Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftaya çok büyük ihtimalle adet olucam ama yinede hedefimi 56,3 koyuyorum.

Beni uyku tutmadı bende leslie 3 mile fast walk yaptım şimdi de sahur yapiyorum

Süpersin cnm :) bende sanırım bugun giden 500 gr mı fazlasıyla aldım :) resmen menümü yazmaya utanıyorum ama yazcam yinede aslında bu hafta sıfır kaçamak yapcam sanırım o yüzden bol bol götürdüm bugun :)

Iphone dan gönderildi

Bugünkü menüm:

Sahur:
1 kase yoğurt
2 parça beyaz peynir

Iftar:
Peynirli ve patatesli börek
Iftardan sonra ıhım ıhım
10 tanecik çerez
1 dondurma
1 tulumba ama uzun olanından
2 bardak siyah cay
2 litre su
Ama bu hafta sıfır kaçamak yapcam sanırım o nedenle deli danalar gibi saldırdım

Iphone dan gönderildi

ben takdirle takip ediyorum canım marankiyi. annem şu otelde detoks arınma programınada katıldı geçen sene.sonrasında izlenimlerinide paylaştı çok enteresan tetkik ve tedavi yöntemleri var. ne insanlar görmüş kurt düşüren bile olmuş. ben sağlık hastalık kürlerini uygularım, tavsiyelerine kulak veririm 6 yıldır hiç hasta olmuyoruz ailece ilaca karşıyız. bana doktor çocuğun ölecek antibiyotik kullanman lazım dese düşman olurum.çünki antibiyotik tedavi değil hasta eder uzun vadede.ben bunları marankiden öğrendim ne bileyim seviyorum adamı. şimdilik zararını görmedim. koruyucu sağlık ürünlerimide onun sayfasından alıyorum.omega 3 de.

kızlar günaydın şöyle bi geçmiş yaptım geldim. dün akşam dayımlar geldi uğrayamadım 1 hafta bizdeler.köyde kendi bostanından neler getirmiş neler.salatalık kokusunu özlemişim. dünki menumu yazayım
sabah:
çörek otu , kefir ve 2 brd su
kahvaltıda yumurta,peynir,zeytin,yeşillik,2 çavdar ekmek
ara badem 2hurma
öğle kıymalı bulgur pilav yoğurt
ara badem 2hurma
akşam 1,5 kıymalı bakliyatlı kabak dolması , 3 kaşık taze fasulye,4 kaşık pirinç pilav cacık+omega 3 takviye
gece 3 e kadar oturduk çayla 1 avuç badem yedim
spor 4 saat ev temizliğine kurban gitti :)) üstelik belimide ağrıttım

sizde yapabilirsiniz kuzum smiley nin üstüne gelip resmi farklı kaydet dediğin zaman bilgisayarına iner sonra kullanmka istediğin zaman resim ekler gibi eklersin mesajına

Aa öyle mi ekliyosun cnm bende farklı bir şekilde koyuyosun sandım :)
Uzun zaman oldu bilgisayarı sadece nete girmek için kullanıyorum unutmuşum valla :) sagol cnm

Iphone dan gönderildi

ok bende kaydedip kullanacağım ozaman

Patatesleri out demek :))) hoşuma gitti tabirinizle. Bizimkiler pasta yediler bende de pasta out

haha evet 6 ayımı ingilterede geçirince böyle oldu biraz :) süper

menüm
sabah: bir parça hellim peyniri, zeytin, sahanda yumurta, tereyağ, pide
akşam: bir kase fellak köftesi, bir dilim börek, 3 bardak ayran

afiyet olsun canım bir dilimden birşey olmaz ama spor yokmu?

bravo sana afiyet olsun canım

olsun canım bence güzel menün afiyet olsun

bravo sana

canım afiyet olsun sahurun çok az olduğu için acıkmışsın sanki :)

oh köy ürünleri harikadır :) afiyet olsun :) dikkat et beline

369. Etap birincisi lisbeth93, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Dünkü menüm ;sabah;kkk
Akşam ;2tabak çorba,salata

Spor;dün pası kalıp çıkar ,dikiş yap derken eğil kalk vs ,çoook yoruldum ,spor yapmıştın daha çok yordu bni

