- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
inşallah sende bir an önce adet olursun rahatlarsın canım :/ adaçayı içmeni öneririm :)uzulme canim regl bitince odemi de atarsin hic sorun degil ben olamiyorum bir turlu de ondan sistim
menu de gayet guzel
Cnm göğsündeki kitleyi aldılar şükür şimdi durumu iyi
Ay evet çoklu alıntıyıda düzenlemişler geriye bi online kim var kim yok onu görsek iyi olacak
Malesef bizim evde pek zeytinyağlı yemek pişmez cnm aileden gelen bişey genelde Doğu'da daha ağır yemekler yapıldığı için
Aman dikkat cnm cok Can'ın cekiyorsa çikolatayı yarın 1 kare yiyebilirsingeçmiş olsun bu hafta veremezsende sorun değil
Maşallah sana ayrıca cnm sporunuza yapmışsın hurmalar biraz fazla kaçmış ama reçeline bağlıyorum cnm
afiyet olsun canım :) ayranlar gelmişBugünkü menüm :
Kahvaltı:
Kk
Öğle:
1 elma
1 kahve
Akşam:
Dünkü irmikli köfte
1 koca kase sebze corbası
3 koca bardak (yaklaşık 1 litre) Ayran
Spor: bol bol ev temizliği
slm kizlar berbat durumdayim iki yedikce yiyorum bir de.bas agrisi tuttu ama nedenini cozdum.bir iki gun kadar adet olacam karnim davul oldu resmen. abuk subuk seyler yiyorum. dun kahvaltimin yaninda makarna yedim mesela o derece yani. varin gerisini siz dusunun. motivasyon sifirin altinda. neslihan zaten ezmis gecmis beni. attigim hava yanima kar kalmis
ben samsung kullanıyorum tam 7 senedir (2-3 tel değiştirdim tabi samsung olarak) hiç bir sorun yaşamadım bundan 1 sene önce hediyeyle iphoneum olmuştu 3 ay sonra fırlatıp attım resmen deli etti beni hiç sevmedim hem şarjı çabuk biter hem wifi ağlarına kolay girmez i-tunes desen orjinal şarkı ister vs.Kızlar bir sorum var aranızda samsung kullanan var mı?
Ben Iphone kullanıyorum. Ama bazı nedenlerden dolayı bugün kafayı yedim çok rahatsız oldum ıphonedan yani nedeni eşimle ortak hesaptan uygulama indiriyoruz o laptopa arapca iTunes indirmiş bende Türkçe indirdim ama yinede arapca kaldı tamam biliyorum okumayı falan ama türkce bana Tabiki dahakolay geliyo eşimin tüm numaraları benim tlf a gelmiş fotolar eski fotolar tlf a yüklenmiş zaten 16 gb tlf o gün dedim artık samsung alcam samsung ta şarkı direk tlf dan indiriliyo. Fotolar kablosuz Bluetooth la yükleyebiliyoruz sırf o nedenden dolayı samsung almak istiyorum benim faturamın sözleşmeside bitti yenileyecegim için yeni tlf alma hakkım var hemde ucuza genc paketten yararlanıp sizce samsung 5s alsam mı yoksa Iphone daha mı iyi ? Yorumlarınızı bekliyorum merakla. Gerçi birkac yerde samsung tlfları patlamış kullanıcının elinde Türkiye'de olmuş biraz ondan tırstım çünkü ben resmen tlf yatıp kalkanlardanım da
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu
bebişler merhabaanaaaa
uzun bi aradan sonra dışarı çıktım
internetimizinde dünden beri açılmış olması ayrı mutluluk
benim bugün ki menüm belli az sonra yazıcam
bu siteyi beğenmedim hakaten giresi gelmiyor insanın
bu arada kuzular 2 adet saç boyası aldım
biri kumral biride açık kumral ikisini karıştırsam diyyorum
birde sinameki kürü yapmam lazım bugün 4-5 saat bekletiyorum saçta
acaba önce boyasam sonramı kür yapsam yoksa yapsam sonra mı boyasam ?
