ay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.
gule gule giy canim cicileriniselam kızlar
nasılsınız, bugün çok yoruldum ya annemle bayramlıklarımızı şimdiden aldık yeni cicilerim oldu
şunu anladımki tam olarak 40 bedenim 2 beden küçülürsem süper olur
menümü yazayım
Sabah
3 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (yumurta kalmamış) domates,salatalık,zeytin
Akşam
4 adet tavuk köftesi, patlıcanlı salata,bir avuç fındık, 1 top dondurma ve içine 6 adet vişnecanım çok tatlı istedi bugün regl olduğum için sanırım
spor:3 saat çarşıda gezinme, 40 dk yürüyüş
3 lt su
İyi akşamlar herkese afiyet bal şeker olsun
Sahur:
Kıymalı yumurta(Kıyma sakıncalı değildir inşallah)
Azıcık pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt
2 ceviz
İftar:
4 kaşık kırmızı mercimek çorbası
Et döner
Ayran
2 top dondurma :18:
Gelmişken kilomuda söyliyim hemen. Pek istediğim gibi değil ama olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor en azından. Bu hafta bol kaçamaklı bir haftaydı.
Geçen hafta:57
Hedeflenen: 56,5
Mevcut:56,8
Ama geçen haftadan bu yana belden 3 cm, popodanda 1 cm gitmiş çok mutluyumm
teşekkür ederim canım benimm
inş vereceğim tatlım vereceğiz hatta birlikte
biraz ağrım oldu ama iyiyim canım benim çok sancılı olmaz zaten :)
kızarttım ekmekleri tost makinesinde ama bide un doğal çekilmiş un köyden geldi ekmeğide mayasız kendimiz yaptık :26:
zaten ekmek kapkara bişi zor ısırılıyo filan yumurta olmadığından yedim
bende acıkırım sandım ama hiç acıkmadım valla tabi bu bahane değil
ne yalan soylıyım ben 94 kılodayken bırı bana 27 kılo vercen dese miçimla gulerdımben veremem benım annemde ablamda kılolu bende onlara cekmısım genetık derdım hatta hep dedım.bıgun esımle ıddaya gırdım ogazla basladım sonuc -27 kılo ve daha gıdecek enaz 7kılo bununla yasanılan zevk paha biçilemez
94kıloyken 1senede falan 5kılo verebılıp 89kıloya ındım sonra 2007den berı uye oldugum kk geldı aklıma 89 90 kılo arasındakıler beraber zayıflıyo topıgını kesfettım orda basladım kılo vermeye ama az az verıyodum sonra kasım ayında esımle ınatlastım basladım sıkmaya 85kıloydum sımdı 67yım ılk hedefım 60 enson olarakta 58 ınsallah ısteyınce oluyo emın ol ben bıle yaptıysam herkes yapar
Herkese iyi geceleriftardan sonra dayimlara geldik şimdi kalktık annemle kızım eve gectiler kocam la başbaşa yürüyüş yapacagiz suan kokorec alıyor eşim ama ben yemeyecegim sonra tekrar ugrarim
olsun canım ramazanda kilo vermek avantaj 500-1 fark etmez kar kardır*** 6. TAKIM 369. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,97%)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
miss_wong (74,4 / / / % )
neslihank4 (82,4 / / /% )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 /81.2 /0.5 /% 0.24)
Tekaskim( 65,4/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
Evet kızlar 500 gr gitmiş sadece
ayy sizde mi uyufunuz gidiyi bende barislm kızlar ben geldim bizim takımı uyuttumbi bardak sütünüz varsa içerim
amın canım ınsallah ıstedıgımız kılolara ınerız bıran önce dal gıbı hatunlar oluruzzay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.
bence bıbeden küçül canım ben kadını 38 beden sevıyom nıye bılmem ama 36 cook zayıf gelıyo bana boyun ve kılon kac merak ettımselam kızlar
nasılsınız, bugün çok yoruldum ya annemle bayramlıklarımızı şimdiden aldık yeni cicilerim oldu
şunu anladımki tam olarak 40 bedenim 2 beden küçülürsem süper olur
menümü yazayım
Sabah
3 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (yumurta kalmamış) domates,salatalık,zeytin
Akşam
4 adet tavuk köftesi, patlıcanlı salata,bir avuç fındık, 1 top dondurma ve içine 6 adet vişnecanım çok tatlı istedi bugün regl olduğum için sanırım
spor:3 saat çarşıda gezinme, 40 dk yürüyüş
3 lt su
*** 6. TAKIM 369. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,97%)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
miss_wong (74,4 / / / % )
neslihank4 (82,4 / / /% )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 /81.2 /0.5 /% 0.24)
Tekaskim( 65,4/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
Evet kızlar 500 gr gitmiş sadece
Ohh iyi yapmışsınız cnm gezin biraz başbaşa güzel olur :)
Iphone dan gönderildi
kızlar banucum ugramamıs lıste ısı sabah hallolcak heralde ben yarın karsıya eltımlere gıdıyorum davet ettıler kıramadım esımle cıkcaz sabah 7de işiyle ılgılı otarafa gıdıyo zaten gecerken bırakcak bızıde kızlarla o işe gerı döncek cumartesı öğlen iştencıkınca gelcek yanımıza pazargunu beraber döncez ınsallah.pazar dönene kadar gıremem dıye haber verıyım dedım.aslında eltımde pc var ama burayı deşifre etmek ıstemıyorum yazısırken görur sorar falan rısk almıyımtanıdık bırının benı burdan takıp etmesı hosuma gıtmez oyuzden pazar aksamı görusuruz ınsallah ama durumlar musaıt olursa belkı ordanda yazarım bakıcaz artık kendınıze ıyı bakın allah emanet olun ben gelene kadar.
Hosgeldin canimslm kızlar ben geldim bizim takımı uyuttumbi bardak sütünüz varsa içerim
ay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.
İyi akşamlar herkese afiyet bal şeker olsun
Sahur:
Kıymalı yumurta(Kıyma sakıncalı değildir inşallah)
Azıcık pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt
2 ceviz
İftar:
4 kaşık kırmızı mercimek çorbası
Et döner
Ayran
2 top dondurma :18:
Gelmişken kilomuda söyliyim hemen. Pek istediğim gibi değil ama olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor en azından. Bu hafta bol kaçamaklı bir haftaydı.
Geçen hafta:57
Hedeflenen: 56,5
Mevcut:56,8
Ama geçen haftadan bu yana belden 3 cm, popodanda 1 cm gitmiş çok mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?