Bügünde biryere davetliyiz bakalım menüm ne olacak. Şu hastalık gitsede oruca geri donsem

lum nerde ramazan geldi gleli totomu yerinden kaldiramiyorum. insallah ramazandan sonra baslayacam

lum nerde ramazan geldi gleli totomu yerinden kaldiramiyorum. insallah ramazandan sonra baslayacam

ramazandan sonra hep birlikte başlayalımm aslında kendimize haftalık takım spor programımı yapsak hepimiz her gün aynı şekilde çalışsak nasıl olur

afiyetolsun cnm çorba yetiyor hakikaten oda allahtan geliyor feridem bitince başlarsın yine davette dikkat et cnmm

ok bende kaydedip kullanacağım ozaman

kullan tabii bitanemmm

dolmadan sonra pilav fazladan olmuş cnmmm oh ellerine sağlık ev mis gibi olmuştur ama dikkat etmek lazım işte hurmalarıd abiraz azalt neslim toplamda çok fazla kalori alıyorsun kuzum

sen güzel sonuç aldıysan mesele yok neslim komuşumuzun gelini gitti marankiye 1 ay kaldı fakat iyileşemedi

ıhım ıhımmmm hem dondurma hem tulumba birde uzun olanadan ve börekkkk

cezanı kendin seç kuzummmm tamam bu hafta sıfır kaçamak yapacaksın ama en az iki gün bu yediklerini telafi ye gdiecek bitanemm

hakikaten bol kepçeden götürmüşsünnn

maşallahın var Aytencimm

Darısı başına canim ben yatıyorum bu gece kaptanimiz gelmedi galiba Allah rahatlık versin herkese

Ttalım senin hemşon geldi cumaları geliyor pazar günü gidiyor o yzüden haftasonları yasakladı bana pcyi şimdide 10 dk müsade etti sadece takımıma bakacakmışım:18::18::18: o yüzden gelemiyorum bitanemm

kız tickerındaki rakama bayıldım darısı başıma. ama ben her akşam yenilemek istiyorum. her gün yeni bir süprizle karşılaşıyorum tartıda

meerak ettim şimdi maşallahhhh cuumaya sürpriz büyük olacak o zaman

Haftaya çok büyük ihtimalle adet olucam ama yinede hedefimi 56,3 koyuyorum.

gayet güzel cnmmm

afiyetolsun prenses bu seferde kıymalı yumurtaya alıştın pide seçerek iyi yapmışsın

daha önce bu kilolardayken spor yaptığımda tabi acayip sıkıydım daha ince görünüyordum sanki. spor şart bencede

evet spor sıkılaşmayı sağlıyor sporsuz zor gidiyor Gülayımm

Aynen benimde öyle. Spor salonuna gidiyordum ramazanda gidemem diye bıraktım. Ramazandan sonra artık tekrardan başlıcam inşallah. Ama bir de onun yanında pilates yapmak istiyorum bende her taraf sallanıyor
hep birlikte başlayacağız inş prenses şimdi ne kadar yapsakda az oluyor :26:

ayyyy inşallah birinci olalım ilk girdiğimiz hafta olmuştuk ne güzeldi yaw

yine olacağız inş hiç merak etme sen

Gülaycım bence değerlerin yükselmeye başladı böylece kilo verme hızın arttı

Eveeeeeeettttttt haftaya 1. Olalım bizdeeeee

inaşllah cnmmmm

adet duzensizligi var bende bir de pms var su an 5 gun gecikti adetim ve sinir kupuyum
ya normalde ben de 800-900 gr civari veriyorum haftada ama bu hafta guzel bir istisna oldu
insallah hepimiz bol bol boyle guzel istisnalar yasariz

bayıldım bu istisnaya Özgecim birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine yazmayı unutma sakın yoksa ceza alırız takım olarak bızdıkımm

su ve çorbadan sonra insan tıkanıyor hakikatennn

inanmiyorummm:95:
zaten tatlandiricilarin zarali oldugunu biliyordum da bu kadarini bilmiyordum gercekten de zehiirler

malesef öyle bızdıkkk

tbrk ediyorum tüm cıslara hayır dediğin içinnn menün de harika

menüm
sabah: bir parça hellim peyniri, zeytin, sahanda yumurta, tereyağ, pide
akşam: bir kase fellak köftesi, bir dilim börek, 3 bardak ayran

afiyetolsun Gülaycım fellah köftesi süper börekte kararında süperr

Aminnnn cnmmmm

Patatesleri out demek :))) hoşuma gitti tabirinizle. Bizimkiler pasta yediler bende de pasta out

bende sevdimmmm cıslar outtt

afiyetolsun Fatmacımm out yapmışsın yerine kararında tahin helvası tüketmişsin tbrkler cnmmm

Sanırım bu her 5 kiloda 1 beden inceleme sadece benim için geçerli değil göbek aynen duruyo bacaklar sadece zayıflamış

o göbüşde gidecek hiç merak etme cnmm

Aaaa bende ikinci olmusummmm :) :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

oldun ya kuzummmm tbrk ederim tekrarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…