Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sorma canım bizde baya bir alışamadık ama baya baya düzeldi . evet ilk sayfada görünüyor ama kendi sayfamızda görünmesi daha kolay gidip gelip oraya bakamayız ki bizimkiler de arazi zaten takımda baya bir durgunluk var takıma yeni üye almayacaksanız size geleni bize yönlendirir misiniz yeni kan lazım
banucuğumun anneciği ameliyat olmuş dün
memesinin tamamını almak zorunda kalmışlar ama iyi haber artık diyalize gerek yok en sevindirici tarafı bu

kız sabah sabah makarna mı yedin sen bakıyım seni şikayet ettim banuya çok şişkinliğin varsa bir bağ maydonoza 2 adet form kayısı ile 1 lt suda kaynat gün içinde iç canım ama çok kaynatmıycan 5 dk yeter
sonra bak bakalım bagırsaktaki hareketlenmeye hem şişkinliğin hemde metan inanılmaz değişecek

canım itunes bazen sorun yaratıyor ama ıponu hiçbir şekilde samsunga değişmem bende samsung var ama sıkıntı şu ki çok çabuk kafayı yiyor yani . patlamadı hiç ama çok çabuk bozulması benim sinirimi bozuyor gerçi eşim bunun bneim başarım olduğunu söylesede birtek ıponu bozmayı başaramadım

Evet cnm annesi istemiş..
Verdiğin tarifi bende denicem cnm :)
Valla arada yeni katılmak isteyenler oluyo size yönlendiririm cnm.
Sizin takım tatile mi gitti cnm niye araziler
Karar verilmiş mi cnm oh ne güzel diyalizde artık

Hımm bende senin gibiyim cnm :) valla ben eskiden kullandım ama o zaman tlf lar dokunmatik değildi :)
Kafayı yiyor dediğin donma mı oluyo

benım hedef 65.5 olsun
of ya ben sevmedım bu sıstemı zorlanıyorum vallahı gıresım gelmıyo topıge menu falan yazmıyorum.zaten yorgunum 2 gundur amelıyat ıslerımı hallettım.bu cuma hastaneye yatıs yapıcam pazartesı amelıyat olucam kısmetse.cuma sabah evden cıkmadan bıldırım yaparım.baska gunler ugrayamam ama bı sonrakı cumaya toparlarım yıne bıldırımımı yaparım ınsallah ızın almak ıstemıyorum.aksamada 3gunluk menumu yazıp yırtayım.sınır oldum su yenı sısteme offfff

Canım nişanlarda şeker veriyorlardı ya genellikle buzdolabı süsü oluyordu. Onlar değiştirmiş kavanoza şeker koymuşlar şekerlerin üstünde de ayşegül ve fatih yazıyordu çok değişik bir şey :)
Yok canım ben oynamayı pek sevmem oturdum durdum

Bugünkü menüm :
Kahvaltı:
Kk

Öğle:
1 elma

1 kahve

Akşam:
Dünkü irmikli köfte
1 koca kase sebze corbası
3 koca bardak (yaklaşık 1 litre) Ayran
Spor: bol bol ev temizliği

Afiyet olsun canım benim ev mis gibi parlamıştır

canim ben samsung kullaniyorum ama iphone daha iyi diye biliyorum. gerci benimki ace 2 sen 5 s diyon o daha iyidir tahmin edersin ki. icine sinsin istiyorsan bir dene derim. tabi don karar senin.
ben ogunleri gectim ne yememem gerekiyosa hepsini yedim vallahi nefret ediyorum bu donemden. butun emeklerim bosa gidiyo
yedim vallahi ne yalan soylim. soyledigin ise yarar umarim bi deneyim simdi

ay canim sonunda geldin gecmis olsun insallah artik ameliyatini yapar kurtulursun rahatlarsin cnm eger bildirim yapazsan izinli sayabiliriz iki hafta ama sen bilirsin cnm
bu arada bizde yeni sisteme alismaya calisiyoruz cnm ama iyilestirmeler var gibi
aa degiisk ama guzel olmustur kesin..
ay insan oynamaz mi kiz spor yapmis olurdun iste
yok karar verdim cnm alcam alip denicem zaten goz acip kapayana kadar iki yil gecmis olur bakarsin cok memnun kalirim benim erkek kardesimde samsunga istemeden gecis yapmisti ama cok memnun tabi iphone nun yeri baska diyo ama buda cok guzel kullanisli diyo

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben istanbula gelince 1 bucuk ay kalacagim icin bizim orada bir spor salonu acilmis yalniz bayanlar icin kizkardesimde kayd olacakmis dedim dur bende geleyim 1 hafta sonra birlikte kaydolalim cunku ilk zamanalr gelen giden olur ve taa kurban bayrami oncesine kadar (benim icin gecerli) gitmek istiyorum
kizkardesim calistigi icin her sabah kalkip gitmek zorundayiz cok iyi olacak benim icin eger sabah erken saatte spor yaparsam butun gun yapacagim kacamaklara dikkat etmek zorunda kalcam o kadar sporum bosuna gitmesin diye sizce nasil muhtesem olmaz mi
birde aksam ustu yada aksamlari oglumu buyuk parka gotururum o arada da hafif yuruyus yaparim ohhhh miss olur benim icin dimi kizlar ay cok heyecanladim
yalniz su halay ceken smiley yimi bana geri verin o tam beni yansitiyodu

ee aksama ne yemek var kizlar yemek yapcaklar ben bulgur pilavi ve firinda tavuk , salata ayran diye dusundum iyidir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…