- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
oo süpersin kız :) evet bende onu kastetmiştim 1 kere gitmendenhosgeldin cnmm
valla ben kendimin kuaforuyum cok sukur kaslar yuz alimi herseyimi kendim yaparim kahkul keserim (bunu herkes yapar) sadece sac kesimi icin ben kuafore gidiyorum o kadarbirde yazmistim köklü degisiklik yaparsam 1 kere kuafore giderim ardindan ben kendim devam ederim bu yonden esim cok sansli kuafor masrafi cikarmiyorum basina
birde su saclarimi masayla lule lule yapmaya elim alissa kimse tutamaz beni
yapiyorum ama aceleyle yaptiklarim, özene bezene yaptigimdan daha guzel oluyo nedense
sanirim yarin alisverise gitcez esimle tlf da o zaman alirim heralde
dün gecede bana oldu uyumadan önce ağladım nedense hemde komik bir video izledikten sonraay kizlar sabah ne guzel mutluydum enerjiktim sonra bian bi huzun coktu ustume yaaa
youtube dan sarki indirirken bi an oturup aglayasim geldi zor tuttum kendimi ama keske aglayip rahatlasaydim
bende oluyo arada bi boyle haller hic nedensiz oturup aglamak istiyorum sizde de oluyo mu yaa
bi ben miyim melankolik takilan
valla cnm yumurta istemed cnm bende oyle yaptimohhh ne guzel eglenmissin canim ama keske Sabah bir seyler yeseydin ya
haklisin canim kendi adima konusmak gerekirse ben costum diyet falan dun yalan oldu
keske aksam bir seyler atistirsaydin en azindan canim
olsunn aksam menun gene de cok iyi olmus
ayyy 10 dk dir dusunuyorum kirmizi kart ne ola ki diye ya ahahaanca jeton dustu
sindim sabahin cok cok az degil mi ya bak Sabah yemedigin icin biskuvi yemissin tatlimama aksam guzel olmus
berbat degil de aksam biraz k. hidratli olmus sanki yayla da pirinc var degil mi yani biz oyle yapiyorduk eger oyleyse biraz fazla kacmis k.hidrat bence
evet nedense bicok kisinin mesaji iki kere geliyo cnm senden kaynaklanmiyorya bana da oyle oluyor attigim mesajlar 2 kere geliyortam anlamiyla site ne zaman toparlanacak merak etmeye basladim
valla bende esimle annemleri ikna edemedim bulgurlu dolmaya :)ne guzel yapiyorsun o zaman ben annemi ikna edemedim pirincsiz dolma olayina falan
yarma bizde de var sanirim senin yayla dedigin seye biz mehir corbasi diyoruz o zaman
aaa zorla canim cekecek simdi oyle bi anlatmissin ki :)sen nerelisin tatlım. biz hem soğuk hem sıcak olanı yaparız. soğuk olanda yarma pişirilip soğuk yogurt sonradan ekleniyor hatta buzda atıyorum ben üstünede yağnane mi oluyor. ama yayla çorbası tarzı yoğurdu pişirdiğimiz çorbamızda var.
vayy vayy bende sirnakliyim madem nesli acti konuyu :) bende yazam dedim :)ben mardinliyim canim
ooooo sen biliyosun hatalarini cnm ama yinede yazdigin icin tesekkur ederum cnmmmenum
sabah: sahanda yumurta, peynir zeytin salatalik ve yer fistigi
ara: 3 tane cici bebe, 1 kase mercimek corbasi
aksam: 1 kizarmis yogurtlu patlican az patates kizartmasi
sonrasinda baharatli cubuk kraker
4 lt kadar su
spor yok
oo süpersin kızevet bende onu kastetmiştim 1 kere gitmenden
bende anca özel günde bir değişiklik yapcaksam giderim
valla eşin şanslıymış canım o zaman
onuda yaparsın sen kızbende kendimin kuaförü olmalıyım evlenince annememi gelcem kaşlar için
hayırlı olsun şimdiden canım
bu arada farkettiniz mi bu smileydeniki tane var bunun bir tanesini alıp yeni versinler
ayyy amin cnm yaa sagol valla dur bende sarilayim en SIKISINDANdün gecede bana oldu uyumadan önce ağladım nedense hemde komik bir video izledikten sonra
ara sıra olur öyle canım
Allah başka şeylerden ötürü ağlatmasın inş
ay canim sonunda geldin gecmis olsun insallah artik ameliyatini yapar kurtulursun rahatlarsin cnm eger bildirim yapazsan izinli sayabiliriz iki hafta ama sen bilirsin cnm
bu arada bizde yeni sisteme alismaya calisiyoruz cnm ama iyilestirmeler var gibi
aa degiisk ama guzel olmustur kesin..
