- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Yapmışsın bile cnm doğru dimi bir yanlışlık yokbuldum eline sağlık hemen yeniliyom canım
inş bitanem neden olmasınnn bu yaşımda bende bayılıyorum çizgifilmlere barbinin filmleri ne hastayımmo çocuk hiç gitmeyecek zaten bence grafik okuyorum ve hayalim çocuk çizgi filmi yapmak böyle şeylere bayılıyorum
inş kendi çizgiromanımı çıkarabilirim
bence 73 ü görürüm ucundan da olsa inş
36 diyorum ama ben bol giyinmeyi seviyorum şimdi 40 bedenim ama tam üstüme oturuyor 36 olursam daha rahat edeceğim
boyum 1.65 canım kilom 74 şu an 62 olursam kaç beden olurum acaba :26:
anladım canım bakayım nulubilecekmiyim :))
bende maranki omega kullanıyorum
inş bitanem neden olmasınnn bu yaşımda bende bayılıyorum çizgifilmlere barbinin filmleri ne hastayımm
inş cnmm bu hafta rahatız yarış yok en azındanfakat hedefimize yaklaşmamız lazım sıkı tutalım işi
büyük ihtimal 38 olursun cnmm 5 kilodan 1 beden düşüyor insna ortalama
marankiyi ben hiç sevemedim nedense itici geliyor o adam bana
ahah bende anime izliyormusun kaptan tavsiye ederim :)
doğru ben 65ken 38dim tam 36 dar geliyordu o zaman 62 hedefime ulaşayım da inş belki 58 hedeflerim sonra lise kilom
ben uçtum tutabilene aşk olsun
ama cuma hedefim kesin 73 ü görmek çok çalışcam
Ben geldiiiiiiiiimmöncelikle hepinizi tek tek tebrik ediyorum arkadaşlar çok iyi bir iş çıkardık
2. Takımı yenip şampiyon olmuşuz
Bence çok daha güzel kilolar vereceğiz ve hayal ettiğimiz şeyleri yapacağız
Sevgili kaptanım bize gösterdiğin ilgi ve destekten dolayi sana canı gönülden teşekkür ederimbu çiçekler senin için
Hedefim 76.5yani bu hafta felaket sıkmam gerekiyor
ahah bende anime izliyormusun kaptan tavsiye ederim :)
doğru ben 65ken 38dim tam 36 dar geliyordu o zaman 62 hedefime ulaşayım da inş belki 58 hedeflerim sonra lise kilom
ben uçtum tutabilene aşk olsun
ama cuma hedefim kesin 73 ü görmek çok çalışcam
O zaman hoşgeldin canım bende 2 haftadır buralardayım :)) Benim boyum 1.60 o yüzden hedefimi 48 tutuyorum. Benimde boyum 5 cm bi uzun olsa tamam ama boy kısa yapıcak bir şey yok
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370. etap
Gülay : 81,9------------------->
Nura : 81,2----------------->
Fatma :74,5-------------------->73,9
Eylül :66,8----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>
Ayten :77------------------------------>76,5
Senasevval :56,8----------------------------->
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
benim de boyum 163 ben 65 e yeter diyorum
ama 65 e inince belki ben de hedefimi 60 olarak degistirebilirim
benim hedefim 75.6 olsun
onumuzdeki hafta cok yuksek ihtimalle regl haftam olacak ama hedefim yuksek olursa daha da dikkat ederim diye dusunuyorum
menum
Sabah 11.30
1.5 yumurtadan kabakli omlet peynir 5 zeytin domates salatalik 1 cb ceviz-findik 1 kozlenmis biber
ara
1 stick bitter cikolata ( diyabetliler icin sekersizdir diyordu uzerinde)
aksam 16
alinazik ve bir isirik lahmacun1 sise maden suyu
su 3 lt 2 bardak yesilcay
spor henuz yok ama leslie 4 mile yapmaya calisicam
lahmacundan utanma bızdıkımmm 1 lahmacun bile yiyebilirsin hamuru inceyseafiyetolsun bitanemmm diyabetliler için olandan 1 tane yiyeceğine 1 kare gerçek bitter ye daha iyi kuzumm içindeki aspartam benzeri ürünler daha zararlı
hamuru pek ince sayilmazdi bir de tabagindan yag dokuluyordu nerdeyse buyuk ihtimalle de kalitesiz margarin aycicek yagi falan kullanmistilarben de eksik kalsin dedim
sahi mi ben de sekersiz daha iyi olur diye dusunmustum icinde trans yag ve koruyucu yoktur yaziyor aspartame da gozukmuyor icinde ama maltidol diye bir sey varmis :26: anlayamadim ben de aspartame ne oluyor tatlandirici mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?