- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ohh afiyet olsun ablacım. Sporunda çok güzelmişBenim yeğenlerim de kuzenimle pilates yapıyorlar. Küçüğü 1,5 yaşında top görünce direk üstüne yatıp pilates yapıyor
Herkese iyi geceler. 3 mile leslie yapıp tekrar uğraşacagim. Bu haftaki hedef kilo için emek vermem lazim
Benim oglumda 1 yasindan beri buldugu topla pilatese çalışır mindere yatar taklit eder bayiliyorum hevesine
Kizlar bende yatiyorum hepinize tatli ruyalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar iyi geceler hemen menümü yazayım cıkcam çünkü bugun cok yoruldum
Sahur:
Yok yapamadım cok tok hissederken yiyemiyorum malesef yediğim zamanda uyuyamıyorum
Iftar:
Ev lahmacunu cok ince actım küçük yuvarlaklar yapıyorum ben 3 tane kadar yedim sanırım (utangac gülümsemeyi ekleyemiyorum siz görmüş gibi yapın artık:) )
2 kocaman bardak ayran gercekten büyük bardakta içtim :)
1 bardak portakal suyu bugun tüm gün nasıl cnm çekti anlatamam eşimi aradım getirmesini istedim
1 hurma oruç açarken 1 kayısı sindirim sorunu yaşamamak için 1 omega 3 tablet içinde b6 ve b12 de var birde folikasit var içinde ama folikasiti normal bir insan içebiliyo muydu ki hamilelere veriliyor eşimde içerse hamile kalmasın dermişimşaka bir yana ben hamilelik istemesem bile almam etkiler mi ki acaba normal bir insan içebilir mi
Iphone dan gönderildi
Ben geldimm menümü yazıyımda hemen bir geçmişe bakıyım
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
El içi kadar pide
Domates salatalık peynir
İftar:
Yinee tereyağda 1 yumurta
1 kase yoğurtun içine pul biber döküp yedim
Pide
Azıcık haşlanmış tavuk
Domates salatalık peynir
İftardan 1 saat sonra da 7 tane can eriği yedim. 5 gündür kabızdım artık çatlıcak düzeye gelmiştim
Afiyet bal şeker olsun canımmBu arada yeni resmine de bayıldım
Kizlar valla pestilim cikti gene. Evde is 3 katina cikti.camasir bilasik yemek bitmiyoo isten gel bide bunlar mahvoldum vallahi. Menumu yazayim sporsuz gene ama
Sabah çörekotu ve 2 brd su
Klasik kahvaltim 2 ekmek
Ogle paca corba 1 ekmek
Aksam az mercimek corba 2 kasik pirinc pilav 6 kasik kabak kavurma
1/2 dlm ekmek
Ara 4 dlm karpuz 
Spor yok regliden yuzmede yok umarim hedefi sasmam böle gidersem
Herkese iyi geceler. 3 mile leslie yapıp tekrar uğraşacagim. Bu haftaki hedef kilo için emek vermem lazim
iyi geceler canımKizlar bende yatiyorum hepinize tatli ruyalar
misafirin mi vardı canım afiyet olsun demek kendin yapıyorsun lahmacunu hmm :)
yanlız hamile mevzusuna koptum gece gece
afiyet olsun fıstığımkuru erik çok iyi geliyor kabızlığa canım
teşekkürler animeye bayılıyorum
canım yorulmuşsun yat dinlen afiyet olsun :) menün güzel sporun eksik sadece belli olmaz ulaşırsın belki hedefine bozma moralini:)
ama zaten ev işi filan o da spor sayılır :)
vaay iddialısın canım bu gidişle hedefine ulaşacaksın süper
