- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
dondurmadan iyidir bitanemmmm
rica ederim cnmm
annemlerde şu an dondurma yiyorlar
bende maden suyumu içiyorum
ahah tesadüfe bak kaptan bende duşumu alıp geldim hoşgeldik o zaman
hoşbuldum canım :)
bende deneyip görmüştüm insanın pek aklına gelmiyr dimi sanki kabız yapar gibi geliyor insana :)
canım ana öğünlerinde doyana kadar ye ara öğünleri aramazsın zaten kaptanım gerekli açıklamayı yapmış zaten
karatayı araştır biraz derim :)
mısır yemeseydin 1 top sende yiyebilirdin kuzummmçok canın çektiyse 1 çay kaşığı tadına bak olmazsa
Aynen öyle geliyordu demek ki arada bir beyine reset atmak gerekiyormuş :))
ya da karatay programını yükleyip yeniden başlatmak gerekiyomuş
aslında sizler çok şanslısınız prenseslergençken sağlıklı beslenmeye başladınız doğruyu yanlışı öğrendiniz kronik rahatsızlıkların hiçbirini yaşamayacaksınız inşallah ilerde
tabiii kıyamam insan kızkardeşine kıyabilirmi hiç fatmacımm
aslında sizler çok şanslısınız prenseslergençken sağlıklı beslenmeye başladınız doğruyu yanlışı öğrendiniz kronik rahatsızlıkların hiçbirini yaşamayacaksınız inşallah ilerde
tabiii kıyamam insan kızkardeşine kıyabilirmi hiç fatmacımm
kesinlikle canım dar gelen kot ceketimin önünün kapanması kadar mutluluk veren birşey yok vallaAynen öyle kendini hafiflemiş hissetmek bile çok güzel bir şey :))
Teşekkür ederiz ablacım sen olmasan yine bu noktaya gelmezdik. Şunu farkettim ben önüme ne gelirse yiyormuşum. Aslında annemin söylediği gibi hiç de yemek ayırt etmiyormuşum. 1 hafta boyunca patates kızartılsın koca tava hepsini yerdim ama şimdi artık inşallah bir daha o yanlış hatalara düşmem
Aynen öyle kendini hafiflemiş hissetmek bile çok güzel bir şey :))
Teşekkür ederiz ablacım sen olmasan yine bu noktaya gelmezdik. Şunu farkettim ben önüme ne gelirse yiyormuşum. Aslında annemin söylediği gibi hiç de yemek ayırt etmiyormuşum. 1 hafta boyunca patates kızartılsın koca tava hepsini yerdim ama şimdi artık inşallah bir daha o yanlış hatalara düşmem
evet annemden dolayıda şanslıyım küçüklükten beri ne kola ne cips kesinlikle bize izin vermezdi evde dolabımızda bir kere bile girmemiştir misafirlerin aldığı hariç :) inş ülkemizdede gıda terörünün farkına varılır artık :/
oy bende sana kıyamam ablacım
kesinlikle canım dar gelen kot ceketimin önünün kapanması kadar mutluluk veren birşey yok valla
katılıyorum sana :) bende patates kızartması yerdim hep annemden gizli ama ne kadar yanlışmış meğer :)
neyseki hatalarımızı biliyoruz :)
ne güzel sizler bilinçlendiniz sizlerin çocuklarıda sizin gibi bilinçli anneleri olacağı için bebekken başlayacaklar sağlıklı beslenmeye bomba gibi yeni nesiller oluşacak böylece
rica ederim fıstıklar inanın bana sizler verdikçe ben daha çok mutlu oluyorummm beni dikkate aldığınız için çok tşk ederimmm
inşallah kaptanım :)
seviliyorsun
bende kaçayım sahur hazırlıkları malum iyi sahurlar herkese tatlı rüyalar
evet annemden dolayıda şanslıyım küçüklükten beri ne kola ne cips kesinlikle bize izin vermezdi evde dolabımızda bir kere bile girmemiştir misafirlerin aldığı hariç :) inş ülkemizdede gıda terörünün farkına varılır artık :/
oy bende sana kıyamam ablacım
kesinlikle canım dar gelen kot ceketimin önünün kapanması kadar mutluluk veren birşey yok valla
katılıyorum sana :) bende patates kızartması yerdim hep annemden gizli ama ne kadar yanlışmış meğer :)
neyseki hatalarımızı biliyoruz :)
ne güzel sizler bilinçlendiniz sizlerin çocuklarıda sizin gibi bilinçli anneleri olacağı için bebekken başlayacaklar sağlıklı beslenmeye bomba gibi yeni nesiller oluşacak böylece
rica ederim fıstıklar inanın bana sizler verdikçe ben daha çok mutlu oluyorummm beni dikkate aldığınız için çok tşk ederimmm
inşallah kaptanım :)
seviliyorsun
bende kaçayım sahur hazırlıkları malum iyi sahurlar herkese tatlı rüyalar
Daha 1 ay önce çok dar sıktığı için yemek yiyemediğim kot pantolonum 2 gün önce giydiğimde düşe düşe bir hal kaldı
Benim annemde ne cips yerdi ne kola içerdi ama annem tam bir kızartma düşkünüdür. Her gün mutlaka bir şey kızartırTabi bizim de işimize geliyordu
Keşke herkes sağlıklı beslenebilmeyi geç kalmadan farkına varabilse :))
Sen hep mutlu ol kaptanım
Afiyet olsun şekerim tatlı rüyalar
bu videodaki işkencelerin çoğunu hepimiz yaşamışızdır özellikle hoplayarak fermuar çekmeyi izlediğimde eski halim aklıma gelmişti
dar gelmesinden sonra üstünden düşmesinin verdiği mutluluk paha biçilmezhepimiz mutlu oalalım prensesimm
işte o video kzıdaki azim müthiş yalnız
[video=youtube;PUJJ6Ruyvxg]http://www.youtube.com/watch?v=PUJJ6Ruyvxg#t=44[/video]
bu videodaki işkencelerin çoğunu hepimiz yaşamışızdır özellikle hoplayarak fermuar çekmeyi izlediğimde eski halim aklıma gelmişti
dar gelmesinden sonra üstünden düşmesinin verdiği mutluluk paha biçilmezhepimiz mutlu oalalım prensesimm
işte o video kzıdaki azim müthiş yalnız
[video=youtube;PUJJ6Ruyvxg]http://www.youtube.com/watch?v=PUJJ6Ruyvxg#t=44[/video]
Hahahah keşke alt yazı koysalarmış
hahaha video supermis :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
altyazıya gerek yok kuzummm vucut dili ortak ben kçaıyorum prensesim iyi sahurlar iiy geceler yarın görüşürüz nasipse yarın iş çok gerçi ama ara ara girebilirim inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?