yarım saat oldu eve geleli daha yeni yemek yedim ahanda işte menüm
13 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 zeytin
3 ceviz
fındık
badem
SPOR: squat 110 + 180 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
3 köfte ızgara
1 köy biberi
AKŞAM
3 köfte ızgara
patlıcan biber köz
kabak karpaçyo
SU 2 LT
ilginçmiş bu :)hoşbuldum sindimmm
sinameki kürü saç uzatıyor hızla işte malzemeler ;
sinameki otu
tatlı badem yağı
bemiks ampul
her seansta öncelikle 1 tutam sinamekiyi kaynatıp demliyoruz
ılıdıktan sonra tatlı badem yağını bi kapak ekliyoruz
akabinde bi bemiks ampul ekliyoruz karıştırıp saçların diplerine masaj yaparak uyguluyoruz
en az 4 saat saçta durmalı, ben bazen ertesi güne kadar bekletebiliyorum
8 hafta uygulayıp haftada bir yapmalıyız akabinde 2 hafta dinlenme süreci ile bir sonraki seanslara geçilir
)
kız naptın neler yedin ayy bozduk hepimiz iyicene neyse bugünlük ara ver madem :)kizlar ben bugun diyete ara verdim gibi oldu yani ihtiyacim vardi cidden baya baya sapittim ama ne yalan soyliyim pisman degilim bir kopma noktam olacakti o bugun oldu yarin da insallah toparlanacagim yoluma devam edecegim bugunu unuttum bileonun icin bugun menu yazmayacagim cunku yazarsam 2 sayfaya yakon surebilir
yarin gorusuruz
oo kızlar hep beraber kaybetmisiz kendimizi ya akillanalimkaptanimiz yokken boyle oluyor demek ki.bugünkü menum
sabah
5 ceviz
1 yumurtadab tereyagli omlet
domates, maydanoz
peynir
oglen
1 tabak sadece haslanmis yagsiz tuzsuz yoğurtlu makarna
aksam yemegi yok
3litre civarı su, 40 dk yuruyus
ay evet iki tanesini karıştırıcam ama saçımı yeni yıkadım onedenle boya yapamicam gibi tereddütte kaldım temiz saça boya yapılırmı mantığı ileiki boyayı mı karıştırcann ilginçmiş
ilginçmiş bubana lazım değil çünkü saçlarım inanılmaz hızlı uzuyor afiyet olsun
bana kızmayın hava atmıyorum aksine üzgünüm çünkü bir model kestiriyorum sadece 2 ay kalıyor o model sonra uzadığı için bozuluyor
o kadar cok SIKTIN kendini normaldir cnm bak ne gzel yarin toparlancakmissinkizlar ben bugun diyete ara verdim gibi oldu yani ihtiyacim vardi cidden baya baya sapittim ama ne yalan soyliyim pisman degilim bir kopma noktam olacakti o bugun oldu yarin da insallah toparlanacagim yoluma devam edecegim bugunu unuttum bileonun icin bugun menu yazmayacagim cunku yazarsam 2 sayfaya yakon surebilir
yarin gorusuruz
Afiyet olsun cnmbatti balik yan gider diyerekten arkadaslarla yemege cikiyorum simdi de oradan da buyuk ihtimal tatliciya gidip kunefe yiyecem cunku nicin cunku akilsizimkilo vermek icin o kadar harcadigm caba hic umrumda degil cunku
neyse gidiyorum ben
Keske akşam yogurt bişeyler yeseydin cnm birde yogurt- makarna ikilisi önerilmiyo cnm domatesliye izin var bilgin olsun:)oo kızlar hep beraber kaybetmisiz kendimizi ya akillanalimkaptanimiz yokken boyle oluyor demek ki.bugünkü menum
sabah
5 ceviz
domates, maydanoz
peynir
oglen
aksam yemegi yok
Olsun cnm isteyerek yapmamışsın nasılsaben akşam menümü bozmak zorunda kaldım hanımlar
2 kabak kalmıştı karpaçyo için ayırmıştım fakat biraz büzüşmüştü bende attım
patlıcanlarıda köftelerle beraber ızgara yaptım hafif yağda(
