- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
yemekhaneniz yok mu canim ya da bir gun onceden hazirladigin yemegi kucuk bir kaba da koyup goturebilirsin benim bir arkadasim hep oyle yapardiKızlar okulda yiyebileceğim sağlıklı bişiler ne olabilir? Çantama kuruyemiş bitter çikolata falan atıcam ama öğlen ne yiyebilirim diye de düşünüyorum ve bişi bulamadım
bpyle guzel bir menuye o kola hic yakismamis canimselam kızlar bugunku menum
sabah
yarım simit
1 haslanmis yumurta
peynir, zeytin
bikac yesil biber
ogle
8 tane badem
aksam
mercimek corbasi
1 tane bulgurlu etli kirmizi biber dolmasi
diet cola :/
2bucuk lt civari su + 50 mekik +50 sinav + 100 squat
iyi yolculuklar canimKızlar Merhaba ben şimdi ucagın bekliyorum Daha yarım saat 45 dk falan var kusura bakmayın giremedim doğru düzgün cumadan beri hepinizi öpüyorum
nicin dibini icirdilerBende dünkü menümü yazamadım kızlar özür dilerim
Sabah:
Haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı
Domates satalık peynir zeytin fındık ceviz
Ara:
Türk kahvesi(Cezvenin dibini içirdiler)
Akşam:
Köfte
Az patlıcan yemeği
Yoğurt içine pul biber
Spor:100 mekik 50 squat 25 şınav
Su:3 litre
bi an kendimi kaybettim ahahbpyle guzel bir menuye o kola hic yakismamis canimo olmasaydi sporunla menun cok guzel
canım hoş geldin geçmiş olsun. umarım annen daha iyidir şimdi. ben azıcık diyetten koptum gibi toparlamak için yırtınıyorum resmen. son günlerde duyduğum sözler moralimi biraz toparladı. çoktandır görüşmediğim insanlar ne kadar zayıfladığımı ve gençleştiğimi söyleyip az da olsa devam etmem için beni kendime getirmeye başladı. şükür bu gün sporumu yaptım. yediklerim biraz falsoluydu ama en azından şekerli değildi. misafirlikteydim kısır ve sarma yedim. ve kahvenin yanında sunulan o çekici çikolatalara hayır diyebildiğim için kendimi çok iyi hissettim açıkçası. inşallah cumaya kadar toparlayabilirim ve 79,3 ü tekrardan görebiliyorum diye umutediyorum.Slm meleklerimmmmmşükür kavuşturana hepinizi çok özledim öncelikle bunu belirteyim sağolsun Sindimden haberleri aldım kk değişimi nedeniyle okumak bile sinir etti beni reklamlar yüzünden bugün öğleden sonra çıktık çok şükür sabahtan bende beyin cerrahisine gittim yarın gece 2 de mr ım çekilecek hayırlısı bakalım annemin ameliyatı güzel geçti fakat çok sorun yaşadık gerek diyalizler esnasında kataterlerin tıkanıp tekrar takılması gerekse ameliyat sonrasında kanamanın durmaması çok zorladı bizi neyseki şu an iyi sadece ameliyat yerinde diren takılı sürekli kirli kan doluyor eve geldik ya şükür gelen giden az önceye kadar ev fulldü bir süre yoğun oluruz
tek tek alıntı yapmaya çalıştım ama zor olacak sanırım zaten tüm geçmişi bitiremedim yatağa atmak için zor tutuyorum kendimi ama sizleri çok özledim en azından slm vereyim dedim
Öncelikle Gülaycım ve Eylülcüm geçmiş doğum günleriniz kutlu olsunEylüm hastahanede olduğunu biliyorum bitanem sağ salim ameliyatını atlat gel inşallah biz hastahaneden kurtulduk darısı senin başına bitanem allah ne eksik etsin ne de düşürsün hakikaten
