Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun tatlım evet sabah az olmuş malum sıcaklar sıcaklarrrrrrrrr

burçlar mı değişmiş ımmm bu konularda hiç bilgim yok valla
ben kovaydım ne oldum ki kayıp mı oldum ben kimim
ayy çok keyifliydim taki 8. takıma kadar bi daha yardım olsun diye bile kimseye gitmiycem bi siz bi biz işte
hanımefendinin teki iki dilim börek iki dilim kek 1 tabak pilav üstüne yine kek yemiş ve ben çok karbn-onhidrat örbnek menü istersen 3. atkım ve . takımdan yardım alabilirsin dediğimde otlayamam ben menüde lazım olursa kendi kaptanımdan alırım vs vs demiş yok arkadaş illa benim tepemi attırıyorlar ya

menun cok iyi

o zaman ben 3 insanım çünkü ispanyolca ve korecede biliyorum ama korecede daha baştayım

seviyorum dil öğrenmeyi

demiyorlar kıskançlıktan dermişim

ooo ne guzel
benim okul ingilizce oldugu icin ingilizceyi biraz zorunluluktan ogrendim acikcasi
su an da almanca ogreniyorum bu yil bahar doneminde de almanyaya gidicem erasmusla bakalim nasil olacak
ins almanyaya gittigimde 60 a dusmus olurum

Son düzenleme:

aaaa niye oyle demis ki simdi
kek pilav yemiyince otlaniyormuymusuz protein noluyomus saglikli k.hidratlar yaglar noluyormus acaba...cok bilincsiz yapiyoruz bu diyet islerini ya

aaaa niye oyle demis ki simdi
kek pilav yemiyince otlaniyormuymusuz protein noluyomus saglikli k.hidratlar yaglar noluyormus acaba...cok bilincsiz yapiyoruz bu diyet islerini ya

canım şimdi konuştukta çocuk daha zaten 15 yaşında,ne takım kuralından ne listeden haberi var bir heves kilo vermek istiyor inşallah dogru yöntemlerle verir üzüldüm bu seferde bee

canım şimdi konuştukta çocuk daha zaten 15 yaşında,ne takım kuralından ne listeden haberi var bir heves kilo vermek istiyor inşallah dogru yöntemlerle verir üzüldüm bu seferde bee

ama 15 yasindaysa daha kotu erigim kaptanim simdi bunlari yicek ee metabolizma da hizli azicik kesse bile kilo vericek sonra da bunun dogru yol oldugunu sanacak
neyse zaten yarismada takildikca ogrenir zamanla ne yanlis ne dogru beslenme diye

ama 15 yasindaysa daha kotu erigim kaptanim simdi bunlari yicek ee metabolizma da hizli azicik kesse bile kilo vericek sonra da bunun dogru yol oldugunu sanacak
neyse zaten yarismada takildikca ogrenir zamanla ne yanlis ne dogru beslenme diye

aynen canım zamanla öğrenecek yani öyle umuyorum

menum

Sabah
yarim muz 1 cb ye yakin ceviz peynir domates 8 zeytin yedi otlu cay

aksam
1 cb badem findik ceviz karisimi 1 kayisi 1 cb ye yakin tarcinli sut

karnim cok agriyor ve sisligim var o yuzden aksam duzenli bir seyler yiyemedim

spor leslie 3 mile
su 3 lt ve birkac bardak yesilcay

kuruyemisler cigden bu arada

Son düzenleme:

evet az ama acıkmadım hiç sanki sıcaklar mideme doldu :)

teşekkürler canım

ooo ne guzel
benim okul ingilizce oldugu icin ingilizceyi biraz zorunluluktan ogrendim acikcasi
su an da almanca ogreniyorum bu yil bahar doneminde de almanyaya gidicem erasmusla bakalim nasil olacak
ins almanyaya gittigimde 60 a dusmus olurum

almancaya ısınamadım hiç :26: bence almanyaya incecik gideceksin inş :)
bende ispanyaya gideceğim ve bende 60 olarak gitmek istiyorum oradaki arkadaşıma sürpriz yapacağım:)

afiyet olsun tatlım az olmuş ama rahatszsın heralde geçmiş olsun cnm

menüm
sabah: sahanda yumurta, peynir, tereyağ, yer fıstığı, az pide
akşam: 5 etli sarma, 1 kase toga (başka yerlerde ayran aşı diye biliniyor)
bol su
veeeeee 1 saat skinny jean egzersizi
en sonunda bismillah dedim. çocuklarla beraber başladık

ins canim
ikimiz de pasaport kontrolunden incenik gecelim
sen de mi erasmusla falan gidiyorsun yoksa gezmeye mi
bana almanac cok sevimli geliyor ya boyle dusunen 1 avuc insandan biriyim

Son düzenleme:

menu de guzel spor da
skinny jeans ebru sallinin pilates programi oluyor degil mi
pilates topu gerekiyor mu :44:

Son düzenleme:
bu gün kız kardeşim tarafından fırça yedim. madem zayıflamaya başladın o zaman niye sıkılaşmıyorsun dedi. bari bayrama kadar yapta fıstık gibi ol dedi. dalga geçtim önce oldu şu ramazan günü başka derdim yoktu birde spor yapacam dedim. akşama kadar baya beynimde yankılandı o sözler. yemekten sonra eşimi postalayıp kendimi platese vurduğumu gördüm başlamak bitirmenin yarısıymış ben yolu yarıladım. artık biliyorum ki devam edecem (inşallah) size de göndereyimmi benim kız kardeşi acayip etkili

menu de guzel spor da
skinny jeans ebru sallinin pilates programi oluyor degil mi
pilates topu gerekiyor mu :44:

ever ebru şallının canım. ya aslında top çok kullanılmıyor canım. ben top olmadığı zamanlarda yere uyarlayıp hareketleri öyle yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…