E hadi geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsunve sonunda kirmizi karti gordum umarim biraz durulurum. zor bi gundu ama.sanirim onumdeki uc gun daha zor olacak sancilar hareketedememe ve cocuklar. rabbim yardimetsin amin
Menü bildirimini sabah ta yapabilirsin cnmmaden suyumuda içtim kızlaaaaaarrrrrrrrr ohhh
bugün çok iyi başladım ama işlerden ötürü geç yedim yemeğimi
bu arada yarın şehirdışına gidiyoruz
akşam anca geç saatte bildirim yapabilirim
cuma günü de sabah kilo bildirimimi yapıcam
o gün yine geç saatte meü bildirimi yapabilirim
isteme törenleri falan malum kalabalık olucak
cumartesi günü de nişan var
yine geç saatlerde bildirimler yapıcam baştan söyliym
demedi demeyin
sonrada vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin haaaa
Hoşgeldin cnm :)inşallah sende bir an önce adet olursun rahatlarsın canım :/ adaçayı içmeni öneririm
teşekkürler
çok şükür
evet biran önce online ve kilo çizelgesini düzeltmeliler
aa doğulumuydunuz siz canım unutmuşum
yok tatlım çikolatayla aram yoktur benim de regl döneminde işte göz açlığı oluyo
saol bitanem izin verdiğin için
aynen öyle oldu çikolatadan iyidir dedim hurma yedim
afiyet olsun canımayranlar gelmiş
ya bende bugünlerde öyleyim :/
neyse toparlanalım haftaya kadar canım inş
ben samsung kullanıyorum tam 7 senedir (2-3 tel değiştirdim tabi samsung olarak) hiç bir sorun yaşamadım bundan 1 sene önce hediyeyle iphoneum olmuştu 3 ay sonra fırlatıp attım resmen deli etti beni hiç sevmedim hem şarjı çabuk biter hem wifi ağlarına kolay girmez i-tunes desen orjinal şarkı ister vs.
samsunglar çabuk kafayı yiyor diyorlar temizliğini (gereksiz dosyaları silerek) yaparsan hiç sorun olmaz bence bende telfonla yatıp kalkarım bizim ailede herkes samsung cu kimsede patlamadı
süpersin sindim çok iyi düşünmüşsün kaçamak yapsan bile sporla eritirsin oh mis
halay çeken var yemek yiyen var noldu onlara ya
iki boyayı mı karıştırcann ilginçmiş
afiyet olsun
ilginçmiş bu
bana lazım değil çünkü saçlarım inanılmaz hızlı uzuyor
bana kızmayın hava atmıyorum aksine üzgünüm çünkü bir model kestiriyorum sadece 2 ay kalıyor o model sonra uzadığı için bozuluyor
kız naptın neler yedin ayy bozduk hepimiz iyicene neyse bugünlük ara ver madem
evet kaptan yokken gerçekten herkes dağıldı ben de dahil
afiyet olsun canım süpersin
Cnm keske aksam 1 haşlama yumurta yada yogurt ekleseydin ac kalmasaydın :)selam kızlar
bugün hep dışardaydım yine erkek arkadaşımlaydım sonra akşamda kızlarla buluştuk baya gezdim
bugün cidden bende bişi var hiç bişi yiyesim yok sadece abur cubur istiyorum
reglime bağlıyorum bunu çünkü sarhoş gibiyim ya
menümü yazayım da bana kızın
Menüm
Sabah:Canım hiç bir şey istemedi
Öğledışardayım) Fajita, maden suyu,1 top limonlu dondurma,azcık tavuk göğsü tatlısı
Akşam:10 zeytin,az ceviz,çay (öğle 2 gibi yiyince acıktım)
spor:30 dk yürüyüş dışarda 2 saat gezinme
evet valla isteyerek yapmadım istem dışıOlsun cnm isteyerek yapmamışsın nasılsa
Menü bildirimini sabah ta yapabilirsin cnm
Amaaa kilo bildirimini lütfen cuma Sabahı yapmaya çalış cnm onu da ben söylimde sonra duymadım deme haaa
Ok cnm o zaman no problem :)evet valla isteyerek yapmadım istem dışı
yok yok muhakkak bildiririm kilomu
ohhh ne guzel eglenmissin canim ama keske Sabah bir seyler yeseydin yaselam kızlar
