ok cnmama bildirim yapamayacaklar bir kaç gün önceden haber vermeli denilmişti
ben ne yapar ne eder bildirim yapmaya çalışırım ...
ay insallah cok etki etmez regl cnmya balon gibi dolasiyorum sanki hem wc ye cikamiyorum hem regl yaklasiyor cok sistimmmmmmmm
yanlis yazmis ayyuzlum sonra farkina vardi duzelttik rakami cnm :)ayyuzlum o hedef biraz yuksek degil mi canim ya detoks falan mi yapacaksin
insallah verirsin de biraz sagliksiz olmaz mi 1 haftada o kadar kilo
ins canim ya hadi olsam en azindan biraz odem aticam da olamiyorum bir de ustune boyle kabizlik valla rahatsiz etmeye basladi :say insallah cok etki etmez regl cnm
sanirim kapasite yetmiyomus cnm ve site tasinmis kaptanimizin dedigine goreya kimse siteden memnun degil ne demeye danisilmadan etmeden site boyle birden degistirilir ki
pazartesi cnm gelicem insallah :)ins canim ya hadi olsam en azindan biraz odem aticam da olamiyorum bir de ustune boyle kabizlik valla rahatsiz etmeye basladi :s
sen ne zaman geliyorsun turkiyeye :)
hadi hayirlisi simdiden iyi tatiller canim :)pazartesi cnm gelicem insallah :)
yok cnm yaa regl biteli 1 hafta oldu ama ben kendime gelemedim hala bayramdan beri offafiyet olsun canım :) sorma site çok kötü ya
sindim regl mi olcanki? daha 6lıları görcez beraber bak iradene sahip ol canım :)
limonlu su filan iç aralarda canım dengeliyo iştahı
cok sagol bitanem asil is orada dikkat edebilmek annem, babam kardeslerim ellerinden geldigince sabote etmeye calisirlar bakalim artikhadi hayirlisi simdiden iyi tatiller canim :)
hayirdir tatlis moralin niye bozulduİlk defa moralim bozuk olduğunda yemek yemek yerine spor yapmayı denedim daha güzel oluyormuş kızlar
canim dikkat et ben su an onu yasiyorum eve girdim annem iki saat ovdu guzel kilo vermissin baya zayiflamissin falan diye sonra da zorla yemek meyve tatli falan dayiyor onume babama sikayet ediyor ozge sunu yemiyor bunu yemiyor diye halbuki ekmek disinda ondan da cok yiyorumcok sagol bitanem asil is orada dikkat edebilmek annem, babam kardeslerim ellerinden geldigince sabote etmeye calisirlar bakalim artik
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyorummmmmmmmmmmm smileylerimizi geri vermislerrr kizlarrrrr sagolun yonetim yalniz en buyuk kk li smiley de niye galatasarayli yok acabacanim dikkat et ben su an onu yasiyorum eve girdim annem iki saat ovdu guzel kilo vermissin baya zayiflamissin falan diye sonra da zorla yemek meyve tatli falan dayiyor onume babama sikayet ediyor ozge sunu yemiyor bunu yemiyor diye halbuki ekmek disinda ondan da cok yiyorum
annelik psikolojisi heralde surekli ac kaldigimi dusunuyor
aaa gülayda aynısını diyooo noldu size kızlar. valla ben mum gibi erirken siz yerinizde sayarsanız atarım havamı gazlar giderim tozumu yutarsınız ağlarsınız arkamdan diyim.ben harika gidiyorum kaçamaksız yarım yamalak sporla bu gün en dar pantolon bile düğme açmadan düşüyor belimden ama cumadan önce tartılıp sizin moraliniz bozmayım bozayımmı yoksaoyle mi diyosun bu hafta mi yapayim listeyi
yalniz ben varya a$tim kendimi baya saldim sanki yani iki ogun yiyorum ama tam yiyorum bi haller oldu bana nedense 80-79 olunca tekrar hoopp cikiyorum off nolcak benim bu halim anlamadim yaa bugun cok isim var malum bi yandan yolculuk olacagi icin evi tekrar bi elden geciriyorum temiz ama olsun uzun sure olmayacagim icin.. ($ harfi yerine bunu kullaniyorum artik kizlar laptop yabanci turkce klavye olmadigi icin) biri beni dürtsün bu halime son vermeliyim
ay ay ay senin havani yesinler at valla hakkindir cnm darisi benim basima gulayinda basina biz heralde zafer sarhoslugu yasadik saldik kendimizi anlamadimaaa gülayda aynısını diyooo noldu size kızlar. valla ben mum gibi erirken siz yerinizde sayarsanız atarım havamı gazlar giderim tozumu yutarsınız ağlarsınız arkamdan diyim.ben harika gidiyorum kaçamaksız yarım yamalak sporla bu gün en dar pantolon bile düğme açmadan düşüyor belimden ama cumadan önce tartılıp sizin moraliniz bozmayım bozayımmı yoksa
ay bayıldım kızlar ifadeler süper olmuş yepyeni harika ayyyyyyy :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?