dunyanın 8. harıkasını yemıssın kuzumKızlar dün menümü yazamamıştım kusura bakmayın
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık zeytin peynir fındık
Bir de avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı sürdümYine kabız oldum da ekmeksiz de yiyemiyorum
Akşam:
Taze fasulye yemeği(Bitti artık kızlar 4-5 gündür aynı yemekti)
Yoğurt
Salata
Spor:Yoga, 600 ip atlama 100 mekik 50 squat 30 şınav
Su:3 litre
evet canım çok etkilikızlar squat dedıgınız popo ve bacak calıstırma dimi
canim sabahlari yumurta yemek istemezsen arada muzlu yapabilirsin kahvaltini yumurta yerinecok soru soruyorum ogrenmek uygulamak ıstıyorum karatay dıyetınde gi yuksek dıye muz ve karpuz yasak lıstesınde bu ıkısı olmadan yasayamam kıonlardan az mıktar yıyıp yerıne azıcık daha sporumu arttırsam olurmu kı
376.Etap HaftalıkListesi
Ayyüzlüm0211 ---79,9------------------>79.5
cemreq ---- 53,2----------------------->52,7
eylul sıla---- 66.4---------------------->66
lisbeth93----70,7 ------------------------> 70
merinetya----76,6 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->
morcadıyesilyarasa---- 50,4------------>49
35nur35----107---------------------------->
neslihank4(----78,9 ------------------------->78,4
senasevval----53,5----------------------------->53
yazın ızmır sıcagında karpuzsuz hayat zor hele kı o karpuz bahcemızde yetısıyorsacanim sabahlari yumurta yemek istemezsen arada muzlu yapabilirsin kahvaltini yumurta yerine
karpuz genel olarak bircok diyet listesinde yasak cunku maalesef seker miktari cok yuksekcok dayanamam diyorsan seyrek ve az olmak kosuluyla ye istersen nefsini koreltmen icin
hedefım 105 bu hafta ılk haftam ya hızlı gıder kılo dıye dusunuyorum376.Etap HaftalıkListesi
Ayyüzlüm0211 ---79,9------------------>79.5
cemreq ---- 53,2----------------------->52,7
eylul sıla---- 66.4---------------------->
lisbeth93----70,7 ------------------------> 70
merinetya----76,6 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->
morcadıyesilyarasa---- 50,4------------>49
35nur35----107---------------------------->
neslihank4(----78,9 ------------------------->78,4
senasevval----53,5----------------------------->53
cok soru soruyorum ogrenmek uygulamak ıstıyorum karatay dıyetınde gi yuksek dıye muz ve karpuz yasak lıstesınde bu ıkısı olmadan yasayamam kıonlardan az mıktar yıyıp yerıne azıcık daha sporumu arttırsam olurmu kı
selam kızlar nasılsınız dondum sahalara ınsallah artık menu paylasmayada baslıycam yoksa alıp basımı gıdecem kılolarla.hareketsızım sporda yook sonum kötu olcak dıkkat etmezsem.carsamba dıkışlerım alındıktan sonra belkı yavas yavas yuruyuse baslayabılırım
yazın ızmır sıcagında karpuzsuz hayat zor hele kı o karpuz bahcemızde yetısıyorsaartıkın ucundan alıcam napalım bu yola baskoyduk demi
slm kizlar. disari cikmam gerekiyodu alisveris icin ama ters zamani sevtim. iki haftadir epilasyon icin bu gunu bekliyodum. ogleden sonra uc saatlik suresi vardi. ben o sureyi alisveris yaparak degerlendirdimsinir oldum ya. dershaneye ugradim bir cikti almam gerekiyodu. rehberlik hocasiyla karsilastik. kiz nasil zayiflamissiiiiiin dedi. oturdugum yerden bile belli oluyomus. cok mutlu oldum. ama ne yalan soyleyeyim gicik oluyorum o kiza. esimin yanindaki odada. ve bakislarini hic sevmiyorum. muhtemelwn benim husnu kuruntum ama napim. esime soyledim yanindaki odada olmasi sartmiydi diye. napim rehber hocasi mecbur yanimda olacak dedi. ama hala yediremiyorum kendime. anam mezun olayim dershanede calisayim dedim ona da musade etmiyor. esler birlikte calisamazmis. biri bise soylese papaz olurlarmis. sanirim kiskancligim ustumde
