Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen öyle geliyordu demek ki arada bir beyine reset atmak gerekiyormuş :))

aslında sizler çok şanslısınız prensesler gençken sağlıklı beslenmeye başladınız doğruyu yanlışı öğrendiniz kronik rahatsızlıkların hiçbirini yaşamayacaksınız inşallah ilerde

tabiii kıyamam insan kızkardeşine kıyabilirmi hiç fatmacımm

ya da karatay programını yükleyip yeniden başlatmak gerekiyomuş

Aynen öyle kendini hafiflemiş hissetmek bile çok güzel bir şey :))

Teşekkür ederiz ablacım sen olmasan yine bu noktaya gelmezdik. Şunu farkettim ben önüme ne gelirse yiyormuşum. Aslında annemin söylediği gibi hiç de yemek ayırt etmiyormuşum. 1 hafta boyunca patates kızartılsın koca tava hepsini yerdim ama şimdi artık inşallah bir daha o yanlış hatalara düşmem

evet annemden dolayıda şanslıyım küçüklükten beri ne kola ne cips kesinlikle bize izin vermezdi evde dolabımızda bir kere bile girmemiştir misafirlerin aldığı hariç :) inş ülkemizdede gıda terörünün farkına varılır artık :/

oy bende sana kıyamam ablacım

kesinlikle canım dar gelen kot ceketimin önünün kapanması kadar mutluluk veren birşey yok valla

katılıyorum sana :) bende patates kızartması yerdim hep annemden gizli ama ne kadar yanlışmış meğer :)

neyseki hatalarımızı biliyoruz :)

ne güzel sizler bilinçlendiniz sizlerin çocuklarıda sizin gibi bilinçli anneleri olacağı için bebekken başlayacaklar sağlıklı beslenmeye bomba gibi yeni nesiller oluşacak böylece

rica ederim fıstıklar inanın bana sizler verdikçe ben daha çok mutlu oluyorummm beni dikkate aldığınız için çok tşk ederimmm

inşallah kaptanım :)

seviliyorsun

bende kaçayım sahur hazırlıkları malum iyi sahurlar herkese tatlı rüyalar

Daha 1 ay önce çok dar sıktığı için yemek yiyemediğim kot pantolonum 2 gün önce giydiğimde düşe düşe bir hal kaldı

Benim annemde ne cips yerdi ne kola içerdi ama annem tam bir kızartma düşkünüdür. Her gün mutlaka bir şey kızartır Tabi bizim de işimize geliyordu

Keşke herkes sağlıklı beslenebilmeyi geç kalmadan farkına varabilse :))

Sen hep mutlu ol kaptanım

inşallah kaptanım :)

seviliyorsun

bende kaçayım sahur hazırlıkları malum iyi sahurlar herkese tatlı rüyalar

Afiyet olsun şekerim tatlı rüyalar

bu videodaki işkencelerin çoğunu hepimiz yaşamışızdır özellikle hoplayarak fermuar çekmeyi izlediğimde eski halim aklıma gelmişti

dar gelmesinden sonra üstünden düşmesinin verdiği mutluluk paha biçilmez hepimiz mutlu oalalım prensesimm

işte o video kzıdaki azim müthiş yalnız

[video=youtube;PUJJ6Ruyvxg]http://www.youtube.com/watch?v=PUJJ6Ruyvxg#t=44[/video]

Hahahah keşke alt yazı koysalarmış

hahaha video supermis :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugünkü menümü yazayım kızlar yarın erken uyanmam gerek işim var
sahur:
mozarella peyniri
1 meyveli yogurt

iftar:
1 küçük tabak soğanlı dolma ve yaprak sarma
3 koca bardak ayran
yeşillik
1 stick naneli bitter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…