Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kesinlikle karatay cok iyi bir beslenme programi aynen katiliyorum sana isin en guzel yani her zaman surdurebiliyorsun
gule gule giy canim cicilerini
ben de 75 e indigimde kendime hediye ciciler almaya karar verdim belki ben de 42 olurum o zaman

afiyet olsun
kiyma sakincali degil diye biliyorum ben de yeni kitabi okumaya basladim ama :26: banu kaptanimiz bilgilendirir gelince
incelme oranin cok iyi bence tebrikler

ben de regl doneminden cok korkuyorum ya:18:
bir de bende pms var nasil durduracam kendimi bilemiyorum :18:

ohhh cok guzel olmus bissuruuu tebrikler
bu iradeyle kolayca inersin sen 60 a 58 e ben inaniyorum

*** 6. TAKIM 369. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,97%)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
miss_wong (74,4 / / / % )
neslihank4 (82,4 / / /% )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 /81.2 /0.5 /% 0.24)
Tekaskim( 65,4/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %
Evet kızlar 500 gr gitmiş sadece

Herkese iyi geceler iftardan sonra dayimlara geldik şimdi kalktık annemle kızım eve gectiler kocam la başbaşa yürüyüş yapacagiz suan kokorec alıyor eşim ama ben yemeyecegim sonra tekrar ugrarim

Herkese iyi geceler iftardan sonra dayimlara geldik şimdi kalktık annemle kızım eve gectiler kocam la başbaşa yürüyüş yapacagiz suan kokorec alıyor eşim ama ben yemeyecegim sonra tekrar ugrarim

Ohh iyi yapmışsınız cnm gezin biraz başbaşa güzel olur :)

Iphone dan gönderildi

slm kızlar ben geldim bizim takımı uyuttum bi bardak sütünüz varsa içerim

olsun canım ramazanda kilo vermek avantaj 500-1 fark etmez kar kardır
slm kızlar ben geldim bizim takımı uyuttum bi bardak sütünüz varsa içerim
ayy sizde mi uyufunuz gidiyi bende bari

amın canım ınsallah ıstedıgımız kılolara ınerız bıran önce dal gıbı hatunlar oluruzz
bence bıbeden küçül canım ben kadını 38 beden sevıyom nıye bılmem ama 36 cook zayıf gelıyo bana boyun ve kılon kac merak ettım

ohh ne guzel vermıssın tebrık ederım ramazanda vermek super bence

kızlar banucum ugramamıs lıste ısı sabah hallolcak heralde ben yarın karsıya eltımlere gıdıyorum davet ettıler kıramadım esımle cıkcaz sabah 7de işiyle ılgılı otarafa gıdıyo zaten gecerken bırakcak bızıde kızlarla o işe gerı döncek cumartesı öğlen iştencıkınca gelcek yanımıza pazargunu beraber döncez ınsallah.pazar dönene kadar gıremem dıye haber verıyım dedım.aslında eltımde pc var ama burayı deşifre etmek ıstemıyorum yazısırken görur sorar falan rısk almıyımtanıdık bırının benı burdan takıp etmesı hosuma gıtmez oyuzden pazar aksamı görusuruz ınsallah ama durumlar musaıt olursa belkı ordanda yazarım bakıcaz artık kendınıze ıyı bakın allah emanet olun ben gelene kadar.

menum
sahur omlet peynır domates salatalık 1dılım ekmek

iftar
1kepçe tarhana salata 1bardak ayran türlü 1dılım ekmek
1şeftalı

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hibiskus
yarımsaat yürüyüs kızları parka göturdum ıftardan sonra yurumuste oldum

Hemen menumu yazayım.
Kahvalti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
1 üçgen peynir
1 bardak süt
3 ceviz
3 yaprak marul
Domates salatalık

Ara
1 kepçe kuru fasulye
3 y.k yoğurt

Aksam yemegi
1 kepçe kuru fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
1 yk pirinç salatası
Cacik ve bol salata

2 bardak biberiye çayı
1 maden suyu
3 lt su

Perşembenin menüsünü de yazayım unutmadan

Sahur:
Sahanda yumurta (2 yumurtadan)
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
(Kendimle gurur duyuyorum ben ki 1 dilim ekmeği hem tereyağına hemde 2 yumurtalı sahanda yumurtaya yettirmiş biriyim )

İftar:
1 kevgir nohutlu bulgur pilavı
(Aslında gözüm o kadar açtı ki 2 kevgir doldurdum kendime ama anca 1 tanesini yiyebildim)
Fırında körili soğanlı tavuk göğsü yağsız onunda miktarını yazacak olursak 1 kase kadar yemişimdir
4-5 çatal salata zeytinyağlı-sirkeli
1 şekerpare

Iphone dan gönderildi

Güle güle cnm eğlenmene bak sen
Haklısın deşifre olmayı istmemekle :)
Bakınız duyum olayı :) örnek verecek olursak :)
Iyi gezmeler cnm :)

Iphone dan gönderildi

Aminnn canimm amin. Aynen bende oyleydim. Duyuyorum 2 yilda vermis insanlar 20 kilo diyorum ben o kadar nasil sabretcem. Ama simdi gidim gidimda olsa gidiyor seviniyorum ve gercekten yiyorum cokta guzel. Ben zeytin yagi icinde yuzerdim yagli yemekten korkardim simdi zeytin yagi terayagi yiyorum karatayda Allah razi olsun dogru yolu ogretti bize. Diyetisyenlerin bitmek bilmeyen menu izdiraplari ile ugrasmiyorum kalori saymiyorum. Oglen kocaman kebap yesem suclu hisetmiyorum. Tek sikinti meyve onuda koruma doneminde yicem insallah. Yani 2 yilda verirmiyim derken 4 ayda kurtulucam kilolarimdan insallah. Kisa sure bakinca 16 kilom kadi verilcek. Yani ben onume gelen gerkese karatayi oneriyorin ac kalmadan uyuyarak veriyosunuz diye. Yani diyorum ki iyki kadinalr klubine katilmisim. Yasamasam bilmicektim karatay ile kilo verilebildigini hep garipsiyodum nasil yiyerek kilo verebiliriz hemde bu kadar seyi yiyerek. Ama oluyomus. Banunun 6 ayda hedefi e karatayla ulastigibi duyunca yok artik demistim ama oluyomus cidden ya :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba canim hosgeldin. Ben vok uzun zamandir buralara ugrayamadim diye kacirmisim. Ben kardes takimdan ayca. Hoseldin aramiza :) hedefin kac kilo olmak merak ettim bana 5 li basamaklar cok kucuk geldigi icin kavrayamiyorum. Ben biraz uzun boyluyumda 6 lilari anca girdum yillardir. Suan 86.4 kiloyum. Benim hedef 70 olmak.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…