- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
afiyet olsun tatlım evet sabah az olmuş malum sıcaklar sıcaklarrrrrrrrriyi akşamlar herkese
yarın oruç tutacağım inş banyomu yaptım geldim :)
Sabah
menemen,kuru erik 4 tane,zeytin 3 tane (canım birşey istemedi sıcaktan mı ne)
Akşam
6 tane minik köfte ızgara, 2 tane kocaman köy salatalığı az tuz serpilmiş, 3 kuru erik
spor:1 saat yürüyüş
1 bardak yeşilçay,3ltsu
burçlar mı değişmiş ımmmAy takvimiyle ilgilenen varmı bilmiyorum ama bir göz atın isterseniz
Temmuz Ayı "Kilo Alma" ve "Kilo Verme" Dönemleri
( Kilo Alma Dönemi : Yedikleriniz 2 kat daha fazla yarayacak vücudunuza.. Bu yüzden kilo almak isteyenler porsiyonları büyütsün. Kilo vermek isteyenler ise bu dönemde yağlardan ve karbonhidratlardan olabildiğince uzak dursun.. - Kilo Verme Dönemi : Yedikleriniz vücudunuza pek yaramayacak ve iştah kaybı yaşayacaksınız.. Bu yüzden kilo almak isteyenler kendilerini biraz daha yemek yemek için zorlamalı.. Kilo vermek isteyenlerde bu dönemde diyete daha kolay alışacaktır.. Aynı zamanda Kilo Verme Dönemi ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KURTULMAK için en iyi dönemdir.. )
Kilo Alma Dönemleri : 28 Haziran 12.08 - 12 Temmuz 14.26 , 28 Temmuz 01.42 - ..
Kilo Verme Dönemleri : 13 Temmuz 15.26 - 27 Temmuz 01.42
Temmuz ayı "Epilasyon" - "Siyah Nokta Temizleme" - "Geç Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri ( Ben her ay tarihleri buradan vereceğim kızlar. )
1. Tarih :
12 Temmuz 15.26'da başlayıp 13 Temmuz 06.06'ya kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )
2. Tarih :
19 Temmuz 12.42'de başlayıp 21 Temmuz 19.35'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )
Ama önemli olan adet sonrasına denk gelmesi lazım. 1-2-3 gün öncesi olmaz. Sebebi ise BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR ..
bu arada kızlar bizim burçlarımız değişmiş ikizler burcuydum boğa burcu olmuşummm ne iştir
iyi akşamlar herkese
yarın oruç tutacağım inş banyomu yaptım geldim :)
Sabah
menemen,kuru erik 4 tane,zeytin 3 tane (canım birşey istemedi sıcaktan mı ne)
Akşam
6 tane minik köfte ızgara, 2 tane kocaman köy salatalığı az tuz serpilmiş, 3 kuru erik
spor:1 saat yürüyüş
1 bardak yeşilçay,3ltsu
o zaman ben 3 insanımçünkü ispanyolca ve korecede biliyorum ama korecede daha baştayım
seviyorum dil öğrenmeyi
demiyorlar kıskançlıktan dermişim
afiyet olsun tatlım evet sabah az olmuş malum sıcaklar sıcaklarrrrrrrrr
burçlar mı değişmiş ımmmbu konularda hiç bilgim yok valla
ben kovaydım ne oldum ki kayıp mı oldum ben kimim
ayy çok keyifliydim taki 8. takıma kadar bi daha yardım olsun diye bile kimseye gitmiycem bi siz bi biz işte
hanımefendinin teki iki dilim börek iki dilim kek 1 tabak pilav üstüne yine kek yemiş ve ben çok karbn-onhidrat örbnek menü istersen 3. atkım ve . takımdan yardım alabilirsin dediğimde otlayamam ben menüde lazım olursa kendi kaptanımdan alırım vs vs demiş yok arkadaş illa benim tepemi attırıyorlar ya
aaaa niye oyle demis ki simdi
kek pilav yemiyince otlaniyormuymusuzprotein noluyomus saglikli k.hidratlar yaglar noluyormus acaba...cok bilincsiz yapiyoruz bu diyet islerini ya
canım şimdi konuştukta çocuk daha zaten 15 yaşında,ne takım kuralından ne listeden haberi var bir heves kilo vermek istiyor inşallah dogru yöntemlerle verir üzüldüm bu seferde bee
ama 15 yasindaysa daha kotu erigim kaptanim simdi bunlari yicek ee metabolizma da hizli azicik kesse bile kilo vericek sonra da bunun dogru yol oldugunu sanacak
neyse zaten yarismada takildikca ogrenir zamanla ne yanlis ne dogru beslenme diye
afiyet olsun tatlım evet sabah az olmuş malum sıcaklar sıcaklarrrrrrrrr
burçlar mı değişmiş ımmmbu konularda hiç bilgim yok valla
ben kovaydım ne oldum ki kayıp mı oldum ben kimim
ayy çok keyifliydim taki 8. takıma kadar bi daha yardım olsun diye bile kimseye gitmiycem bi siz bi biz işte
hanımefendinin teki iki dilim börek iki dilim kek 1 tabak pilav üstüne yine kek yemiş ve ben çok karbn-onhidrat örbnek menü istersen 3. atkım ve . takımdan yardım alabilirsin dediğimde otlayamam ben menüde lazım olursa kendi kaptanımdan alırım vs vs demiş yok arkadaş illa benim tepemi attırıyorlar ya
menun cok iyi
ooo ne guzel
benim okul ingilizce oldugu icin ingilizceyi biraz zorunluluktan ogrendim acikcasi
su an da almanca ogreniyorum bu yil bahar doneminde de almanyaya gidicem erasmusla bakalim nasil olacak
ins almanyaya gittigimde 60 a dusmus olurum
menum
Sabah
yarim muz 1 cb ye yakin ceviz peynir domates 8 zeytin yedi otlu cay
aksam
1 cb badem findik ceviz karisimi 1 kayisi 1 cb ye yakin tarcinli sut
karnim cok agriyor ve sisligim var o yuzden aksam duzenli bir seyler yiyemedim
spor leslie 3 mile
su 3 lt ve birkac bardak yesilcay
kuruyemisler cigden bu arada
evet az ama acıkmadım hiç sanki sıcaklar mideme doldu :)
teşekkürler canım
almancaya ısınamadım hiç :26: bence almanyaya incecik gideceksin inş :)
bende ispanyaya gideceğim ve bende 60 olarak gitmek istiyorum oradaki arkadaşıma sürpriz yapacağım:)
afiyet olsun tatlım az olmuş ama rahatszsın heralde geçmiş olsun cnm
menüm
sabah: sahanda yumurta, peynir, tereyağ, yer fıstığı, az pide
akşam: 5 etli sarma, 1 kase toga (başka yerlerde ayran aşı diye biliniyor)
bol su
veeeeee 1 saat skinny jean egzersizi
en sonunda bismillah dedim. çocuklarla beraber başladık
menu de guzel spor da
skinny jeans ebru sallinin pilates programi oluyor degil mi
pilates topu gerekiyor mu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?