Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay kizlar sabah ne guzel mutluydum enerjiktim sonra bian bi huzun coktu ustume yaaa
youtube dan sarki indirirken bi an oturup aglayasim geldi zor tuttum kendimi ama keske aglayip rahatlasaydim
bende oluyo arada bi boyle haller hic nedensiz oturup aglamak istiyorum sizde de oluyo mu yaa
bi ben miyim melankolik takilan

oo süpersin kız :) evet bende onu kastetmiştim 1 kere gitmenden
bende anca özel günde bir değişiklik yapcaksam giderim
valla eşin şanslıymış canım o zaman
onuda yaparsın sen kız :) bende kendimin kuaförü olmalıyım evlenince annememi gelcem kaşlar için
hayırlı olsun şimdiden canım
bu arada farkettiniz mi bu smileyden iki tane var bunun bir tanesini alıp yeni versinler

dün gecede bana oldu uyumadan önce ağladım nedense hemde komik bir video izledikten sonra
ara sıra olur öyle canım
Allah başka şeylerden ötürü ağlatmasın inş

valla cnm yumurta istemed cnm bende oyle yaptim
ya bana da oyle oluyor attigim mesajlar 2 kere geliyor tam anlamiyla site ne zaman toparlanacak merak etmeye basladim
evet nedense bicok kisinin mesaji iki kere geliyo cnm senden kaynaklanmiyor
ne guzel yapiyorsun o zaman ben annemi ikna edemedim pirincsiz dolma olayina falan
yarma bizde de var sanirim senin yayla dedigin seye biz mehir corbasi diyoruz o zaman
valla bende esimle annemleri ikna edemedim bulgurlu dolmaya :)
aaa zorla canim cekecek simdi oyle bi anlatmissin ki :)
cokta severim yogurtlu corbalari cnm
ben mardinliyim canim
vayy vayy bende sirnakliyim madem nesli acti konuyu :) bende yazam dedim :)
menum
sabah: sahanda yumurta, peynir zeytin salatalik ve yer fistigi
ara: 3 tane cici bebe, 1 kase mercimek corbasi
aksam: 1 kizarmis yogurtlu patlican az patates kizartmasi
sonrasinda baharatli cubuk kraker
4 lt kadar su
spor yok
ooooo sen biliyosun hatalarini cnm ama yinede yazdigin icin tesekkur ederum cnmm

sagol cnm darisi senin basina artik gercekten insanin kendi isini gormesi cok iyi oluyo aniden bi yere mi gitcen malzemeler var hemen kas biyik yuz tamamdir :) gerisi makyaj sonuc super oluyo :)
farketmedim cnm ben biraz ayakta uyuyorum bu gunlerde gozume bi perde inmis :)

dün gecede bana oldu uyumadan önce ağladım nedense hemde komik bir video izledikten sonra
ara sıra olur öyle canım
Allah başka şeylerden ötürü ağlatmasın inş
ayyy amin cnm yaa sagol valla dur bende sarilayim en SIKISINDAN
bu arada su iki de bir yazinin rengini degistirme iside beni gicik ediyo yaa illa pro mu olalim yani sayin yonetim hazir sitenin degisimine girismisken biz degerleri uyelerinizin bu isteginede bi el atinda mutlu olalim

Ben oynarım da karşıma biri geçip oynamıyor ki Biz oturan ailesiyiz. Akrabalarımızdan kimse oynamaz

ne guzel iki vu gundur deli gibi trambolinde zipliyodum bu gun hic bisr yapamadim yaaa

Bende aynıyım canım yeğenimden öldüm resmen. Vallahi anneleri yeğenlerim gelince anlıyorum

Ohh süper olmuş olur canım bir taşla iki kuş

ee aksama ne yemek var kizlar yemek yapcaklar ben bulgur pilavi ve firinda tavuk , salata ayran diye dusundum iyidir dimi

Süper olur canım

Ohh süpermiş canım afiyet olsun

Aynen canım benim herkes kaytardı afiyet olsun canım ama akşam keşke bir yoğurt yeseydin

Ahh canım öğlene değil de sabah hiçbir şey yememene kızdım

Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 muz
Ceviz
1 koca bardak süt

Öğle:
2 bisküvi
1 kahve

Akşam:
1 tabak mantarlı domatesli yani sebzeli bulgur pilavı
2 bardak ayran
Fırında tavuk

