Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayirdir tatlis moralin niye bozuldu
fiziksel aktivite serotonini arttiriyor diye duymustum ben de cok gerildigimde anca yuruyunce falan rahatlarim

Kizlar ne guzel iradenize hakimsiniz..bende sinirlendigimde sadece yemek yiyebiliyorum:)spordada baslasamsa en fazla iki gun..yarin bende basliyorum
Insallah bakalim..

hayirdir tatlis moralin niye bozuldu
fiziksel aktivite serotonini arttiriyor diye duymustum ben de cok gerildigimde anca yuruyunce falan rahatlarim

Kizlar ne guzel iradenize hakimsiniz..bende sinirlendigimde sadece yemek yiyebiliyorum:)spordada baslasamsa en fazla iki gun..yarin bende basliyorum
Insallah bakalim..

Araniza yeni katildim arkadaslar insallah sizler gibi kilo verecegim..bir kac kez dukan yaptin biraz kilo verdim ama sonrasinda dayanamayip biraktim..zor bir diyet ve yiyecekler kisirli..diyetten sogudum resmen ve 98 lere ulastim..65 olmam lazim ama nasil bilemiyorummm

Insallah bakalim..

Canım isteyince gerçekten her şey yapılabilir

Dukan malesef öyle bu yüzden sana Karatayı öneririm Doyana kadar yiyin diyor ve eğer doymasaydım hiçbir şey başaramazdım.

Ay bu ne kızlar o kadar alıntı seçtim tam yazacakken hiçbiri olmamış offf neyse bir daha deneyeyim bu arada nasılsınız iyisiniz inşallah şuan online olanlar bu mesajımı beğensin de kim var kim yok bileyim bari

Hoşgeldin cnm karatayı öneririm sana
Eğer bizim takımda olmak istersen cnm malesef takımımız dolu ama yarışmalara takımlara girip yarışlara katılmak istiyosan yarışmalara katılmak isteyenler bölümüne yaz orda yeni üye alımı yapacak takımlar seni davet edecektir. Ayrıca kiloya göre topiklerimiz de var orda da cok guzel arkadaşlıklar edinip motive olup kilo verebilirsin ama ben burayı sevdim dersen misafirimiz olarak başımızın üstünde yerin var seni bilgilendiririz cnmm yardımcı olmaya çalışırız :)

canım bu kk kahvaltısı nedir o ne oluo
Karatay kahvaltısı cnm genellikle içinde :
2 yumurta (hazırlanışı sana kalmış. Ister tereyagds kızart, ister Menemen yap yada haşla )
1 çay bardağı ceviz yada kavrulmamış fındık, fıstık, badem
Peynir 2-3 parca
Sebze- yeşillik
Zeytin
Geneli böyle oluyo yada 1 yerli Muzlu kahvaltıda yapabilirsin yumurta yemediğin zamanlarda

ay hayırdır nesi vardı annesinin bende niye bayadır ortada yok meleklerim diye ortada dolanmıyor diyorum
Cnm göğsündeki kitleyi aldılar şükür şimdi durumu iyi
Ay evet çoklu alıntıyıda düzenlemişler geriye bi online kim var kim yok onu görsek iyi olacak :)
Malesef bizim evde pek zeytinyağlı yemek pişmez cnm aileden gelen bişey genelde Doğu'da daha ağır yemekler yapıldığı için :)
Aman dikkat cnm cok Can'ın cekiyorsa çikolatayı yarın 1 kare yiyebilirsin geçmiş olsun bu hafta veremezsende sorun değil
Maşallah sana ayrıca cnm sporunuza yapmışsın hurmalar biraz fazla kaçmış ama reçeline bağlıyorum cnm
Kızlar selam telden giriyorummenu yazayim
Sabah kk kahvaltisi
Öğle az bulgur üstü barbunya
Aksam 1 kıymalı pide :-* yedim valla disarda
Spor sabah 45dk yurume 10dk yuzme
Bir tane yasak değil diye biliyorum cnm afiyet olsun yaramasın
smileyler gelmis bir de cizelgelerimiz gelirse super olacak valla cok motive ediciydi onlar ya
Evlilik çizelgelerimiz gelmiş
Eminim kilo çizelgelerimizdr gelecektir cnm
Sen öyle utanç deyince dedim heralde kekleri, kısırları, börekleri hüpletti lisbeth öyle dediğin gibi cok kaçırmamışsın cnm tebrik ederim

