- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
cnm sağ üstte "bildirimler" diye bi yer var oraya tıklayınca içi açılıyor sonra abildirimlerden seçip üstünde tıklıyorsun direk o bildirimin sayfasını açıyor bende böyle.ama bildirimler ve mesajlar karışıyoo cevaplaman yakalaman zor yaniay ay ay senin havani yesinler at valla hakkindir cnm darisi benim basima gulayinda basina biz heralde zafer sarhoslugu yasadik saldik kendimizi anlamadim
bu arada su online olanlari bi yerden gorebiliyo muyuz cozdunuz mu onu
birde mesaj geliyo ya alinti yapanlardan ben o mesaji goremiyorum illa linki yapistircaz oyle sizde de oyle mi kizlarr
ay hayırdır nesi vardı annesinin bende niye bayadır ortada yok meleklerim diye ortada dolanmıyor diyorumkizlarrrr kaptandan haber varrrrrrrrrrrrrr
cok sukur annecigi ameliyatini yapti iyi durumda 1 saat daha amelyathanede kalacak
sonra 1 gece yogun bakimda bundan sonrasi kolay insallah cok sukur kaptanimizda artik rahat bi nefes alir cok rahatladi
anladım canım öylesi daha iyi zaten :) birden bire 2 saat olunca yoruluyo insanyuru
yuruyusu topluca yapmadim askinda Sabah uyaninca 1 saat aksam da 1 saat yaptim Sabah yuruyusu iyi eliyormus ya
yok cnm yaa regl biteli 1 hafta oldu ama ben kendime gelemedim hala bayramdan beri off
kizlarrrr kaptandan haber varrrrrrrrrrrrrr
cok sukur annecigi ameliyatini yapti iyi durumda 1 saat daha amelyathanede kalacak
sonra 1 gece yogun bakimda bundan sonrasi kolay insallah cok sukur kaptanimizda artik rahat bi nefes alir cok rahatladi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyorummmmmmmmmmmm smileylerimizi geri vermislerrr kizlarrrrr sagolun yonetim yalniz en buyuk kk li smiley de niye galatasarayli yok acaba
neyse konumuza donelim
evet cnm annem simdiden ne yemek yapayim sana gelince diyo yaa ben patlican hastasiyim ama gece 9 da istanbulda olacagim icin yemek fasli falan saat 10 u bulur bende hafif bisey istiyorum aklima bisey gelmiyo sizce ne istim kizlar yaa patlican kozlesin yanina yogurt bana yeter ama annem ikna olmuyo
birde ben senin kadar zayif degilim daha 79 lardayim yani yeni yeni
canım bu kk kahvaltısı nedir o ne oluoKızlar selam telden giriyorummenu yazayim
Sabah kk kahvaltisi
Öğle az bulgur üstü barbunya
Aksam 1 kıymalı pide :-* yedim valla disarda
Spor sabah 45dk yurume 10dk yuzme
menun iyi olmus canim afiyet olsunselam kızlar nasılsınız. bu ara çok giremiyorum özür dlerim :/
bugünki menüm
sabah
1dilim kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık
öğlen
1 kase mercimek corbası
1 fincan sütlü kahve
akşam
4 ızgara köfte
salata
uzulme canim regl bitince odemi de atarsin hic sorun degil ben olamiyorum bir turlu de ondan sistimselam kızlaar
ben regl oldum kızlar ya çok şiş hissediyorum kendimimuhtemelen hedefime ulaşsam bile tartıda fazla çıkcam
canım sürekli tatlı istiyo ya evde bir kutu bayram çikolatası var ama dokunmadım onun yerine hurma yedim filan
menümü yazayım ( yemek yiyen smiley yok)
Sabah
peynirli omlet,salatalık,zeytin
Akşam
taze fasulye,1 nektarin,4 hurma,5 ceviz
spor:50 dk yürüyüş karnım ağrıdığı için bu kadar hareket edebildim
sıvı:3lt su
menu guzelmis canim sporun da cok iyikızlar bugün kü menüm
12 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan omlet
peynir
5 zeytin
3 ceviz
SPOR: squat 105 + 180 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
nohutlu tavuk sote
salata
AKŞAM
patlıcan salata
ARA ÖĞÜN
5-6 fındık
SU 2 LT
ay valla o spor beni çok enerjik yapıyor maşallahmenu guzelmis canim sporun da cok iyi
kızlar
dün menu yazamadım yazayımonuda
11/08/14 menusu
sabah kalkınca 2 brd su ketentohumu,çörekotu öğütülmüş ve kefir
kahvaltıda: kk kahvaltısı ( ben tamamını bitiremiyorum kızlar kalıyor hep zaten 1 yumurta zar zor yiyorum)
öğlen: yeşilmercimek salatası
akşam: sac kavurma, yarmalı kapuska,2 kşk yoğurt
spor 40dk yuruyuş+20dk yüzme
alllahhııııım nolmuş bu siteye yaaa hiç mi hiç beğenmedim ..daha yeni sisteme girebildim giremiyorum ha deyince..