Afiyet olsun şekerim yaramasın bisküviler

Afiyet olsun canım bende köy ekmeğine sıcak sıcak tereyağı sürmeye bayılırım

selamlar 6. takimin tatlilari nasilsiniz

Biz iyiyiz canım sen nasılsın

Çok geçmiş olsun canım benimde annem beni 11 aylıkken bırakıp ameliyat olmuş. Ama şöyle düşün sen iyi olmazsan onlarda olmaz o yüzden moralini yüksek tutmaya çalış

Canım ekmekler kekler çıkmış yine

Bende hiç kuaföre gitmem canım. Saçlarımı daha hiç boyatmadım zaten 1.5 yıldır da kestirmedim totişime geliyor yavaş yavaş

Bende aynıyım canım bir günüm bir günüme uymuyor

Kızlar nasılsınız? Dün hiç giremedim kusura bakmayın. Kuzenim çocuğuyla birlikte bize geldi 3-4 gün bizde kalırlar. Giremeyebilirim. Telefondan da kkya giremiyorum. Sindicim yarın sana bildirimi twitterdan falan atsam olur mu canım

Dünkü menüm:

Sabah:
Tereyağda yumurta
İki küçük parça bazlamadan koparıp tereyağı sürmüştüm
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Tarhana çorbası
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Yoğurt

Spor: 20 aylık yeğenimi parka götürdüm onunla çok efor sarfettim eve gelince bir baktım kıpkırmızı her tarafımdan ter fışkırıyor O kaydıraktan kaymak istiyor merdivenleri birlikte çıkıyoruz birlikte kayıyoruz falan
Su:3 litre ayrıca ayran ve maden suyu

hosgeldin fistik bikac ayda bi kesmek lazim azicik ucundan ki kiriklar gitsin hem uzun hemde saglikli bi gorunume kavusur saclarin
evet yapabilirsem bi tasla iki kus yapmak isterim cnm :)
sanirim herkeste oluyo bu ruh hali :)
oo ne guzel kuzen gelmis iyi eglenceler simdiden sizlere
olur cnm burdan da ozel mesajla yazabilirsin tweetten de yazabilirsin instagramdan da :)
sen yeterki bildiirm yap bebisim :)
evet tlfdaki kk uygulamasi hic acilmiyo artik insallah onu da guncelliyolardir cunku gercekten tlf uygulamasi alel acele yazmak isteedigim zamanlarda cok ise yariyodu birde foto yuklemesi cok rahatti cek yukle yapiyodum :)

o yegenler mahvediyor insani varrr ya

Yok canım ya 3 ayda bir kestiriyordum son kestirişimde erkek çocuğuna dönmüştüm resmen bir daha kuaförlere asla gitmem dedim 1.5 yıldır uğramıyorum bir 1.5 yıl daha da uğramam
Bende uyuz oldum hiçbir şekilde açılmıyor kk mobilden

fistiklar bu arada ben kendime ramazan bayramina kadar hedef belirlicem madem 1 hafta sonra spora baslicam kendime hedef belirleyeyim dimi ama yaklasik 1 ay 1 haftam var duzenli spor yapabilmem icin yada tam 1 ay diyelim nolur nolmaz sizce kac kilo hedef koyayim 5 desem fazla mi olur az mi olur acaba kizlar?? hepinizden cvp yorum bekliyorum ona gore birlikten guc dogar

sagolsun cook ozledık onu o bızı bıraktı kkyı duzenllemeye aldılar sahıpsız kaldıkannesıde bıran önce toparlanırda banuda döner ınsallah aramıza.rabbım herkese acıl sıfalar versın.bıldırım konusunda anlastık ozaman ben cumaları yapıcam bıldırımımı

ay evet yaaa resmen kuaforle isaret diliyle anlasiyorum ki sonra sorun cikmasin bu konuda :)

evet cnm cuma sabah bildirimini bekliyorum ok allah sana da acil sifalar saglasin amin

valla benden iyilik cnm
asil sen nasilsin dunden sonra
ayy sorma ya midem nasil rahatsiz oldu ama hak ettim resmen gece 2 ye kadar durmadan yemek yedim
bana da bazen oyle olur cok mutluyken oturup kedi videolarina falan aglarim ya

sra kesesı amelıyatı canım tas doluyum malesef:)cok sagol ınsallah bıran önce gecıcek

4-5 kilo hedef koy canim bence en ideali o

inan o da hic rahat degil cnm hastanede beli tutulmus damacana kaldirirken igne vuruyo kac gundur igne etkisi kaybolunca agri basliyo pazartesi randevu aldi kontrole gitcek fitik olmasindan korkuyo o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…