Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun canım :) sorma site çok kötü ya

sindim regl mi olcanki? daha 6lıları görcez beraber bak iradene sahip ol canım :)
limonlu su filan iç aralarda canım dengeliyo iştahı
yok cnm yaa regl biteli 1 hafta oldu ama ben kendime gelemedim hala bayramdan beri off

cok sagol bitanem asil is orada dikkat edebilmek annem, babam kardeslerim ellerinden geldigince sabote etmeye calisirlar bakalim artik
canim dikkat et ben su an onu yasiyorum eve girdim annem iki saat ovdu guzel kilo vermissin baya zayiflamissin falan diye sonra da zorla yemek meyve tatli falan dayiyor onume babama sikayet ediyor ozge sunu yemiyor bunu yemiyor diye halbuki ekmek disinda ondan da cok yiyorum
annelik psikolojisi heralde surekli ac kaldigimi dusunuyor

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyorummmmmmmmmmmm smileylerimizi geri vermislerrr kizlarrrrr sagolun yonetim yalniz en buyuk kk li smiley de niye galatasarayli yok acaba
neyse konumuza donelim
evet cnm annem simdiden ne yemek yapayim sana gelince diyo yaa ben patlican hastasiyim ama gece 9 da istanbulda olacagim icin yemek fasli falan saat 10 u bulur bende hafif bisey istiyorum aklima bisey gelmiyo sizce ne istim kizlar yaa patlican kozlesin yanina yogurt bana yeter ama annem ikna olmuyo
birde ben senin kadar zayif degilim daha 79 lardayim yani yeni yeni

aaa gülayda aynısını diyooo noldu size kızlar. valla ben mum gibi erirken siz yerinizde sayarsanız atarım havamı gazlar giderim tozumu yutarsınız ağlarsınız arkamdan diyim.ben harika gidiyorum kaçamaksız yarım yamalak sporla bu gün en dar pantolon bile düğme açmadan düşüyor belimden ama cumadan önce tartılıp sizin moraliniz bozmayım bozayımmı yoksa
ay bayıldım kızlar ifadeler süper olmuş yepyeni harika ayyyyyyy :):)

ay ay ay senin havani yesinler at valla hakkindir cnm darisi benim basima gulayinda basina biz heralde zafer sarhoslugu yasadik saldik kendimizi anlamadim
bu arada su online olanlari bi yerden gorebiliyo muyuz cozdunuz mu onu
birde mesaj geliyo ya alinti yapanlardan ben o mesaji goremiyorum illa linki yapistircaz oyle sizde de oyle mi kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…