Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne guzel yapiyorsun o zaman ben annemi ikna edemedim pirincsiz dolma olayina falan
yarma bizde de var sanirim senin yayla dedigin seye biz mehir corbasi diyoruz o zaman
sen nerelisin tatlım. biz hem soğuk hem sıcak olanı yaparız. soğuk olanda yarma pişirilip soğuk yogurt sonradan ekleniyor hatta buzda atıyorum ben üstünede yağnane mi oluyor. ama yayla çorbası tarzı yoğurdu pişirdiğimiz çorbamızda var.

aaa ciddi ise yarar mi bu benim saclar hic uzamaz ya ben de deniyim bunu bir ara

gunaydin kizlar. agridan oluyom. dun gece yine basima vurdu agri ama anladimki kan basinci degisikliginden oluyor. umarim cabuk gecer. biraz sonra dun ku menu mu verecem ama simdiden solim berbat otesi. sonra demeyin ne yaptin bunlari yememen gerekiyodu falan diye. acikcasi uzuuuuun zamandir da yememistim hazir cozuttum aradan ciksin dedim :)

menum
sabah: sahanda yumurta, peynir zeytin salatalik ve yer fistigi
ara: 3 tane cici bebe, 1 kase mercimek corbasi
aksam: 1 kizarmis yogurtlu patlican az patates kizartmasi
sonrasinda baharatli cubuk kraker
4 lt kadar su
spor yok

selam kızlar ugrayamıyorum cook yorgunum yarın sabah hastaneye yatıs ıslemımı yapıcam pazartesı amelıyatım varhayırlısıyla ama ınsallah cumartesı pazar eve yollarlar ya kızlarım bensız durmaz hele ufak olan daha 2.5 yasında off anne olmak ne zor ya kendınden once evlatlatrını dusunuyo ınsan.amelıyat oncesı evı komple elden gecırdım halılar yıkadım tuller camlar cook yoruldum dun bıde utumu cıkardım aradan evlere senlık 3saat bugunde kalan ıslerımı toparlayayımda aklım evde kalmasın hastanedeyken.hem amelıyattan sonra tooparlanmam 1 hafta enaz işgüç kalmasın dıyorum.

selam kızlar ugrayamıyorum cook yorgunum yarın sabah hastaneye yatıs ıslemımı yapıcam pazartesı amelıyatım varhayırlısıyla ama ınsallah cumartesı pazar eve yollarlar ya kızlarım bensız durmaz hele ufak olan daha 2.5 yasında off anne olmak ne zor ya kendınden once evlatlatrını dusunuyo ınsan.amelıyat oncesı evı komple elden gecırdım halılar yıkadım tuller camlar cook yoruldum dun bıde utumu cıkardım aradan evlere senlık 3saat bugunde kalan ıslerımı toparlayayımda aklım evde kalmasın hastanedeyken.hem amelıyattan sonra tooparlanmam 1 hafta enaz işgüç kalmasın dıyorum.

pazartesı menum

sabah peynır zeytın yumurta 2dılım ekmek
öğlen 1tabak yesılmercımek salata
aksam 6tane mangalda kanat salata karpuz ayran

2bardak yesılçay 2bardak bıberıye

salı
sabah 1tane sımıt ufaktı hastanedeydım malesef

öğlen 1paket form bıskuvı 1topkek yıne hastanedeydım
aksam tazefasulye ayran salata
2bardak yesılçay 1bardak
hıbıskus 1bardak
kırazsapı cayı
carsamba menum

sabah menemen zeytın peynır 2dılım ekmek
öğlen 2tane bulgurlu dolma 1kase yogurt
aksam 1tane dolma 2bardak ayran 1armut
2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
1bardak kırazsapıcayı

yorgunluktan sacma bı menu oldu ama napıyım

sındıcım kaptanımız yook derdımı sana yazayım:)

