- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
hayirdir tatlis moralin niye bozuldu
fiziksel aktivite serotonini arttiriyor diye duymustum ben de cok gerildigimde anca yuruyunce falan rahatlarim
hayirdir tatlis moralin niye bozuldu
fiziksel aktivite serotonini arttiriyor diye duymustum ben de cok gerildigimde anca yuruyunce falan rahatlarim
Kizlar ne guzel iradenize hakimsiniz..bende sinirlendigimde sadece yemek yiyebiliyorum:)spordada baslasamsa en fazla iki gun..yarin bende basliyorum
Insallah bakalim..
Araniza yeni katildim arkadaslar insallah sizler gibi kilo verecegim..bir kac kez dukan yaptin biraz kilo verdim ama sonrasinda dayanamayip biraktim..zor bir diyet ve yiyecekler kisirli..diyetten sogudum resmen ve 98 lere ulastim..65 olmam lazim ama nasil bilemiyorummm
Hoşgeldin cnm karatayı öneririm sanaAraniza yeni katildim arkadaslar insallah sizler gibi kilo verecegim..bir kac kez dukan yaptin biraz kilo verdim ama sonrasinda dayanamayip biraktim..zor bir diyet ve yiyecekler kisirli..diyetten sogudum resmen ve 98 lere ulastim..65 olmam lazim ama nasil bilemiyorummm
Cnm senin kilona göre 1 .6665 su içmen gerek ama az diyosan 2 litre yapabilirsin ama unutmaki fazlası da zarar böbreklerini yorma sonra cnmozaman yavaş yavaş arttırayım ben :))
Karatay kahvaltısı cnm genellikle içinde :canım bu kk kahvaltısı nedir o ne oluo
Cnm göğsündeki kitleyi aldılar şükür şimdi durumu iyiay hayırdır nesi vardı annesinin bende niye bayadır ortada yok meleklerim diye ortada dolanmıyor diyorum
Ay evet çoklu alıntıyıda düzenlemişler geriye bi online kim var kim yok onu görsek iyi olacak :)kızlaaar süpeer smileylerimiz gelmiş
anladım canım öylesi daha iyi zaten :) birden bire 2 saat olunca yoruluyo insan
olsun sen toparlanırsın canım :) 7li rakamları düşün 6lıları düşün
çok şükür sindim çok sevindim kaptana inş hayırlısıyla çıkarlar hastaneden
eveet süper oldu çoklu alıntılarda geldi :) ama kilo çizelgemiz nolcak?
hafif taze fasulye gibi zeytinyağlı yemekler olur bence
Aman dikkat cnm cok Can'ın cekiyorsa çikolatayı yarın 1 kare yiyebilirsinselam kızlaar
ben regl oldum kızlar ya çok şiş hissediyorum kendimimuhtemelen hedefime ulaşsam bile tartıda fazla çıkcam
canım sürekli tatlı istiyo ya evde bir kutu bayram çikolatası var ama dokunmadım onun yerine hurma yedim filan
menümü yazayım ( yemek yiyen smiley yok)
Sabah
peynirli omlet,salatalık,zeytin
Akşam
taze fasulye,1 nektarin,4 hurma,5 ceviz
spor:50 dk yürüyüş karnım ağrıdığı için bu kadar hareket edebildim
sıvı:3lt su
Bir tane yasak değil diye biliyorum cnm afiyet olsun yaramasınKızlar selam telden giriyorummenu yazayim
Sabah kk kahvaltisi
Öğle az bulgur üstü barbunya
Aksam 1 kıymalı pide :-* yedim valla disarda
Spor sabah 45dk yurume 10dk yuzme
Evlilik çizelgelerimiz gelmişsmileyler gelmis bir de cizelgelerimiz gelirse super olacakvalla cok motive ediciydi onlar ya
Sen öyle utanç deyince dedim heralde kekleri, kısırları, börekleri hüpletti lisbethben de bugun utanc menumu yaziyim
bir arkadasimi ziyarete gittim evine ye ye ye ye icim sisti sussunlar diye valla ne koydularsa onume yedim ama bu son bir daha oyle yok kirarim uzerim diyip yemiycem insanlar israr edince olan bana oluyor annem de aksam bir suru israr etti sirf kirilmasin diye tattim yemekten
A
Sabah
1 yumurtadan menemen peynir 9 zeytin 3 ceviz salatalik 2 yk yogurt
ogle misafirlikte
elma ve seftaliden meyve salatasi 1 kare kadar bitter cikolata 1 lokum 1 avuc cekirdek
aksam
buyuk bir kasede salata 1 icli kofte 1 bardak ayran
su 3 lt olur 1 sise maden suyu 1 br yesilcay
spor Sabah 1 saat aksam 1 saat yuruyus
Hoşgeldin cnm hakikaten o davetiye neydi kapak mı anlayamadım tam olarakKızlar bugün hiç uğrayamadım kusura bakmasın nişandan geldim şimdi
Sabah mı desem öğlen mi bilimicim öğlen 2 de kahvaltı yaptıkablam anca uyandı
Dün azıcık menemenden kalmıştı ondan yedim
Köfte
Domates salatalık peynir zeytin tereyağı
Nişana gitmeden önce:
Taze fasulye
Araayanamadım küçük bir parça yaş pasta yedim
Spor:Anca squat ve şınav
Su:3 litre 1 şişe de maden suyu
evet benim kullandığım uygulamaya görede kiloma uygun olarak 1,6665 diyor ve bende onu 2 lt ye tamamlıyorum hergün :))Cnm senin kilona göre 1 .6665 su içmen gerek ama az diyosan 2 litre yapabilirsin ama unutmaki fazlası da zarar böbreklerini yorma sonra cnm
benim hemen hemen herzaman yaptığım stilKaratay kahvaltısı cnm genellikle içinde :
2 yumurta (hazırlanışı sana kalmış. Ister tereyagds kızart, ister Menemen yap yada haşla )
1 çay bardağı ceviz yada kavrulmamış fındık, fıstık, badem
Peynir 2-3 parca
Sebze- yeşillik
Zeytin
Geneli böyle oluyo yada 1 yerli Muzlu kahvaltıda yapabilirsin yumurta yemediğin zamanlarda
Günaydın cnm sen nasılsın beğendi mi sizin takım yeni görünümü. Biz alışmaya çalışıyoruz ilk zamanlar beğenmedik ama iyileşmeler var birde tlf uygulaması şimdi hiç açılmıyo sanırım onuda yeniliyorlar inşallah en yakın zamanda o da hallolur birde kim online onu da görsek başka bişey istemeyiz heralde :)günaydın kızlar malum sitede yenilikler var bulmak zor oluyor nasılsınız bakalım herşey yolunda mı
Hoş gelsin cnm nerelerdesin sen yaaslm kizlar berbat durumdayim iki yedikce yiyorum bir de.bas agrisi tuttu ama nedenini cozdum.bir iki gun kadar adet olacam karnim davul oldu resmen. abuk subuk seyler yiyorum. dun kahvaltimin yaninda makarna yedim mesela o derece yani. varin gerisini siz dusunun. motivasyon sifirin altinda. neslihan zaten ezmis gecmis beni. attigim hava yanima kar kalmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?