- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
anladım canım :)
bende 2 kere
afiyet olsun canım ara çok gibi acıkıyomusun sürekli
iyi akşamlar canım hoşgeldin
bugün cuma ondandır yeni arkadaşlarda var :)
afiyet olsun canım tereyağ ve zeytinyağı bağırsaklar için çok iyi
1 kilo diyeyim bari biz köyde seçimlere kadar kalacağız çünkü :18:
çizelgen hayırlı olsun canım pek de güzelmiş :)
canım galeta yerine kuruyemiş tüketirsen daha uzun süre tok kalırsın :)
afiyet olsun :)
Napalım. başa gelen çekilir ..yarın inş sayayım ,günün sonundayım saymam lazım ??ailem izmirde bnm de ,onlarda eriyoruz biz burda diyorlar
Bende hedefimi yazıyım ama bayramda kilo alacağımı düşünüyorum fazla uçmayayım o yüzden :18:
Bu hafta:54.9
2 hafta sonra:54.5
menum
sahur 1kepçe mercımek 1parca peynır azpıde 10 zeytın 1domates
iftar 1tabak köftelı patates yemegı salata 1bardak ayran 1dılım ekmek
1bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2lıtre su
yarımsaat pilates 100mekık
pilatesımı az önce yaptım mekıklerımı daha cekmedım ama cekıcem söözz bıraz sonra
anladım canım :)
bende 2 kere
afiyet olsun canım ara çok gibi acıkıyomusun sürekli
iyi akşamlar canım hoşgeldin
bugün cuma ondandır yeni arkadaşlarda var :)
afiyet olsun canım tereyağ ve zeytinyağı bağırsaklar için çok iyi
1 kilo diyeyim bari biz köyde seçimlere kadar kalacağız çünkü :18:
çizelgen hayırlı olsun canım pek de güzelmiş :)
canım galeta yerine kuruyemiş tüketirsen daha uzun süre tok kalırsın :)
afiyet olsun :)
Slm meleklerimmmsporumu yaptım duşumu aldım misler gbi geldimm
aman aman çok da şirin olmuş güle güle kullan cnmmm Sindicimin ellerine sağlık
elini korklak alıştırma eylülüm 2 hafta sonuçta ramazanda yok
vereceksin bitanemmm sıkıyönetim geliyor bayramdan sonramezun verlim artık dimi
cadıcım sık sık ara yapman leptin hormonunun salgılanmasını engeller kuzum leptin de bizde mevcut birikmiş yağları yakan hormon o yüzden öğünlerini doyurucu seç ama ara yapmamaya çalış kuzum menün süper ekmek de yenmemiş
afiyetolsun prensesimmm yine bulaşıklar sana kaldı anlaşılan fasulyede bitmişutanmana gerek yok kuzum pidenin zararını azaltmışsın tereyağıyla
afiyetolsun cnmmm sendne ricam tatlandırıcıları bırakmaya çalış inan çok zararlı içindeki maddelermenün genelde güzel kahvaltına yumurta eklersen o ekmekten çok daha dıyurucu olur bebişim üzümün g.i si çok yüksek yoğurtla yemen harika ama yine de düşük g i li meyveleri tercih etmeye çalış hadi biraz daha korkutayım seni her bir üzüm tanesinde 1 küçük küp şeker kadar kalori var sporda yapılmış harikasın akşamları salata veya yoğurt ekleyebilirisn bitanem
afiyetolsun cnmm çok gezenti oldun neslimmmgez kuzum iyi gezmeler
evet bitanem tamam 73 iyidir bu arada özledim bızdıkım snei hiç karşılaşamaz olduk
yolculuğa rağmen dikkat etmişsin cnm sabah kahvaltı yapabilseydin keşke ama en azından bir lokma birşey at ağzınaki metabolizman çalışmaya başlasın salatalık olur kuruyemiş olur ne bulursan
inş maşallahı yokolacaksın bence:13:
kizlar ara ogunlerimi begenmediniz hicbiriniz yahu :) kaldirayim mi nasil olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sende hoşgeldin canım benim :) Evet tereyağı çok iyi geliyormuş denedim gördüm
Hoşgeldin kaptanım sıhhatler olsun
Masayı toplarken karnımın doymadığını farkedince hemen biraz tereyağı süreyim dedim ama yine de bugün biraz acıktım. Yok bu sefer bulaşıklar annemdendi
Bnm hedefim 76inş ..en azından 400 gr veririm diyorum bakalım artık
cemrem yıllardır her türlü diyeti yaptım dukanı kuşanı kalori hesabı ara öğünlüsü diyet listesi fakat verdiğimi fazlasıyla aldım hakikaten ara öğün yapmak bizlere kilo aldırıyor ara öğünsüz günde 2 veya 2,5 öğün yaparak kurtuldum kilolarımdan üstelik acıkmadan öğünlerinde dopru seçimler yaparsan inan bana en az 5 saat acıkmaman lazım birde az önce yazacaktım unuttum zeytinden korkma 20 ye kadar yiyebilrisin g.i si 0 olan tek meyve çünkü
