Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şu saat oldu hala birşey yiyemedim
dün gece geldik ev
ev tam takır kuru bakır
sabah ap.görevlisine liste yazdım almamış sinirim kalktı
şimdi siparişleri bekliyorum ki kahvaltımı edeyim
oooff oooof düzensizlik kilo aldırıyor bana korkuyorum
kaç zamandır düzgün beslenemiyorum
düzgün şeyler yiyordum ama düzgün saatlerde yiyemedim
bugünde allak bullak oldum
yarın itibariyle yine aynı düzende devam edicem
sporumuda ihmal ettim bi hayli bu nişan koşuşuturması yüzünden
görümcem beni hep yanında istediğinden böyle olmak zorundaydı
herşey güzeldi ama acayip yoruldum
ve daha neler neler

şimdide geçmişi okumak istiyorum az yazmayında birikmesin

kizlar aksam giremeyecegim simdiden menu yaziyim

Sabah
1 yumurtadan omlet peynir 11 zeytin domates salatalik 4 ceviz

ogle
1 avuc findik-beyaz leblebi karisimi 1 kucuk muz 1 sise kefir (disaridaydim ve cok acikmistim ben de bunlari yedim )

aksam
bugdayli yogurt corbasi olacak 1 kase falan belki 2 kase icerim

aah ah arkadaslar insani mahvediyor iste herkes giderken insan gitmese de olmuyor. sen en iyisi her oglen eve kac cnm oyle oturttur duzenini :)

oyh anam ne çok geçmiş birikmiş hangi birine cevap yazacağımı şaştım
bugün sıfırdan başlayayım dedim
eski düzenimi istiyorum yarın itibariyle olacak inş
hasta ve ameliyat geçiren arkadaşlarıma geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
kilo verenleri tebrik ediyorum

ahah hoşgeldin cnm :)

canım burger king ve benzeri firmaların kullandıkları etlerden haberin yok zannımca olsa elini bile sürmezsin.ama buna inan tamamen tercih meselesi istemezsen yemezsin.
ben bu devirde hala kola tüketenleri gerçekten anlamakta da güçlük çekiyorum.kola kendisi bile kabul etmişken ,metobolik hastalıklara,şekere, obeziteye sebep oluyorum diye neden ihtiyaç duyup içiyorsunuz kızlar kendinize özen gösterin sevin biraz inanın sigaradan daha zararlı bişi varsa o kola

kızlar az önce sabah ve öğlen hatta akşam öğünü diyebileceğim bir saatte yemeğimi bitirdim
kendime gelmeye çalışayım az biraz
saçımı boyayayım bari akşama kocama süpriz olsun
çok etken yemişsin umarım yatana kadar acıkmazsın tatlım.acıkırsan yoğurt filan ye bari

Kızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim :)

Hoşgeldin canım benim özlemiş misin istanbulu?
Benim için de bol bol gez istanbulu çok severim kendilerini.

açık söyleyeyim bekledim ama vermediler verselerdi de yermiydim bilmiyorum

Ben yerdim kesin. Çikolataya falan değil de tek zaafım dondurma

Mecbur olmasan muza hayır derdim de olsun canım afiyet olsun yaramasın

aah ah arkadaslar insani mahvediyor iste herkes giderken insan gitmese de olmuyor. sen en iyisi her oglen eve kac cnm oyle oturttur duzenini :)

Öyle yapıcam artık canım. Benim en yakın arkadaşım fast food aşığıdır. Bir de et yemez ölüyorum onunla yemek yerken

Yok canım etlerinden haberim var. Ben 2 senedir kola içmiyorum. Burgera gidince bile ayran içerim.
En yakın arkadaşım yüzünden burgera gidiyorum yoksa benim canım istemiyor bile

Daha yeni farkettim ben dünkü menümü yazmamışım

Sabah:
Hindi külbastı
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz
Avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı

Akşam:
Bulgur pilavı
Yoğurt
Salata

Spor:50 squat 30 şınav 300 ip atlama
Su:3 litre

eylulden haber getirdim dun ameliyatini olmus sukur. eve gelmis ama agridan kimildayamiyormus. pc yi de acamiyomus dogal olarak. cuma tartilip bana doyleyecek. ben de eklicem. oyle soyledi. banuya soylr iyilesir iyilesmez gelecem dedi. insallah agrilari bir an once.gecer de.aramiza katilir

canim hos geldin. umarim iyi eglenmissindir. yeme duzenine donunce kendini daha iyi hissedersin. ayrica sacini boyayacaksin sanirim. sefan olsun degisiklik iyidir. benimki artik izin vermiyor. saclarin dokuluyor diyor ama dogum yuzunden dokuldu saclarim kabul etmiyor :)

sanirim sabah azicik az yedim. sonrasinda bir saat spor yaptim. oglen aciktim biraz fistik yedim. cocuklar pasta istediler ve o anda ne olduysa gozum dondu her sey bosa gitti yae. ben niye boyleyim

hoşbuldum canımcım
eğlenmekten ziyade aşırı yoruldum
en küçük gelin olmanın dezavantajları işte
yarın itibariyle eski düzene döncem
saçlarımı boyadım ama pek bi renk farkı olmadı ya canım sıkıldı ona
benim koca da saç boyatmayınca kızıyor

ay sana ozendim az sacimla ugrasayim dedim. bayramdan once kestirdim ama hala sekil verip nasil olmus diye bakmamistim. hani su arkasi kisa one dogru uzayan model var ya oyle yapturmistim sozde. ama on tarafi kut gibi kesmis salak. keskin hatli degil. canim sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…