyor ben köfte diyorum ama boyutu köfte gibi küçük değil yarım ay şeklinde onu ikiye kesiyorsun :)
Anneciğine geçmiş olsun cnm
menünde güzel oluyo senin ama 3 litre suyu nasıl içebiliyosun cnm ben iftar sahur arası en fazla 2 litre içebilmiştim
)
İyi akşamlar meleklerimmmmmsabah hastahanedeydikkk annemin ameliyatı 6 ağustosta çok geç tarih verdiler halbuki annem valizini bile hazırlayıp gitmişti sağlık olsun bundada vbardır bir hayır bir an önce olup stres bitsin istemiştik ama hayırlısı bakalım
slm cnm anneciğine geçmiş olsun hayırdır kötü birşey yoktur umarımmm:26: afiyetolsun cnmmm maşllah süper gidiyorsun
hoşbuldum Fatmacımmmm
gecmis olsun ciddi bir seyi yoktur ins annenin:26:
ya bende de ayni sey var:18:
adetim gecikti tartiya cikmadim ama feci bir sislik var
İyi akşamlar ablişkolar
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık peynir zeytin
İftarda dışarıdaydık:
2 kaşık yoğurtlu çorba
5-6 köfte
Pilavın üstündeki tavuklardan
Etli nohut yemeğinden 2 kaşık
2 dilim karpuz
Spor:45 dakika yürüyüş
benim annem de onumden ekmek alir
bizim evde de ekmek sevme olayi zaten yoktu pek ben universiteye baslayinca fena alistim
yogurtlu makarnayi ekmekle yerdim
Boyle 27 leri 33 leri gorunce gozlerim aciliyor bana hep hayal gb geliyor. Bende olabilcek miyim diye dusunuyorum. Yillar once bi kere 67 leri gordum . Gecen zayifladigimda 70 kusurlardaydim. Simdide 18 kilom kaldi veripte 70 i gorebilcek miyim acaba diyorum. Sizleri duyunca hevesleniuorum umutlaniryorum. Masallahhh
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hm iyi o zaman
teşekkürler :) valla ben normaldede çok su içerim canım sorun olmuyo yani gayet rahat içiyorum sende içmeye çalış canım
yok yok ciddi değil başı ağrıyodu da iyi şimditeşekkürler
teşekkürler tatlım yok ciddi değil baş ağrısı sadece
ben de az önce oldum karnım hamile gibi şişti
afiyet olsun miniğim :) miniğim diyebilirim dimi :)
beğendim menünü afiyet olsun
benim arkadaşım var pilavla makarnayla ekmek yer bir tane neredeyse ama gör açlıktan zafiyet geçiriyor sanırsınn bünye yakıyor şans işte
ekmek yok artık cısss
elbette vereceksin bitanemmm sakın umutsuz olmahepimiz başardık sen de başaracaksın kuzummm ayda en az 3 kilo versen 6 ay sonra fazlalıkların hepsi gidecek en az diyorum dikkatini çekerimmm
gecmis olsun
ben hala olamadim ya yarin gidip civan percemi mi alsam napsam
hayir olmuycam olmuycam tam cuma tarti oncesi olucam ona ifrit oluyorum
Bende bende. Herkes benim icin ayri ozel. Kardeslerim gb oldu herkes iyki varsiniz kizlar.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hm iyi o zaman
teşekkürler :) valla ben normaldede çok su içerim canım sorun olmuyo yani gayet rahat içiyorum sende içmeye çalış canım
yok yok ciddi değil başı ağrıyodu da iyi şimditeşekkürler
teşekkürler tatlım yok ciddi değil baş ağrısı sadece
ben de az önce oldum karnım hamile gibi şişti
afiyet olsun miniğim :) miniğim diyebilirim dimi :)
beğendim menünü afiyet olsun
gecmis olsun
ben hala olamadim ya yarin gidip civan percemi mi alsam napsam
hayir olmuycam olmuycam tam cuma tarti oncesi olucam ona ifrit oluyorum
sende iyi ki varsın bitanemmm
hmmm geçmiş olsun o zaman canımm kız annesi olduğu için çok şanslıı
bızıdkımmm soğan kabuğu kürü yapsan hemen söktürür
sende iyi ki varsın bitanemmm
hmmm geçmiş olsun o zaman canımm kız annesi olduğu için çok şanslıı
bızıdkımmm soğan kabuğu kürü yapsan hemen söktürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?