Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben akşam menümü bozmak zorunda kaldım hanımlar
2 kabak kalmıştı karpaçyo için ayırmıştım fakat biraz büzüşmüştü bende attım
patlıcanlarıda köftelerle beraber ızgara yaptım hafif yağda (

ve sonunda kirmizi karti gordum umarim biraz durulurum. zor bi gundu ama.sanirim onumdeki uc gun daha zor olacak sancilar hareketedememe ve cocuklar. rabbim yardimetsin amin

maden suyumuda içtim kızlaaaaaarrrrrrrrr ohhh
bugün çok iyi başladım ama işlerden ötürü geç yedim yemeğimi
bu arada yarın şehirdışına gidiyoruz
akşam anca geç saatte bildirim yapabilirim
cuma günü de sabah kilo bildirimimi yapıcam
o gün yine geç saatte meü bildirimi yapabilirim
isteme törenleri falan malum kalabalık olucak
cumartesi günü de nişan var
yine geç saatlerde bildirimler yapıcam baştan söyliym
demedi demeyin
sonrada vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin haaaa

uzulme canim regl bitince odemi de atarsin hic sorun degil ben olamiyorum bir turlu de ondan sistim
menu de gayet guzel
inşallah sende bir an önce adet olursun rahatlarsın canım :/ adaçayı içmeni öneririm :)
teşekkürler

çok şükür :)
evet biran önce online ve kilo çizelgesini düzeltmeliler
aa doğulumuydunuz siz canım unutmuşum :)
yok tatlım çikolatayla aram yoktur benim de regl döneminde işte göz açlığı oluyo
saol bitanem izin verdiğin için
aynen öyle oldu çikolatadan iyidir dedim hurma yedim

Bugünkü menüm :
Kahvaltı:
Kk

Öğle:
1 elma

1 kahve

Akşam:
Dünkü irmikli köfte
1 koca kase sebze corbası
3 koca bardak (yaklaşık 1 litre) Ayran
Spor: bol bol ev temizliği
afiyet olsun canım :) ayranlar gelmiş

ya bende bugünlerde öyleyim :/
neyse toparlanalım haftaya kadar canım inş

ben samsung kullanıyorum tam 7 senedir (2-3 tel değiştirdim tabi samsung olarak) hiç bir sorun yaşamadım bundan 1 sene önce hediyeyle iphoneum olmuştu 3 ay sonra fırlatıp attım resmen deli etti beni hiç sevmedim hem şarjı çabuk biter hem wifi ağlarına kolay girmez i-tunes desen orjinal şarkı ister vs.
samsunglar çabuk kafayı yiyor diyorlar temizliğini (gereksiz dosyaları silerek) yaparsan hiç sorun olmaz bence bende telfonla yatıp kalkarım bizim ailede herkes samsung cu kimsede patlamadı

süpersin sindim çok iyi düşünmüşsün kaçamak yapsan bile sporla eritirsin oh mis
halay çeken var yemek yiyen var noldu onlara ya

iki boyayı mı karıştırcann ilginçmiş
afiyet olsun

ilginçmiş bu :)
bana lazım değil çünkü saçlarım inanılmaz hızlı uzuyor
bana kızmayın hava atmıyorum aksine üzgünüm çünkü bir model kestiriyorum sadece 2 ay kalıyor o model sonra uzadığı için bozuluyor

kız naptın neler yedin ayy bozduk hepimiz iyicene neyse bugünlük ara ver madem :)

evet kaptan yokken gerçekten herkes dağıldı ben de dahil
afiyet olsun canım süpersin

ay evet iki tanesini karıştırıcam ama saçımı yeni yıkadım onedenle boya yapamicam gibi tereddütte kaldım temiz saça boya yapılırmı mantığı ile
saçının hızlı uzaması ne iyimiş
ben depresyona giriyorum lanetlikler yüzünden

selam kızlar
bugün hep dışardaydım yine erkek arkadaşımlaydım sonra akşamda kızlarla buluştuk baya gezdim
bugün cidden bende bişi var hiç bişi yiyesim yok sadece abur cubur istiyorum
reglime bağlıyorum bunu çünkü sarhoş gibiyim ya

menümü yazayım da bana kızın

Menüm

Sabah:Canım hiç bir şey istemedi
Öğledışardayım) Fajita, maden suyu,1 top limonlu dondurma,azcık tavuk göğsü tatlısı

