- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
sen nerelisin tatlım. biz hem soğuk hem sıcak olanı yaparız. soğuk olanda yarma pişirilip soğuk yogurt sonradan ekleniyor hatta buzda atıyorum ben üstünede yağnane mi oluyor. ama yayla çorbası tarzı yoğurdu pişirdiğimiz çorbamızda var.ne guzel yapiyorsun o zaman ben annemi ikna edemedim pirincsiz dolma olayina falan
yarma bizde de var sanirim senin yayla dedigin seye biz mehir corbasi diyoruz o zaman
aaa ciddi ise yarar mi bu benim saclar hic uzamaz ya ben de deniyim bunu bir arahoşbuldum sindimmm
sinameki kürü saç uzatıyor hızla işte malzemeler ;
sinameki otu
tatlı badem yağı
bemiks ampul
her seansta öncelikle 1 tutam sinamekiyi kaynatıp demliyoruz
ılıdıktan sonra tatlı badem yağını bi kapak ekliyoruz
akabinde bi bemiks ampul ekliyoruz karıştırıp saçların diplerine masaj yaparak uyguluyoruz
en az 4 saat saçta durmalı, ben bazen ertesi güne kadar bekletebiliyorum
8 hafta uygulayıp haftada bir yapmalıyız akabinde 2 hafta dinlenme süreci ile bir sonraki seanslara geçilir
)
ben mardinliyim canimsen nerelisin tatlım. biz hem soğuk hem sıcak olanı yaparız. soğuk olanda yarma pişirilip soğuk yogurt sonradan ekleniyor hatta buzda atıyorum ben üstünede yağnane mi oluyor. ama yayla çorbası tarzı yoğurdu pişirdiğimiz çorbamızda var.
o yarim ekmek yarim dilim ekmek mi yoksa tamamen yarim ekmek mikızlar günaydın bu gün yoğun olacak dunki menumu yazayım
13/8/14 menum
sabah kk kahvaltısı
akşam 1 avuç badem+yarım ekmek bol tereyağlı+yayla çorbası ....berbatmı?
spor sabah 45dk yuruyus+lesli+plates
akşam 30dk yuruyus
cnm menu yazma sonucta mazeretin varsındıcım kaptanımız yook derdımı sana yazayım
ben yarınsabah hastaneye gıtmeden bıldırım yapıp gıdıcem ınsallah.bıdahakı cumayada bıaksılık olmazsa kılo bıldırımımı yapabılıcem.oyuzden 2hafta ızınlı olmak ıstemıyorum yanı ızın almıycam.ama enaz 6 7 gun gırıp menu bıldırımı yaspamam malesef o konuda benı ıdare edersenız ızın almak ıstemıyorum.zaten hastanede ne yenırkı menu bıldırımı olsun
salı gunu hastaneden cıkcam eger ıyı gıbı olursam bı ugrayıp gözukurum sıze yıne
valla benden iyilik cnmselamlar 6. takimin tatlilari nasilsiniz
selam canım ben iyiyim sen :)selamlar 6. takimin tatlilari nasilsiniz
saol canım :)ohhh ne guzel eglenmissin canim ama keske Sabah bir seyler yeseydin ya
bende merak ettim özellikle kilo çizelgelerimizya bana da oyle oluyor attigim mesajlar 2 kere geliyortam anlamiyla site ne zaman toparlanacak merak etmeye basladim
menum
sabah: sahanda yumurta, peynir zeytin salatalik ve yer fistigi
ara: 3 tane cici bebe, 1 kase mercimek corbasi
aksam: 1 kizarmis yogurtlu patlican az patates kizartmasi
sonrasinda baharatli cubuk kraker
4 lt kadar su
spor yok
selam kızlar ugrayamıyorum cook yorgunum yarın sabah hastaneye yatıs ıslemımı yapıcam pazartesı amelıyatım varhayırlısıyla ama ınsallah cumartesı pazar eve yollarlar ya kızlarım bensız durmaz hele ufak olan daha 2.5 yasında off anne olmak ne zor ya kendınden once evlatlatrını dusunuyo ınsan.amelıyat oncesı evı komple elden gecırdım halılar yıkadım tuller camlar cook yoruldum dun bıde utumu cıkardım aradan evlere senlık 3saat bugunde kalan ıslerımı toparlayayımda aklım evde kalmasın hastanedeyken.hem amelıyattan sonra tooparlanmam 1 hafta enaz işgüç kalmasın dıyorum.
Hoşgeldin cnm
Ahh o göz açlığı bende de var
Bence bizim takım nazara geldi kızlarr benden söylemesi
Cok şükür benim saclar da çabuk uzuyo benimde şikayetim yok ama bugün lazım olur bi tanıdık şikayet eder ben hemen hooop diye tarif vermeyi severim
Sanırım boya karıştırmada kimse benim rekorlarını geçemez tam 3 hatta 4 yıldır bu şekilde kendim boyuyorum saçlarımı ama bazen köklü değişiklik isteyince Türkiye'de kuaförde yapıveriyorum sonra dönünce de ben o rengi tutturmaya çalışıyorumbiclk kuaför de renkleri karıştırıyorlar cnm birde gıcık yaptıgı rengi söylemiyo ki biz evde yapmayalım ben yurt dışındayım zaten nasıl olcak diyorum vermiyo yinede
Evet cnm inşallah iyi olacak benim için bu iki ay bugun Hesapladım nerdeyse iki ay kalcam ister misin bi 10 kilo verip gelem
Demek samsung severler çoğunlukta
Keske akşam yogurt bişeyler yeseydin cnm birde yogurt- makarna ikilisi önerilmiyo cnm domatesliye izin var bilgin olsun
Keske akşam yogurt bişeyler yeseydin cnm birde yogurt- makarna ikilisi önerilmiyo cnm domatesliye izin var bilgin olsun
hosgeldin cnmm
bencede nazara geldik yabende tarifi aldım sindim haklısın birine lazım olursa veririz
aa ben hiç bilmem o işleri kuaförle hiç işim olmadığından
kaşlarımı annem alır benim saçlarımı da keser
senin resminden hatırlıyorum saçların güzeldi kızvay adi kuaförler işi biliyorlar
oo süper olur sindim inş verirsin bitanemm
aynen ben samsungcuyum
bende bilmiyodum cnm bi arkadasa en zararsiz makarna yogurt ikilisini onerirken kaptancigim soylemisti :)aa bilmiyordum bunu hiç. makarna zaten yemezdim ama nefsime yenik düştümsağol canım iyi bişey öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?