Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok

menum
sabah: sahanda yumurta, tereyağ, peynir, yer fıstığı, pide
akşam: bir kase kuru fasulye, bol salata, azıcık pide
sonrasında bir tane közde mısır çok güzel kokmuştu
iki lt kadar su, az yürüyüş

kızlar pide pide diyomda bu pide öyle puf puf değil incecik yufkadan biraz hallice bişe. gerçi azı çoğu olmaz ama yinede söylim dedim

Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodum dua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben

Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)

iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba

Ay dimi insanın açıklayası geliyo ben cok yaramazlık yapmıyorum aslında gibi:)

Hayırlı olsun canım süpürgen umarım güzel günlerde kullanırsın hiç bozulmaz iyi gezmişsin maşallah ikeada gezmeyi bakınmayi çok seviyorum bende izmir de forumdakini gelmiştim hayran olmuştum

Afiyet olsun canım mısır cıslara giriyor mu bilmiyorum ama bende mısır dayanamazdim galiba hele ki közlenmış mısır a

Hayırlı olsun canım süpürgen umarım güzel günlerde kullanırsın hiç bozulmaz iyi gezmişsin maşallah ikeada gezmeyi bakınmayi çok seviyorum bende izmir de forumdakini gelmiştim hayran olmuştum

Cok teşekkür ederim cnm bnm darısı tüm evinin eksiği olanlara insallah ya bende seviyorum ikea conforama lipo :) bunlarda hep mobilya ev eşyası elektronik hersey var he bide mediamarkt var eşimle severek gezdiğimiz yerlerdendir

Iphone dan gönderildi

cok emin degilim canim ama benim bildigim muz ve yumurta birbirini tutuyor digerleri olmuyor :26: hatta muzu yerli secmek gerek sanirim
ama kahvaltida az kiraz yiyebilirsin meyve olarak canan karatayin katildigi bir tv programinda dinlemistim
menun de cok cok iyi bu arada

Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)

iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba

ikea ya bayilyorum bennn her gittigimde cebimdeki parayi bosaltip cikarim
bence bir daha sahuru kacirma ya sahuru ogun olarak yapmadan tutulan oruc cok zorlamaz mi :26:

kabak cicegi dolmasini ben de cok seviyorum kokusu falan cok hos
ben 3 ile dayanamazdim valla bravo

Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok
kkk karatay kahvaltisi oluyor degil mi :44: bence menun cok guzel
kozde misir sanirim biraz cis ama hem ramazandayiz oruclusunuz hem de arada sirada yenilenden bir sey olmaz bence
afiyet olsun

2 kasik mantidan bir sey olmaz bence ya goz hakki sonucta ne guzel kararinda yemissin
2 saat bulasik mi sen zaten tum o iftari eritmissindir fazlasiyla

Kimsecikler gelmemiş ramazan bitince şöyle hepimiz toparlayalim kendimizi kızlar ramazan bitince ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum açık hava insanı çok rahatlatır bende bir mutluluk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…