Ananem oruç açtırdı maşallah 6 sofra kuruldu
Kıyamam hadi dinlenbiraz yorulmuşsun
Kimsecikler yok .Bende napayım yatayım Allah rahatlık versiiiiinnnnn herkese
Öğlen 3 e kadar uyurum artık
Evet bugün baya sakinmişSanada Allah rahatlık versin ablacımm
Ay dimi insanın açıklayası geliyo ben cok yaramazlık yapmıyorum aslında gibi:)menum
sabah: sahanda yumurta, tereyağ, peynir, yer fıstığı, pide
akşam: bir kase kuru fasulye, bol salata, azıcık pide
sonrasında bir tane közde mısırçok güzel kokmuştu
iki lt kadar su, az yürüyüş
kızlar pide pide diyomda bu pide öyle puf puf değil incecik yufkadan biraz hallice bişe. gerçi azı çoğu olmaz ama yinede söylim dedim
Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodumdua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben
Afiyet olsun canımmenum
kızlar pide pide diyomda bu pide öyle puf puf değil incecik yufkadan biraz hallice bişe. gerçi azı çoğu olmaz ama yinede söylim dedim
Hayırlı olsun canım süpürgen umarım güzel günlerde kullanırsın hiç bozulmaziyi gezmişsin maşallah ikeada gezmeyi bakınmayi çok seviyorum bende izmir de forumdakini gelmiştim hayran olmuştum
Afiyet olsun canımmısır cıslara giriyor mu bilmiyorum ama bende mısır dayanamazdim galiba hele ki közlenmış mısır a
kaptan bir şey sorabilir miyim?
muzlu kahvaltı var ya onda muz yerine başka meyve yiyemez miyiz? ben muz hiç sevmembazen yumurtadan da bıkıyorum
menümü yazayım
Sabah
2 yumurta ,peynir,zeytin,salatalık,5-6 tane taze fındık
Akşam
fırın tavuk, közlenmiş biber salatası,1 avuç vişne
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su
Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodumdua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben
Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)
iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba
Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 parça tavuk göğüs
Salatalık 1 bardak süt
Iftar
3 yk çorba
3 tane kabak çiçeği dolması (pirinçli doldurmuş lar çok severim ama 3 tane yedim en fazla 2 yk pirinç kadardir)
3 köfte
2 parça tavuk göğüs
semizotu ve dereotu cacigi
5 küçük sıkım çiğ köfte
2 top Maraş dondurmasi
sıvı
3 lt su
1 maden suyu
Sporum yok ama iftardan önce kızımla parka gidiyorum her gün benim için az da olsa spor gibi yorucu oluyor
kkk karatay kahvaltisi oluyor degil mi :44: bence menun cok guzelMenüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok
kozde misir sanirim biraz cis ama hem ramazandayiz oruclusunuz hem de arada sirada yenilenden bir sey olmaz bencemenum
Bende şimdi geldimm menümü yazıyım hemen bir geçmiş yapıyıım
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
Domates salatalık zeytin peynir
Azıcık pide
İftar:
Azıcık fasulyeli çorba
2 kaşık mantı :18:
1 kase yoğurt
Tavuk eti
5-6 köfte
Spor: 30 dakika yürüyüş
2 saat bulaşık yıkama
Günaydın bonibonlar,
Takım analizinizi hazırladım..
100 üzerinden 70 aldınız..
Herkesi tebrik ediyorum.. ve sağlıklı, keyifli bir şekilde zayıflamaya devam etmenizi gönülden diliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36123594#post36123594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?