Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dunyanın 8. harıkasını yemıssın kuzum

cok soru soruyorum ogrenmek uygulamak ıstıyorum karatay dıyetınde gi yuksek dıye muz ve karpuz yasak lıstesınde bu ıkısı olmadan yasayamam kı onlardan az mıktar yıyıp yerıne azıcık daha sporumu arttırsam olurmu kı

ya millet ben bu son 2 seanslık sporum da baya yoruluyorum
aynı sporlar aynı tempo aynı saatte yapılıyor
sizce neden bu kadar yorgunluk ve de bitkinlik oluyor???*

canim sabahlari yumurta yemek istemezsen arada muzlu yapabilirsin kahvaltini yumurta yerine
karpuz genel olarak bircok diyet listesinde yasak cunku maalesef seker miktari cok yuksek cok dayanamam diyorsan seyrek ve az olmak kosuluyla ye istersen nefsini koreltmen icin

selam kızlar nasılsınız dondum sahalara ınsallah artık menu paylasmayada baslıycam yoksa alıp basımı gıdecem kılolarla.hareketsızım sporda yook sonum kötu olcak dıkkat etmezsem.carsamba dıkışlerım alındıktan sonra belkı yavas yavas yuruyuse baslayabılırım

yazın ızmır sıcagında karpuzsuz hayat zor hele kı o karpuz bahcemızde yetısıyorsa artıkın ucundan alıcam napalım bu yola baskoyduk demi

hedefım 105 bu hafta ılk haftam ya hızlı gıder kılo dıye dusunuyorum

slm kizlar. disari cikmam gerekiyodu alisveris icin ama ters zamani sevtim. iki haftadir epilasyon icin bu gunu bekliyodum. ogleden sonra uc saatlik suresi vardi. ben o sureyi alisveris yaparak degerlendirdim sinir oldum ya. dershaneye ugradim bir cikti almam gerekiyodu. rehberlik hocasiyla karsilastik. kiz nasil zayiflamissiiiiiin dedi. oturdugum yerden bile belli oluyomus. cok mutlu oldum. ama ne yalan soyleyeyim gicik oluyorum o kiza. esimin yanindaki odada. ve bakislarini hic sevmiyorum. muhtemelwn benim husnu kuruntum ama napim. esime soyledim yanindaki odada olmasi sartmiydi diye. napim rehber hocasi mecbur yanimda olacak dedi. ama hala yediremiyorum kendime. anam mezun olayim dershanede calisayim dedim ona da musade etmiyor. esler birlikte calisamazmis. biri bise soylese papaz olurlarmis. sanirim kiskancligim ustumde

Sor canım istediğin kadar.
Lisbethim yazmış cevabını. Yumurta yemek yerine yerli muz yiyebilirsin canım sabahları. Eğer karpuzu da canın çok isterse sabah kahvaltında ye

Hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun. Sakın kendini yorma doktora sor öyle başla spora

yazın ızmır sıcagında karpuzsuz hayat zor hele kı o karpuz bahcemızde yetısıyorsa artıkın ucundan alıcam napalım bu yola baskoyduk demi

Bol bol ayran iç kuzum

Tam bdv lik konuymus canım

İyi akşamlar kızlar 2 gündür buralar çok durgun Ben yerimden kalkamıyorum ya başım çok dönüyor. Sıcaklardan sanırım. Neyse menümü yazayım da gidip ayran yapıyım kendime tuzlu. Tansiyonum yine düşmüş

Sabah:
Hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz

Akşam:
Fasulye çorbası
Domates

Spor:Çok halsizliğimden dolayı bugün rest yapıyorum
Su:3 litre

bugün ki menüm

25 AĞUSTOS
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 yarım domates
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa naneli limonlu yeşilçay
nane
maydonoz
SPOR : 140 squat + 325 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
tonbalıklı salata
yoğurt
AKŞAM
patlıcan kabak ve tavuk ızgara soslu (eşimin uydurmasyon ymeği ilginçti fotosnu eklerim , rüyasında tarifini görmüş ilginç şekilde )
salata
ARA
türk kahvesi şekersiz
SU : 2,2 LT

iyi aksamlar kizlar menumu yazip gecmise bakiyim

Sabah
1 yumurtadan yesil soganli maydonozlu omlet 1 dilim tb ekmegi peynir 6 zeytin domates salatalik

ara
1 elma 1 bardak tarcinli sut 2 ceviz

ara
1 salatalik 1 br yesilcay

aksam
frinda tavuk salata

su 3 lt spor 75 dk yuruyus

takma kafana canim bak ne guzel iltifatini almissin sen
tatlis dikkat et kendine ya havalar zaten sicak arada dinlen cok gecmis olsun
ohhhh valla pek lezzetli bi ruyaymis
afiyet olsun canim

o ne ki kiz
al benden de o kadar. aksama dogru hele kolumu kipidatacak halim kalmiyor
cok iyi ya ruya da yemek tarifi. ac mi yatirdin adamcagizi yoksa kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…