bu arada kaptanlarımın ve takım arkadaşlarımın dikkatine ben perşembe cuma cumartesi pazar günleri çok giremem hatta hiç giremeyebilirim il dışına görümcemin nişanına gidiyoruz.. elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışıcam
sistem güncellemesi yüzünden yapamadığım bildirimlerim;
9 AĞUSTOS
kalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
2 yumurtadan geranmali
4 ceviz
nane
peynir
közlenmiş biber
SPOR: squat rest + 180 mekik diğer egzersizler ile 45 dk + 1 saat Pilates
ÖĞLE
bulgurlu kabak yemeği
yoğurt
ARA ÖĞÜN1 şekersiz türk kahvesi
AKŞAM
yoğurtlu bulgurlu kabak yemeği (nihayet bitti )
SU 2 LT
10 AĞUSTOS
kalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
tereyağında 2 yumurta
4 ceviz
peynir
7-8 tane tuzsuz peynir
2 adet küçük yeşil soğan
SPOR: squat 100 + 90 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
zerdeçallı ızgara tavuk
salata
yoğurt
AKŞAM
8 fındık
8 badem
2 tatlı kaşığı bal
1 şişe maden suyu
SU 2 LT
11 AĞUSTOS
SABAH
sahanda 1 yumurta
peynir
zeytin
3 ceviz
SPOR: OFF
ÖĞLE
nohutlu tavuk sote
salata
ARA ÖĞÜN
5-6 badem
AKŞAM
1 kase meyveli fındıklı müsli içine tarçın ekledim
SU 1,8 LT
ya balon gibi dolasiyorum sanki hem wc ye cikamiyorum hem regl yaklasiyor cok sistimmmmmmmm
iki kahvaltı mı yaptın kız :) afiyet olsun canım :)
yogamı vaay sen baya sportif oldun kız :) süpersin
süpersin :)
afiyet olsun canım :)
menu guzel bence spor zaten mukemmel
hayirdir tatlis moralin niye bozuldu
fiziksel aktivite serotonini arttiriyor diye duymustum ben de cok gerildigimde anca yuruyunce falan rahatlarim
kizlarrrr kaptandan haber varrrrrrrrrrrrrr
selam kızlaar
ben regl oldum kızlar ya çok şiş hissediyorum kendimimuhtemelen hedefime ulaşsam bile tartıda fazla çıkcam
canım sürekli tatlı istiyo ya evde bir kutu bayram çikolatası var ama dokunmadım onun yerine hurma yedim filan
menümü yazayım ( yemek yiyen smiley yok)
Sabah
peynirli omlet,salatalık,zeytin
Akşam
taze fasulye,1 nektarin,4 hurma,5 ceviz
spor:50 dk yürüyüş karnım ağrıdığı için bu kadar hareket edebildim
sıvı:3lt su
kızlar bugün kü menüm
12 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan omlet
peynir
5 zeytin
3 ceviz
SPOR: squat 105 + 180 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
nohutlu tavuk sote
salata
AKŞAM
patlıcan salata
ARA ÖĞÜN
5-6 fındık
SU 2 LT
Kızlar selam telden giriyorummenu yazayim
Sabah kk kahvaltisi
Öğle az bulgur üstü barbunya
Aksam 1 kıymalı pide :-* yedim valla disarda
Spor sabah 45dk yurume 10dk yuzme
selam kızlar nasılsınız. bu ara çok giremiyorum özür dlerim :/
bugünki menüm
sabah
1dilim kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık
öğlen
1 kase mercimek corbası
1 fincan sütlü kahve
akşam
4 ızgara köfte
salata
ben de bugun utanc menumu yaziyim
bir arkadasimi ziyarete gittim evine ye ye ye ye icim sisti sussunlar diye valla ne koydularsa onume yedim ama bu son bir daha oyle yok kirarim uzerim diyip yemiycem insanlar israr edince olan bana oluyor annem de aksam bir suru israr etti sirf kirilmasin diye tattim yemekten
Sabah
1 yumurtadan menemen peynir 9 zeytin 3 ceviz salatalik 2 yk yogurt
ogle misafirlikte
elma ve seftaliden meyve salatasi 1 kare kadar bitter cikolata 1 lokum 1 avuc cekirdek
aksam
buyuk bir kasede salata 1 icli kofte 1 bardak ayran
su 3 lt olur 1 sise maden suyu 1 br yesilcay
spor Sabah 1 saat aksam 1 saat yuruyus
kiloya uygun içmeye çalışıyorum ben yanlış mı yapıyorum kiOhh çok güzel canım ama suyu 3 litre yapmaya çalış gerçekten farkediyor
kiloya uygun içmeye çalışıyorum ben yanlış mı yapıyorum ki
ozaman yavaş yavaş arttırayım ben :))Yok canım estağfirullah ama 3 litre su daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?