Hoşgeldin cnm hakikaten o davetiye neydi kapak mı anlayamadım tam olarak ama güzeldi değişik biraz
Yerinde olsam sporumu nişanda yapardım fıstık :)afiyet olsun cnm :)

Merinetyacım toparlanamadıb sanırım eşin gidiyo diye inşallah iyisindir cnm

Tekaşkım en son hastalıklarla uğraşıyodun inşallah hepsi geçip gitmiştir aramıza dönmeni bekliyoruz cnm

Cnm senin kilona göre 1 .6665 su içmen gerek ama az diyosan 2 litre yapabilirsin ama unutmaki fazlası da zarar böbreklerini yorma sonra cnm
evet benim kullandığım uygulamaya görede kiloma uygun olarak 1,6665 diyor ve bende onu 2 lt ye tamamlıyorum hergün :))

benim hemen hemen herzaman yaptığım stil D

günaydın kızlar malum sitede yenilikler var bulmak zor oluyor nasılsınız bakalım herşey yolunda mı
Günaydın cnm sen nasılsın beğendi mi sizin takım yeni görünümü. Biz alışmaya çalışıyoruz ilk zamanlar beğenmedik ama iyileşmeler var birde tlf uygulaması şimdi hiç açılmıyo sanırım onuda yeniliyorlar inşallah en yakın zamanda o da hallolur birde kim online onu da görsek başka bişey istemeyiz heralde :)

slm kizlar berbat durumdayim iki yedikce yiyorum bir de.bas agrisi tuttu ama nedenini cozdum.bir iki gun kadar adet olacam karnim davul oldu resmen. abuk subuk seyler yiyorum. dun kahvaltimin yaninda makarna yedim mesela o derece yani. varin gerisini siz dusunun. motivasyon sifirin altinda. neslihan zaten ezmis gecmis beni. attigim hava yanima kar kalmis:)

Kızlar bir sorum var aranızda samsung kullanan var mı?
Ben Iphone kullanıyorum. Ama bazı nedenlerden dolayı bugün kafayı yedim çok rahatsız oldum ıphonedan yani nedeni eşimle ortak hesaptan uygulama indiriyoruz o laptopa arapca iTunes indirmiş bende Türkçe indirdim ama yinede arapca kaldı tamam biliyorum okumayı falan ama türkce bana Tabiki dahakolay geliyo eşimin tüm numaraları benim tlf a gelmiş fotolar eski fotolar tlf a yüklenmiş zaten 16 gb tlf o gün dedim artık samsung alcam samsung ta şarkı direk tlf dan indiriliyo. Fotolar kablosuz Bluetooth la yükleyebiliyoruz sırf o nedenden dolayı samsung almak istiyorum benim faturamın sözleşmeside bitti yenileyecegim için yeni tlf alma hakkım var hemde ucuza genc paketten yararlanıp sizce samsung 5s alsam mı yoksa Iphone daha mı iyi ? Yorumlarınızı bekliyorum merakla. Gerçi birkac yerde samsung tlfları patlamış kullanıcının elinde Türkiye'de olmuş biraz ondan tırstım çünkü ben resmen tlf yatıp kalkanlardanım da :)

Hoş gelsin cnm nerelerdesin sen yaa
Iyi olda cnm nolcak toparlarsın haftaya sanırım biz 79 gördüğümüz için sapıttıkta yani ben öğünlerde cok yedim gibi geliyo bana spor yok zaten bugun yapcam inşallah
Hadi gel bi silkelenelim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…