ben yarınsabah hastaneye gıtmeden bıldırım yapıp gıdıcem ınsallah.bıdahakı cumayada bıaksılık olmazsa kılo bıldırımımı yapabılıcem.oyuzden 2hafta ızınlı olmak ıstemıyorum yanı ızın almıycam.ama enaz 6 7 gun gırıp menu bıldırımı yaspamam malesef o konuda benı ıdare edersenız ızın almak ıstemıyorum.zaten hastanede ne yenırkı menu bıldırımı olsun:)
salı gunu hastaneden cıkcam eger ıyı gıbı olursam bı ugrayıp gözukurum sıze yıne

o yarim ekmek yarim dilim ekmek mi yoksa tamamen yarim ekmek mi

cnm menu yazma sonucta mazeretin var
ama bildirim yapabilirsen iyi olur izin almak istemiyosun cunku
zaten izin aldigin sure kadar kilolar bolunuyo malesef bende o yuzden izin almak istemiyorum turkiyeye gelince..anliyorum seni
ok sen menu bildirimi yapma ama kilo bildirimini her cuma sabahi bekliyorum canim ok mi optum allah sifa versin insallah hemen toparlanip aramiza donersin ayrica lutfen habersiz birakma bizi merak ederiz
kaptanimizda sana gecmis olsun dileklerini iletti cnm bu arada

selamlar 6. takimin tatlilari nasilsiniz
selam canım ben iyiyim sen :)
ohhh ne guzel eglenmissin canim ama keske Sabah bir seyler yeseydin ya
saol canım :)
canım gerçekten canım birşey istememişti zorla yemeyi hiç sevmem
neyse bir daha böyle olmayacak toparlancam

ya bana da oyle oluyor attigim mesajlar 2 kere geliyor tam anlamiyla site ne zaman toparlanacak merak etmeye basladim
bende merak ettim özellikle kilo çizelgelerimiz

menum
sabah: sahanda yumurta, peynir zeytin salatalik ve yer fistigi
ara: 3 tane cici bebe, 1 kase mercimek corbasi
aksam: 1 kizarmis yogurtlu patlican az patates kizartmasi
sonrasinda baharatli cubuk kraker
4 lt kadar su
spor yok

valla bize nazar değdi galiba :)
afiyet olsun canım eleştirmiycem sen zaten biliyorsun hatalarını :)

canım hayırlısıyla gir çık inş çok geçmiş olsun ne ameliyatı tam olarak?

bencede nazara geldik ya bende tarifi aldım sindim haklısın birine lazım olursa veririz :)
aa ben hiç bilmem o işleri kuaförle hiç işim olmadığından
kaşlarımı annem alır benim saçlarımı da keser
senin resminden hatırlıyorum saçların güzeldi kız :) vay adi kuaförler işi biliyorlar
oo süper olur sindim inş verirsin bitanemm
aynen ben samsungcuyum

hosgeldin cnmm
valla ben kendimin kuaforuyum cok sukur kaslar yuz alimi herseyimi kendim yaparim kahkul keserim (bunu herkes yapar) sadece sac kesimi icin ben kuafore gidiyorum o kadar :) birde yazmistim köklü degisiklik yaparsam 1 kere kuafore giderim ardindan ben kendim devam ederim bu yonden esim cok sansli :)kuafor masrafi cikarmiyorum basina
birde su saclarimi masayla lule lule yapmaya elim alissa kimse tutamaz beni
yapiyorum ama aceleyle yaptiklarim, özene bezene yaptigimdan daha guzel oluyo nedense
sanirim yarin alisverise gitcez esimle tlf da o zaman alirim heralde

aa bilmiyordum bunu hiç. makarna zaten yemezdim ama nefsime yenik düştüm sağol canım iyi bişey öğrenmiş oldum
bende bilmiyodum cnm bi arkadasa en zararsiz makarna yogurt ikilisini onerirken kaptancigim soylemisti :)
bu arada malesef kaptanimiz bugun eve cikamayacakmis doktorlar biraz daha kontrol altinda tutmak istemisler annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…