Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o çocuk hiç gitmeyecek zaten bence grafik okuyorum ve hayalim çocuk çizgi filmi yapmak böyle şeylere bayılıyorum

inş kendi çizgiromanımı çıkarabilirim

inş bitanem neden olmasınnn bu yaşımda bende bayılıyorum çizgifilmlere barbinin filmleri ne hastayımm

bence 73 ü görürüm ucundan da olsa inş

inş cnmm bu hafta rahatız yarış yok en azından fakat hedefimize yaklaşmamız lazım sıkı tutalım işi

36 diyorum ama ben bol giyinmeyi seviyorum şimdi 40 bedenim ama tam üstüme oturuyor 36 olursam daha rahat edeceğim

boyum 1.65 canım kilom 74 şu an 62 olursam kaç beden olurum acaba :26:

büyük ihtimal 38 olursun cnmm 5 kilodan 1 beden düşüyor insna ortalama

anladım canım bakayım nulubilecekmiyim :))

bende maranki omega kullanıyorum

marankiyi ben hiç sevemedim nedense itici geliyor o adam bana

ahah bende anime izliyormusun kaptan tavsiye ederim :)

doğru ben 65ken 38dim tam 36 dar geliyordu o zaman 62 hedefime ulaşayım da inş belki 58 hedeflerim sonra lise kilom

ben uçtum tutabilene aşk olsun

ama cuma hedefim kesin 73 ü görmek çok çalışcam

Ben geldiiiiiiiiimm öncelikle hepinizi tek tek tebrik ediyorum arkadaşlar çok iyi bir iş çıkardık
2. Takımı yenip şampiyon olmuşuz
Bence çok daha güzel kilolar vereceğiz ve hayal ettiğimiz şeyleri yapacağız
Sevgili kaptanım bize gösterdiğin ilgi ve destekten dolayi sana canı gönülden teşekkür ederim bu çiçekler senin için

uç bebişimmm uçççç hepiniz kelebekler olup mezun olacaksınız inşallahh

hoşgeldinnnnnn evet 3 haftalık maratonun sonucunda kazandık hepinize çok tşk ederimmm bitanemmm
elbette verip mezun olacaksınız tatlımmmm
ne demek bitanemmm çok tşk ederimmm çiçekler içinn asıl ben tşk ederimm hepinize ben emeklerimin karşılığını alıyorum siz kilo verdikçe

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370. etap

Gülay : 81,9------------------->
Nura : 81,2----------------->
Fatma :74,5-------------------->
Eylül :66,8----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>
Ayten :77------------------------------>76.5
Senasevval :56,8----------------------------->

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Gelsin yeni hedeflerimizzEki Görüntüle 1185954

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370. etap

Gülay : 81,9------------------->
Nura : 81,2----------------->
Fatma :74,5-------------------->73,9
Eylül :66,8----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>
Ayten :77------------------------------>76,5
Senasevval :56,8----------------------------->

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Son düzenleme:
tickerlarınız süper bu arada hedefe yaklaştıkça çok mutlu oluyorumm

Son düzenleme:
0,03 puanla 3. lüğü kaçırdık meleklerim 4, oldukkk yine de çok güzel bir sonuç tekrar tşkler haftaya ilk 3 teyiz inşallah

hangi animeleri takip ediyorsun ben de cok severim anime ve cizgi dizi izlemeyi
ben death note u seviyorum bir de futurama var o da cok iyi one piece i de baya merak ediyorum epey konusuluyor ondan da
bir de Heidi izliyorum hala bu yasta

benim hedefim 75.6 olsun
onumuzdeki hafta cok yuksek ihtimalle regl haftam olacak ama hedefim yuksek olursa daha da dikkat ederim diye dusunuyorum

benim de boyum 163 ben 65 e yeter diyorum
ama 65 e inince belki ben de hedefimi 60 olarak degistirebilirim

60 güzel olur Özgecim sana 65 e inince revize ederiz hedef kilonu bızdıkımmm

benim hedefim 75.6 olsun
onumuzdeki hafta cok yuksek ihtimalle regl haftam olacak ama hedefim yuksek olursa daha da dikkat ederim diye dusunuyorum

yine temkinli gidiyorsunnn fazlası olacağına eminimmmm

menum

Sabah 11.30
1.5 yumurtadan kabakli omlet peynir 5 zeytin domates salatalik 1 cb ceviz-findik 1 kozlenmis biber

ara
1 stick bitter cikolata ( diyabetliler icin sekersizdir diyordu uzerinde)

aksam 16
alinazik ve bir isirik lahmacun 1 sise maden suyu

su 3 lt 2 bardak yesilcay

spor henuz yok ama leslie 4 mile yapmaya calisicam

lahmacundan utanma bızdıkımmm 1 lahmacun bile yiyebilirsin hamuru inceyse afiyetolsun bitanemmm diyabetliler için olandan 1 tane yiyeceğine 1 kare gerçek bitter ye daha iyi kuzumm içindeki aspartam benzeri ürünler daha zararlı

hamuru pek ince sayilmazdi bir de tabagindan yag dokuluyordu nerdeyse buyuk ihtimalle de kalitesiz margarin aycicek yagi falan kullanmistilar ben de eksik kalsin dedim
sahi mi ben de sekersiz daha iyi olur diye dusunmustum icinde trans yag ve koruyucu yoktur yaziyor aspartame da gozukmuyor icinde ama maltidol diye bir sey varmis :26: anlayamadim ben de aspartame ne oluyor tatlandirici mi :26:

kalitesiz yağ kullanıldıysa yememen isabet olmuş cnmm maltidol sigarada da var kuzummbildiğim kadarıyla kan şekerini yükseltir baş dönmesi baş ağrısı mide ve bağırsak rahatsızlıklarına neden olabilir. aspartamn is beyin faaliyetlerini bozan yaygın kullanılan bir tatlandırıcıdır bızdıkımm depresyona neden olabildiğini bile okumuştum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…