Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohh afiyet olsun ablacım. Sporunda çok güzelmiş Benim yeğenlerim de kuzenimle pilates yapıyorlar. Küçüğü 1,5 yaşında top görünce direk üstüne yatıp pilates yapıyor

Benim oglumda 1 yasindan beri buldugu topla pilatese çalışır mindere yatar taklit eder bayiliyorum hevesine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi geceler. 3 mile leslie yapıp tekrar uğraşacagim. Bu haftaki hedef kilo için emek vermem lazim

Hay masallah imrendim herkes sporda. Vallahi ben yazin cok yapamiyom kardiyo sporlari masallah size

Kizlar bende yatiyorum hepinize tatli ruyalar

misafirin mi vardı canım afiyet olsun demek kendin yapıyorsun lahmacunu hmm :)

yanlız hamile mevzusuna koptum gece gece

afiyet olsun fıstığım kuru erik çok iyi geliyor kabızlığa canım

Afiyet bal şeker olsun canımm Bu arada yeni resmine de bayıldım

teşekkürler animeye bayılıyorum

canım yorulmuşsun yat dinlen afiyet olsun :) menün güzel sporun eksik sadece belli olmaz ulaşırsın belki hedefine bozma moralini:)

ama zaten ev işi filan o da spor sayılır :)

Herkese iyi geceler. 3 mile leslie yapıp tekrar uğraşacagim. Bu haftaki hedef kilo için emek vermem lazim

vaay iddialısın canım bu gidişle hedefine ulaşacaksın süper

Kizlar bende yatiyorum hepinize tatli ruyalar

iyi geceler canım

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim inan ki iddia değil de çok hevesim var bu sefer olsun istiyorum çok çok arzuluyorum şöyle bir geçmişe baktım da hayatımda nereden bakarsam 10 yıldır zayıf olmak hayalim. Yani bir 6 ay sabredersem hem hedefime hem hayalime hem sağlığıma kavusacagim. istediğim tarzda giyinmeyi o kadar çok istiyorum ki artık kendime kıyamiyorum

Kimsecikler yok galiba :2: alerjik çok kadardı ne yapacağım bilmiyorum hapşırma ve burun kasintisi:2::2:

Yok canım isteyerek yaptığım bişi değil i
Bir haftadır hergün neredeyse iftara davet alıyorum ..oyle oluncada tükeniyorum tabi ..ama dikkat edicem bugünden itibaren

Menüm ;sahur;kalamadım
Iftar;1karnıyarık 2kaşık pilav ,cacık ,mercimek çorbası ,2kozlenöiş biber

4litresuspor;yok yeni kendime geliyorum ,mutfağı odayı topla ,bulaşıklar derken ....

Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta bir avuç içi kadar kıyma
10 zeytin
Domates
Avuç içi kadar peynir
1 tatlı kaşığı irmik tatlısı
1 lokma pide

Iftar :
3 y.k hazır çorba ( hiç sevmem ama midem ılık bişeyler gitsin diye içtim)
2 yk pirinç salatası
2 yk bulgur pilavı
Mantarlı tavuklu sote 1 tabak
Rus salatası 3 yk içinde mısır yok makarna yok

Asıl kendime hayret ettiğim kısım şu ki eşim 4 paket cips almış. Teyzem ler ve Kuzenler vardı. Dondurma almış.
Onları görünce dedim ki dondurma dan 1 top cips el uzatmak bile yok
Elim çok gitti kendimi durdurdu ilk defa 1 tanecik bile almadım.
1 top dondruma
6 tane yer fıstığı

