takma kafana canim bak ne guzel iltifatini almissin sen
tatlis dikkat et kendine ya havalar zaten sicak arada dinlen cok gecmis olsun
ohhhh valla pek lezzetli bi ruyaymis
afiyet olsun canim
o ne ki kiz
al benden de o kadar. aksama dogru hele kolumu kipidatacak halim kalmiyor
cok iyi ya ruya da yemek tarifi. ac mi yatirdin adamcagizi yoksa kiz
sagol canım tesekkurlerSor canım istediğin kadar.
Lisbethim yazmış cevabını. Yumurta yemek yerine yerli muz yiyebilirsin canım sabahları. Eğer karpuzu da canın çok isterse sabah kahvaltında ye
Hoşgeldin canım benimçok geçmiş olsun. Sakın kendini yorma doktora sor öyle başla spora
Bol bol ayran iç kuzum
Tam bdv lik konuymus canım
kızlar günaydın dün menu yazamadım yazayım
sabah 2 pişi+karatay kahvaltısı
öğle az çorba az makarna
akşam ızgara köfte ve pirzola+patlıcan salatası
sporsuz bir gün daha
takım kaptanımın verdıgı lınkler vardı karatay dıyetıyle ılgılı ... sımdı okuyorum ancak... ve okudukca neler ogrenıyorum neler tsk ederım.. ılk kahvaltımı yazdıgımda bır dılım ekmekten ne olur demıstım verdıgınız tepkıler karsısında sımdı daha ıyı anladım ekmek yemıcem artık
Kızlar dün menümü yazamamıştım kusura bakmayın
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık zeytin peynir fındık
Bir de avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı sürdümYine kabız oldum da ekmeksiz de yiyemiyorum
Akşam:
Taze fasulye yemeği(Bitti artık kızlar 4-5 gündür aynı yemekti)
Yoğurt
Salata
Spor:Yoga, 600 ip atlama 100 mekik 50 squat 30 şınav
Su:3 litre
çilek ve muz üzerine fındık serpiştirdim
tabi bittersoslu
neslim bırak arkadaşın olmayanları ziyaretçiler bile görebiliyormuş profili ben resmimi kaldıracağım kuzumkızlar şimdi yeni düzenlemeden sonra profilime baktım. album
ayarlarım herkese açıktı tekrar takip ettiklerim olarak değiştirdim. sizde güvenlik ayarlarınıza bi göz atın olurmu
selam kızlar nasılsınız dondum sahalara ınsallah artık menu paylasmayada baslıycam yoksa alıp basımı gıdecem kılolarla.hareketsızım sporda yook sonum kötu olcak dıkkat etmezsem.carsamba dıkışlerım alındıktan sonra belkı yavas yavas yuruyuse baslayabılırım
yazın ızmır sıcagında karpuzsuz hayat zor hele kı o karpuz bahcemızde yetısıyorsaartıkın ucundan alıcam napalım bu yola baskoyduk demi
slm kizlar. disari cikmam gerekiyodu alisveris icin ama ters zamani sevtim. iki haftadir epilasyon icin bu gunu bekliyodum. ogleden sonra uc saatlik suresi vardi. ben o sureyi alisveris yaparak degerlendirdimsinir oldum ya. dershaneye ugradim bir cikti almam gerekiyodu. rehberlik hocasiyla karsilastik. kiz nasil zayiflamissiiiiiin dedi. oturdugum yerden bile belli oluyomus. cok mutlu oldum. ama ne yalan soyleyeyim gicik oluyorum o kiza. esimin yanindaki odada. ve bakislarini hic sevmiyorum. muhtemelwn benim husnu kuruntum ama napim. esime soyledim yanindaki odada olmasi sartmiydi diye. napim rehber hocasi mecbur yanimda olacak dedi. ama hala yediremiyorum kendime. anam mezun olayim dershanede calisayim dedim ona da musade etmiyor. esler birlikte calisamazmis. biri bise soylese papaz olurlarmis. sanirim kiskancligim ustumde
İyi akşamlar kızlar 2 gündür buralar çok durgunBen yerimden kalkamıyorum ya başım çok dönüyor. Sıcaklardan sanırım. Neyse menümü yazayım da gidip ayran yapıyım kendime tuzlu. Tansiyonum yine düşmüş
Sabah:
Hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Akşam:
