Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neyse menumu yazayım ben

sabah 2dılım ekmek domates peynır zeytın 1tatlı kasıgı bal
öğlen turlu ayran
ara 1seftalı
aksam bı lokma ekmek peynır 2dılım kek

aman sacma sapan bı menu oldu ama bı ayaklanıp spora baslasam belkı duzenımde oturcak

yarın kontrolum var doktor dıkıslerımı alırsa sorucam enazından yuyuyuse cıkaydım ıyıydı

kızlar günaydın menu yazmadım 2 gündür hemen ekliyorum
p.tesi menum
sabah kk kahvaltı
öğlen etli nohut az bulgur
akşam yeşilmercimek yemeği
2 tatlı kaşığı nutella
spor sabah 20dk lesli+ plates
salı menum
sabah kk kahvaltı
öğle taze fasulye bulgur pilav
akşam baklagilli 4 minik dolma+patlıcan salatası+yoğurt
spor sabah 20dk lesli +plates

ayy canim telde açılmadı bilgisayardan bakıcam simdi. midem kalkti ya
BU BELGESEL BU FİRMALARIN ÜRETİM ÇİFTLİKLERİNDE , VİCDANLI İNSANLARIN DEŞİFRE ETMESİYLE ÇEKİLDİ. TÜM DÜNYA SARSILDI AMA SAĞOLSUN BİZİM BAKANLIK DUYURMADI BİLE ALLAH RAZI OLSUN NTV DEN O YAYINLADI ,

cidden vegan olmayi dusundum suan ana o da bir cozum değil. agzim acik izledim. insan bir cogunu bilse de gözardı ediyor iste. görünce de tum insanlik adina nasıl utaniyorsun.

Slm meleklerimmmm nasılsınız bakalımmm inş bu mesajı yollayabilirim misafir gelmeden

@35nur35 tatlıya hayır ayrana evet dediğin için harikasın cnm tatlı yeseydin 2 dk keyif sürecektin
ama sonrası pişmanlık tbrkler cnm öğlen 1 domates yettimi bitanem akşam güzel yeterli su içiyorsun umarım
yeşilçay içmeyi de unutma nurcum birde tüm menünü toptan yazarsan daha iyi olur cnmcımmm

lisbeth93 afiyetolsun bızdıkım ilk aranda meyvenin yanında protein almamıışsın kısırın bulguru fazlaysa şişlik
yapıyor cnm sonradan spor harika 50 mekikk de çektiysen 1 saat yürüyüş az mı bızdıkım neden utanıyosun bakimmbiraz daha verince yürüyüş dışındaki sporlara başlarsın inşbıldırcın yumurtası konusunda bir bilgim yok kuzum yengem çocuklara alıyordu ama ne desem yanlış olur

haydigelgidelim cadıcımm spor alışınca öyle güzel ki şu an yapamıyorum ya inan çok mutsuzum
sıkmasyon yemekler süper olur ünv de biz de yapardık adları da ye de bil tat da bil gibiydi unuturmuyum hiç cnmm
yeğenimiz için süper hatıralar birikiyor

senasevval ne kusuru prenses gelen giden olunca istesek de gelemiyoruz bitanem baya düşük tansiyonun
kuzummm biraz şınav ve mekiğe da ara ver istersen menün harika sabah köfte yiyebilirsin kuzum bir sakıncası yok

şimdi geç oldu sabah yerim diyio zamana bırakmak buna bayıldımmmmm

ne desen haklısın prenses malesef katılımımız biraz azaldı tam gireceğim biri geliyor kalıyorum öyle şu cepten
girmeye alışmam lazım

seninle dogdum ben slm cnm nikine ne oldu böyle türkçe karakter kurbanı olmuş bitanem pro üyeler görebiliyor
ama saçma bir uygulama olmuş haksızlık bence 2 dilim kekmiii alıcam zopamı elime artık tamamen iyileşince başlarsın bitanem dün bir bugün iki bıçak değdi sonuçta

RengarenkNesli son kaçamak olsun artık neslimmmm şu baklagilli dolmayı çok merak ediyorum
aslında paylaştığın videoyu izlemiştim neslimm çok tşkler fakat acı olan şu ki hala tavuk tüketimi düşmüyor

cemreq ben artık hiçbirşeye şaşırmam insan etini geçtim çocuk eti diyor haberde

vegan olmana gerek yok bitanem fakat aldığın yerlere dikkat edeceksin marketten asla et ürünleri alma

kasaptan al gözünün önünde kıymanı çektir hazır kıymaların içinde yok yok bitanem:)

geçenlerde de bir video izlemiştim parça etleri toz bir maddeyle birleştirip streçle rulo yapıp bütün hale getiriyorlardı

sonrada afiyetle pişirip yediler dilim dilim fakat o tozu eklerken ağız ve burunları kapalıydı

biz de seni çok sevdik cnmcımmm kendini yalnız hissetme lütfen

376.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:KK63:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]:)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35nur35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:KK63:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/td][/TABLE][TD]
[/td]
[TD][/td]
[TD][/td]​
[TD][/td]

Son düzenleme:
ben dun menu yazmamisim

sabah
beyaz peynir
6 7 tane zeytin
1 avuca yakin ceviz

öğlen
1 bardak sut

aksam
haslanmis tavuk
salata

bugun
sabah
yarim dilim kizarmis kepek ekmeği
5 zeytin
beyaz peynir
taze nane

öğlen
1 kase mercimek corbasi

aksam daha yemedim
tavuk schinitzel pilav filan yapıcakmis annem. salataya kaldim :)

bol su icmeye çalışıyorum. spora mecalim yok ama ciktim yurudum 1 saat

376.Etap Haftalık
Listesi

Ayyüzlüm0211 ---79,9------------------>79.5
cemreq ---- 53,2----------------------->52,7
eylul sıla---- 66.4---------------------->66
lisbeth93----70,7 ------------------------> 70
merinetya----76,6 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->
morcadıyesilyarasa---- 50,4------------>49

35nur35----107---------------------------->105
neslihank4(----78,9 ------------------------->78,4
senasevval----53,5----------------------------->53

hedeflerimizi hatırlayalım meleklerim hedefini en az tutturan bu hafta cumadan perşembeye dek mesajları sayacak unutmayın

afiyetolsun cnmmm sorun değil unutabiliyoruz bazen zaten moralinde bozuktu neyseki birşeyler yemişsin fakat dün sabah yine çok az yemişsin cnm bugün tavuk ve salata yiyebilirsin cnm tavuk güvenilirse tabiii ya da salatana tavuk veya peynir ceviz ekle cnm

valla videodan sonra tavuktan da sogudum ahah. ceviz peynir filan iyiymis guzel bi salata yapip yicem kaptancim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…