Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bebişler merhabaanaaaa
uzun bi aradan sonra dışarı çıktım
internetimizinde dünden beri açılmış olması ayrı mutluluk
benim bugün ki menüm belli az sonra yazıcam
bu siteyi beğenmedim hakaten giresi gelmiyor insanın
bu arada kuzular 2 adet saç boyası aldım
biri kumral biride açık kumral ikisini karıştırsam diyyorum
birde sinameki kürü yapmam lazım bugün 4-5 saat bekletiyorum saçta
acaba önce boyasam sonramı kür yapsam yoksa yapsam sonra mı boyasam ?

yarım saat oldu eve geleli daha yeni yemek yedim ahanda işte menüm

13 AĞUSTOS
SABAH
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 zeytin
3 ceviz
fındık
badem
SPOR: squat 110 + 180 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
3 köfte ızgara
1 köy biberi
AKŞAM
3 köfte ızgara
patlıcan biber köz
kabak karpaçyo
SU 2 LT

hosgeldin cadicim
sinamekinin tarifini isterim neye faydasi var acaba
bu iki rengi karistirdigin zaman cok koyu bir renk olacak ilk zamanalr ama birkac yikamadan sonra rengi belli olacaktir cnm..
icine bir tanede sari karistirabilirsin cnm eger acik olsun istersen guzel bi piriltisi olur
ne guzel sonunda netiniz acildi ohh artik yine aramizdasin

:))
hadi topralan canım mazeret yok

ben gene sağlıktan gem vurayım
canım iponların sar değeri( radyasyon değeri) 1,99 lardayken
samsungların adrodleri en fazla 0,40 larda
sar değeri yayılan radyasyon değeri yani kısacası iponlar çok radyasyon yayıyorlar zaten tek çözemedikleri sıkıntıda bu.
ben bu sebeplerden dolayı samsung s3 kullandım sorun yaşamadım, şimdi not3 kullanıyorum sorunum yok.donmasına gelince , çocukların elinde oyuncak olunca indirilen proğramlar, temizlenmeyen alt programlar çalışırsa donma yapar.zaman zaman telefonu pc ye bağlayıp temizlersen sorun kalmaz okey

neslim hayirdir bugun hic ugramamissin cnm
geldim canım nihayet çok yoğundum gene eski işyerinden çağırdılar muhasebeyi çökertmişler onla uğraştım ancak gelebildim

hadi topralan canım mazeret yok

ben gene sağlıktan gem vurayım
canım iponların sar değeri( radyasyon değeri) 1,99 lardayken
samsungların adrodleri en fazla 0,40 larda
sar değeri yayılan radyasyon değeri yani kısacası iponlar çok radyasyon yayıyorlar zaten tek çözemedikleri sıkıntıda bu.
ben bu sebeplerden dolayı samsung s3 kullandım sorun yaşamadım, şimdi not3 kullanıyorum sorunum yok.donmasına gelince , çocukların elinde oyuncak olunca indirilen proğramlar, temizlenmeyen alt programlar çalışırsa donma yapar.zaman zaman telefonu pc ye bağlayıp temizlersen sorun kalmaz okey

neslim hayirdir bugun hic ugramamissin cnm
geldim canım nihayet çok yoğundum gene eski işyerinden çağırdılar muhasebeyi çökertmişler onla uğraştım ancak gelebildim

hoşbuldum sindimmm
sinameki kürü saç uzatıyor hızla işte malzemeler ;
sinameki otu
tatlı badem yağı
bemiks ampul

her seansta öncelikle 1 tutam sinamekiyi kaynatıp demliyoruz
ılıdıktan sonra tatlı badem yağını bi kapak ekliyoruz
akabinde bi bemiks ampul ekliyoruz karıştırıp saçların diplerine masaj yaparak uyguluyoruz
en az 4 saat saçta durmalı, ben bazen ertesi güne kadar bekletebiliyorum
8 hafta uygulayıp haftada bir yapmalıyız akabinde 2 hafta dinlenme süreci ile bir sonraki seanslara geçilir

hosgeldin cnm yani saglik acisindan da samsung kullanmak gerekli demek
valla benim tlf da da oyunlar var oynuyorum :)
bakalim artik bu iki-3 gun icinde alcam denicem :) ben de cok sik kullanirim o yuzden sorayim dedim :)sagol cvp icin

bakalim artik bu iki-3 gun icinde alcam denicem :) ben de cok sik kullanirim o yuzden sorayim dedim :)sagol cvp icin

aa demek ki gece yapip sursem de olur dimi tesekkurler cnm tarif icin
oh hadi bakalım sefamız olsun
evet cnm

aa demek ki gece yapip sursem de olur dimi tesekkurler cnm tarif icin

evet cnm
aynen canım akşam sür sabah kalka yıka
biraz kötü kokuyor ama zamanla alışıyorsun sonucu güzel
ne demek şekerim birde yapmaya başlamadan önceki halini arkadan foto çektir
her seans sonrası yine çektir farkı gör

bu arada rica ederim ben kahvemi içtim bacım
gidip kürü saçıma süreyim

ooo ne guzel yapayim bende o zaman
hadi kolay gelsin cnm sana bende yemek yapmaya baslayayim cunku saat 5-6 gibi yiyorum

kizlar ben bugun diyete ara verdim gibi oldu yani ihtiyacim vardi cidden baya baya sapittim ama ne yalan soyliyim pisman degilim bir kopma noktam olacakti o bugun oldu yarin da insallah toparlanacagim yoluma devam edecegim bugunu unuttum bile onun icin bugun menu yazmayacagim cunku yazarsam 2 sayfaya yakon surebilir
yarin gorusuruz

al benden de o kadar cok fazla ve sacma yedim bugun 2 aydir aklimda kalan ne varsa yedim hic acimadan

batti balik yan gider diyerekten arkadaslarla yemege cikiyorum simdi de oradan da buyuk ihtimal tatliciya gidip kunefe yiyecem cunku nicin cunku akilsizim kilo vermek icin o kadar harcadigm caba hic umrumda degil cunku

neyse gidiyorum ben

oo kızlar hep beraber kaybetmisiz kendimizi ya akillanalim kaptanimiz yokken boyle oluyor demek ki.bugünkü menum
sabah
5 ceviz
1 yumurtadab tereyagli omlet
domates, maydanoz
peynir

oglen
1 tabak sadece haslanmis yagsiz tuzsuz yoğurtlu makarna

aksam yemegi yok

3litre civarı su, 40 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…