- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
sakın cıslar yok aran içççCANIM MAKARNA SALATALARI PİZZALAR SÜTLÜ TATLILAR İSTİYOR BANA ENGEL OLUN NOLUR
içtim içtim kesmiosakın cıslar yok aran iççç
cnm fızıgı guzel hatunların resımlerıı ac bak motıve ederiçtim içtim kesmio
tatlım benim fiziğimin onlardan kalır yanı yok kicnm fızıgı guzel hatunların resımlerıı ac bak motıve eder
anammmmm heyttt beeeetatlım benim fiziğimin onlardan kalır yanı yok ki
50 kiloyum ben
kesmio cicimhııı bırde tarcın dene
ozaman kılolu oldunsa hayatında hıc onların resımlerıne bakkesmio cicim
öyle resimlerle olacak bi iş değil benim kiozaman kılolu oldunsa hayatında hıc onların resımlerıne bak
evet benımde oyle oluyor ve tatlı harıcı bırseyde kesmez kı hıcöyle resimlerle olacak bi iş değil benim ki
nefsim acaip kabardı
reglim yaklaşıyo ondan olabilir mi ki iştah açıklığı
aynen ya naapcam bilmiorum daha olmadım olduğumda düşün bideevet benımde oyle oluyor ve tatlı harıcı bırseyde kesmez kı hıc
50 kıloymussun sporda yapıosun okadarlık kacamak olabılır dıye dusunuyorum sankım sonucta özel bır durumaynen ya naapcam bilmiorum daha olmadım olduğumda düşün bide
ben bu haftasonu çok abarttım kuzum waffle vs çiğ köfteler falan o nedenle o kaçamakları unutmaıyorum ki vicdanen50 kıloymussun sporda yapıosun okadarlık kacamak olabılır dıye dusunuyorum sankım sonucta özel bır durum
hımmm aklını dagıtacak bırseylerle ılgılen barimben bu haftasonu çok abarttım kuzum waffle vs çiğ köfteler falan o nedenle o kaçamakları unutmaıyorum ki vicdanenüzerine bi yenisini ekleyemem
yapmaya çalışıom valla bendehımmm aklını dagıtacak bırseylerle ılgılen barim
selam kızlar. 2 gundur giremedim :/ menulerimin de bildirmeye değer biseyi yok galba
pazar gunu
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kup beyaz peynir
8 tane falan zeytin
bikac badem
maydanoz domates salatalik nane
o gun baska bisey yemedim kahve cay cok içtim
dunki menu
sabah
1 fincan filtre kahve
10 tane findik
aksam
1 kase barbunya
spor da yapmadım kizlar. moralim cok bozuk napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?