iyi geceler canım
Yok canım isteyerek yaptığım bişi değilçok değişik geldi Sindicimmm hiç görmedim bende
afiyetolsun bitanemmm ama sahur olmamış kuzummm 2 dilim pide derken pide avuç içimizi geçmeyecek şekilde tüketebilriiz yumurta yok salata yok peynir
afiyetolsun cnmm ekmek dilimleri azalmış
bak ya kopyamı çekeceksin neslim yoksa
afiyetolsun Gülayım menün süperr
aynen açlık değil ama susuzluk vuruyor insanı
afiyetolsun Fatmacım yine eksiksiz bir menüü
kendi cezanı kendin vermişsin Özgecimmtatlım fındık ceza gerektirmiyor çiğse sadece hurma veya sadece kayısı olsaydı yine cezaya gerek yoktu 50 mekik çok kıymışsın kendine
oooo süper haber prensessshadi bakalım magnumun hepsini yersen 1 günün kaçamağa gider yarısını yersin olmazmı:13:
regl dönemlerinde 1 kilo biel fark olabiliyor cnmmm sıkma canını
afiyetolsun cnmm olsun misafirine rağmen yine geliyorsunn
yorulmuşsun cnm oh sineklerden kurtulacaksınız ellerine sağlık diloşumu yemesinler
çok tşk ederiz şirinemmmmaminnn hepimizin inşşş cnmm
aman inş bozulmaz cepten yazmak gerçekten zor
keisnlikle ramazan sonrası sıkıyönetim geliyor hepimiz için
ellerine emeğine yüreğine sağlık bitanemmmmçok tşk ederizzz
mısırı sınırlı tüketmek gerekiyor ramazandayız cnm hoşgörülü olmak lazımközlenmiş haşlanmışa göre daha lezzetli
afiyetolsun bitanemmmm var yokk güzeldiiiii
ohhh güle güle kullan yeni süpürgeni bitanemmm iyi yapmışsınn
afişyetolsun cnmmm bir dilim cısa bile izin veriyorum ramazanda közlenmiş mısıra hiç kızmamm afiyetolsun bitanemmm
Afiyetolsun feridecimmmbitanemmm sınavında geçti ama bu hafta yine katılımın çok az genelde menülerini yazıp kayboluyorsun bizimle sohbet etmez oldun inan çok üzülüyorum yoksa benmi göremiyorumm herhangi bir sorun yoktur inşallah:26:
ohh kalabalık olunca iftar bir başka güzel oluyor ne güzel yapmış anneannen elleirnden öperim
afiyetolsun cnmmm kabak çiçeği varmı hala bende bayılrıım özlelikle bulgurlu bol yeşillikli olursa bizim pazara gelmiyor artık
Aytencimm içli köfte tamam ama o toplardan biciği fazla olmuş yine10 dk ip atlama gelsinmi gelsinnn tabikiii
2 kaşık mantıdan birşey olmaz cnm benimm afiyetolsun zaten fazlasını yakmışsındır 2 saat bulaşıkla kıyamam çok yorulmuşsun
valla öyle hemşon çok fena bugün hiç izin vermedi gerçi öğleden sonra dışardaydık
Fatmacım elma yerine mu yiyebilirsin fakat nedense elma muz gibi tok tutmuyor aksine ben elma yiyince çok acıkıyorum yoğurtla birlikte tarçınlı elma olabilir cnmm
aynen canım senaryo yazılıyor ve oynanıyor bizde izliyoruz malesefoyyy cnm bacım benimmm hepimize bereketli sofralar olsun
hoşgeldin prenses karpuz iki dilim yiyebilirsin cnm benim akşama kadar orucuz o kadar olacak bu kadar sıkma kendini
Ay senin gazınla bende mi başlasam cnm ama valla hiç Halim yoktu bugunmenüm
sabah: sahanda yumurta, peynir, tereyağ, yer fıstığı, az pide