ay insan oynamaz mi kizspor yapmis olurdun iste
yok karar verdim cnm alcam alip denicem zaten goz acip kapayana kadar iki yil gecmis olur bakarsin cok memnun kalirim benim erkek kardesimde samsunga istemeden gecis yapmisti ama cok memnun tabi iphone nun yeri baska diyo ama buda cok guzel kullanisli diyo
ne guzel iki vu gundur deli gibi trambolinde zipliyodum bu gun hic bisr yapamadim yaaa
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu
ee aksama ne yemek var kizlar yemek yapcaklar ben bulgur pilavi ve firinda tavuk , salata ayran diye dusundum iyidir dimi
bebişler merhabaanaaaa
uzun bi aradan sonra dışarı çıktım
internetimizinde dünden beri açılmış olması ayrı mutluluk
benim bugün ki menüm belli az sonra yazıcam
bu siteyi beğenmedim hakaten giresi gelmiyor insanın
bu arada kuzular 2 adet saç boyası aldım
biri kumral biride açık kumral ikisini karıştırsam diyyorum
birde sinameki kürü yapmam lazım bugün 4-5 saat bekletiyorum saçta
acaba önce boyasam sonramı kür yapsam yoksa yapsam sonra mı boyasam ?
yarım saat oldu eve geleli daha yeni yemek yedim ahanda işte menüm
13 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 zeytin
3 ceviz
fındık
badem
SPOR: squat 110 + 180 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
3 köfte ızgara
1 köy biberi
AKŞAM
3 köfte ızgara
patlıcan biber köz
kabak karpaçyo
SU 2 LT
oo kızlar hep beraber kaybetmisiz kendimizi ya akillanalimkaptanimiz yokken boyle oluyor demek ki.bugünkü menum
sabah
5 ceviz
1 yumurtadab tereyagli omlet
domates, maydanoz
peynir
oglen
1 tabak sadece haslanmis yagsiz tuzsuz yoğurtlu makarna
aksam yemegi yok
3litre civarı su, 40 dk yuruyus
selam kızlar
bugün hep dışardaydım yine erkek arkadaşımlaydım sonra akşamda kızlarla buluştuk baya gezdim
bugün cidden bende bişi var hiç bişi yiyesim yok sadece abur cubur istiyorum
reglime bağlıyorum bunu çünkü sarhoş gibiyim ya
menümü yazayım da bana kızın
Menüm
Sabah:Canım hiç bir şey istemedi
Öğledışardayım) Fajita, maden suyu,1 top limonlu dondurma,azcık tavuk göğsü tatlısı
Akşam:10 zeytin,az ceviz,çay (öğle 2 gibi yiyince acıktım)
spor:30 dk yürüyüş dışarda 2 saat gezinme
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
1 muz
Ceviz
1 koca bardak süt
Öğle:
2 bisküvi
1 kahve
Akşam:
1 tabak mantarlı domatesli yani sebzeli bulgur pilavı
2 bardak ayran
Fırında tavuk
kızlar günaydın bu gün yoğun olacak dunki menumu yazayım
13/8/14 menum
sabah kk kahvaltısı
akşam 1 avuç badem+yarım ekmek bol tereyağlı+yayla çorbası ....berbatmı?
spor sabah 45dk yuruyus+lesli+plates
akşam 30dk yuruyus
selamlar 6. takimin tatlilari nasilsiniz
selam kızlar ugrayamıyorum cook yorgunum yarın sabah hastaneye yatıs ıslemımı yapıcam pazartesı amelıyatım varhayırlısıyla ama ınsallah cumartesı pazar eve yollarlar ya kızlarım bensız durmaz hele ufak olan daha 2.5 yasında off anne olmak ne zor ya kendınden once evlatlatrını dusunuyo ınsan.amelıyat oncesı evı komple elden gecırdım halılar yıkadım tuller camlar cook yoruldum dun bıde utumu cıkardım aradan evlere senlık 3saat bugunde kalan ıslerımı toparlayayımda aklım evde kalmasın hastanedeyken.hem amelıyattan sonra tooparlanmam 1 hafta enaz işgüç kalmasın dıyorum.
