Hoşgeldin hayırdır cemrem açlık sınırında yaşamışsın resmen pazar günü kahvaltı sonrası hiçbirşey yememişsinn sürekli çay kahve midene dokunur ne olur yapma bir daha böyle cnm bnmmoralin neden bozuk kuzum
ben baya baya istahli bi insanim normalde ama hayatımda ilk defa o kadar kötüyüm ki pazar gunu ogleden beri midem kasildi kaldi. cok kotu bir his ya. buraya yazip sizi sıkmayayim ama iste klasik şeyler 7 yıllık bir iliskim vardi ve bitti
O ne biçim laf kuzum neden sıkılalım biz bir aileyiz burada7 yıl uzun bir süre fakat şöyle düşün şu an ben ne desem zaten seni teselli edemem az bir süre değil çok emek ve zaman harcamışsın ama ilerde anlaşamadığınızı farkedince daha kötü olmazmıydı hakkında hayırlısı cnmm belki tekrar barışırsınız hakkında hayırlısı neyse o olsun
Slm meleklerimmmmmm şükürr gelebildimmm
haydigelgidelim kuzum havadaki nem oranı etkiliyor spordan önce 1 bardak ayran veya kefir tüket sütte
olabilir spor öncesi protein yorulmanı engeller
ben geldimmmm
fiziğine maşallah ama nazar edeceksin kendine seni engelleyecek tek şey rabbim nasip ederse kucağına alacağın
yeğenimiz bir bebiş resmi as aynen boyle
bak bakalım elin cıslara gidiyormucnmcım regl öncesi bu krizler normal
ama bu hafta kaçamak hakkını fazlasıyla doldurdun bitanem yaramazlık yok uslu dur bakimmm
cok tesekkur ederim canim barisma falan olmaz ama diğer konularda haklisin. iyi ki varsiniz
26 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan omlet
1 yarım domates
1 kare süzme peynir
11 zeytin
4 ceviz
1 kupa naneli limonlu yeşilçay
nane
SPOR : 150 squat + 300 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
tonbalıklı salata
ayran
ARA
1 avuç badem
AKŞAM
zeytinyağında patlıcan kavurma
salata
yoğurt
SU : 2,2 LT olucak
ay sen nereden vuracağını iyi biliyorsun ha kaptan
bugün nefsimi tutabildim valla darısı diğer günlere
terleme konusunda da haklısın galiba
reglim yaklaşıo diyede bu kadar hominigırtlak olasım var evet :)
sporun etkisini gördükçe hırslanıyorum kaptancadıcımmm sporunun maşallahı varbitanemmm yaramazlık da yapmamışsın süpersinnnn tşklerr yalnız kavurma işlemleri yağı tarnsyağa dönüştürüyor kuzumm bu da gizli kilo aldırıcılardan ve çok sağlıksız biraz su koy kavurma yaparken ki yağ dönüşmesinnnn bi gün dövcen beni
ama napim cadıcım yeğenlerim çoğalsın istiyorummmdüşünsene bu yazılar burada baki yeğenim doğacak büyüyecek buarayı okutyacak annesinin verdiği mücadeleyi öğrnecekkkk güzel değilmi hadi bakalım kaldı 2 gün nefisle mücadelede
selam kızlar. 2 gundur giremedim :/ menulerimin de bildirmeye değer biseyi yok galba
pazar gunu
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kup beyaz peynir
8 tane falan zeytin
bikac badem
maydanoz domates salatalik nane
o gun baska bisey yemedim kahve cay cok içtim
dunki menu
sabah
1 fincan filtre kahve
10 tane findik
aksam
1 kase barbunya
spor da yapmadım kizlar. moralim cok bozuk napicam ben
26 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan omlet
1 yarım domates
1 kare süzme peynir
11 zeytin
4 ceviz
1 kupa naneli limonlu yeşilçay
nane
SPOR : 150 squat + 300 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
tonbalıklı salata
ayran
ARA
1 avuç badem
AKŞAM
zeytinyağında patlıcan kavurma
salata
yoğurt
SU : 2,2 LT olucak
sende yap kuzum zorluyor ama sonrada huzur ve vicdan rahatlığı yaşıyorumallahim senin sporunu gorunce kendimden utaniyorum
benim kilomda bu kadar agir spor hem belime zarar verir hem de ters tepki yapar maalesef 60-65 arasi bir yere geldigimde ben de spora agirlik verebilirim umarimsende yap kuzum zorluyor ama sonrada huzur ve vicdan rahatlığı yaşıyorum
onun yanında da vücudumun rahata erdiğini görmek hırslandırıyor
umma istedikten sonra oluyorbenim kilomda bu kadar agir spor hem belime zarar verir hem de ters tepki yapar maalesef 60-65 arasi bir yere geldigimde ben de spora agirlik verebilirim umarim
ay ben hiç yemedim yememde sanırım büyük konuşmiimdekizlar ya birsey sorucam ben bugun tadini merak ettim diye bildircin yumurtasi aldim ama internetteki yorumlar korkuttu beni haftada 1 taneden fazla yenilmemeli diyen falan var sizin bildiginiz bir sey var mi bu konuda bu hafta markette bulamadim her zaman aldigim organik yumurtadan ben de bunu aldim ama pisman oldum ya korktum
sagol cnm sizleri gerçekten cok sevdim yazmasam bile acip okuyorum kafam dağılıyor :)of canim benim ya ac dolasmissin resmen kafana takma canim pek benzer bir durumu yasamadigim icin tam olarak anlayamam seni belki ama en kisa surede atlatirsin umarim canin cok sikilirsa buraya yazmaktan cekinme kaptanim da demis ya biz aile gibiyiz sonucta burada
allahim senin sporunu gorunce kendimden utaniyorum
ay bugün hiiç terlemediğim kadar terledim spor yaparken
aynı spor ve egzersizleri yapıyorum fark neydi ki
hiç bu kadar terlememiştim niye acaba
CANIM MAKARNA SALATALARI PİZZALAR SÜTLÜ TATLILAR İSTİYOR BANA ENGEL OLUN NOLUR
acıktım acıktıııııııııııııııııım
ben baya baya istahli bi insanim normalde ama hayatımda ilk defa o kadar kötüyüm ki pazar gunu ogleden beri midem kasildi kaldi. cok kotu bir his ya. buraya yazip sizi sıkmayayim ama iste klasik şeyler 7 yıllık bir iliskim vardi ve bitti
Bugün kü menüm:
Sabah:
Tereyağda yumurta
2 köfte(Birini kendim aldım diğerini annem zorla yedirdi)
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Akşam:
Fırında tavuk
Yine fırında soğan, patlıcan, biber
Salata
Ayran
Spor:Yoga 50 squat 30 şınav
Su:3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?