- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
insan etini bilmem ama amerikada yapılan bi belgesel vardı ntv de seyretmiştim burger king ve mc danılts etlerinde neler var neler bi seyretseniz bırak yemeyi yiyenle arkadaşlık bile etmezsiniz. belgeselin videosını bulursam eklicem izleyinhttp://www.haberartiturk.com/mcdonaldsta-insan-eti-20576h.htm ay ne bulduumm gercek olabilir mi
ayy canim telde açılmadı bilgisayardan bakıcam simdi. midem kalkti yaişte buldum bunu izleyen bidaha o fasfutları yermi bilemem.ntv de yayınlanmıştı
BU BELGESEL BU FİRMALARIN ÜRETİM ÇİFTLİKLERİNDE , VİCDANLI İNSANLARIN DEŞİFRE ETMESİYLE ÇEKİLDİ. TÜM DÜNYA SARSILDI AMA SAĞOLSUN BİZİM BAKANLIK DUYURMADI BİLE ALLAH RAZI OLSUN NTV DEN O YAYINLADI ,ayy canim telde açılmadı bilgisayardan bakıcam simdi. midem kalkti ya
cidden vegan olmayi dusundum suan ana o da bir cozum değil. agzim acik izledim. insan bir cogunu bilse de gözardı ediyor iste. görünce de tum insanlik adina nasıl utaniyorsun.BU BELGESEL BU FİRMALARIN ÜRETİM ÇİFTLİKLERİNDE , VİCDANLI İNSANLARIN DEŞİFRE ETMESİYLE ÇEKİLDİ. TÜM DÜNYA SARSILDI AMA SAĞOLSUN BİZİM BAKANLIK DUYURMADI BİLE ALLAH RAZI OLSUN NTV DEN O YAYINLADI ,
ben dun menu yazmamisim
sabah
beyaz peynir
6 7 tane zeytin
1 avuca yakin ceviz
öğlen
1 bardak sut
aksam
haslanmis tavuk
salata
bugun
sabah
yarim dilim kizarmis kepek ekmeği
5 zeytin
beyaz peynir
taze nane
öğlen
1 kase mercimek corbasi
aksam daha yemedim
tavuk schinitzel pilav filan yapıcakmis annem. salataya kaldim :)
bol su icmeye çalışıyorum. spora mecalim yok ama ciktim yurudum 1 saat
nerden görüyon kız kaptan hoşbuldukKonuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 7, Ziyaretciler: 2)
hoşgeldiniz
nerden görüyon kız kaptan hoşbulduk
bencede kimar kim ok görmek iyi oluordupro üyeler görüyor sanırım cadıcım ama bence haksızlık eskiden ne güzeldi
valla videodan sonra tavuktan da sogudum ahah. ceviz peynir filan iyiymis guzel bi salata yapip yicem kaptancim :)afiyetolsun cnmmm sorun değil unutabiliyoruz bazen zaten moralinde bozuktu neyseki birşeyler yemişsinfakat dün sabah yine çok az yemişsin cnm bugün tavuk ve salata yiyebilirsin cnm tavuk güvenilirse tabiii ya da salatana tavuk veya peynir ceviz ekle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?