Akşam:10 zeytin,az ceviz,çay (öğle 2 gibi yiyince acıktım)

spor:30 dk yürüyüş dışarda 2 saat gezinme

o kadar cok SIKTIN kendini normaldir cnm bak ne gzel yarin toparlancakmissin
ama sen yinede menunu yaz olur mu beklemedeyim ona gore cnm bugun senin
batti balik yan gider diyerekten arkadaslarla yemege cikiyorum simdi de oradan da buyuk ihtimal tatliciya gidip kunefe yiyecem cunku nicin cunku akilsizim kilo vermek icin o kadar harcadigm caba hic umrumda degil cunku

neyse gidiyorum ben
Afiyet olsun cnm
Keske akşam yogurt bişeyler yeseydin cnm birde yogurt- makarna ikilisi önerilmiyo cnm domatesliye izin var bilgin olsun:)

Olsun cnm isteyerek yapmamışsın nasılsa
ve sonunda kirmizi karti gordum umarim biraz durulurum. zor bi gundu ama.sanirim onumdeki uc gun daha zor olacak sancilar hareketedememe ve cocuklar. rabbim yardimetsin amin
E hadi geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun
Menü bildirimini sabah ta yapabilirsin cnm
Amaaa kilo bildirimini lütfen cuma Sabahı yapmaya çalış cnm onu da ben söylimde sonra duymadım deme haaa :)
Hoşgeldin cnm :)
Ahh o göz açlığı bende de var :)
Bence bizim takım nazara geldi kızlarr benden söylemesi :)
Cok şükür benim saclar da çabuk uzuyo benimde şikayetim yok ama bugün lazım olur bi tanıdık şikayet eder ben hemen hooop diye tarif vermeyi severim :)
Sanırım boya karıştırmada kimse benim rekorlarını geçemez tam 3 hatta 4 yıldır bu şekilde kendim boyuyorum saçlarımı ama bazen köklü değişiklik isteyince Türkiye'de kuaförde yapıveriyorum sonra dönünce de ben o rengi tutturmaya çalışıyorum :) biclk kuaför de renkleri karıştırıyorlar cnm birde gıcık yaptıgı rengi söylemiyo ki biz evde yapmayalım ben yurt dışındayım zaten nasıl olcak diyorum vermiyo yinede
Evet cnm inşallah iyi olacak benim için bu iki ay bugun Hesapladım nerdeyse iki ay kalcam ister misin bi 10 kilo verip gelem
Demek samsung severler çoğunlukta :)

Cnm keske aksam 1 haşlama yumurta yada yogurt ekleseydin ac kalmasaydın :)
Ne güzel hem sevgili hem kızlarla görüşülmüş ohh sefan olsun

Olsun cnm isteyerek yapmamışsın nasılsa
Menü bildirimini sabah ta yapabilirsin cnm
Amaaa kilo bildirimini lütfen cuma Sabahı yapmaya çalış cnm onu da ben söylimde sonra duymadım deme haaa
evet valla isteyerek yapmadım istem dışı
yok yok muhakkak bildiririm kilomu

Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 muz
Ceviz
1 koca bardak süt

Öğle:
2 bisküvi
1 kahve

Akşam:
1 tabak mantarlı domatesli yani sebzeli bulgur pilavı :)
2 bardak ayran
Fırında tavuk

kızlar günaydın bu gün yoğun olacak dunki menumu yazayım
13/8/14 menum
sabah kk kahvaltısı
akşam 1 avuç badem+yarım ekmek bol tereyağlı+yayla çorbası ....berbatmı?
spor sabah 45dk yuruyus+lesli+plates
akşam 30dk yuruyus

ohhh ne guzel eglenmissin canim ama keske Sabah bir seyler yeseydin ya
haklisin canim kendi adima konusmak gerekirse ben costum diyet falan dun yalan oldu
keske aksam bir seyler atistirsaydin en azindan canim
olsunn aksam menun gene de cok iyi olmus
ayyy 10 dk dir dusunuyorum kirmizi kart ne ola ki diye ya ahaha anca jeton dustu
Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 muz
Ceviz
1 koca bardak süt

Öğle:
2 bisküvi
1 kahve

Akşam:
1 tabak mantarlı domatesli yani sebzeli bulgur pilavı
2 bardak ayran
Fırında tavuk
sindim sabahin cok cok az degil mi ya bak Sabah yemedigin icin biskuvi yemissin tatlim ama aksam guzel olmus
berbat degil de aksam biraz k. hidratli olmus sanki yayla da pirinc var degil mi yani biz oyle yapiyorduk eger oyleyse biraz fazla kacmis k.hidrat bence

ben ne çorbalara nede dolmalara nede pilavlara pirinç koymuyorum canım. ben aslen amasyalıyım bizim kültürde çorbalık yarma ve düğü vardır bulgur dışında. yarma düğü çorbalık kullanılır, dolmalara konur vs. pirinç belki 5 ay oldu yemeyeli, yesemde sadece 1 kaşıkla kalıyorum okadar.

ne guzel yapiyorsun o zaman ben annemi ikna edemedim pirincsiz dolma olayina falan
yarma bizde de var sanirim senin yayla dedigin seye biz mehir corbasi diyoruz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…