akşam: 5 etli sarma, 1 kase toga (başka yerlerde ayran aşı diye biliniyor)
bol su
veeeeee 1 saat skinny jean egzersizi
en sonunda bismillah dedim. çocuklarla beraber başladık
Yolla yolla cnm bana şart :)bu gün kız kardeşim tarafından fırça yedim. madem zayıflamaya başladın o zaman niye sıkılaşmıyorsun dedi. bari bayrama kadar yapta fıstık gibi ol dedi. dalga geçtim önce oldu şu ramazan günü başka derdim yoktu birde spor yapacam dedim. akşama kadar baya beynimde yankılandı o sözler. yemekten sonra eşimi postalayıp kendimi platese vurduğumu gördümbaşlamak bitirmenin yarısıymış ben yolu yarıladım. artık biliyorum ki devam edecem (inşallah ) size de göndereyimmi benim kız kardeşi acayip etkili
Seni beğenmeyen ölsün gaffurum Gülayım :)noldu ya ben geldim siz kaçtınızyoksa beni mi beğenmediniz
Benim oğlumun zıp zıp topu var aynı plates topu gibi onunla yapsam bir süre olur heralde :)ben de top alma konusunda biraz cimrilik yapiyorum ya
duzenli yapicagima emin olsam biraz daha kilo verdikten sonar alirim da suu an kendimden emin olamiyorum
Yok cnm bugun benim çamaşır günümdü en gıcık oldugum gün çamaşır yıkama sıramdı bol bol çamaşırım battaniye ve yorgan çarşaf vardı oğlum gecen hafta 3 kere benim yatağa kusunca birde iki gündür br baş ve sırt ağrısı oruçluyum zaten Halim yok :) daha sayYım mı :)
misafirin mi vardı canım afiyet olsun demek kendin yapıyorsun lahmacunu hmm :)
yanlız hamile mevzusuna koptum gece gece
afiyet olsun fıstığımkuru erik çok iyi geliyor kabızlığa canım
teşekkürler animeye bayılıyorum
canım yorulmuşsun yat dinlen afiyet olsun :) menün güzel sporun eksik sadece belli olmaz ulaşırsın belki hedefine bozma moralini:)
ama zaten ev işi filan o da spor sayılır :)
vaay iddialısın canım bu gidişle hedefine ulaşacaksın süper
iyi geceler canım
Ayy ne alerjisi cnm geçmiş olsun ben de Ramazan'ın başından beri grip gibiyim günde birçok defa hapşırıyorum oğlumda öyle ve sürekli burnum Akıyo ve de tıkalı tıkalı olunca ağzımdan nefes alıyorum ve oruç oldugum için su içemiyorum ağız kuruyo cok kötü bir durum yaaKimsecikler yok galiba :2: alerjik çok kadardı ne yapacağım bilmiyorum hapşırma ve burun kasintisi:2::2:
Valla bravo cnm sana 1 tane bile yememişsinMenümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta bir avuç içi kadar kıyma
10 zeytin
Domates
Avuç içi kadar peynir
1 tatlı kaşığı irmik tatlısı
1 lokma pide
Iftar :
3 y.k hazır çorba ( hiç sevmem ama midem ılık bişeyler gitsin diye içtim)
2 yk pirinç salatası
2 yk bulgur pilavı
Mantarlı tavuklu sote 1 tabak
Rus salatası 3 yk içinde mısır yok makarna yok
Asıl kendime hayret ettiğim kısım şu ki eşim 4 paket cips almış. Teyzem ler ve Kuzenler vardı. Dondurma almış.
Onları görünce dedim ki dondurma dan 1 top cips el uzatmak bile yok
Elim çok gitti kendimi durdurdu ilk defa 1 tanecik bile almadım.