bugün hep dışardaydım yine erkek arkadaşımlaydım sonra akşamda kızlarla buluştuk baya gezdim
bugün cidden bende bişi var hiç bişi yiyesim yok sadece abur cubur istiyorum
reglime bağlıyorum bunu çünkü sarhoş gibiyim ya
menümü yazayım da bana kızın
Menüm
Sabah:Canım hiç bir şey istemedi
Öğledışardayım) Fajita, maden suyu,1 top limonlu dondurma,azcık tavuk göğsü tatlısı
Akşam:10 zeytin,az ceviz,çay (öğle 2 gibi yiyince acıktım)
spor:30 dk yürüyüş dışarda 2 saat gezinme
haklisin canim kendi adima konusmak gerekirse ben costum diyet falan dun yalan olduoo kızlar hep beraber kaybetmisiz kendimizi ya akillanalimkaptanimiz yokken boyle oluyor demek ki.bugünkü menum
sabah
5 ceviz
domates, maydanoz
peynir
oglen
aksam yemegi yok
olsunn aksam menun gene de cok iyi olmusben akşam menümü bozmak zorunda kaldım hanımlar
2 kabak kalmıştı karpaçyo için ayırmıştım fakat biraz büzüşmüştü bende attım
patlıcanlarıda köftelerle beraber ızgara yaptım hafif yağda(
ayyy 10 dk dir dusunuyorum kirmizi kart ne ola ki diye ya ahahave sonunda kirmizi karti gordum umarim biraz durulurum. zor bi gundu ama.sanirim onumdeki uc gun daha zor olacak sancilar hareketedememe ve cocuklar. rabbim yardimetsin amin
sindim sabahin cok cok az degil mi ya bak Sabah yemedigin icin biskuvi yemissin tatlimDünkü menüm:
Kahvaltı:
1 muz
Ceviz
1 koca bardak süt
Öğle:
2 bisküvi
1 kahve
Akşam:
1 tabak mantarlı domatesli yani sebzeli bulgur pilavı
2 bardak ayran
Fırında tavuk
berbat degil de aksam biraz k. hidratli olmus sanki yayla da pirinc var degil mi yani biz oyle yapiyorduk eger oyleyse biraz fazla kacmis k.hidrat bencekızlar günaydın bu gün yoğun olacak dunki menumu yazayım
13/8/14 menum
sabah kk kahvaltısı
akşam 1 avuç badem+yarım ekmek bol tereyağlı+yayla çorbası ....berbatmı?
spor sabah 45dk yuruyus+lesli+plates
akşam 30dk yuruyus
ya bana da oyle oluyor attigim mesajlar 2 kere geliyorkızlar iki kere gelmiş mesaj
ben ne çorbalara nede dolmalara nede pilavlara pirinç koymuyorum canım. ben aslen amasyalıyım bizim kültürde çorbalık yarma ve düğü vardır bulgur dışında. yarma düğü çorbalık kullanılır, dolmalara konur vs. pirinç belki 5 ay oldu yemeyeli, yesemde sadece 1 kaşıkla kalıyorum okadar.ohhh ne guzel eglenmissin canim ama keske Sabah bir seyler yeseydin ya
haklisin canim kendi adima konusmak gerekirse ben costum diyet falan dun yalan oldu
keske aksam bir seyler atistirsaydin en azindan canim
olsunn aksam menun gene de cok iyi olmus
ayyy 10 dk dir dusunuyorum kirmizi kart ne ola ki diye ya ahahaanca jeton dustu
sindim sabahin cok cok az degil mi ya bak Sabah yemedigin icin biskuvi yemissin tatlimama aksam guzel olmus
berbat degil de aksam biraz k. hidratli olmus sanki yayla da pirinc var degil mi yani biz oyle yapiyorduk eger oyleyse biraz fazla kacmis k.hidrat bence
ne guzel yapiyorsun o zaman ben annemi ikna edemedim pirincsiz dolma olayina falanben ne çorbalara nede dolmalara nede pilavlara pirinç koymuyorum canım. ben aslen amasyalıyım bizim kültürde çorbalık yarma ve düğü vardır bulgur dışında. yarma düğü çorbalık kullanılır, dolmalara konur vs. pirinç belki 5 ay oldu yemeyeli, yesemde sadece 1 kaşıkla kalıyorum okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?