Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

50 kıloymussun sporda yapıosun okadarlık kacamak olabılır dıye dusunuyorum sankım sonucta özel bır durum
ben bu haftasonu çok abarttım kuzum waffle vs çiğ köfteler falan o nedenle o kaçamakları unutmaıyorum ki vicdanen üzerine bi yenisini ekleyemem

Slm meleklerimmmmmm şükürr gelebildimmm

zebekine tünaydın cnmmm ohhh ne güzel teras manzara süper ama iştah açması kötü nurcum menülerini
toplu olarak yazarsan daha iyi olur cnm bravo hiç ekmek yememişsin tadımlık mantıya ceza yok
taze fasulyeyi rahatlıkla yiyebilirdin cnm afiyetolsun kahvaltıda çiğ cevizi 7 adete kadar yiyebilirsin
bitanem zeytini de bızdıkım yazmış heleki ev yapımıysa g.i.si 0 olan tek meyve cnm

lisbeth93 inşallah bitanem bu hafta 6 lı rakamları görürsün birlikte halay çekeriz

haydigelgidelim kuzum havadaki nem oranı etkiliyor spordan önce 1 bardak ayran veya kefir tüket sütte
olabilir spor öncesi protein yorulmanı engeller
ben geldimmmm

fiziğine maşallah ama nazar edeceksin kendine seni engelleyecek tek şey rabbim nasip ederse kucağına alacağın
yeğenimiz bir bebiş resmi as aynen boyle

bak bakalım elin cıslara gidiyormu cnmcım regl öncesi bu krizler normal
ama bu hafta kaçamak hakkını fazlasıyla doldurdun bitanem yaramazlık yok uslu dur bakimmm

selam kızlar. 2 gundur giremedim :/ menulerimin de bildirmeye değer biseyi yok galba

pazar gunu
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kup beyaz peynir
8 tane falan zeytin
bikac badem
maydanoz domates salatalik nane

o gun baska bisey yemedim kahve cay cok içtim

dunki menu
sabah
1 fincan filtre kahve
10 tane findik

aksam
1 kase barbunya

spor da yapmadım kizlar. moralim cok bozuk napicam ben

Hoşgeldin hayırdır cemrem açlık sınırında yaşamışsın resmen pazar günü kahvaltı sonrası hiçbirşey yememişsinn sürekli çay kahve midene dokunur ne olur yapma bir daha böyle cnm bnm moralin neden bozuk kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…