pazartesı menum
sabah peynır zeytın yumurta 2dılım ekmek
öğlen 1tabak yesılmercımek salata
aksam 6tane mangalda kanat salata karpuz ayran
2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
salı
sabah 1tane sımıt ufaktı hastanedeydım malesef
öğlen 1paket form bıskuvı 1topkek yıne hastanedeydım
aksam tazefasulye ayran salata
2bardak yesılçay 1bardak
hıbıskus 1bardak
kırazsapı cayı
carsamba menum
sabah menemen zeytın peynır 2dılım ekmek
öğlen 2tane bulgurlu dolma 1kase yogurt
aksam 1tane dolma 2bardak ayran 1armut
2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
1bardak kırazsapıcayı
yorgunluktan sacma bı menu oldu ama napıyım
hosgeldin cnmm
valla ben kendimin kuaforuyum cok sukur kaslar yuz alimi herseyimi kendim yaparim kahkul keserim (bunu herkes yapar) sadece sac kesimi icin ben kuafore gidiyorum o kadarbirde yazmistim köklü degisiklik yaparsam 1 kere kuafore giderim ardindan ben kendim devam ederim bu yonden esim cok sansli kuafor masrafi cikarmiyorum basina
birde su saclarimi masayla lule lule yapmaya elim alissa kimse tutamaz beni
yapiyorum ama aceleyle yaptiklarim, özene bezene yaptigimdan daha guzel oluyo nedense
sanirim yarin alisverise gitcez esimle tlf da o zaman alirim heralde
ay kizlar sabah ne guzel mutluydum enerjiktim sonra bian bi huzun coktu ustume yaaa
youtube dan sarki indirirken bi an oturup aglayasim geldi zor tuttum kendimi ama keske aglayip rahatlasaydim
bende oluyo arada bi boyle haller hic nedensiz oturup aglamak istiyorum sizde de oluyo mu yaa
hosgeldin fistik bikac ayda bi kesmek lazim azicik ucundan ki kiriklar gitsin hem uzun hemde saglikli bi gorunume kavusur saclarinBen oynarım da karşıma biri geçip oynamıyor kiBiz oturan ailesiyiz. Akrabalarımızdan kimse oynamaz
Bende aynıyım canım yeğenimden öldüm resmen. Vallahi anneleri yeğenlerim gelince anlıyorum
Ohh süper olmuş olur canım bir taşla iki kuş
Süper olur canım
Ohh süpermiş canım afiyet olsun
Aynen canım benim herkes kaytardıafiyet olsun canım ama akşam keşke bir yoğurt yeseydin
Ahh canım öğlene değil de sabah hiçbir şey yememene kızdım
Afiyet olsun şekerim yaramasın bisküviler
Afiyet olsun canım bende köy ekmeğine sıcak sıcak tereyağı sürmeye bayılırım
Biz iyiyiz canım sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım benimde annem beni 11 aylıkken bırakıp ameliyat olmuş. Ama şöyle düşün sen iyi olmazsan onlarda olmaz o yüzden moralini yüksek tutmaya çalış
Canım ekmekler kekler çıkmış yine
Bende hiç kuaföre gitmem canım. Saçlarımı daha hiç boyatmadım zaten 1.5 yıldır da kestirmedim totişime geliyor yavaş yavaş
Bende aynıyım canım bir günüm bir günüme uymuyor
oo ne guzel kuzen gelmis iyi eglenceler simdiden sizlereKızlar nasılsınız? Dün hiç giremedim kusura bakmayın. Kuzenim çocuğuyla birlikte bize geldi 3-4 gün bizde kalırlar. Giremeyebilirim. Telefondan da kkya giremiyorum. Sindicim yarın sana bildirimi twitterdan falan atsam olur mu canım
Dünkü menüm:
Sabah:
Tereyağda yumurta
İki küçük parça bazlamadan koparıp tereyağı sürmüştüm
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Tarhana çorbası
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Spor: 20 aylık yeğenimi parka götürdüm onunla çok efor sarfettim eve gelince bir baktım kıpkırmızı her tarafımdan ter fışkırıyorO kaydıraktan kaymak istiyor merdivenleri birlikte çıkıyoruz birlikte kayıyoruz falan
Su:3 litre ayrıca ayran ve maden suyu
o yegenler mahvediyor insani varrr yaKızlar nasılsınız? Dün hiç giremedim kusura bakmayın. Kuzenim çocuğuyla birlikte bize geldi 3-4 gün bizde kalırlar. Giremeyebilirim. Telefondan da kkya giremiyorum. Sindicim yarın sana bildirimi twitterdan falan atsam olur mu canım
Dünkü menüm:
Sabah:
Tereyağda yumurta
İki küçük parça bazlamadan koparıp tereyağı sürmüştüm
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Tarhana çorbası