Fasulye çorbası
Domates
Spor:Çok halsizliğimden dolayı bugün rest yapıyorum
Su:3 litre
bugün ki menüm
25 AĞUSTOS
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 yarım domates
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa naneli limonlu yeşilçay
nane
maydonoz
SPOR : 140 squat + 325 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
tonbalıklı salata
yoğurt
AKŞAM
patlıcan kabak ve tavuk ızgara soslu (eşimin uydurmasyon ymeği ilginçti fotosnu eklerim , rüyasında tarifini görmüş ilginç şekilde)
salata
ARA
türk kahvesi şekersiz
SU : 2,2 LT
hepinizin menuleri de cok guzel kizlar. her ne kadar aptal telefondan yazmayi beceremwsemde
menum
sabah: soganli yumurta ve yarim kase yogurt
ara: 1kurabiye
aksam: 3 sigara boregi. bol ayran ve salata
iyi aksamlar kizlar menumu yazip gecmise bakiyim
Sabah
1 yumurtadan yesil soganli maydonozlu omlet 1 dilim tb ekmegi peynir 6 zeytin domates salatalik
ara
1 elma 1 bardak tarcinli sut 2 ceviz
ara
1 salatalik 1 br yesilcay
aksam
frinda tavuk salata
su 3 lt spor 75 dk yuruyus
o müthiş rüya yemeğinin görüntüsütavuk ızgara üzerindeki sos bile rüyadaki tariften bayanlar
tavukları patlıcanları kabakları soğanları sarımsakları 2 yemek kaşığı zeytinyağı karabiber kırmızı biber ve kekik ile terbiyeleyip ızgara yaptı..sonra sosunu yaptı sosun tarifi; maydonoz, lor peyniri (tuzsuz) ceviz, bi kaşık yoğurt blender da karıştırdı tavukların üzerine döktü üzerine tüm ızgara edilmiş sarımsakları koydu ..dip not: tava çok sıcak olmalı ondan sonra malzemeler ızgara yapılıyor
rüyadan gelen tarifi ister,z görüntü müthişşş
tavukları patlıcanları kabakları soğanları sarımsakları 2 yemek kaşığı zeytinyağı karabiber kırmızı biber ve kekik ile terbiyeleyip ızgara yaptı..sonra sosunu yaptı sosun tarifi; maydonoz, lor peyniri (tuzsuz) ceviz, bi kaşık yoğurt blender da karıştırdı tavukların üzerine döktü üzerine tüm ızgara edilmiş sarımsakları koydu ..dip not: tava çok sıcak olmalı ondan sonra malzemeler ızgara yapılıyor
menum
sabah
peynır zeytın ufak parca sımıt
öğlen 1kase tarhana 1bardak ayran
aksam 1tabak patates yemegı 2bardak ayran
arlarda 1seftalı 2ıncır yemıstım
2bardakta yesılçay
ben de cok merak ediyorum
afiyetolsun Özgecimmm bu cumayı merak ediyorum inan aralar nasıl etkileyecek bakalım 75 dk süper yürümüşsün bitanemm
kahvaltina zeytin ekle canim zeytinin gi 0 o yuzden 20 ye kadar bile yiyebilirsin hem de muthis doyurur :)gunaydın kelebeklerım..
dun aksam yemege davetlıydık gorumceme koyde oturuyor terasıda pufur pufur esıyor yesıllık heryer ıstah acıyo resmen hemen aksam menumu yazıyorum
bır kucuk kase tarhana corbası
ıkı yemek kasıgı taze fasulye zeytınyaglı
ve olmaması gereken bır kasık mantı
kase yogurt ekmek hıc yemedım
sabah ıse gelırken 40 dk kadar yuruyus yaptım
kahvaltı
1 domates uzerıne zeytın yagı gezdırdım 1 salatalık
2 cevız
peynır
1 adet yumurta
unutuyorum ısyerıme getıreyım hemde ev yapımı tuzsuz zeytınlerım vardı yarın unutmıyım barikkahvaltina zeytin ekle canim zeytinin gi 0 o yuzden 20 ye kadar bile yiyebilirsin hem de muthis doyurur :)
aayyy ıns cnm ya nasılda mutlusun daim olur ınsben de cok merak ediyorumzaten tartimin pili bitti bakamiyorum persembeye kadar almayacam pil insallah bu hafta artik hedefime ulasirim hatta ucundan bir 69 gorsem sevincten oynarim ya boyle boyle hem de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?