- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ikea guzel bazen aa bak ne ucuzmus bu deyip birseyler aliyosun sonra kasada kisa sureli sok yasiyosun birkac sey alinca yine gidiyo paralar ama bende seviyorum o tarz magazalari gezmeyiikea ya bayilyorum bennnher gittigimde cebimdeki parayi bosaltip cikarim
bence bir daha sahuru kacirma ya sahuru ogun olarak yapmadan tutulan oruc cok zorlamaz mi :26:
aaynen cnm acikhavadaki yuruyus cok rahatlatiyo mutlu ediyo insaniKimsecikler gelmemişramazan bitince şöyle hepimiz toparlayalim kendimizi kızlar ramazan bitince ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum açık hava insanı çok rahatlatır bende bir mutluluk oluyor
ayy cok guzel olmus ellerine saglikGünaydın bonibonlar,
Takım analizinizi hazırladım..
100 üzerinden 70 aldınız..
Herkesi tebrik ediyorum.. ve sağlıklı, keyifli bir şekilde zayıflamaya devam etmenizi gönülden diliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36123594#post36123594
yok canimya iftardan sonra birazcik yuruyorum ama cocuk adimlariyla ne kadar etkili olursa o da ramazandan once bir saat gunluk sporum vardi. insallah ramazandan sonrada baslayacam o tempoda.
Bende şimdi geldimm menümü yazıyım hemen bir geçmiş yapıyıım
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
Domates salatalık zeytin peynir
Azıcık pide
İftar:
Azıcık fasulyeli çorba
2 kaşık mantı :18:
1 kase yoğurt
Tavuk eti
5-6 köfte
Spor: 30 dakika yürüyüş
2 saat bulaşık yıkama
Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 parça tavuk göğüs
Salatalık 1 bardak süt
Iftar
3 yk çorba
3 tane kabak çiçeği dolması (pirinçli doldurmuş lar çok severim ama 3 tane yedim en fazla 2 yk pirinç kadardir)
3 köfte
2 parça tavuk göğüs
semizotu ve dereotu cacigi
5 küçük sıkım çiğ köfte
2 top Maraş dondurmasi
sıvı
3 lt su
1 maden suyu
Sporum yok ama iftardan önce kızımla parka gidiyorum her gün benim için az da olsa spor gibi yorucu oluyor
Ananem oruç açtırdı maşallah 6 sofra kuruldu
Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok
menum
sabah: sahanda yumurta, tereyağ, peynir, yer fıstığı, pide
akşam: bir kase kuru fasulye, bol salata, azıcık pide
sonrasında bir tane közde mısırçok güzel kokmuştu
iki lt kadar su, az yürüyüş
kızlar pide pide diyomda bu pide öyle puf puf değil incecik yufkadan biraz hallice bişe. gerçi azı çoğu olmaz ama yinede söylim dedim
Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodumdua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben
Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)
iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba
cok emin degilim canim ama benim bildigim muz ve yumurta birbirini tutuyor digerleri olmuyor :26: hatta muzu yerli secmek gerek sanirim
ama kahvaltida az kiraz yiyebilirsin meyve olarak canan karatayin katildigi bir tv programinda dinlemistim
menun de cok cok iyi bu arada
Günaydın bonibonlar,
Takım analizinizi hazırladım..
100 üzerinden 70 aldınız..
Herkesi tebrik ediyorum.. ve sağlıklı, keyifli bir şekilde zayıflamaya devam etmenizi gönülden diliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36123594#post36123594
sagol cnm cok sukur suan canim laptopumdan yaziyorum sana bu mesaji alali 3 yil oldu ama yani onu yipratacak kadar kullanmadik yani oglum yuzunden basina ne geliyosa geliyo malesefselam kızlar
inş başlarsın canım zaten kaç gün kaldıki yarıladık ramazanı da :/
afiyet olsun canım 2 saat mineyse en azından iyi hareket olmuş :)
afiyet olsun canım kabak çiçeği dolması hiç yemedim merak ettim :)
bizede bu akşam geliyor misafirler 2 aile birden :18::18:
afiyet olsun canım :)
açıklama yapmana kurbanafiyet olsun canım azcıktan bişi olmaz
süpürge hayırlı olsun canım :) ikeada gezmeye bayılırım bende :) laptopunun ciddi bir sorunu yoktur umarım cnm
afiyet olsun canım :)
cevap için sağol canım kiraz yerim azcık o zaman teşekkürler :)
sagol cnm cok sukur suan canim laptopumdan yaziyorum sana bu mesaji alali 3 yil oldu ama yani onu yipratacak kadar kullanmadik yani oglum yuzunden basina ne geliyosa geliyo malesef
ay insallah bozulmaz birdaha
kabak cicegini bende merak ettim tadini
evet cnm ikea tarzi magazalar benimde cokhosuma gidiyo
oh çok şükür canım benimkide bazen sapıtıyo seninkinin markası ne?
kuzenim bir kere meyvesuyu dökmüştü o günden sonra asla eskisi gibi olmadı :
bende alacağım birşey olmasa bile gezerim
analiziniz süper olmuş kızlar başarılarınız daim olsun
Sony cnm aynen benimde oğlum su ve başka bi süre sonra meyve suyu döktü ve kafayı yedi emektar Eki Görüntüle 1187600 Eki Görüntüle 1187601
İşte benim emektar :)
Iphone dan gönderildi
analiziniz süper olmuş kızlar başarılarınız daim olsun
Ayy benimkisi abi mi oluyo bu durumdaahah benimkide 2 yaşında benimkide beyaz ama markası TOSHIBA :) inşallah hiç bir sorun çıkarmazlar en azından bir kaç yıl :)
teşekkür ederiz
slm kizlar camlari.i sildim sayilir. simdi balkonlari yikayip balkon camlarina arkadan su tutacam sonra da sineklikleri takarim artik. ayyy midem kazindi ama si.diden cik aciktim. sahur da aciktiracak bise de yemiyorum ki. yedigim pide el kadar bise. o da dedigi. gibi arasi bile acilmiyo incecik
ya bir sey sorucam
bu Sabah tartildim merak edip cunku diyete baslamamin 1 ayi olacakti ama korkunc bir rakam gordum +500 gr gibi
ogleleyin de adet oldum
sizce adet yuzunden midir o 500 gr:18:
cuma da cumartesi de cok yemedim cunku
Hayırdır bi ben mi varım buralarda :)
Iphone dan gönderildi
uyumuş kalmışımnaptın sindim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?