cemrem yıllardır her türlü diyeti yaptım dukanı kuşanı kalori hesabı ara öğünlüsü diyet listesi fakat verdiğimi fazlasıyla aldım hakikaten ara öğün yapmak bizlere kilo aldırıyor ara öğünsüz günde 2 veya 2,5 öğün yaparak kurtuldum kilolarımdan üstelik acıkmadan öğünlerinde dopru seçimler yaparsan inan bana en az 5 saat acıkmaman lazım birde az önce yazacaktım unuttum zeytinden korkma 20 ye kadar yiyebilrisin g.i si 0 olan tek meyve çünkü
hoşbuldum prensesim tşk ederim cnmanneciğin kıyamamış bu sefer sana anlaşılan
feridem 2 haftada 400 gr vermen lazım artık
aa bunu hic bilmiyordum ben. cok tesekkur ederim canim o sekilde yemeye calisicam
Hepimiz 1 e kadar mışıl mışıl uyumuşuzSonra da başım çok dönüyor deyince kıyamadı bana
İlk başta 3 öğünle başla yavaş yavaş 2.5 öğüne dönmeye çalış canım :)
tamam canim oyle yapicam. hic aklima gelmezdi bu ya hep ara ogun sart falan derlerdiama dusunce dogrusu bu
Hepimiz 1 e kadar mışıl mışıl uyumuşuzSonra da başım çok dönüyor deyince kıyamadı bana
İlk başta 3 öğünle başla yavaş yavaş 2.5 öğüne dönmeye çalış canım :)
herkese iyi akşamlar
sporumu yaptım duşumu yaptım geldim
köye gidince bu düzeni nasıl oturtcam bilmiyorum orada yürüyüş yapınca herkes dik dik bakıyor
neyse kulaklıklarımı takıp onları görmezden geleceğim artık çıtır olunca da hala bakacaklarmı bakalım
menümü yazayım
Sahur
yumurta 2 tane kalmıştı onlarda bozulmuş2 avuç içi tost makinesinde kızarmış tereyeğlı pide, salata,zeytin
İftar
dünkü patlıcandan 1 tabak (bitti artık şükür),salata,2 bardak ayrann sindiye özendim , yarım mısır koçanı haşlanmış
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:su 3 lt yi geçer,yeşilçay
Slm meleklerimmmsporumu yaptım duşumu aldım misler gbi geldimm
Sende hoşgeldin canım benim :) Evet tereyağı çok iyi geliyormuş denedim gördüm
kizlar ara ogunlerimi begenmediniz hicbiriniz yahu :) kaldirayim mi nasil olsun
herkese iyi akşamlar
sporumu yaptım duşumu yaptım geldim
köye gidince bu düzeni nasıl oturtcam bilmiyorum orada yürüyüş yapınca herkes dik dik bakıyor
neyse kulaklıklarımı takıp onları görmezden geleceğim artık çıtır olunca da hala bakacaklarmı bakalım
menümü yazayım
Sahur
yumurta 2 tane kalmıştı onlarda bozulmuş2 avuç içi tost makinesinde kızarmış tereyeğlı pide, salata,zeytin
İftar
dünkü patlıcandan 1 tabak (bitti artık şükür),salata,2 bardak ayrann sindiye özendim , yarım mısır koçanı haşlanmış
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:su 3 lt yi geçer,yeşilçay
ahah tesadüfe bak kaptan bende duşumu alıp geldim hoşgeldik o zaman
hoşbuldum canım :)
bende deneyip görmüştüm insanın pek aklına gelmiyr dimi sanki kabız yapar gibi geliyor insana :)
canım ana öğünlerinde doyana kadar ye ara öğünleri aramazsın zaten kaptanım gerekli açıklamayı yapmış zaten
karatayı araştır biraz derim :)
boşver bitanem kimseyi umursama sağlığın için yapmalısın belki ordan sana katılanlar da olur öncü olursun gerçi köydekilerin tam iş zamanı şimdi allah hepsinin yardımcısı olsun
afiyetolsun cnmmm ayrıca sıhhatler olsunmısırı dikkatli tüketmek gerekiyor haklısın ama ramazandayız cnm benm o yüzden utanmana gerek yok üstelik miktarı gayet makul
http://karataydiyetikitabi...............tr/ burdan karatay kitabını indişrip inceleyebilirsin cnm fakat alman çok daha iyi olur orada bilimsel gerçeklerini okuyacak ve aklındaki tüm soruların cevabını bulacaksın
kaptan onlar yürüyüş yapıyorda kaplumbağa hızında
ben hızlı yürürümhaklısın tabi umursamam zaten :)
evet öyle amin :)
teşekkürler sanada sıhhatler olsun inş :)
mısır kocamandı aslında 1 bile sayılabilir canım çok çekti annemde ye diye diretti :)
gayet makul demene kurban :)
en kisa zamanda alip okuyacagim cok sagol cnm 😙
Afiyet olsun canım :)) Yumurta olmayınca bende direk tereyağına geçiyorumMısırda yarım koçanla kalınca süper olmuş be
Bizim burada da öyle dışarıda yürüyünce bön bön bakıyorlar ama Allahtan herkesin birlikte yürüdüğü bir yer keşfettim bayramdan sonra sabahları yürüyüşüme devam ediciim inşallah
evet cnm aynı anda geldik sanırımmm çok temiz takımız maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?