Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

OGecim bende tebrik ederim canim masallah masallah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Özgecimm tbrk ederim bitanemmm bireyselde takımlar arasında birinci oldun

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962

bu linke bu hafta yaptıklarını yazman gerekiyor tatlımmm

cok tesekkurler

ohhhh maşallah. ben hayır diyemezdim heralde. önünde şapka çıkarıyorum şapka yoktu bununla idare et

inanmiyorummm:95:
zaten tatlandiricilarin zarali oldugunu biliyordum da bu kadarini bilmiyordum gercekten de zehiirler

afiyet olsun canım Fellah köftesi ni çok seviyorum

bende bir oturuşta bunun katı katını yerdim ama minik cadı uyuyacam dedi tam iftar saatinde uyutmaya çalıştım uyumadı suyumu zor içtim sonra da iştahım kapandı. aslında belkide iyi oldu bu gün tartıda akşam üzeri manyak bir rakam gördüm çok sevindim ama bu kadar hızlı verince de tırsmıyor değilim. bakalım haftaya kadar ne olacak. sonrasın da da zaten adet dönemine giriyorum yine:18::18::18::18: çok korkuyorum yine kilo alacam diye

aslinda adet donemi kilo vermeyi hizlandirmak icin bir firsat bence metabolizma neredeyse 2 kati hizla calisiyormus
ahh bir de ben olabilsem

sorun mu var adetle ilgili. kız sen adet olmadan bu kadar verdiysen o dönemde hızlı metabolizmayla uçarsın

adet duzensizligi var bende bir de pms var su an 5 gun gecikti adetim ve sinir kupuyum
ya normalde ben de 800-900 gr civari veriyorum haftada ama bu hafta guzel bir istisna oldu
insallah hepimiz bol bol boyle guzel istisnalar yasariz

adet duzensizligi var bende bir de pms var su an 5 gun gecikti adetim ve sinir kupuyum
ya normalde ben de 800-900 gr civari veriyorum haftada ama bu hafta guzel bir istisna oldu
insallah hepimiz bol bol boyle guzel istisnalar yasariz

bak benim yengem diyeyim benden küçük ama arkadaşına bir tavsiyede bulundu balın içine çörek otu attılar yedirdi ve ertesi sabah kadın adet oldu. o da olamıyormuş bu şekilde yapınca oldu. bir tatlı kaşığıydı sanırım bal ve az bişe de çörek otu. gerçi karataya ters ama bir seferlik bişe olmaz heralde

Canim hiç olumsuz düşünme olumlu düşün olumlu olsun

Ben senin paylasimlarindan şunu hissediyorum sanki metabolizman hızlı çalışıyor biraz da evde hareketlisindir üç çocuk olunca

Canim hiç olumsuz düşünme olumlu düşün olumlu olsun

Ben senin paylasimlarindan şunu hissediyorum sanki metabolizman hızlı çalışıyor biraz da evde hareketlisindir üç çocuk olunca

benim hipotiroidim var. aslında kaplunbağa hızındadır ama nasıl oldu bende anlamadım üç haftadır:44::44::44: birde insülin direncim varmış sanırım o kırıldı karatayla. aylardır yapıyorum karatayı ama şu üç haftadır motor takmış gibi oldum. evde ramazan dolayısıyla hiiiiç bişe yapamaz oldum kafayı ordan kaldırıp oraya koyuyom çocuklara yemek verdiğime şükrediyom. aslında neslihanın paylaştığı ebru şallı linki vardı ona başlamak istiyorum. iki haftada iki beden inceltenden. çünkü kaslarım sarktı sanki bir aydır spor yapamadım nerdeyse. ama dedim ya takatim yok onun için bile

Aynen benimde öyle. Spor salonuna gidiyordum ramazanda gidemem diye bıraktım. Ramazandan sonra artık tekrardan başlıcam inşallah. Ama bir de onun yanında pilates yapmak istiyorum bende her taraf sallanıyor

Aynen benimde öyle. Spor salonuna gidiyordum ramazanda gidemem diye bıraktım. Ramazandan sonra artık tekrardan başlıcam inşallah. Ama bir de onun yanında pilates yapmak istiyorum bende her taraf sallanıyor

daha önce bu kilolardayken spor yaptığımda tabi acayip sıkıydım daha ince görünüyordum sanki. spor şart bencede

Ben de gelmişken menümü yazıyım

Sahur:
1 yumurtadan kıymalı yumurta
Az pide
Domates salatalık peynir zeytin
10 kiraz

İftar:
2 tane közlenmiş patlıcan
Yoğurt
Pide tereyağı(İftarda pide yemek istemiyorum ama dışarıdaydık cıssları yiyeceğime pide yedim)
Domates salatalık peynir zeytin

Ara:
1 toptan az sade dondurma

Spor:1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…