- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
hosgeldin cadicimbebişler merhabaanaaaa
uzun bi aradan sonra dışarı çıktım
internetimizinde dünden beri açılmış olması ayrı mutluluk
benim bugün ki menüm belli az sonra yazıcam
bu siteyi beğenmedim hakaten giresi gelmiyor insanın
bu arada kuzular 2 adet saç boyası aldım
biri kumral biride açık kumral ikisini karıştırsam diyyorum
birde sinameki kürü yapmam lazım bugün 4-5 saat bekletiyorum saçta
acaba önce boyasam sonramı kür yapsam yoksa yapsam sonra mı boyasam ?
yarım saat oldu eve geleli daha yeni yemek yedim ahanda işte menüm
13 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 zeytin
3 ceviz
fındık
badem
SPOR: squat 110 + 180 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
3 köfte ızgara
1 köy biberi
AKŞAM
3 köfte ızgara
patlıcan biber köz
kabak karpaçyo
SU 2 LT
:))slm kizlar berbat durumdayim iki yedikce yiyorum bir de.bas agrisi tuttu ama nedenini cozdum.bir iki gun kadar adet olacam karnim davul oldu resmen. abuk subuk seyler yiyorum. dun kahvaltimin yaninda makarna yedim mesela o derece yani. varin gerisini siz dusunun. motivasyon sifirin altinda. neslihan zaten ezmis gecmis beni. attigim hava yanima kar kalmis
ben gene sağlıktan gem vurayımKızlar bir sorum var aranızda samsung kullanan var mı?
Ben Iphone kullanıyorum. Ama bazı nedenlerden dolayı bugün kafayı yedim çok rahatsız oldum ıphonedan yani nedeni eşimle ortak hesaptan uygulama indiriyoruz o laptopa arapca iTunes indirmiş bende Türkçe indirdim ama yinede arapca kaldı tamam biliyorum okumayı falan ama türkce bana Tabiki dahakolay geliyo eşimin tüm numaraları benim tlf a gelmiş fotolar eski fotolar tlf a yüklenmiş zaten 16 gb tlf o gün dedim artık samsung alcam samsung ta şarkı direk tlf dan indiriliyo. Fotolar kablosuz Bluetooth la yükleyebiliyoruz sırf o nedenden dolayı samsung almak istiyorum benim faturamın sözleşmeside bitti yenileyecegim için yeni tlf alma hakkım var hemde ucuza genc paketten yararlanıp sizce samsung 5s alsam mı yoksa Iphone daha mı iyi ? Yorumlarınızı bekliyorum merakla. Gerçi birkac yerde samsung tlfları patlamış kullanıcının elinde Türkiye'de olmuş biraz ondan tırstım çünkü ben resmen tlf yatıp kalkanlardanım da
geldim canım nihayet çok yoğundum gene eski işyerinden çağırdılar muhasebeyi çökertmişler onla uğraştım ancak gelebildimneslim hayirdir bugun hic ugramamissin cnm
ayy dur bende yapayim da soyle karsilikli icelim cnmay bu arada iyice mutluluk hormonu sağlayan türk kahvesi yapcam şimdi en şekersizinden
ekleyeyim dedim
:))slm kizlar berbat durumdayim iki yedikce yiyorum bir de.bas agrisi tuttu ama nedenini cozdum.bir iki gun kadar adet olacam karnim davul oldu resmen. abuk subuk seyler yiyorum. dun kahvaltimin yaninda makarna yedim mesela o derece yani. varin gerisini siz dusunun. motivasyon sifirin altinda. neslihan zaten ezmis gecmis beni. attigim hava yanima kar kalmis
ben gene sağlıktan gem vurayımKızlar bir sorum var aranızda samsung kullanan var mı?
Ben Iphone kullanıyorum. Ama bazı nedenlerden dolayı bugün kafayı yedim çok rahatsız oldum ıphonedan yani nedeni eşimle ortak hesaptan uygulama indiriyoruz o laptopa arapca iTunes indirmiş bende Türkçe indirdim ama yinede arapca kaldı tamam biliyorum okumayı falan ama türkce bana Tabiki dahakolay geliyo eşimin tüm numaraları benim tlf a gelmiş fotolar eski fotolar tlf a yüklenmiş zaten 16 gb tlf o gün dedim artık samsung alcam samsung ta şarkı direk tlf dan indiriliyo. Fotolar kablosuz Bluetooth la yükleyebiliyoruz sırf o nedenden dolayı samsung almak istiyorum benim faturamın sözleşmeside bitti yenileyecegim için yeni tlf alma hakkım var hemde ucuza genc paketten yararlanıp sizce samsung 5s alsam mı yoksa Iphone daha mı iyi ? Yorumlarınızı bekliyorum merakla. Gerçi birkac yerde samsung tlfları patlamış kullanıcının elinde Türkiye'de olmuş biraz ondan tırstım çünkü ben resmen tlf yatıp kalkanlardanım da
geldim canım nihayet çok yoğundum gene eski işyerinden çağırdılar muhasebeyi çökertmişlerneslim hayirdir bugun hic ugramamissin cnm
hoşbuldum sindimmmhosgeldin cadicim
sinamekinin tarifini isterim neye faydasi var acaba
bu iki rengi karistirdigin zaman cok koyu bir renk olacak ilk zamanalr ama birkac yikamadan sonra rengi belli olacaktir cnm..