Sindimm sağ salim tr ye gelmişsindir inş gönlünce gez eğlen bitanem yokluğumda hiç beni aratmadığın için çok tşk ederim kuzummhepiniz hakikaten süperdiniz geçen haftaki birinciliğinizden ötürü tbrk ediyorum gerçekten takım ruhu bu olsa gerek hepinize tşk ederim
Fatmacım anneannene çok geçmiş olsun bitanemm ellerinden öpüver yerime
Neslim nihayet 80 altına indin tbrk ederim cnm azminden dolayı gülay sindi ve sen üçlü rakip oldunuz
Cadıcım hoşgeldinn 3 haftada süper kilo verdin bitanem gezmede olmana rağmen tbrkler
Özge cemre sena bızdıklarımm uslu durduğunuz için tşkler
Feridem sen kayıplardasın inşallah bir sorun yoktur cnm 2. kez bildirimde bulunmamışsın inş herşey yolundadır ve aramıza dönersin kuzum:)
Leylacım diskalifiye olmana çok üzüldüm fakat takım kuralları malesef dönersen yine bizimle birlikte motive olabilirsin takımda olamazsan bile inş senin içinde herşey yolundadır
Aytenim eşinin gitmesine az kaldı sanırım o yüzden sık giremedin askere uğurlayalım sonra tam gaz bizimlesin bitanemm
Şimdilik müsade istiyorum yarın fırsat buldukça burda olurum meleklerim hepinizi çok seviyorum ve tekrar motivasyonumuzu kazanıp teker teker mezun edelim sizi anlaştıkmı
kaptaanciiimm hoşgeldin insallah iyisinizdir valide ve sen. cok gecmis olsun seni cok özledik hepimiz oburlasmaya başladık sen yokken vallaSlm meleklerimmmmmşükür kavuşturana hepinizi çok özledim öncelikle bunu belirteyim sağolsun Sindimden haberleri aldım kk değişimi nedeniyle okumak bile sinir etti beni reklamlar yüzünden bugün öğleden sonra çıktık çok şükür sabahtan bende beyin cerrahisine gittim yarın gece 2 de mr ım çekilecek hayırlısı bakalım annemin ameliyatı güzel geçti fakat çok sorun yaşadık gerek diyalizler esnasında kataterlerin tıkanıp tekrar takılması gerekse ameliyat sonrasında kanamanın durmaması çok zorladı bizi neyseki şu an iyi sadece ameliyat yerinde diren takılı sürekli kirli kan doluyor eve geldik ya şükür gelen giden az önceye kadar ev fulldü bir süre yoğun oluruz
tek tek alıntı yapmaya çalıştım ama zor olacak sanırım zaten tüm geçmişi bitiremedim yatağa atmak için zor tutuyorum kendimi ama sizleri çok özledim en azından slm vereyim dedim
Öncelikle Gülaycım ve Eylülcüm geçmiş doğum günleriniz kutlu olsunEylüm hastahanede olduğunu biliyorum bitanem sağ salim ameliyatını atlat gel inşallah biz hastahaneden kurtulduk darısı senin başına bitanem allah ne eksik etsin ne de düşürsün hakikaten
Sindimm sağ salim tr ye gelmişsindir inş gönlünce gez eğlen bitanem yokluğumda hiç beni aratmadığın için çok tşk ederim kuzummhepiniz hakikaten süperdiniz geçen haftaki birinciliğinizden ötürü tbrk ediyorum gerçekten takım ruhu bu olsa gerek hepinize tşk ederim
Neslim nihayet 80 altına indin tbrk ederim cnm azminden dolayı gülay sindi ve sen üçlü rakip oldunuz
Cadıcım hoşgeldinn 3 haftada süper kilo verdin bitanem gezmede olmana rağmen tbrkler
Feridem sen kayıplardasın inşallah bir sorun yoktur cnm 2. kez bildirimde bulunmamışsın inş herşey yolundadır ve aramıza dönersin kuzum:)
Leylacım diskalifiye olmana çok üzüldüm fakat takım kuralları malesef dönersen yine bizimle birlikte motive olabilirsin takımda olamazsan bile inş senin içinde herşey yolundadır