takma kafana canim bak ne guzel iltifatini almissin senslm kizlar. disari cikmam gerekiyodu alisveris icin ama ters zamani sevtim. iki haftadir epilasyon icin bu gunu bekliyodum. ogleden sonra uc saatlik suresi vardi. ben o sureyi alisveris yaparak degerlendirdimsinir oldum ya. dershaneye ugradim bir cikti almam gerekiyodu. rehberlik hocasiyla karsilastik. kiz nasil zayiflamissiiiiiin dedi. oturdugum yerden bile belli oluyomus. cok mutlu oldum. ama ne yalan soyleyeyim gicik oluyorum o kiza. esimin yanindaki odada. ve bakislarini hic sevmiyorum. muhtemelwn benim husnu kuruntum ama napim. esime soyledim yanindaki odada olmasi sartmiydi diye. napim rehber hocasi mecbur yanimda olacak dedi. ama hala yediremiyorum kendime. anam mezun olayim dershanede calisayim dedim ona da musade etmiyor. esler birlikte calisamazmis. biri bise soylese papaz olurlarmis. sanirim kiskancligim ustumde
tatlis dikkat et kendine ya havalar zaten sicak arada dinlen cok gecmis olsunİyi akşamlar kızlar 2 gündür buralar çok durgunBen yerimden kalkamıyorum ya başım çok dönüyor. Sıcaklardan sanırım. Neyse menümü yazayım da gidip ayran yapıyım kendime tuzlu. Tansiyonum yine düşmüş
Sabah:
Hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Akşam:
Fasulye çorbası
Domates
Spor:Çok halsizliğimden dolayı bugün rest yapıyorum
ohhhh valla pek lezzetli bi ruyaymisbugün ki menüm
25 AĞUSTOS
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 yarım domates
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa naneli limonlu yeşilçay
nane
maydonoz
SPOR : 140 squat + 325 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
tonbalıklı salata
yoğurt
AKŞAM
patlıcan kabak ve tavuk ızgara soslu (eşimin uydurmasyon ymeği ilginçti fotosnu eklerim , rüyasında tarifini görmüş ilginç şekilde)
salata
ARA
türk kahvesi şekersiz
SU : 2,2 LT
o ne ki kizSor canım istediğin kadar.
Lisbethim yazmış cevabını. Yumurta yemek yerine yerli muz yiyebilirsin canım sabahları. Eğer karpuzu da canın çok isterse sabah kahvaltında ye
Hoşgeldin canım benimçok geçmiş olsun. Sakın kendini yorma doktora sor öyle başla spora
Bol bol ayran iç kuzum
Tam bdv lik konuymus canım
al benden de o kadar. aksama dogru hele kolumu kipidatacak halim kalmiyorİyi akşamlar kızlar 2 gündür buralar çok durgunBen yerimden kalkamıyorum ya başım çok dönüyor. Sıcaklardan sanırım. Neyse menümü yazayım da gidip ayran yapıyım kendime tuzlu. Tansiyonum yine düşmüş
Sabah:
Hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Akşam:
Fasulye çorbası
Domates
Spor:Çok halsizliğimden dolayı bugün rest yapıyorum
cok iyi ya ruya da yemek tarifi. ac mi yatirdin adamcagizi yoksa kizbugün ki menüm
25 AĞUSTOS
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 yarım domates
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa naneli limonlu yeşilçay
nane
maydonoz
SPOR : 140 squat + 325 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
tonbalıklı salata
yoğurt
AKŞAM
patlıcan kabak ve tavuk ızgara soslu (eşimin uydurmasyon ymeği ilginçti fotosnu eklerim , rüyasında tarifini görmüş ilginç şekilde)
salata
ARA
türk kahvesi şekersiz
SU : 2,2 LT
iyi aksamlar kizlar menumu yazip gecmise bakiyim
Sabah
1 yumurtadan yesil soganli maydonozlu omlet 1 dilim tb ekmegi peynir 6 zeytin domates salatalik
ara
1 elma 1 bardak tarcinli sut 2 ceviz
ara
1 salatalik 1 br yesilcay
aksam
frinda tavuk salata
su 3 lt spor 75 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?