Yatmadan 1 çay bardağı tarçınlı süt

Su 3 lt oldu

45 dk leslie yaptim fast walk
20 mekik 30 karın hareketi

Ay senin gazınla bende mi başlasam cnm ama valla hiç Halim yoktu bugun sonucları merak ediyorum ama önce diğer Cd'leri yapmış olman lazımmış cnm bu cd ye hemen geçmemek gerekiyomus varmı daha önce deneyimin cnm
Yolla yolla cnm bana şart :)
noldu ya ben geldim siz kaçtınız yoksa beni mi beğenmediniz
Seni beğenmeyen ölsün gaffurum Gülayım :)
ben de top alma konusunda biraz cimrilik yapiyorum ya
duzenli yapicagima emin olsam biraz daha kilo verdikten sonar alirim da suu an kendimden emin olamiyorum
Benim oğlumun zıp zıp topu var aynı plates topu gibi onunla yapsam bir süre olur heralde :)
Yok cnm bugun benim çamaşır günümdü en gıcık oldugum gün çamaşır yıkama sıramdı bol bol çamaşırım battaniye ve yorgan çarşaf vardı oğlum gecen hafta 3 kere benim yatağa kusunca birde iki gündür br baş ve sırt ağrısı oruçluyum zaten Halim yok :) daha sayYım mı :)
ayrıca espri olsun diye yazdım ama hakikaten merak ettim :)
Kimsecikler yok galiba :2: alerjik çok kadardı ne yapacağım bilmiyorum hapşırma ve burun kasintisi:2::2:
Ayy ne alerjisi cnm geçmiş olsun ben de Ramazan'ın başından beri grip gibiyim günde birçok defa hapşırıyorum oğlumda öyle ve sürekli burnum Akıyo ve de tıkalı tıkalı olunca ağzımdan nefes alıyorum ve oruç oldugum için su içemiyorum ağız kuruyo cok kötü bir durum yaa
Valla bravo cnm sana 1 tane bile yememişsin

ben bugun jıllıana karar vermıstım senıngıbı platesmı yapsam acaba bılemedım
tabıkı ıcebılır vucutta eksılen vıtamınlerı yerıne koyuyo folatını yukseltıyo ben 2haftadır kullanıyorum eczanden aldım ınanbana vıtamın eksıklıgı felaket bısey sınırlılık uykusuzluk halsızlık cook kötu yapıyo ınsanı ustelık bende gebelık dusunmuyorum kullan bence

menum
sabah peynır zeytın yumurta
ara 1seftalı
öğlen 1parca ızgara göğüs etı salata
ara 15tane kadar yaban mersını kurusu
aksam menemen 2dılım ekmek ayran

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak mate

of gece gece uyku tutmuyo alıstım sahura kadar durmaya orucsuzum yıne burdayım
dıger topıktede kımse yook kızlar sahur yapıyolar heralde burdada gulayın ısmı var cismi yook kız yoksa spormu yapıyon gece gece
hatun taktı cumaya 7lı rakam görcek kesın hadı ınsallah bende spora asılıyım buhafta dıyorum hazır orucsuzken neyapsam acaba aklımda jıllıan var ama

banunun arkadası vardı galıba yoksa yanlısmı hatırlıyorum gelmemıs oda ay benımde bugece konusasım var kımse yook

canim folic her zaman lazim. ama hamilelik planlaniyorsa drlar iki ay oncesinden zaten baslatiyorlar. bebegin omurilik gelisimi icin cok onemli. benim cocuklarim ilk dogdularinda baslarini tutabiliyorlar. ayrica konusma yetenekleri de cok gelismis oluyor. bir yasindayken oglum dort kelimeli cumleler kurabiliyordu. etrafimda kimse onemsemiyor folic kullanimini ama bebekler dogdugu gun aradaki fark ortada oluyor. ben simdi bile kullaniyorum.

Gulay bende yaptim bi ara o cd yi direk bacak koparan vallahi katiliyorum yampir yampir oluyorsun

hakikaten bacaklarim cok kotu. bende zaten senin paylasimindan sonra gordum ve karar vermistim yapmaya. cok tesekkurler canim.

ben daha once iki cd sini uzun sure yaptim. biliyorum nasil yapildigini tabi calleni birakmayaydim simdi bu acilari cekmezdim.

banunun arkadası vardı galıba yoksa yanlısmı hatırlıyorum gelmemıs oda ay benımde bugece konusasım var kımse yook

benimde konusasim vardi ama kimse gelmedi simdide benim gitmem gerekiyor. ancak abdest namaz olayi biter. zaten kocam beni deli etti bir suru sey yedirdi. bir silah cekmedigi kaldi yemem icin. bu gun serbest gunmus. yarin yazarim artik banu da beni gebertir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…