Aytenim eşinin gitmesine az kaldı sanırım o yüzden sık giremedin askere uğurlayalım sonra tam gaz bizimlesin bitanemm
Şimdilik müsade istiyorum yarın fırsat buldukça burda olurum meleklerim hepinizi çok seviyorum ve tekrar motivasyonumuzu kazanıp teker teker mezun edelim sizi anlaştıkmı
uni mi canim yemekhane filan yok mu cok yagli yapıyorlar gerci ama sulu yemek olur en azindan. veya civarda ev yemekleri yapan bi yer kesfetsen :) kucucuk bi sandvic ve meyve de olur heralde
Kızlar Merhaba ben şimdi ucagın bekliyorum Daha yarım saat 45 dk falan var kusura bakmayın giremedim doğru düzgün cumadan beri hepinizi öpüyorum
selam kızlar bugunku menum
sabah
yarım simit
1 haslanmis yumurta
peynir, zeytin
bikac yesil biber
ogle
8 tane badem
aksam
mercimek corbasi
1 tane bulgurlu etli kirmizi biber dolmasi
diet cola :/
2bucuk lt civari su + 50 mekik +50 sinav + 100 squat
selam kizlar menumu yazip gecmis okiyim zaten 1 sayfa falan var
Sabah
peynir 11 zeytin bol domates-salatalik 1 cb findik-badem ceviz karisimi
ogle
1 kupa sutlu kahve 2 kare bitter (ama kareler kucuktu)
ara
2 bardak ayran
aksam
1 pazi sarmasi 1 kofte avuc ici kadar haslanmis et biraz firinda patlican-biber bol yogurt salata
spor 1 saat yuruyus 30 mekik
yemekhaneniz yok mu canim ya da bir gun onceden hazirladigin yemegi kucuk bir kaba da koyup goturebilirsin benim bir arkadasim hep oyle yapardi
okul acilinca yemek isi beni de dusunduruyor acikcasi
nicin dibini icirdiler
cok iyi gidiyorsun canim bu arada
merhaba canlar
sizlere evimden sesleniyorum nihayet
uzun koşuşturmalı ve haddinden fazla yorgunlukla evimdeyim
geleli 1 saat oldu daha
yarın koca bir gün sizlerle doyasıya sohbet için sabırsızlanıyorum
geçmişi yarın okicam artık
bugün ki menüm
sabah
kk kahvaltısı
öğle
avuç içi kadar 1 adet poğaça (otobüs ikramı idi)
akşam
mola yerinde tonbalıklı salata
maden suyu
1 saat sonra otobüs ikramı ile 2 kibrit kutusu kadar minik poğaça
havuçlu cevizli tarçınlı kek 3 parmak kalınlığında
su çok az içtim 1 LT
Slm meleklerimmmmmşükür kavuşturana hepinizi çok özledim öncelikle bunu belirteyim sağolsun Sindimden haberleri aldım kk değişimi nedeniyle okumak bile sinir etti beni reklamlar yüzünden bugün öğleden sonra çıktık çok şükür sabahtan bende beyin cerrahisine gittim yarın gece 2 de mr ım çekilecek hayırlısı bakalım annemin ameliyatı güzel geçti fakat çok sorun yaşadık gerek diyalizler esnasında kataterlerin tıkanıp tekrar takılması gerekse ameliyat sonrasında kanamanın durmaması çok zorladı bizi neyseki şu an iyi sadece ameliyat yerinde diren takılı sürekli kirli kan doluyor eve geldik ya şükür gelen giden az önceye kadar ev fulldü bir süre yoğun oluruz
kaptancım çok geçmiş olsun tekrar her şey gönlünce olsun
kızlar dün menu yazamadım
sabah kk kahvaltısı peynirli omletle
öğle ayran fındık
akşam semiz yemeği ve kabak yemeği yoğurtla+fındık
yatmadan önce ayran+fındık susamlı ballı 2 parça tatlı
spor yurume+yuzme
açık söyleyeyim bekledim ama vermediler verselerdi de yermiydim bilmiyorumAfiyet olsun canım yazın otobüsler dondurma da ikram ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?