Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ikea ya bayilyorum bennn her gittigimde cebimdeki parayi bosaltip cikarim
bence bir daha sahuru kacirma ya sahuru ogun olarak yapmadan tutulan oruc cok zorlamaz mi :26:
ikea guzel bazen aa bak ne ucuzmus bu deyip birseyler aliyosun sonra kasada kisa sureli sok yasiyosun birkac sey alinca yine gidiyo paralar ama bende seviyorum o tarz magazalari gezmeyi
hayir cnm hic acikmiyorum nedense yani taa lisede ortaokulda da annem babam zorla uyandirirlardi beni ben uyumak isterdim sadece ama simdi oglum oldugu icin halsiz kalmak istemiyorum hem butun isler benim basimda ev isi yemek enerjisiz kalmamak icin sahur yapiyorum gerci az yedigim halde zor yatiyorum sahur sonrasi ama olsun napalim hem sahur yapmak bile sevap birde o yani var zaten gec yatiyorum bu ara o yuzden yatadan yapiyorum sahurumu gece 1-2 gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsecikler gelmemiş ramazan bitince şöyle hepimiz toparlayalim kendimizi kızlar ramazan bitince ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum açık hava insanı çok rahatlatır bende bir mutluluk oluyor
aaynen cnm acikhavadaki yuruyus cok rahatlatiyo mutlu ediyo insani

selam kızlar
yok canimya iftardan sonra birazcik yuruyorum ama cocuk adimlariyla ne kadar etkili olursa o da ramazandan once bir saat gunluk sporum vardi. insallah ramazandan sonrada baslayacam o tempoda.

inş başlarsın canım zaten kaç gün kaldıki yarıladık ramazanı da :/

afiyet olsun canım 2 saat mi neyse en azından iyi hareket olmuş :)

afiyet olsun canım kabak çiçeği dolması hiç yemedim merak ettim :)

Ananem oruç açtırdı maşallah 6 sofra kuruldu

bizede bu akşam geliyor misafirler 2 aile birden :18::18:

Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok

afiyet olsun canım :)

açıklama yapmana kurban afiyet olsun canım azcıktan bişi olmaz

süpürge hayırlı olsun canım :) ikeada gezmeye bayılırım bende :) laptopunun ciddi bir sorunu yoktur umarım cnm

Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)

iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba

afiyet olsun canım :)

cevap için sağol canım kiraz yerim azcık o zaman teşekkürler :)

sagol cnm cok sukur suan canim laptopumdan yaziyorum sana bu mesaji alali 3 yil oldu ama yani onu yipratacak kadar kullanmadik yani oglum yuzunden basina ne geliyosa geliyo malesef
ay insallah bozulmaz birdaha
kabak cicegini bende merak ettim tadini
evet cnm ikea tarzi magazalar benimde cokhosuma gidiyo

oh çok şükür canım benimkide bazen sapıtıyo seninkinin markası ne?
kuzenim bir kere meyvesuyu dökmüştü o günden sonra asla eskisi gibi olmadı :
bende alacağım birşey olmasa bile gezerim

oh çok şükür canım benimkide bazen sapıtıyo seninkinin markası ne?
kuzenim bir kere meyvesuyu dökmüştü o günden sonra asla eskisi gibi olmadı :
bende alacağım birşey olmasa bile gezerim

Sony cnm aynen benimde oğlum su ve başka bi süre sonra meyve suyu döktü ve kafayı yedi emektar
İşte benim emektar :)

Iphone dan gönderildi

Sony cnm aynen benimde oğlum su ve başka bi süre sonra meyve suyu döktü ve kafayı yedi emektar Eki Görüntüle 1187600 Eki Görüntüle 1187601
İşte benim emektar :)

Iphone dan gönderildi

ahah benimkide 2 yaşında benimkide beyaz ama markası TOSHIBA :) inşallah hiç bir sorun çıkarmazlar en azından bir kaç yıl :)

analiziniz süper olmuş kızlar başarılarınız daim olsun

teşekkür ederiz

ahah benimkide 2 yaşında benimkide beyaz ama markası TOSHIBA :) inşallah hiç bir sorun çıkarmazlar en azından bir kaç yıl :)

teşekkür ederiz
Ayy benimkisi abi mi oluyo bu durumda
Seninkine de Allah sıhhatli çalışmalar nasip etsin Allah bağışlasın Bencede birkaç yıl daha idare etsinler bizi

Iphone dan gönderildi

slm kizlar camlari.i sildim sayilir. simdi balkonlari yikayip balkon camlarina arkadan su tutacam sonra da sineklikleri takarim artik. ayyy midem kazindi ama si.diden cik aciktim. sahur da aciktiracak bise de yemiyorum ki. yedigim pide el kadar bise. o da dedigi. gibi arasi bile acilmiyo incecik

Allah güç kuvvet versin cnm bnm kolay değil 3 cocuk ev işi oruçlu oruçlu o yüzden acıkmışsındır :)

Iphone dan gönderildi

Kizlar misafirim var ugrayamiyorum kusura bakmayin. Dunki menum yazayim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle yogurt yulaf ezme
Aksam karniyarik az bulgur pilav
Spor yuzme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bir sey sorucam
bu Sabah tartildim merak edip cunku diyete baslamamin 1 ayi olacakti ama korkunc bir rakam gordum +500 gr gibi
ogleleyin de adet oldum
sizce adet yuzunden midir o 500 gr :18:
cuma da cumartesi de cok yemedim cunku

ya bir sey sorucam
bu Sabah tartildim merak edip cunku diyete baslamamin 1 ayi olacakti ama korkunc bir rakam gordum +500 gr gibi
ogleleyin de adet oldum
sizce adet yuzunden midir o 500 gr :18:
cuma da cumartesi de cok yemedim cunku

Bence regl yüzündendir cnm

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…