Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ever ebru şallının canım. ya aslında top çok kullanılmıyor canım. ben top olmadığı zamanlarda yere uyarlayıp hareketleri öyle yapıyordum.

ben de top alma konusunda biraz cimrilik yapiyorum ya
duzenli yapicagima emin olsam biraz daha kilo verdikten sonar alirim da suu an kendimden emin olamiyorum

ben de top alma konusunda biraz cimrilik yapiyorum ya
duzenli yapicagima emin olsam biraz daha kilo verdikten sonar alirim da suu an kendimden emin olamiyorum

sen bilirsin ama motivasyon kaynağı oluyor durumun varsa al bence. kullanmazsan söndürür saklarsın nolacak. gerçi benimki sürekli şiş duruyor ama

sen bilirsin ama motivasyon kaynağı oluyor durumun varsa al bence. kullanmazsan söndürür saklarsın nolacak. gerçi benimki sürekli şiş duruyor ama

ya zaten simdi incelmek degil oncelikli amacim ama 70 e indigimde ben de pilatese baslamak istiyorum
o zaman alirim

bir de zaten bu gobekle nereme pilates yapicam govdemi tasiyamiyorum resmen

Son düzenleme:
ayyyy bacaklarım çok ağrıyo. yürürken titriyor resmen önümüzdeki 5 gün vay halime:18::18::18::18:

afiyet olsun canım süpersin

ins canim
ikimiz de pasaport kontrolunden incenik gecelim
sen de mi erasmusla falan gidiyorsun yoksa gezmeye mi
bana almanac cok sevimli geliyor ya boyle dusunen 1 avuc insandan biriyim

yok erasmusla ingiltereye gittim işte tatlım geçen sene :) gezmeye gidiyorum inş :)

olabilir canım bana da ispanyolca öyleydi zevk meselesi

inş incecik gideriz canım :)

ay ne güzel bende isterimm sıkılaştırıyormu cidden

illaki sıkılaştırıyordur. acayip ter attım ve kalçam bacaklarım çok yandı

illaki sıkılaştırıyordur. acayip ter attım ve kalçam bacaklarım çok yandı

bizde var videoları cdleri zamanında kuzenimle başlamayı düşnüyorduk ama nerdee

zaten canın yanıyorsa işe yarıyordur bende 65 filan olayımda yapacağım şimdi hedefim 65 olmak önce

bizde var videoları cdleri zamanında kuzenimle başlamayı düşnüyorduk ama nerdee

zaten canın yanıyorsa işe yarıyordur bende 65 filan olayımda yapacağım şimdi hedefim 65 olmak önce

ayyy inşallah hedefine ulaşırsın canım. ben hem kilo verip hemde sıkılaşmak istiyorum. en son 82 ye indiğimde spor da yapıyordum ve şimdi göründüğümden daha zayıf görünüyordum yeniden istiyorum o vücudu

inşallah hepbirlikte hedefimize ulaşacağız tatlım

Kızlar iyi geceler hemen menümü yazayım cıkcam çünkü bugun cok yoruldum

Sahur:
Yok yapamadım cok tok hissederken yiyemiyorum malesef yediğim zamanda uyuyamıyorum

Iftar:
Ev lahmacunu cok ince actım küçük yuvarlaklar yapıyorum ben 3 tane kadar yedim sanırım (utangac gülümsemeyi ekleyemiyorum siz görmüş gibi yapın artık:) )
2 kocaman bardak ayran gercekten büyük bardakta içtim :)
1 bardak portakal suyu bugun tüm gün nasıl cnm çekti anlatamam eşimi aradım getirmesini istedim
1 hurma oruç açarken 1 kayısı sindirim sorunu yaşamamak için 1 omega 3 tablet içinde b6 ve b12 de var birde folikasit var içinde ama folikasiti normal bir insan içebiliyo muydu ki hamilelere veriliyor eşimde içerse hamile kalmasın dermişim şaka bir yana ben hamilelik istemesem bile almam etkiler mi ki acaba normal bir insan içebilir mi

Iphone dan gönderildi

Ben geldimm menümü yazıyımda hemen bir geçmişe bakıyım

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
El içi kadar pide
Domates salatalık peynir

İftar:
Yinee tereyağda 1 yumurta
1 kase yoğurtun içine pul biber döküp yedim
Pide
Azıcık haşlanmış tavuk
Domates salatalık peynir

İftardan 1 saat sonra da 7 tane can eriği yedim. 5 gündür kabızdım artık çatlıcak düzeye gelmiştim

Afiyet bal şeker olsun canımm Bu arada yeni resmine de bayıldım

nasilsiniz takimdaslar
ben hic iyi hissetmiyorum ya karnim cok feci sis ve agriyor
ya bir de su adet doneminde kilo alma olayi regl baslayinca bitmez mi ya bu ne her gun tartida biraz daha arti goruyorum sinir oldum artik

Canim tartilip moralini bozunca daha cok yiyesin gelir sinirin bozulur tartilma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh afiyet olsun ablacım. Sporunda çok güzelmiş Benim yeğenlerim de kuzenimle pilates yapıyorlar. Küçüğü 1,5 yaşında top görünce direk üstüne yatıp pilates yapıyor

Kizlar valla pestilim cikti gene. Evde is 3 katina cikti.camasir bilasik yemek bitmiyoo isten gel bide bunlar mahvoldum vallahi. Menumu yazayim sporsuz gene ama
Sabah çörekotu ve 2 brd su
Klasik kahvaltim 2 ekmek
Ogle paca corba 1 ekmek
Aksam az mercimek corba 2 kasik pirinc pilav 6 kasik kabak kavurma
1/2 dlm ekmek
Ara 4 dlm karpuz 
Spor yok regliden yuzmede yok umarim hedefi sasmam böle gidersem

Gulay bende yaptim bi ara o cd yi direk bacak koparan vallahi katiliyorum yampir yampir oluyorsun

Ee kizlar yatacam kimler var sohbete bakalim az takilayim

Herkese iyi geceler. 3 mile leslie yapıp tekrar uğraşacagim. Bu haftaki hedef kilo için emek vermem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…