OGecim bende tebrik ederim canim masallah masallah
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
369 ETAP SONUC LISTESINE GORE SIRASIYLA GRUPLAR
BIRINCISI 1.GRUP %1,02
IKINCISI 5.GRUP %0,90
UCUNCUSU 9.GRUP %0,73
BIREYSEL DERECELER:
BIRINCI lisbeth93 %2,56 6. Takim Eki Görüntüle 1186294
IKINCI Nilyyyaaannn %2,15 3.TakimEki Görüntüle 1186295
UCUNCU elifdefnem %2,07 1. Takim
Özgecimm tbrk ederim bitanemmm bireyselde takımlar arasında birinci oldun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962
bu linke bu hafta yaptıklarını yazman gerekiyor tatlımmm
afiyet olsun canım Fellah köftesi ni çok seviyorummenüm
sabah: bir parça hellim peyniri, zeytin, sahanda yumurta, tereyağ, pide
akşam: bir kase fellak köftesi, bir dilim börek, 3 bardak ayran
Menümu yazıyorum
Sahur :
Tereyağında 2 yumurta
3 dilim peynir
10 zeytin
Domates Salatalık
3 ceviz
3 yaprak marul
1 bardak süt
Iftar yemeği
3 yk çorba
Bir tabak haşlanmış tereyağ da firinlanmis tavuk
Bol salata
Yoğurtlu meze
5 küçük sıkım çiğ köfte
1 bardak ayran
1 avuç içi kadar üzüm
Evde pasta yediler yemedim. Kemalpaşa tatlisin dan yemedim.
Bisküvi arası lokum vardı yemedim
Sakızlı muhallebi yemedim
Üzüm İle nefsimi terbiye ettim
kalitesiz yağ kullanıldıysa yememen isabet olmuş cnmm maltidol sigarada da var kuzummbildiğim kadarıyla kan şekerini yükseltir baş dönmesi baş ağrısı mide ve bağırsak rahatsızlıklarına neden olabilir. aspartamn is beyin faaliyetlerini bozan yaygın kullanılan bir tatlandırıcıdır bızdıkımm depresyona neden olabildiğini bile okumuştum:18:
afiyet olsun canım Fellah köftesi ni çok seviyorum
OGecim bende tebrik ederim canim masallah masallah
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bende bir oturuşta bunun katı katını yerdim ama minik cadı uyuyacam dedi tam iftar saatinde uyutmaya çalıştım uyumadı suyumu zor içtim sonra da iştahım kapandı. aslında belkide iyi oldubu gün tartıda akşam üzeri manyak bir rakam gördüm çok sevindim ama bu kadar hızlı verince de tırsmıyor değilim. bakalım haftaya kadar ne olacak. sonrasın da da zaten adet dönemine giriyorum yine:18::18::18::18: çok korkuyorum yine kilo alacam diye
aslinda adet donemi kilo vermeyi hizlandirmak icin bir firsat bence metabolizma neredeyse 2 kati hizla calisiyormus
ahh bir de ben olabilsem
ohhhh maşallah. ben hayır diyemezdim heralde. önünde şapka çıkarıyorumşapka yoktu bununla idare et
sorun mu var adetle ilgili. kız sen adet olmadan bu kadar verdiysen o dönemde hızlı metabolizmayla uçarsın
adet duzensizligi var bende bir de pms var su an 5 gun gecikti adetim ve sinir kupuyum
ya normalde ben de 800-900 gr civari veriyorum haftada ama bu hafta guzel bir istisna oldu
insallah hepimiz bol bol boyle guzel istisnalar yasariz
Canim hiç olumsuz düşünme olumlu düşün olumlu olsunbende bir oturuşta bunun katı katını yerdim ama minik cadı uyuyacam dedi tam iftar saatinde uyutmaya çalıştım uyumadı suyumu zor içtim sonra da iştahım kapandı. aslında belkide iyi oldubu gün tartıda akşam üzeri manyak bir rakam gördüm çok sevindim ama bu kadar hızlı verince de tırsmıyor değilim. bakalım haftaya kadar ne olacak. sonrasın da da zaten adet dönemine giriyorum yine:18::18::18::18: çok korkuyorum yine kilo alacam diye
Eveeeeeeettttttt haftaya 1. Olalım bizdeeeee0,03 puanla 3. lüğü kaçırdık meleklerim 4, oldukkk yine de çok güzel bir sonuç tekrar tşklerhaftaya ilk 3 teyiz inşallah
Canim hiç olumsuz düşünme olumlu düşün olumlu olsun
Ben senin paylasimlarindan şunu hissediyorum sanki metabolizman hızlı çalışıyorbiraz da evde hareketlisindir üç çocuk olunca
Eveeeeeeettttttt haftaya 1. Olalım bizdeeeee
benim hipotiroidim var. aslında kaplunbağa hızındadır ama nasıl oldu bende anlamadım üç haftadır:44::44::44: birde insülin direncim varmış sanırım o kırıldı karatayla. aylardır yapıyorum karatayı ama şu üç haftadır motor takmış gibi oldum. evde ramazan dolayısıyla hiiiiç bişe yapamaz oldum kafayı ordan kaldırıp oraya koyuyom çocuklara yemek verdiğime şükrediyom. aslında neslihanın paylaştığı ebru şallı linki vardı ona başlamak istiyorum. iki haftada iki beden inceltenden. çünkü kaslarım sarktı sanki bir aydır spor yapamadım nerdeyse. ama dedim ya takatim yok onun için bile
Aynen benimde öyle. Spor salonuna gidiyordum ramazanda gidemem diye bıraktım. Ramazandan sonra artık tekrardan başlıcam inşallah. Ama bir de onun yanında pilates yapmak istiyorum bende her taraf sallanıyor
daha önce bu kilolardayken spor yaptığımda tabi acayip sıkıydım daha ince görünüyordum sanki. spor şart bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?