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Spor: 20 aylık yeğenimi parka götürdüm onunla çok efor sarfettim eve gelince bir baktım kıpkırmızı her tarafımdan ter fışkırıyorO kaydıraktan kaymak istiyor merdivenleri birlikte çıkıyoruz birlikte kayıyoruz falan
Su:3 litre ayrıca ayran ve maden suyu
hosgeldin fistik bikac ayda bi kesmek lazim azicik ucundan ki kiriklar gitsin hem uzun hemde saglikli bi gorunume kavusur saclarin
evet yapabilirsem bi tasla iki kus yapmak isterim cnm
sanirim herkeste oluyo bu ruh hali
oo ne guzel kuzen gelmis iyi eglenceler simdiden sizlere
olur cnm burdan da ozel mesajla yazabilirsin tweetten de yazabilirsin instagramdan da
sen yeterki bildiirm yap bebisim
evet tlfdaki kk uygulamasi hic acilmiyo artik insallah onu da guncelliyolardir cunku gercekten tlf uygulamasi alel acele yazmak isteedigim zamanlarda cok ise yariyodu birde foto yuklemesi cok rahatti cek yukle yapiyodum
cnm menu yazma sonucta mazeretin var
ama bildirim yapabilirsen iyi olur izin almak istemiyosun cunku
zaten izin aldigin sure kadar kilolar bolunuyo malesef bende o yuzden izin almak istemiyorum turkiyeye gelince..anliyorum seni
ok sen menu bildirimi yapma ama kilo bildirimini her cuma sabahi bekliyorum canim ok mi optum allah sifa versin insallah hemen toparlanip aramiza donersin ayrica lutfen habersiz birakma bizi merak ederiz
kaptanimizda sana gecmis olsun dileklerini iletti cnm bu arada
ay evet yaaa resmen kuaforle isaret diliyle anlasiyorum ki sonra sorun cikmasin bu konuda :)Yok canım ya 3 ayda bir kestiriyordum son kestirişimde erkek çocuğuna dönmüştüm resmen bir daha kuaförlere asla gitmem dedim 1.5 yıldır uğramıyorum bir 1.5 yıl daha da uğramam
Bende uyuz oldum hiçbir şekilde açılmıyor kk mobilden
evet cnm cuma sabah bildirimini bekliyorum ok allah sana da acil sifalar saglasin aminsagolsun cook ozledık onu o bızı bıraktı kkyı duzenllemeye aldılar sahıpsız kaldıkannesıde bıran önce toparlanırda banuda döner ınsallah aramıza.rabbım herkese acıl sıfalar versın.bıldırım konusunda anlastık ozaman ben cumaları yapıcam bıldırımımı
ayy sorma ya midem nasil rahatsiz oldu ama hak ettim resmen gece 2 ye kadar durmadan yemek yedimvalla benden iyilik cnm
asil sen nasilsin dunden sonra
bana da bazen oyle olur cok mutluyken oturup kedi videolarina falan aglarim yaay kizlar sabah ne guzel mutluydum enerjiktim sonra bian bi huzun coktu ustume yaaa
sra kesesı amelıyatı canım tas doluyum malesef:)cok sagol ınsallah bıran önce gecıcekselam canım ben iyiyim sen
saol canım
canım gerçekten canım birşey istememişti zorla yemeyi hiç sevmem
neyse bir daha böyle olmayacak toparlancam
bende merak ettim özellikle kilo çizelgelerimiz
valla bize nazar değdi galiba
afiyet olsun canım eleştirmiycem sen zaten biliyorsun hatalarını
canım hayırlısıyla gir çık inş çok geçmiş olsun ne ameliyatı tam olarak?
4-5 kilo hedef koy canim bence en ideali ofistiklar bu arada ben kendime ramazan bayramina kadar hedef belirlicem madem 1 hafta sonra spora baslicam kendime hedef belirleyeyim dimi amayaklasik 1 ay 1 haftam var duzenli spor yapabilmem icin yada tam 1 ay diyelim nolur nolmaz sizce kac kilo hedef koyayim 5 desem fazla mi olur az mi olur acaba kizlar?? hepinizden cvp yorum bekliyorum ona gore birlikten guc dogar
inan o da hic rahat degil cnm hastanede beli tutulmus damacana kaldirirken igne vuruyo kac gundur igne etkisi kaybolunca agri basliyo pazartesi randevu aldi kontrole gitcek fitik olmasindan korkuyo o dasagolsun cook ozledık onu o bızı bıraktı kkyı duzenllemeye aldılar sahıpsız kaldıkannesıde bıran önce toparlanırda banuda döner ınsallah aramıza.rabbım herkese acıl sıfalar versın.bıldırım konusunda anlastık ozaman ben cumaları yapıcam bıldırımımı
canim allah acil sifa versin rahatca atlatirsin insallah ameliyatisra kesesı amelıyatı canım tas doluyum malesefcok sagol ınsallah bıran önce gecıcek
kiz ben seni fitik ameliyati olacaksin saniyiôdumsra kesesı amelıyatı canım tas doluyum malesefcok sagol ınsallah bıran önce gecıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?