1 top dondruma
6 tane yer fıstığı
Yatmadan 1 çay bardağı tarçınlı süt
Su 3 lt oldu
45 dk leslie yaptim fast walk
20 mekik 30 karın hareketi
ben bugun jıllıana karar vermıstım senıngıbı platesmı yapsam acaba bılemedımbu gün kız kardeşim tarafından fırça yedim. madem zayıflamaya başladın o zaman niye sıkılaşmıyorsun dedi. bari bayrama kadar yapta fıstık gibi ol dedi. dalga geçtim önce oldu şu ramazan günü başka derdim yoktu birde spor yapacam dedim. akşama kadar baya beynimde yankılandı o sözler. yemekten sonra eşimi postalayıp kendimi platese vurduğumu gördümbaşlamak bitirmenin yarısıymış ben yolu yarıladım. artık biliyorum ki devam edecem (inşallah ) size de göndereyimmi benim kız kardeşi acayip etkili
tabıkı ıcebılır vucutta eksılen vıtamınlerı yerıne koyuyo folatını yukseltıyo ben 2haftadır kullanıyorum eczanden aldım ınanbana vıtamın eksıklıgı felaket bısey sınırlılık uykusuzluk halsızlık cook kötu yapıyo ınsanı ustelık bende gebelık dusunmuyorumKızlar iyi geceler hemen menümü yazayım cıkcam çünkü bugun cok yoruldum
Sahur:
Yok yapamadım cok tok hissederken yiyemiyorum malesef yediğim zamanda uyuyamıyorum
Iftar:
Ev lahmacunu cok ince actım küçük yuvarlaklar yapıyorum ben 3 tane kadar yedim sanırım (utangac gülümsemeyi ekleyemiyorum siz görmüş gibi yapın artık:) )
1 bardak portakal suyu bugun tüm gün nasıl cnm çekti anlatamam eşimi aradım getirmesini istedim
1 hurma oruç açarken 1 kayısı sindirim sorunu yaşamamak için 1 omega 3 tablet içinde b6 ve b12 de var birde folikasit var içinde ama folikasiti normal bir insan içebiliyo muydu ki hamilelere veriliyor eşimde içerse hamile kalmasın dermişimşaka bir yana ben hamilelik istemesem bile almam etkiler mi ki acaba normal bir insan içebilir mi
Iphone dan gönderildi
canim folic her zaman lazim. ama hamilelik planlaniyorsa drlar iki ay oncesinden zaten baslatiyorlar. bebegin omurilik gelisimi icin cok onemli. benim cocuklarim ilk dogdularinda baslarini tutabiliyorlar. ayrica konusma yetenekleri de cok gelismis oluyor. bir yasindayken oglum dort kelimeli cumleler kurabiliyordu. etrafimda kimse onemsemiyor folic kullanimini ama bebekler dogdugu gun aradaki fark ortada oluyor. ben simdi bile kullaniyorum.Kızlar iyi geceler hemen menümü yazayım cıkcam çünkü bugun cok yoruldum
Sahur:
Iftar:
Iphone dan gönderildi
hakikaten bacaklarim cok kotu. bende zaten senin paylasimindan sonra gordum ve karar vermistim yapmaya. cok tesekkurler canim.Gulay bende yaptim bi ara o cd yi direk bacak koparan vallahi katiliyorum yampir yampir oluyorsun
ben daha once iki cd sini uzun sure yaptim. biliyorum nasil yapildigini tabi calleni birakmayaydim simdi bu acilari cekmezdim.Ay senin gazınla bende mi başlasam cnm ama valla hiç Halim yoktu bugunsonucları merak ediyorum ama önce diğer Cd'leri yapmış olman lazımmış cnm bu cd ye hemen geçmemek gerekiyomus varmı daha önce deneyimin cnm
Yolla yolla cnm bana şart :)
Seni beğenmeyen ölsün gaffurum Gülayım :)
Benim oğlumun zıp zıp topu var aynı plates topu gibi onunla yapsam bir süre olur heralde :)
Yok cnm bugun benim çamaşır günümdü en gıcık oldugum gün çamaşır yıkama sıramdı bol bol çamaşırım battaniye ve yorgan çarşaf vardı oğlum gecen hafta 3 kere benim yatağa kusunca birde iki gündür br baş ve sırt ağrısı oruçluyum zaten Halim yok :) daha sayYım mı :)
ayrıca espri olsun diye yazdım ama hakikaten merak ettim :)
Ayy ne alerjisi cnm geçmiş olsun ben de Ramazan'ın başından beri grip gibiyim günde birçok defa hapşırıyorum oğlumda öyle ve sürekli burnum Akıyo ve de tıkalı tıkalı olunca ağzımdan nefes alıyorum ve oruç oldugum için su içemiyorum ağız kuruyo cok kötü bir durum yaa
Valla bravo cnm sana 1 tane bile yememişsin
banunun arkadası vardı galıba yoksa yanlısmı hatırlıyorum gelmemıs oda ay benımde bugece konusasım var kımse yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?