icine bir tanede sari karistirabilirsin cnm eger acik olsun istersen guzel bi piriltisi olur
ne guzel sonunda netiniz acildi ohh artik yine aramizdasin
oh hadi bakalım sefamız olsunayy dur bende yapayim da soyle karsilikli icelim cnm
hosgeldin cnm yani saglik acisindan da samsung kullanmak gerekli demek)
hadi topralan canım mazeret yok
ben gene sağlıktan gem vurayım
canım iponların sar değeri( radyasyon değeri) 1,99 lardayken
samsungların adrodleri en fazla 0,40 larda
sar değeri yayılan radyasyon değeri yani kısacası iponlar çok radyasyon yayıyorlar zaten tek çözemedikleri sıkıntıda bu.
ben bu sebeplerden dolayı samsung s3 kullandım sorun yaşamadım, şimdi not3 kullanıyorum sorunum yok.donmasına gelince , çocukların elinde oyuncak olunca indirilen proğramlar, temizlenmeyen alt programlar çalışırsa donma yapar.zaman zaman telefonu pc ye bağlayıp temizlersen sorun kalmaz okey
geldim canım nihayet çok yoğundum gene eski işyerinden çağırdılar muhasebeyi çökertmişler onla uğraştım ancak gelebildim
sar değeri yayılan radyasyon değeri yani kısacası iponlar çok radyasyon yayıyorlar zaten tek çözemedikleri sıkıntıda bu.
ben bu sebeplerden dolayı samsung s3 kullandım sorun yaşamadım, şimdi not3 kullanıyorum sorunum yok.donmasına gelince , çocukların elinde oyuncak olunca indirilen proğramlar, temizlenmeyen alt programlar çalışırsa donma yapar.zaman zaman telefonu pc ye bağlayıp temizlersen sorun kalmaz okey
geldim canım nihayet çok yoğundum gene eski işyerinden çağırdılar muhasebeyi çökertmişler onla uğraştım ancak gelebildim
aa demek ki gece yapip sursem de olur dimi tesekkurler cnm tarif icinhoşbuldum sindimmm
sinameki kürü saç uzatıyor hızla işte malzemeler ;
sinameki otu
tatlı badem yağı
bemiks ampul
her seansta öncelikle 1 tutam sinamekiyi kaynatıp demliyoruz
ılıdıktan sonra tatlı badem yağını bi kapak ekliyoruz
akabinde bi bemiks ampul ekliyoruz karıştırıp saçların diplerine masaj yaparak uyguluyoruz
en az 4 saat saçta durmalı, ben bazen ertesi güne kadar bekletebiliyorum
8 hafta uygulayıp haftada bir yapmalıyız akabinde 2 hafta dinlenme süreci ile bir sonraki seanslara geçilir
)
evet cnmoh hadi bakalım sefamız olsun
aynen canım akşam sür sabah kalka yıkaaa demek ki gece yapip sursem de olur dimi tesekkurler cnm tarif icin
evet cnm
ooo ne guzel yapayim bende o zamanaynen canım akşam sür sabah kalka yıka
biraz kötü kokuyor ama zamanla alışıyorsun sonucu güzel
ne demek şekerim birde yapmaya başlamadan önceki halini arkadan foto çektir
her seans sonrası yine çektir farkı gör
bu arada rica ederim ben kahvemi içtim bacım
gidip kürü saçıma süreyim
tamam canım saolasınooo ne guzel yapayim bende o zaman
hadi kolay gelsin cnm sana bende yemek yapmaya baslayayim cunku saat 5-6 gibi yiyorum
al benden de o kadar cok fazla ve sacma yedim bugun 2 aydir aklimda kalan ne varsa yedim hic acimadanslm kizlar berbat durumdayim iki yedikce yiyorum bir de.bas agrisi tuttu ama nedenini cozdum.bir iki gun kadar adet olacam karnim davul oldu resmen. abuk subuk seyler yiyorum. dun kahvaltimin yaninda makarna yedim mesela o derece yani. varin gerisini siz dusunun. motivasyon sifirin altinda. neslihan zaten ezmis gecmis beni. attigim hava yanima kar kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?